PAVEL NEDVED ve totti ama ikiside hiç anlaşamıyolar bence çekemiolar birbirini
PAVEL NEDVED ve totti ama ikiside hiç anlaşamıyolar bence çekemiolar birbirini
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
buffon,totti,montella,guinti
bunların hepsi yakışıklı.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
totti, shevchenko ve maalesef beckham
ronaldİnho
şimdi bunlar böyle çok karıyla kızla gezio ya belli bi noktadan sonra doygunluk oluo... sonra yenilik arıolar...
cem yilmazi izlemiş olanlar ne demek istediğimi anlar zuhauhauhha
ya varya gece gece beni koparttınız yaaaaaaa bi soru sormuşsunuz ama cevap verenlerin hepsi erkek yani ben şimdi topunuzdan şüphe duycam ama olmiiicak
ben bi bayanım cevap veriyorum BAROS,BALLACK,COCU(BURNUNA HASTAYIM)
Totti and del piero bu arada selam pınar![]()
totti yaw daha nenede olsa bana benziyo
![]()
Alessandro Del Piero...
tabiki de david beckham
...ToTTi...
Michael Ballack,Francesco Totti,Steven Gerrard,Alan Smith,Tuncay Şanlı,Shevchenko,David Beckham,Vincenzo Montella,Figo ve Kaka Leite.![]()
tuncay mıııııı yauu bi bayana sorsaydınız bunu keşke yauuuuyakışıklı görmesem tuncayı yutturacaksınız heeeee
![]()
![]()
![]()
katılıyorumOriginally Posted by pınarmania
özellikle de o ince suratına uzun saç yakışmıyor ..
-
heh yaaaa bi kere o yüz tipine o saç kesinlikle hiç yakışmıyo heleki tuncayın saç stili 98 döneminde entel olmak için saçını uzatan genç erkeklerin yarattığı tarzda klasik düz uzun saç tipiıykkk iiirenç yaniii hele bide kulak arkası yapmıyo mu hepten dağılıyorum onu gördüüümde tv de
![]()
![]()
ya çok merak ediyom acaba aynaya bakmıyo mu??
![]()
bence tuncay yakışıklı değil ama şu andaki saçı ona yakışıyo bence ama ona en çok şimdikinin biraz daha kısa hali yakışır
bak bayan ağzından dinliyoruz Tuncay bize kulak ver
Bu arada ona kısa saç belki baya yakışabilir..
-
Yok be Tuncay kemikten ibaret yakışıklı buluyosanız sizin zevkinizehöyt bana azımı açtım özürdilerim..
teşekkür ederim heh ya tuncay bak şu koccaaaaaaaaaa forumda tek bayan olarak yorum yapıyorum dikkate alsan iyi edersin kes o çok kötü biçimsiz saçlarını zaten yakışıklıda değilsin bari bişeye benzesinOriginally Posted by Maymuncuk
ben hala baros ballack cocu diyorum aha da son sözüm bayanım başka söze ne hacet![]()
en yakışıklı futbolcu kendim için söylüyorsam namerdim: Tümer![]()
aa bak türk futbolcuları dersen evet beğenirim tümeri çok karizmatik bir mizacı var yüz çerçevesi gerçekten çok çekici elmacık kemikleri çene kısmı ve yüzünün çevresi çok keskin ben beğenirim tümeri beşiktaşlı diiilim ama o yüz şekli her zaman dikkatimi çekmiştirözellikle milli formayı giydiiinde daha da bi dikkat çekiyo kırmızı yakışıyo adama yahuuuuu
![]()
![]()
![]()
![]()
ee işte dedim ben kendim için diyorsam namerdim aynen tarif ettiğin gibiyimOriginally Posted by pınarmania
![]()
![]()
şaka şaka ama adaşım diye demiyorum hakikaten Tümer yakışıklı bir futbolcu.aynı zamanda karizma adam ya.
manchester United-ronaldoo
Benden büyük isen Pınar abla yaşıt veya küçük isen Pınar Hnm.Originally Posted by pınarmania
Ya bu konuşmlaardan sonra seni rüküşlerden sonra yapılan yorumculara benzettim
Bu arada Tümer biraz agresiftir yakışıklı ama sert
En kral Hakan Şükür![]()
![]()
-
kerem dediğin anlaşılmıyorki kardeş
sonra yapılan yorumcularne dediğini anlayamadım
valla adaşıma laf yok,aynı benim gibi sert çekici karizmatik vahşi ve seksi
ben neymişim be![]()
![]()
Neresini anlamadın kardeş anlatiim![]()
-
kardeş aramızda bi on yaş garanti var,haberin olsun
Ya bu konuşmlaardan sonra seni rüküşlerden sonra yapılan yorumculara benzettim.
demişsin.
burada bir cümle düşüklüğü söz konusu![]()
Ama sana demedim ki... pınarmania'ya dedim![]()
-
david beckham bence tabiki
ya tümer ben onun ne demek istediğini anladım merak etmebeni rüküş şık yorumcularına benzetmiş böle detaylı anlatmışım ya
ben bu arada 23 yaşındayım ve muhtemelen ablan sayılırım canımcım
![]()