figo nun sozlesmesini 1 sene uzatmislar al ittihad la anlasmasi oyunda yok
roberto carlosunkide 1 sene uzamis![]()
figo nun sozlesmesini 1 sene uzatmislar al ittihad la anlasmasi oyunda yok
roberto carlosunkide 1 sene uzamis![]()
herkese çok teşşekkür ediyorum çok yararlı konuşmalar var...
sakatlıklar düzeltilmediyse bir işe yaramaz ki.
Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...
ya bu yamada 7.0 da çıkan oyuncuların çoğu yok data base büyük olmasına rağmen mesela sherman cardenas, mokoena, pablo vitti , jose luis silva , ayrıca bazı alman kulüplerinin ismi değişiyo shalkede filan acayip şeyler yazıyo bunları düzeltmek için ne yapmalıyız hadi isimleri geçtimde mokoena gibi oyuncuların çoğu yok 7.0 almıştım çoğunu şimdi baya oyuncu eksiği var![]()
isim konusunu ben buraya yazmıştım ara bulursun benden bişey anlamassan formun içnd var ara bul oyuncu konusunda ise haklısın vitti mokoena hiçbiri çıkmıo bide Vilakazimiz vardı eskiden o hiç çıkmıo artık
isim konusunda dediğinizi yeni oyun açmadan yaptım yeni oyun açtım sonra yine düzelmedi sadece alman milli takımı düzeliyo kulüp isimleri değişmiyo
fm 07 iyi güzelde cok kolay olmus fm 2006 cok daha zor ve zevkliydi bunda paso kazan keske bi zorluk ayarı olsaydı isteyen kolayda isteyen very hard da oynarı dı bence eksiklik
arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku![]()
aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın
evet 7.02 den sonra tsl guncellemsini yuklememiz gerkiyormu.hangisi sonra cikti tam anlayamadim o yuzden.ve fm scout programi 7.02 ile calismyor.ayri bi dosyasimi var
bide yeni yama cikacakmi acaba
yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo
win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
arkadaslar uzun lafin kisasi resmi patch lerdeki bile hatalara bakinca
akla tek sey geliyor fm bu sene isteneni veremedi...
fm 06 ile fm 07 arasindaki hatalara bakinca senin soyledigine katilamiyorum dostum soyleki yenilikler oluyo ama yeniliklerle beraber cok buyuk hatalarda oluyo ornek 7.0.2 patchleri ile birlikte hala hatalarin devam etmesi
ya beklentimiz cok buyuk oldugu icin olabilicek hatalarida cok buyuk gorduk
ya da fm nin yapimcilari bu sene bayagi bi hata yaptilar
burdaki amac korsan oyun alanlari engellemek icin yapilan seyler ama orjinal oyun alanlarda da sorunlarin oldugu bir acik...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yardim edebilicegim bisey varsa seve seve elimden geldigince yardim ederim...
fm 2008 güzel olcak bence ama bu hataların artık telafi etmek için ellerinden geleni yaparlar(işallh)