Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 178 arası toplam 178 sonuç

Konu: Turkcell Süper Lig 32. Hafta|Bursaspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa'yı tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa allah aşkına hangi şampiyonluk hangi kupa ben hepsinden geçtim yaa alaah aşkına arkadaşlar bırakın böyle bi ligde kim şampiyon olursa olsun bırakın kupaydı mupaydı!!! böyle bi lig böyle futbol oynayan bi beşiktaş şampiyon olsa ne yazar olmasa ne yazar lütfen artık güzel futbol istiyorum ben adam gibi büyüklüğüne yakışan bi futbol istiyorum şampiyonluk maçına çıkıp ayakları titreyen bi takım istemiyorum futbol zevk oyunu nolursunuz deiştirelim şu kafamızı bırakın 2. olalım bu sene ama seneye çıktığımızda sahaya adam gibi futbolumuzu oynıyalım şampiyonlar gidersek hayırlısıylan alnımızın akıyla oynıyalım ''güzel futbolu'' nolur derdimiz bu olsun artık biraz bütün takım taraftarlarınadır lafım.. saygılaar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ataman'a katılıyorum ayrıca kalan maçlarda takımı Tayfur Havutçu ve Ali Güttiken'in yönetmesini istiyorum...
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya bu Uefa`a oLayı nerden çıktı.Ligin ikincisi biz oLucaz o kadar sevinmeyeLim artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bursaya tebrikler.Besiktasa basarilar

Nesil
    2006

Bursaya tebrikler. Gümbür gümbür kazandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BursaLı taraftarlar da şimdi çıksınLar sizin sayenizde Ligde kaLdı desinLer o zaman.DüştükLeri sezon biz düşürmüşüz ya, o kadar bağırdınız çağırdınız.Şimdi de tebrik edin o zaman Hey Bursa`Lı taraftar nerdesin ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

TeBRiKLeR buRSa....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    .Besiktasa UEFAda basarilar
    Hala 2.yiz ve gelecek hafta Gs yi yenerseniz 2. olarak bitireğiz sezonu
    So what?
    Saike

Neyse ya iyi oldu Bursa yendi... Yenilseydi yine kümeye gidiyolardı... En azından bizi 2.kez küme düşürdü demezler...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bursaspor Tebrikler..!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Bursalılara...

Ayrıca Tiganaya bir lafım var

" Sê Mendre Maîson Tigana "

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bursadan bekliyodum galibiyeti ve baya farkla aldı. Helal olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Bursaspor yıllardır bugünü bekliyorlardı ve Beşiktaş'ı gerçeken çok net bir skorla yendiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

maçta olay çıkmadı gerginlikler vardı ama bu tür gerginlikler derbi maçlarda da oluyor. güzel bir gündü.

tebrikler bursa.. maci izliyemedim ama skor herseyi gosteriyor net bir galibiyet almislar..mactan sonra t-shirt giyilmis ve intikamizi aldik tarzi bir seyler yaziyormsu isin ilginci o t-shirtler sinan kaloglu'nda da vardi

dipnot:sevgili Beşiktaşlı kardeslerim bu gece guzel bir haber alabiliriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bursalıların bi lafı vardı:

Beşiktaş bizi ligten etti,bizde onları Şampiyonluktan edeceğiz.

Gerçektende yaptılar . Tebrikler Bursa

Ne alaka ya ztn Şampiyonluk geçen hafta gitmişti... Yenilmesek şampiyonmu olcaktık sanki... Durup dururken tahrik etmesene insanı...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

harbiden ha bursanin bize kin tutmasindan sanane gereksiz bi kin tuttular yendiler diyelim sanane bundan... soylemek istedigin biseyler mi var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçtan önce Coşkun sizi yeneceğiz demişti de inanmamıştım. Sana helal olsun Bursa'm.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Olan oldu artık.Sivas sayesinde belki şampiyonlar ligine gidicez.Bursa'yı da ayrıca tebrik ediyorum.Fenerden ve Kayseri'den 4 yediler,bize aslan gibi oynadılar.
    Bursa tabii ki size karşı aslan gibi oynayacak, onları küme düşürdünüz, 3 senedir bu maçı bekliyor, hem taraftarlar, hem oyuncular... Ricardinho'nun penaltısını bile kurtardı Ömer, o kadar konsantre olmuşlar, inanmışlar ki kazanmaya... Helal olsun Bursaspor'a.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ne alaka ya ztn Şampiyonluk geçen hafta gitmişti... Yenilmesek şampiyonmu olcaktık sanki... Durup dururken tahrik etmesene insanı...
    Niye Fenerbahçenin puan kaybettiği bir haftada Beşiktaş bizi yenseydi ortalık çok kızışırdı.
    Maça gelince söylenicek o kadar söz varki.Beşiktaş Klubü maça çıkarken 22.000 kişi tekbir sesleriyle stadı inletti.Daha sonra beşiktaş'lı futbolcular 2 dakika ısındıktan sonra içeri girdiler.Acayip bir psikolojik baskı oluşturmuştuk.Yönetimin açtığı pankartı hiç beklemezdim.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hala küme düşürdünüz muhabbeti Tamam Bursa kazandı herşey bitti mi??? Penaltı kurtarmayı bile buna bağlıyorsunuz helal olsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu macta besiktaslılar cok iddialı idiler ama besiktasın bursa puan kayıp edecegi kesindi birde tigana o atmosfere genc cocukları cıkarmıs ohhh tigana yenilmek için cıktı sahaya bundan sonra besiktas 3. olur cünkü tigana yine abuk sabuk takım cıkaracak takımö dagıldı bence

Ya hala bursaya ne lafı atıyorsunuz dua edin 5 yemediniz bursa eze eze aldı maca cok iyi cıktılar

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Eğer bu maçı kaybedersek.Hayatımdan yeşiL ve beyaz renkLeri tamamen siLicem.O renkLer bana sadece rakibimin artık kim oLduğumu hatırLamamı sağLıcak.Çok yaLnış yapıyorLar.Koskoca sezon yat,sonunda akLın başına geLsin yersiz yere kin tut vs vs.Ayıp vaLLa.
    Valla pek bir şey kaybetmez Bursa be arkadaşım hatta memnun oluruz zaten Jimnastikli arkadaşlar yeşil beyazı hayatlarından çoktan çıkardı diye tahmin ediyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Skorbordda yazan şeyi gördünüz mü?

Bursaspor 3 - 0 Beşiktaş
    HESAP GÖRÜLDÜ

Aynen bu yazıyordu skorbordda. Bursaspor intikamını aldı ve maç sonu da timsah yürüyüşünü yaptı.

Levent Kızıl kalacak mı bu maçtan sonra acaba? Kongre var ama bence kalması lazım Levent Kızıl'ın, taraftar istemiyor ama belki bu galibiyet taraftarın düşüncelerini değiştirir.

Del Piero_10 Misafir

Oynandı bitti,daha fazla tartışma çıkmaması adına kilitliyorum.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri