O dosyayı sildim . Javayı da yeniden kurdum olmuo. başka önerebileceğin çözüm yok sanırım tekrar yükleyemezsen delirrim.
O dosyayı sildim . Javayı da yeniden kurdum olmuo. başka önerebileceğin çözüm yok sanırım tekrar yükleyemezsen delirrim.
Valla hepsi bukadar....
Neyse saol kardeş sanada zahmet verdik. Teşekkür ederim.
lyon ile oynuyordum 29. haftada 20 puan fark ile liderdim.oyunu orda kaydettim ama bugün açmayı denidim oyun tam yüklenirken bu hatayı veriyo
array acces out of bounds
bi önceki kayıt açılıyo ama haftalar önce acaba ne yapabilirm ?
şimdidin tskler.
desene gitti bütün uğraşlarnyse yeni bi kariyere yelken açalım bizde
![]()
java yı yükledim ama yine açmıyor java istiyor
arkdaşlar bende -------instalshield sihirbazı-------- hatası yaşayanlardanım bu sorun ne anlama geliyor ve bunu ortadan nasıl kaldırabilirim şimdiden teşekkürler
small screende nasıl oynayacağız oyunu ? Prefencestan d'splay and sounda girip fullscreen nin yanındaki ticki kaldırıyom sonra confirm diyorum ama chanceging teh screen settigns failed make sure your system supports thw settings . die bir hata werio yarıdım ederseniz sewinirim.
1280x1024 yapmalısın bilgisayarın çözünürlüğünü...
spiker de turkce karakterler cikmio .. nasil cozebilirim
olmadi :S baska bi nedeni olabilir mi
Artık ya yardan ya serden vazgeçmek gerekir.![]()
![]()
olmamis yanniz![]()
O skinide değiştir...Mutlaka skindendir.
ya ben oyunu tam ekran oynarken ekran 1cm kadar sağa kayıyo nedeni ne olabilir?
walla bu sorun sadece manager oynarken oluyo monitorün ayarları normal benbe bişe anlamadım
ya abi zamanımı şimdi
nese yinede saol
ya bu turkce klavyede nasil oynandigini anlatmis arkadaslar ama bende vista var vistaya gorede anlatirmisiniz cok memnun olurum...
cd nin içindeki ***** dosyasını kopyalayıp masaüstündeki football maneger kısayolundan sağ tıklayıp özellikler hedef bul yapıp oraya cd nişn içindekini yapıştırmayı denedin mi sadnesss
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yıldızlı olanlar yerine "c rack" dosyası olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada arkadaşlar ben oyunumu oynarken Fenerbahçe takımında 28 eylül 2008 tarihine geldiğim zaman pc kendi kendine kapanıyo bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir. daha önce 3 kere yaptım ve 3'ündede dede o tarihteki uefa eleme maçını oynadıktan sonra pc kendi kendine kapanıyo..
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada arkadaşlar ben oyunumu oynarken Fenerbahçe takımında 28 eylül 2008 tarihine geldiğim zaman pc kendi kendine kapanıyo bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir. daha önce 3 kere yaptım ve 3'ündede dede o tarihteki uefa eleme maçını oynadıktan sonra pc kendi kendine kapanıyo..
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.[/quote]
arkadaşım türkçe yamanın son sürümünü kullan eski sürümde hata veriyo.
ya beyler fm 2007 version 7.2.1 indirilmiyo basiyorum geri sayimi yapio ama sonrasinda sonucu bulunamiyor ddiyor bana bir care bulun
ben fm 2007 cd mi takınca direk oyuna giriyo klavye ayarlarını yaptıgım için oyun çalışıyo ama takım seçme yerinde takımın logosu ne de manager ismimi yazma yeri çıkmıyo logolar eksik ismimi yazamadıgım için ilerliyemiyorum ama cdyi takar takmaz oyuna giriyo bu sorunu nasıl halledicem
arkadaslar ben yabancı bi siteden stadyum görüntüsü indirdim (üstten görünüm-maç için taraftarlar felan görünüyo ) ama ben bu resmin sadece maclarda görünmesini istiyorum bi çözümü varmı acaba nereye atmalıyım?