Yine süper, yine süper, yine süper ötesi. Dick'in mizah anlayışı çooook süper![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Yine süper, yine süper, yine süper ötesi. Dick'in mizah anlayışı çooook süper![]()
Bir programda konuk olarak managerlerimizide görmek isterim![]()
So what?
Saike
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
auha süper olmuş gene![]()
Alican'ı buradan istifaya davet ediyorum
Bu arada hiç transfer yapmadınızmı göremedimde ?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
koptum ya super olmuss
bıskrem esprısı bıtırdı benı![]()
devamı ne zaman
tamamını okudum her bırı dıgerınden daa guzel
Madrid'de sular kaynıyor![]()
So what?
Saike
Yuh be 2 maç eksiğim var benim.O 2 maçı da kazanınca sizi görücez Serhat ve Şemo beyler
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Görücez Alican bey sen daha bir çocuk havuzu bile yaptırtamadın kulübe![]()
So what?
Saike
Bugün ben kuzenlerdeydim, yarında arkadaşın doğumgünü var. Ama mutlaka yarın 1-2 maç ekleriz EL STADIUM programıyla birlikte.![]()
walla barça bıras daha avantajlı gıbı duruo da bakalım futbol bu ne olacagı bellı olmas
Yokluğumdan istifade edip neler yapmışsınız siz öyle hımm... Rakiplerim çoğalıyor.![]()
Dick abi döktürmüş yine![]()
Oyların da gösterdiği gibi Barcelona açık ara önde gidiyor!
Real Madrid biraz tökezliyor sanki ama belli olmaz Van nistelrooy gibi bir adam varken![]()
le stadıum her zaman daa da gelıserek ılerlıyor bu sonuncusundan daa ıısını dusunemıom bıle![]()
La Liga 7. Hafta Puan Durumu
Eksik Maçlar
El Stadium
Ersin Düzen:Evet futbolseverler El Stadium Özel ile karşınızdayız.Bu hafta ligteki eksik maçlar tamamlandı
Gürcan Bilgiç:Ama bizim kadrodaki eksik tamamlanamadı
Ersin Düzen:Ne yazık ki sayın Çakar bugün bize katılamayacak
Kazım Kanat:Nolmuş ki doktora
Ersin Düzen:Balkondan düşmüş Kazım abi
Kazım Kanat:Bu senaryo bir yerden bana tanıdık geliyor ama neyse
Ersin Düzen:İlahi Kazım abi ehehe,neyse programa haftanın en gollü en zevkli maçı Valencia - Espanyol mücadelesi ile başlıyoruz
Kazım Kanat:İşte gerçek futbol bu,hayatımda izlediğim en güzel maçlardan biriydi,maçın adamı da her zamanki gibi Fernando Paşa'ydı.
Ersin Düzen:Hocam maç güzeldi de Valencia gibi şampiyonluk iddiası bulunan bir takımın,kendi sahasından Espanyol'dan 3 yemesini nasıl yorumlayacaksınız?
Kazım Kanat:Şimdi Canizares var bizim kalede,kendi evladım gibi severim yıllardır büyük hizmetler verdi takıma ama emekli olmasının zamanı geldi,saçları bile bembeyaz oldu baksanıza
Gürcan Bİlgiç:Hocam boya o
Kazım Kanat:Boya moya,kim saçını boyar,beyazlayan boyar değil mi?
Ersin Düzen:Kazım abi Canizares'in tarzı öyle yoksa saçlarını beyaz değil
Kazım Kanat:Yaav ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,hem boyalı beyaz hem de boyasız beyaz
Ersin Düzen:Konuyu fazla dağıtmadan 2. maçımıza geçelim,haftanın sürpriz maçı Osasuna - Barcelona
Gürcan Bİlgiç:Bence sürpriz falan değil,bu Barcelona deplansmanda Hacılar Erciyesspor'u bile yenemez.
Ersin Düzen:Eklemek istediğiniz birşey var mı sayın Bilgiç
Gürcan Bilgiç:Yok Ersin
Kazım Kanat:Gürcan sende bir gariplik var bugün,hiç espri yapmadın
Gürcan Bİlgiç:Seni mi kıracağım Kazım abi!Adamın biri şoka girmiş karısı Migros'a HAHAHAHAHA
Stüdyo dışından bir ses:Güüüürcaaaaaaan,Güüüüüüüüüüürcaaaaaaaaaaaan
Kazım Kanat:Aman Allahım,nedir bu uğultu
Ersin Düzen:Faredir Kazım abi tırsma
...GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRCAAAAAAAAAN,GÜÜÜÜÜÜÜÜRCAAAAAAAAAAN
Gürcan Bilgiç:Noluyor Ersin burada
......Korkma Gürcan,sana zarar vermeyeceğim
Gürcan Bilgiç:Heralde gaiptekiler geçerken bir uğramış stüdyoya ehehehehe
..........Hala akıllanamadın mı Gürcan,aklın başına gelmedi mi?
Gürcan Bilgiç:Hayır,ayaklarıma geldi ehehehehehe
.............Kelime-i Şahadet getir
Gürcan Bilgiç:NE?
ŞIRAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNGGGGGGGG -stüdyoda ışıklar kesilir
Kazım Kanat:Neler oluyor Ersin burada,söyle lanet olsun
Ersin Düzen:Benim de hiçbir fikrim yok Kazım abi
-Işıklar geri gelir-
Kazım Kanat:Gürcan?Gürcan nerdesin?Sesimi duyuyor musun?
Ersin Düzen:Gürcan Bilgiç'i kaçırmışlar!!!
El Stadium'da neler oluyor?Gürcan bulunacak mı?Ahmet Çakar'a noldu?Hepsi haftaya El Stadium'da!!!
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bu da güzeldi.![]()
![]()
Gördüğünüz gibi Valencia ile formu tutturduk. Liderle aramızda 2 puan farkı var. Gelecek haftalarda o puan farkıda kalkacak.![]()
Bengisu abiyine döktürmüş
Bengisu abi biz çok eğlenDİCK. Sağol![]()
"hem boyalı beyaz hem de boyasız beyaz" burda koptum elınıze saglık![]()
barcelona çok kötü fark yemiş
Güzel olmuş her zaman ki gibi ..
Evet arkadaşlar 2 günde sadece 2 maç falan ekleyebildik. Bu nedenle özür dileriz. Haftasonu biraz yoğunduk. Ancak yarına 3-4 maç ekleyip, EL STADIUM'larla birlikte yine karşınızda olup açığı kapatacağız.![]()
hadi bakalim beklioruz