Bakalım ligde neler olacak...
Bakalım ligde neler olacak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
TURKCELL SUPERLIG
Bu zorlu macta 2 yıldız oyuncum sakattı bu yuzden biraz korkarak cıktım.Macada hızlı basladım hemen ilk dakikada golle tanıstım ardından 2.yarı takımım cift önlberoya döndürdüm ve taktigin sayesinde fenerbahceyi ortasahada durdurdum nitekim bu macı kazanarak ligde yenilgisiz olarak ilerlemeye devam ettim
Steınert gollerini atmaya devam ediyor adamı 180000 almıstım sımdı degeri 12.500.000 oldu
Sıradaki mac Az sonra
ooo süper gidiyorsun Emrah abi tebrik ederim
süper gidiyosun tarnsferlerinde baya ii bu işi başaracasın sen
Emrah abi super gidiyorsun UEFAda gruplara kalmani bekliyoruz![]()
harika gidiyor fb'yi de yendin bravo valla
TURKCELL SUPERLIG
Galatasaray-Orduspor
Cok korkarak ve cekinerek gittigim deplasmanda hakemin hışmına ugradım macta bütün oyucularım cok iyi oynadı macıda 1-0 önde götürürken hakem umut a cok gereksiz bir kırmızı vererek adeta macı galatasaraya Hediye etti.Neyseki bu macta yenilmeyerek namaglup serimizi sürdürdük
Ligde Son durum
Fortis Türkiye Kupası Az sonra
Orduspor-Denizlispor
Türkiye'nin 5.büyüğü olmuşsun
FORTIS TURKIYE KUPASI
Orduspor-Denızlispor
Yİne bir ilk yarıyı maglup kapattıgım macta 2.yarı muhtesem oynumuzla bu zorlu mactan galip ayrılmayı bildik bu sonuclar bu sezon yaptıgım maclarda yenilgi ile hala tanısmamış oldum
Grubum Belli OLdu
Zaten hangi grub gelse cıkarım
eger bir mucize olmassa tabi
![]()
Guzel bir gruba dusmussun Cikarsin gruptan bence
grubun kolay olmuş çıkarsın türkiye kuapsını alırsında
Yabanci oyuncularin oldukça iyi
Vay be. Artık UEFA Kupası bekliyoruz senden.![]()
çok iyi yabancıların var
TURKCELL SUPERLIG
Orduspor-Gaziantepspor
Zor gecmesi beklenen bir macı kolay bir sekilde kazanrarak taraftarlarımıza bayram havası yaşsattım.Bu galibiyetle Nagmalup ünvanımı sürdürdüm
Uefa Kupası Orduspor-Dnıpro
2.mac az sonra
Bu macı kazanarak insallah grublara kalacagım ayrıca bu macı yenimessem avrupada 6 mac yenilgisiz ünvanımı sürdürecem
Mac Az Sonra Beni Takip Etmeye Devam Edin
süpersin abi hep böyle devam et
I'm back...
UEFA KUPASI
Orduspor-Dnıpro
Bu macı kazanarak İntertotdan gelip UEFA grublarına cıkmayı basardım.Gecen yıl ceyrek finali kacırmıstım insallah bu sene daha iyi bir basarı yakalayacagım ayrıca stad kapasitemde artıyor işler yolunda
Bu arada UEFA kupası Grubum belli olmadı fikstür cekilince resimleri koyarım şimdi lige döndüm zorlu genclerbirligi macım var malu her kulvarda yenilgisiz gidiyorum
Genclerbirligi-Orduspor Az sonra
Super gıdıyor Emrah abı devamını bekliyorum
Helal olsun abi,grupları merakla bekliyorum![]()
TURKCELL SUPERLIG
Genclerbirligi-Orduspor
Malesef kaybettik.Bu sonuclar ligde ilk maglubiyetimizi aldık.İnsallah bu kötü sonuc bir dahaki maca yansımaz ayrıca hakem 2 oyuncuma kırmızı vererek skoru azaltmamı engelledi![]()
![]()
İnsallah bu grubtan cıkarım romanya takımını sanırım her türlü yenerim ama olimpiakos macı cok önemli grubun ilk macıda 1 mac sonra olimpiakos bakalım neler olacak. şimdi süperlig macına dönelim
Rakipleri dagıta dagıta gidiyorsun umarım böyle devam eder...
Gençlerbriliği maçı kötü olmuş ama süper gidiyorsun.
Emrah bravo iyi gidiyorsun...
Son maçta dağılmışdın biraz
Emrah bekliyoruz sonuçları..