Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 227 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Fenerbahçe - V.Manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ya Şimdi Beşiktaşın Puan kaybedip bizimle arasındaki puan farkını Düşürmemesine mi sevineyim Yoksa Beşiktaşla Aramızdaki Puan Farkını Çıkartamadığımıza mı Üzüleyim..

Bu Böyle gitmez Kendi Saha ve ( Müthiş Seyirci Desteği ) Olan Bir Stad'da Manisa gibi bir takıma hemde kötü günler geçirdiği halde 1 puan veriyorsan Şampiyonluk Senin Neyine Git Sen Kümeye Oyna Vestel Çıksın Şampiyonluk mucadelesi versin..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olur olur, fark olsun, psikolojik olarak da öne geçelim dedik, olmadı. Çok pozisyon vardı ama gol gelmedi. Sağlık olsun, kötümserliğe kapılmamak gerek ama Zico'yu da ciddi şekilde uyarmalı. Fark hala 4, derbilere kadar önde oluruz, derbilerde de şampiyon belli olur. BJK de puan kaybettiği için fazla üzülmeye gerek yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş-Antalya maçına gitmekten vazgeçmiştim ama babam dedi manisa puan alsın götürürüm diye.Haftaya Antalya maçına gidiyorum Teşekkürler Manisa.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Tebrikler Manisa
    çanakkale geçilmezi iyi oynadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar sakin olalım sonuçta puan farkı aynı kaybettiğiniz bir şey yok
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bu Böyle gitmez Kendi Saha ve ( Müthiş Seyirci Desteği ) Olan Bir Stad'da Manisa gibi bir takıma hemde kötü günler geçirdiği halde 1 puan veriyorsan Şampiyonluk Senin Neyine Git Sen Kümeye Oyna Vestel Çıksın Şampiyonluk mucadelesi versin..
    hiç destek göremedim ben açıkcası hatta bi ara ü.özatı ıslıklıyorlardı, farklı maçları izledik sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen hafta suçu Zico'da bulmuştunuz.Şimdi yenemediniz suç kimde

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

deivid o golu atsa simdi zico konusmicaktiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Manisa gibi bir takım diyorsunuz da Giray Bulak takıma geldiğinde önce gol yememeyi öğretmiş. Gerçekten iyi savunma yaptı Manisa. Ersun Yanal dönemimdeki gibi hurra hücum değildi yani. Takım olarak iyi savunma yaptılar. FB biraz geri çekilip üstüne çekmeliydi Manisa'yı. Bunları biz değil Zico düşünmeli. İlk yarıdan itibaren aynı şekilde savunma yaptılar, çözümü bulmalıydı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Manisa ligden düşmez daha... Puan farkı degişmedi derbileri bekliyoruz...

Arkadaşlar üslubumuza ve yazdığımız mesajlara dikkat edelim. Tartışmaya meydan açacak mesajlar atmayinki kalpleri kırmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Manisa gibi bir takım diyorsunuz da Giray Bulak takıma geldiğinde önce gol yememeyi öğretmiş. Gerçekten iyi savunma yaptı Manisa. Ersun Yanal dönemimdeki gibi hurra hücum değildi yani. Takım olarak iyi savunma yaptılar. FB biraz geri çekilip üstüne çekmeliydi Manisa'yı. Bunları biz değil Zico düşünmeli. İlk yarıdan itibaren aynı şekilde savunma yaptılar, çözümü bulmalıydı...
    manisanin kadrosu zaten cok iyi sadece takim savunmasi kotuydu yanal zamaninda ersun yanal hic bi calistirdigi takimda savunmayi onemsemedi olayi orta sahadan ibaret gordu. ha tabi kadrosu cok genc bi de

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    hiç destek göremedim ben açıkcası hatta bi ara ü.özatı ıslıklıyorlardı, farklı maçları izledik sanırım
    Ben ilk yarı gördüm..

Ama 2.yarı Görmedim Bence haklı Seyirciler Puan Farkı Yükseleceğine Aynı Puan farkı oldu.

Artık Derbiler'e kaldı iş 4 puan öndeyiz Ama böyle giderse Sene Sonu hüsran yaşarız.Zico istenilen takımı çıkardı ama Yine hiç bir fark yok beşiktaş maçında Alex'ş oynatmadı diye Tepki alan Zico Bu sefer oynattı Alex'i ben 2.yarı hiç görmedim Duymadım..

Zico'nun Tek görevi Var futbolculara işin ciddiyetini öğretmektir futbolcular böyle devam ederse işimiz çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Fb gelecek hafta Gaziantep deplasmanında çok zorlanacak eğer oradada puan kaybı yaşanırsa büyük avantaj elde ederiz ayrıca bu haftadan sonra Gs'de bir nebzede olsa umutlandı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düğümü derbiler çözecek .. İkramlar daha devam edecek bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe zaten son zamanlarda golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyordu golü bulduktan sonra açılıyorlardı ama Manisa çok iyi müdafa yaptı ve Fb'ye süpriz gol şansı dahi vermedi

Burada Giray hoca ile Ersun hocanın farkını görüyoruz Manisa daha önce Bjk ve Gs ile yaptığı maçlarda inanılmaz savunma hataları ile çok gol yiyordu ama artık öyle değil bence bu sene kümede kalırlar
    So what?
    Saike

manisayı tebrik ederim ... ben giray bulakdan sonra kolay gol yemediklerini söylemiştim ...

Aferin Manisa. Beşiktaş 3 puan kapsaydı onların adına iyi olurdu. Bu hafta Galatasaray için çok iyi oldu. Hep böyle beraberlikler istiyoruz BJK ve FB

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Manisalı futbolcular 1 km aşağıda sahilde bulunan Haldun Taner Şehir Tiyatrosuna gitsin. 1 mayısta seçmeler varmış garanti seçilirler. Bir takım bu kadar mı rol yapar. Her oyuncu pozisyona girmeden sakatlanıyor büyük başarı. Zaten yaptıkları çirkeflikler saymaya gerek yok. Manisa ligden düşmeli hak etmiyor bu ligde olmayı.

Eğer bu takımıda yenemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım. Yazıklar olsun. %70-75'e varan top ile oynadık ama hala anlamadılar kanatlarda Manisa zayıf kanatlardan saldırmak gerekiyor. Maçın en iyi ismi Önder Turacıydı.
    ne yapalim kardes denizli macinda hamidou azmi yapmadi bize

Ben Fenerbahçenin puan kaybına bir Fenerbahçeli olarak üzülmedim diyebilirim. Tamam kazansaydık da iyi olacaktı yalnız rehavet tehlikesi vardı. Bundan sonraki maçları daha çok ciddiye alıp maçlara daha çok asılacaklar bundan şüphem yok.
    Tebrikler Manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

onun adı profesyonellik

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Neyse Olayı büyütmeye gerek yok aradaki puan farkı değişmedi Hiç birşey kaybetmiş değiliz Herşey derbiler'de belli olacak..

Umarım bu kaybettiğimiz puanları 34.hafta sonunda aramayız.

23. Default

Çok önemli bir şansı teptik..

Maçı izleyemedim yani başını izledim nasıl fenerbahçe iyi oynadı mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence Fb gelecek hafta Gaziantep deplasmanında çok zorlanacak eğer oradada puan kaybı yaşanırsa büyük avantaj elde ederiz ayrıca bu haftadan sonra Gs'de bir nebzede olsa umutlandı
    Doğru söylüyorsun Şemsi,Antep deplasmanı daha da zor.Bu şansı iyi değerlendirseydik 2-3 haftaya kalmaz lider olabilirdik belki.Derbiler kilit nokta olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi Fb'nin önünde 2 düşme tehlikesi olan takımla maçı var eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapıp edip derbiler öncesi bu periyodu eksiksiz atlatmak zorunda yoksa bir bakarlar kendilerini 3.sırada görebilirler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şimdi Fb'nin önünde 2 düşme tehlikesi olan takımla maçı var eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapıp edip derbiler öncesi bu periyodu eksiksiz atlatmak zorunda yoksa bir bakarlar kendilerini 3.sırada görürler
    Fenerbahçe kaybederken rakiplerinin kazanacağı kesin mi '' hayır. ''

Bu hafta gördük ki Hiç birşey belli olmuyor Sezon sonuna kadar ne sonuçlar göreceğiz ALLAH bilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Penalti pozisyonlari penaltimi bence degil cunku aziz yildirim baya laflar soylemis

Fenerbahçe'nin V. Manisaspor karşısında berabere kalmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico saç baş yolduracak açıklamalar yaptı

Zico : "Rakibimiz son bir kaç haftadır iyi oynuyordu. Burada da kapanacağını biliyorduk. Futbolcularım sahada kazanmak için elinden geleni yaptılar, dört puanlık farkı korudukları için onları kutluyorum. Ancak kazanma arzusuyla çok çabuk ve panikle atak yapmak istediler. Sabırlı davransalar maçı kazanabilirdik. Ancak yine söylüyorum rakibimiz takım halinde kapanarak bize oynayacak alan bırakmadı. Ben şu ana kadar öğrendiğim şeyleri futbolcularıma öğretmekle yükümlüyüm. Taraftarın tepkisi de olabilir sevgisi de bunu dert etmememiz lazım."

Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak, ise "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Fenerbahçe'nin gücünü biliyorduk. Dün Beşiktaş'ın iki puan kaybetmesinden sonra üstümüze daha fazla geleceklerini biliyorduk. bu düşünceyle kontraataklarla gol bulmak istedik ama son vuruşlarda iyi değildik. Kaybetmediğimiz için seviniyoruz" dedi

VAY BEEEEEEEEEEEEE

Nesil
    2006

Şimdi lig iyice kızıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico bir puan sevinidirici demis

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri