neden bilmiorum sadece okul yok dediler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roma Maçı İtalya Kupası Yarı Final 2.Maçı
2 maçtır Roma yı yeniyordum.Kupanın ilk maçında 4-0,ligde 2-0 yenmiştim.Şimdi kupanın 2.maçını oynayacaktım.İlk maçı rahat ve farklı kazandığım için oyuncularıma üzerlerinde baskı olmadığını söyledim.10.dk da Kevin Doyle durumu 1-0 yaptı.Sonra Roma çok saldırdı.Amelia olmasa fark atarlardı.31.dk da Mancini şık bir voleyle topu ağlara yapıştırdı 1-1.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarıda Roma etkiliydi.Amelia çok iyi oynadı.90.dk da Amelia 2 tane %100 lük pozisyonu kurtardı ama top boşta kaldı.Gerilerden gelen Max Tonetto Roma yı 2-1 öne geçirdi.90+4 te Tonetto nun yaptırdığı penaltıyı Nicky Shorey kullandı ve maç 2-2 oldu.Ardından da hakem son düdüğü çaldı.
Maçın Adamı Amelia!!
İnter Maçı!Lig Maçı!
Ligde ilk maçımı inter ile oynamıştım ve süper oynamama rağmen kendi evimde 1-0 kaybetmiştim.Bu sefer İnter i yenecektim buna inanıyordum..Maç başladı ve İnter atakları ard arda gelmeye başladı.Amelia 1 tane gol çıkardı.Kevin Doyle ise 2 kere Toldo yu geçemedi.İlk yarı 0-0 bitti.İkinci yarı yine Kevin Doyle kazmalıklarını yapmaya başladı bende onu oyundan çıkardım,yerine Genkov u aldım.88.dkda Genkov ilk pozisyonunda sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0.Maç bu skorla bitti.İnter i yenmiştim![]()
Maçın Adamı Lucarelli!!
Not:Arkadaşlar akşama 3 maç yazacam.Saat 16:00 gibi Ligdeki gol kralını asist kralını en iyi oynayanını Diğer liglerin(Türkiye,İspanya,İngiltere ve İtalya) puan durumlarını yazacam resimlerle birlikte.Akşama 22:00 gibide 3 maçı yazacam