Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

figo nun sozlesmesini 1 sene uzatmislar al ittihad la anlasmasi oyunda yok
    roberto carlosunkide 1 sene uzamis

herkese çok teşşekkür ediyorum çok yararlı konuşmalar var...

sakatlıklar düzeltilmediyse bir işe yaramaz ki.

Default ..

Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...
    Siz korsan oyun kullanıyorsunuz, biz de yardımcı olamıyoruz...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Siz korsan oyun kullanıyorsunuz, biz de yardımcı olamıyoruz...
    bunu uzatmak doğru değil ama "korsan kullanıyorum 7.0.2yi de kullanıyorum" diyenler oldu forumda dolaşıp gördüm ilginiz için tşkr ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    bunu uzatmak doğru değil ama "korsan kullanıyorum 7.0.2yi de kullanıyorum" diyenler oldu forumda dolaşıp gördüm ilginiz için tşkr ederim..
    ama onların gerekli bilgiyi vermesine izin yok bu arada 63 yaşında ilk gördüğüm fmci

Default :d

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    ama onların gerekli bilgiyi vermesine izin yok bu arada 63 yaşında ilk gördüğüm fmci
    bravo konudan çok özeli takip ediyorsun

ya bu yamada 7.0 da çıkan oyuncuların çoğu yok data base büyük olmasına rağmen mesela sherman cardenas, mokoena, pablo vitti , jose luis silva , ayrıca bazı alman kulüplerinin ismi değişiyo shalkede filan acayip şeyler yazıyo bunları düzeltmek için ne yapmalıyız hadi isimleri geçtimde mokoena gibi oyuncuların çoğu yok 7.0 almıştım çoğunu şimdi baya oyuncu eksiği var

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

isim konusunu ben buraya yazmıştım ara bulursun benden bişey anlamassan formun içnd var ara bul oyuncu konusunda ise haklısın vitti mokoena hiçbiri çıkmıo bide Vilakazimiz vardı eskiden o hiç çıkmıo artık

isim konusunda dediğinizi yeni oyun açmadan yaptım yeni oyun açtım sonra yine düzelmedi sadece alman milli takımı düzeliyo kulüp isimleri değişmiyo

Thumbs down fm 07 fazla kolay olmuş

fm 07 iyi güzelde cok kolay olmus fm 2006 cok daha zor ve zevkliydi bunda paso kazan keske bi zorluk ayarı olsaydı isteyen kolayda isteyen very hard da oynarı dı bence eksiklik

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku
    Bir transfer hatası oluşmuş olabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)
    Eğer isimlendirdiğiniz patch 7.0.1 yahutta 7.0.0 ile uyumlu ise olmaz. Yani oyun açılır fakat değişiklikler gözükmez. Büyük ihtimalle sorun orda. Stadium yaması 7.0.2 ile uyumlu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın
    Unofficial patch zaten 701 ile uyumlu. 702'de bizim düzeltmelerimiz oyuna yansıtıldı büyük oranda. Keyifle oynayabilirsiniz.

Leoucwhsua Misafir

evet 7.02 den sonra tsl guncellemsini yuklememiz gerkiyormu.hangisi sonra cikti tam anlayamadim o yuzden.ve fm scout programi 7.02 ile calismyor.ayri bi dosyasimi var

Leoucwhsua Misafir

bide yeni yama cikacakmi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    bide yeni yama cikacakmi acaba
    Büyük ihtimalle çıkmayacak.

yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo

win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fatihresat View Post
    yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo

win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
    dosyayı tekrar indir

arkadaslar uzun lafin kisasi resmi patch lerdeki bile hatalara bakinca
    akla tek sey geliyor fm bu sene isteneni veremedi...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    Keske uzununu yazsaydin da bunlarin duzeltilmesi icin verilen ugrasa yardimin olsaydi..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bence her Sene Fm daha iyiye gidiyor İlerleyen serileri dahada güzel olucaktır

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Aynen bu fikre katılıyorum..
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    fm 06 ile fm 07 arasindaki hatalara bakinca senin soyledigine katilamiyorum dostum soyleki yenilikler oluyo ama yeniliklerle beraber cok buyuk hatalarda oluyo ornek 7.0.2 patchleri ile birlikte hala hatalarin devam etmesi
    ya beklentimiz cok buyuk oldugu icin olabilicek hatalarida cok buyuk gorduk
    ya da fm nin yapimcilari bu sene bayagi bi hata yaptilar
    burdaki amac korsan oyun alanlari engellemek icin yapilan seyler ama orjinal oyun alanlarda da sorunlarin oldugu bir acik...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Keske uzununu yazsaydin da bunlarin duzeltilmesi icin verilen ugrasa yardimin olsaydi..
    yardim edebilicegim bisey varsa seve seve elimden geldigince yardim ederim...

Nesil
    2003

yardim edebilicegim bisey varsa seve seve elimden geldigince yardim ederim...
    Arastirma bolumu altinda hatalari rapor ederek ve sence nelerin duzeltilmesi gerektigini yazarak baslayabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

fm 2008 güzel olcak bence ama bu hataların artık telafi etmek için ellerinden geleni yaparlar(işallh)

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri