Hayır çıkmadı.Tuncayla tartıştı.
Hayır çıkmadı.Tuncayla tartıştı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
eee anlatın yhaa maç nasıl gidio
İlk yarı bitti 1-0 öndeyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarı bitti. Fenerbahçe Alex'in golüyle 1-0 önde. Alex'in bir topu direkten döndü karşı karşıya iken.
Kezman ile Tuncay tartıştı, Tuncay pas atmadığı için, bana göre Kezman haklı. Kezman'ın uzaktan şutunu son anda kaleci çıkardı ilk yarı biterken. Fenerbahçe iyi oynuyor, sık sık kaleye şut çekiyor, uzaktan yokluyor.
Selahattin'in golü ofsayt sebebiyle iptal edildi, karar doğruydu.
Hakem çok iyi maç yönetiyor, umarım böyle devam eder.
İşte o pankart!
Fenerbahçeli taraftarlar Denizlispor maçı öncesinde hakem ve federasyona olan tepkilerini yine gösterdiler. Birçok pankart açan taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton VIP tribünün koltuklarına 'Yeterr' yazdılar.
Beşiktaş ile oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final maçındaki kararlarıyla hakem Selçuk Dereli'yi eleştiren taraftarlar kırmızı ve beyaz renkteki kartonlarla 'Yeterr' yazdılar.
Bu bölümdeki tribünde oturan taraftarlar maç başlamadan önce kartonları havaya kaldırarak yazıyı vurguladı. Taraftarlar ayrıca tribünlere dağıtılan siyah bayrakları sallayarak tepkilerini ifade etmeye çalıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar Telsim kale arkası tribününde maçın başında "Aslolan emektir, çalan şerefsizdir" yazılı pankart astı.
Lig TV
Mükhemmell..!! Helal olsun benim Fenerbahçeli Taraftarıma..![]()
Fener'in en az 1 gol daha atması lazım. Yoksa şansa bir gol yersek çok kötü olur..
Kezman'dan sert tepki
Fenerbahçe'nin formsuz yıldızı Mateja Kezman Denizlispor maçında tepkisini farklı bir şekilde ortaya koydu.
Maçın 25.dakikasında Tuncay'ın kaleye vurmasına ve kendisine pas atmamasına sinirlenen Kezman bu pozisyondan sonra Tuncay'a tepki gösterdi. Bu tepkiden sonra kulübedeki Zico'ya dönen Kezman Brezilyalı teknik adama 'Beni değiştir' işareti yaptı.
Lig TV
Kezman cok kizdi o pozisyonda.. Bence haklida Tuncay cok bencil davrandi..
Gol ofsayttı (Denizli), Kezman'ın kaleciyle girdiği pozisyon penaltı değildi. Hakem çok iyi yönetiyor, birde taraftar durduk yere ulusoy istifa demese daha güzel olacak..
eray hakem hataları her zaman olabilir. sonuçta mutlaka hakemler son dönem yapılan yorumlardan etkilenmiş ve etki altında olabilir
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
çok güzel maç oluyor.Bizim takım güzel oynuyor inşallah galp geliceğiz
penaltımıydı beyler fenerin penaltısı
Fenerbahce gine boyle goller yemeye basladi
Kameralardan başım döndü...
Lig tv nin kameraları teker teker gidiyor maç sonuna kadar yetişse bari kale arkasından maçı izliyoruz![]()
Goooolll 2-2
Taraftarın takımı ateşlemesi lazım 10 dakika kaldı maçın bitmesine.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Denizli atıyor. Dk.81 , Fatih. 2-2
Fenerbahce nin lig tv ye yaptigi bu haraket hic hos degil, gec girdiler stadyuma ve butun kameralardan izliyemiyoz maci.
Fenerbahce kulubu kendi taraftarlarina eziyet cektirdi boyle bi karar almakla cunku hakketen kameralar benim basimi da dondurdu
3 dakika uzatma verildi 1 i gitti.Herşeyi Beşiktaş-Fenerbahçe maçı belirleyecek artık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-1 helal..
Uğur Boral çıktı kütük girdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-2 Dk.85
LİG TV kameraları bozuldu maçı kale arkası kamerasıyla veriyorlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aaa Maç 2-2 olmmuş anam ne kadar kötü bir durum yaa![]()