Abi hazırlık maçlarını ne zaman oynayacaksın?
Abi hazırlık maçlarını ne zaman oynayacaksın?
güzel gidiyor abi kemalettin ve serkan transferleri süper olmuş GS'den fevziyide alabilirdin kaleye kiralık olarak mehmet güven,oğuz ve mehmet düzü şiddetle öneririm...
I'm back...
Galatasaray çok iyi olmuş.
İlk sezonda Kartaslpor ile pilot kulüp olmuştum Cimbom'a.
Mehmet Düz ' ü gönderdiler ve birkaç maç hat-trick yaptı
Birinci Lige çıkınca Mehmet, Mülayim, Çağrı üçlüsüyle coştuk![]()
zaten kiralik olayi kurtarir ozelllikler bulabilirsen yasli kurtlari bul o adamlar bazen ise yario
Çağrı Abi, oturduğum yerin takımını almışsın.Maltepespor'la iyi işler başarırsın inşallah.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
gs den kiralık oyuncu alımını bol tut böylece kadronda genişler ama bence ilk olarak cem sultanı iste
Vermezler bence.
oraya 1 ölüm yazmış.Demek ki 1 kişi öldürüşmüş.Bu yüzden tırsıyordum.Ben yataş markalı yorganımın altına gireyim.![]()
çağrı abi biraz hızlansak bi mahsuru yoksa![]()
Sanmıyorum Cem Sultanı kiralık yollayacaklarını..
Bende bir Maltepe'li olarak kariyerini ilgi ile takip edeceğim başarılar..
Kariyer isterük![]()
Çağrı abi bizler için kariyerini 1-2 gün feda etti.
Fena mı oldu?
Çağrı abi çok iyi gidiyorsun.Gerçekten müthiş bir kariyer.Biraz durakladın heyecanla bekliyorum devamını inşallah bir aksilik çıkmaz.Teşke Şekersporu seçseydin...
çagrı abi 4 gun oldu yaa çok merak ediyorum nolcanı 1-2 ipucu wersen
![]()
Merhaba arkadaşlar;
Gerçekten bana kariyere başlamak yaramıyor. Yani çok enteresan. Fakat inat değil mi bitirmeyeceğim bu kariyeri. Fakat işin ucunda sağlık olunca biraz olsun ara vermek zorunda kalıyorsunuz.
Çok önemli sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 4-5 gün ya da düz hesap biz şunu 1 hafta yapalım kariyere devam edemeyebilirim. Fakat bu kariyer bitmeyecek haberiniz olsun. Devam edeceğim. İnat ettim çünkü. Her seferinde bişeyler oluyo. Bana kariyer yazmak yaramıyor herhalde. Fakat bu kariyere devam edeceğim demin de söylediğim gibi. 1 hafta sonra görüşmek üzere...
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Geçmiş olsun Çağrı.
geçmiş olsun acil şifalar
geçmiş olsun çağrı abi bekliyoruz...
geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun umarım devamı gelir.
gecmiş olsun çağrı sende büyü var baba başka sitelerden yapiyorlar bence neyse umarım en kısa zamanda sahalara dönmen dileğiyle...
Cagri abiciim ERZINCAN SPOR...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Gecmis olsun
çağrı abi geçmiş olsun menajerin iğneyle çık falan derse sakın iğne yaptırma yoksa sakatlık süresi uzuyo![]()
eet uzun sureli saglik durumu daha onemli![]()
Hazırlık KampıSöylediğim ve söz verdiğim gibi hikayenin devamını yazmaya başlıyorum arkadaşlar. Bu süre zarfında sabrınızdan ve yorumlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Kariyerin devamı alt tarafta bulunmaktadır.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Aslında zorlu bir hazırlık kampı geçirmişti takımım. Çünkü kondisyon depolatmak istedim takıma fakat hazırlık maçlarıyla birlikte çok geldiği için yorgunluklar ve sakatlıklar oldu. O yüzden bazı hazırlık maçlarını iptal ettik ve sadece 4 maç yapabildik. Ama bunlar da gerçekten bizler için zor maçlar oldu. Çünkü rakiplerimiz iyi rakiplerdi. Hazırlık kampı süresince yaptığımız dostluk maçları aşağıda yer almaktadır :
Oynadığımız maçlarda çok gol yediğimiz fakat attığımız da görülüyor. İlk bakışta savunmamın kötü ofansımın ise iyi olduğu görülüyor. Fakat sorunumuz alan savunması değil. Sorunumuz defans adamlarımın teke teklerde yeterli performansı ortaya koyamamaları. Bu konuda çeşitli araştırmalar yaptım. Yani bu bölgeyi düzeltmek amacıyla transfer çalışmalarına giriştim. Fakat istediğim oyuncuları bir türlü alamadım. Kulüplerini ikna etmeme rağmen henüz oyuncuları ikna edebilmiş değilim o yüzden hala araştırıyorum. En sonunda istediğm gibi defans oyuncuları bulabileceğime inanıyorum.![]()
Hazırlık kampı bittikten sonra Maltepe'ye döndüğümüzde İstanbul'da sıcak bir hava vardı. Oyuncularımın pestilini çıkartıyordum antrenmanlarda fakat bu kondisyonları için gerekliydi. Ayrıca yeni gelen transferlerle de herhangi bir sorun yaşanmamıştı. Fakat çalışmalarımız hala devam ediyordu. Maltepespor'u eğer zirveye oynatacaksak mutlaka ve mutlaka iyi transferler yapmamız gerekiyordu.
Aslında tüm basının gözü de Maltepespor'daydı. Çünkü sonuçta ülkemizde en iyi alt yapıya sahip olan Galatasaray'a bağlı bir kulüp olmuştuk. Olmasına olmuştuk ama henüz bir faydasını göremedik. Galatasaray şu ana kadar oyuncu falan yollamadı.Bizim kiralama taleplerimizi hep kabul ettiler fakat bu sefer de oyuncular kabul etmedi. Örneğin kadro dışı kalan ve yaşı itibariyle de şu anda takımda düşünülmeyen Ergün Penbe adlı futbolcuya teklif götürürdüğümüzde kendisinin kulüpte kalmak istediğini açıklaması beni biraz şaşırttı. Ama kendi bilir tabii ki...
O kaybeder!
![]()
Galatasaray'ın faydasını gördüğüm tek yer maddi anlamda oldu. Bu nasıl oldu ben de anlamadım. Yani kendileri mali kriz içinde olmalarına rağmen bize özel bütçe ayırdılar ve bu bizi bayaa rahatlattı. Onlar olmasaydı azı transferleri gerçekleştiremezdik zaten.
Şimdilik aldığım oyuncuların listesini buraya yazıyorum :
- Serkan Boyar (Kaleci) 2.000 YTL
- Kemalettin Şentürk (Ön Libero) Bedava
- Ercüment Gökçeler (Sağ Açık) Bedava
- Cem Yener (Sağ Açık) Bedava
Eğer önerebileceğiniz özellikle de savunma oyuncuları varsa lütfen buraya yazın. Fakat sadece oyuncunun adını soyadını yazmayın.Mümkünse önemli özelliklerini, yaşını, nerede oynadığını kısacası oyuncu hakkında kısa bir bilgiyi burada bizlerle paylaşırsanız hem Maltepespor'un savunma hatta açısından (
) hem de okuyan arkadaşlar küçük kulüplerin başındaysa ve onlar da sıkıntı çekiyorlarsa onlara yardım etme açısından da iyi olur.
İddaa Lig B Başlıyor!!! Maltepe, Zeytinburnu'yla kendi evinde oynuyor!
ÇOK YAKINDA!!!
Çok güzel gidiyor benim sana önereceğim oyuncular Murat Doymuş ve Cem Beceren..İkisi de serbesttir,ayrıca Ankaraspor'dan Ediz Bahtiyaroğlu'na da kiralama teklifi yapmayı unutma.