Galatasaray maçı ne oldu acaba![]()
Galatasaray maçı ne oldu acaba![]()
Gs maçı noldu acaba6-0 olur inş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre abi ligde kaçıncısın son olarakta puan tablosunu koysana..
(/s)
Çok güzel bir kariyer..Başarılarının devamını dilerim !
gs maçı nerde
Arkadaşlar şuan biraz işlerim var kısa zamanda koyacağım.
Kısa zamanda...
Kısa zamanda ...
Kısa kısa kısa...![]()
ii hadı bakalım ıns yenersın![]()
Beyler geciktiriyorum ama cidden çok meşgulüm.![]()
Olsun, bekliyoruz.
UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında rakip Olympiakos'tu.Çok zorlu geçmesi beklenen karşılaşma öncesinde stad çevresinde Türkler ile Yunanlılar karşı karşıya geldi ve istenmeyen olaylar yaşandı.Şimdi stad önündeki arkadaşımıza bağlanıp son durumu alıyoruz evet Aygünsöz sende;
Aygün: Evet Kadıköy tam bir meydan muharebesine dönmüş vaziyette.Türk taraftarlar ile Yunan taraftarlar birbirlerini gördükleri heryerde ellerine ne
geçerse birbirlerine atıyorlar -yandım Allah- ..........
Spiker: Aygün Aygün beni duyabiliyormusun?
Aygün: Ben bu Yunanlıların gelmişini geçmişini ................................... tamam mı?
Spiker: Aygün canlı yayındayız şuan.
Aygün: Bırak spker canlı yayını manlı yayını kafama davul tokmağı yedim.
Spiker: Evet sayın seyirciler teknik bir arızadan dolayı yayınımıza ara vermek zorunda kalıyoruz az sonra yine birlikte olacağız.
Reklam arası........
Spiker: Ulan Aygün Allah cezanı vermesin ne diyorsun lan canlı yayında ana avrat sövdün.
Aygün: Spiker kafamın tasını attırma bak zaten pekmezler akıyor kafamdan gelmeyeyim oraya.
Spiker: Beter ol.
Kadıköy'de çok gergin bir ortamda başlayan maça Fenerbahçe etkili başlıyordu.Henüz 3. dakikada Alex skoru 1-0'a getirdi.
Golden sonra Fenerbahçe tribünleri......
Taraftar 1: Ne oldu lan Yunan gevuru koyduk mu golü.
Taraftar 2: Oğlum atalarımız sizi Ege'den denize dökmüş bizde kadıköy iskelesinden kaçmayın lan maçtan sonra.Ceddin deden neslin baban....
Ancak gol sevinci çok kısa sürüyordu ve 7. dakikada Michalis Konstantinou durumu 1-1 yapıyordu.
Golden sonra Olympiakos tribünleri........
Taraftar 1: Εκπαιδευτικά κλινικά προβλήματα από τη Γ' Παθολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία".![]()
![]()
Taraftar 2: Για να σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά
για το Ετήσιο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο
καθώς και για άλλα Βιοϊατρικά Συνέδρια
στην Ελλάδα ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ τώρα
συμπληρώνοντας την ακόλουθη![]()
![]()
![]()
Dakikalar 24'ü gösterdiğinde Semih Şentürk skoru 2-1'e getiriyor ve maçta böyle sona eriyordu.
UEFA Kupasında kazanılan zaferin ardından rakip Gençlerbirliği'ydi.Federasyona yapılan erteleme isteği reddedilmiş olduğundan bu maç gününde oynanacaktı.Yorgun Fenerbahçe gol atmayı başaramamıştı.
Gençlerbirliği beraberliğinden sonra Fenerbahçe Yunanistan yolcusuydu.Yunanistan'da da istenmeyen?olaylar vardı.Bu her iki ülke açısındanda istenmeyen birşey olmasına rağmen olaylar devam ediyordu.
Spiker: Evet şimdi Yunanistan'daki arkadaşımız Aygün'e bağlanalım ve son gelişmeleri alalım.Aygün söz sende.
Aygün: Evet sayın spiker Yunanistan'da da Türkiye'deki olayların aynıları yaşanıyor Yunan ve Türk taraftarlar birbirlerine girmiş durumdalar.Polis olayları yatıştırmakta güçlük çekiyor.
Spiker: Aygün Türkiye'de kafana yediğin tokmağın acısını unutamadan oradan aktaracağın başka birşeyler var mı?
Aygün: ....... Anladın sen onu spiker.
Maça Olympiakos çok hızlı başlıyordu ve 35. dakikada Predrag Djordjevic skoru 1-0'a getiriyor ve devre böyle bitiyordu.
Devreden sonra bambaşka bir Fenerbahçe vardı sahada ve beklenen gol 63. dakikada Gökhan Ünal'dan geldi 1-1.Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken Tuncay Şanlı 90. dakikada noktayı koyuyor ve Fenerbahçe bir üst tura çıkıyordu 1-2.
UEFA Kupasında 2. tur kuraları çekiliyor ve Fenerbahçe İngilizlerle eşleşiyordu.
Veeeeee büyük maç Galatasaray - Fenerbahçe maçı geldi......
Ali Sami Yen stadında galip gelen taraf oluyorduk......
Bu galibiyetten sonra hafta arasında Fenerbahçe klubü Aleks Ferguson'la yeni bir sözleşme imzalıyordu.
Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz maçın rövanşınıda Bursaspordan almasını biliyorduk.(Bu galibiyeti Mehmet ve Serhat kardeşlerime armağan ediyorum
)
Ve son olarak Türkiye Süper Ligi Puan Durumu
Şimdilik bukadar.Bunuda bukadar işimin arasına sıkıştırdım ya hayret ediyorum kendime.Okuyan herkese teşekkürler......
paylaşım mükemmel. ayrıca galatasarayı deplasmdanda yenmen güzel![]()
Tokmağı yemişiz haberim yok![]()
Geçmiş olsun Aygün
Güzel olmuş Emre abi![]()
Eyvallah beyler.![]()
23 maçta 55 puan.Samsun'a gelmişin Emre abi...
olimpiakos yendin ha bravo
Samsun'da takılıyım dedim biraz Erdem.
2 maçtada yendim Olmympiakos'u ama rakip Newcastle ve hiç umudum yok aksine Rüştü'de Volkan'da sakat.![]()
Evet Necati.![]()
Sen işini bilirsin abi.Gerekirse Appiah'ı sokarsın..![]()
Cok guzel bir kariyer oluyor...
helal yakisir fenere "puan farkı 4 deıl 7 dır cunku ne zmn gs ıle mac yapsak yenıoruz"![]()
Güzel bir kariyer kardeş.Eline sağlıkta bi de Fb li olsan tam süper olacak![]()
Emre Abi yine döktürmüşsün... Devamında başarılar...
Sağolun beyler fikirleriniz için.Yakın zamanda güncellemeye çalışacağım.![]()
beklıozm cok guzel karıyer![]()