Efes'i tutuyordum ama Ülker çok iyi oynadı. Bütün maçları kazandılar. Tebrikler Fener. 2 maça gittim. Uğursuzluk getirdim heralde![]()
Efes'i tutuyordum ama Ülker çok iyi oynadı. Bütün maçları kazandılar. Tebrikler Fener. 2 maça gittim. Uğursuzluk getirdim heralde![]()
Bu taraftara,bu yönetime,bu oyuncularada bu yakışırdı.Fenerbahçe camiası bundanda iyisini hakediyor.İnşallah artık bu şampiyonluk bir geleneğin başlangıcı olur ve bu sene başında kötü başlayıp sonunda coştuğumuz Euroleague de başarı kazanırız..
Şimdi herkes bundan 15 gün önceye dönsün..
Konu ilk açıldığında ne deniliyordu Efes 4-0 geçer.Peki ne oldu Fener 4-0 gibi ezici bir skor net bir skor ve maçlardada rakibini sahadan silerek yendi.Ne oldu hem normal sezonda ligi bitirdiği 1.liğinin ne kadar haklı olduğunu gösterdi hemde şampiyon olarak bunu ispatlamış oldu.
Peki şimdi sorarım Efes 4-0 geçecek diyipte Fenerbahçe geçince işi şirket muhabeetine vuran arkadaşlara.
Seri başladığında bizim arkamızda Şirket yokmuydu ? Şirket bize seri başladıktan sonra mı destek oldu ? Fenerbahçe şampiyon olunca neden şirket çıktı ortaya eğer olamasaydı Efes ezdi geçti denilmeyecekmiydi ? Peki biz yenilince Şirket destek vermedimi diyecektik ? Neyse gayet net konuştum herhalde
Ama burası Türkiye bunları daha çok duyacağız sebebi mi işte sebebi...
Her başarının altında bir oyun aranaması örnek mi ?
Galatasaray Uefa kupasını Super kupayı aldığında Bazı Fenerbahçelilerin Tesadüf demesi....
Fenerbahçenin her şampiyonluğunda şike konuşulması...
Ve bunun gibi onlarca örnek daha peki bunlar güzel örneklermi tabiyki hayır...
İşte bu yüzden ilerleyemiyoruz...
Zaten kazananı kaybedenin tebrik ettiği bir ülke olsa herşey daha güzel olacak ama bunu görmemiz neredeyse imkansız...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turgut çok doğru söylemişsin. Efes Pilsen 4-0 geçer diyordu Efes taraftarları ancak bunun aksi oldu ve Fenerbahçe ligdeki birinciliğininin de haklı olduğunu kanıtladı.
Şirket mirket anlamam, sonuçta Fenerbahçe Spor Kulübü bu başarının sahibidir![]()