Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 290 sonuç

Konu: Sorun ve Çözüm Merkezi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by abiodum View Post
    arkadaşlar ben bilgisayarıma fm 2007 yi yükleyip herşeyi doğru yapıyorum hatta arkadaşa da ben kurdum sorunsuz çalışıyor...fakat bende oyuna girdiğinde menülerde resimler yazılar eksik çıkıyo...ana menüde arkadaki menajer resmi yok mesela....diğer yazılar da çıkmıyo acaba bunu düzeltmenin yolu var mı?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24546

Bu konuya bak arkadaşım sana yardımcı olur sanırsam.

merhabalar öncelikle teşekkür ederim bize yardımcı olduğunuz için. arkadaşlar ben fm oynarken elektrikler kesildi. geldiğinde oyuna girmeye kalktım fakat oyunumu açamadı. kayıtlı oyunum bozuldu sanırım. onu düzeltme imkanım var mı? tamir edemez miyim?. yeni oyun açmakta istemiyorum malum eski kadro alışkanlığı... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by K.a.a.N View Post
    merhabalar öncelikle teşekkür ederim bize yardımcı olduğunuz için. arkadaşlar ben fm oynarken elektrikler kesildi. geldiğinde oyuna girmeye kalktım fakat oyunumu açamadı. kayıtlı oyunum bozuldu sanırım. onu düzeltme imkanım var mı? tamir edemez miyim?. yeni oyun açmakta istemiyorum malum eski kadro alışkanlığı... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    Öyle bir şansın yok arkadaşım yeni oyun açman gerekiyor.

bana Allah rizasi icin birisi nasil oyuncu resimlerini gozterebiliriz anlatsin gozukmuyor oyunda yaff

darlandim bi yardim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by cilginmek View Post
    bana Allah rizasi icin birisi nasil oyuncu resimlerini gozterebiliriz anlatsin gozukmuyor oyunda yaff

darlandim bi yardim
    Ayarlardan Görünüm & ses Oyuncu resimlerini gösteri işaretlemen lazım..

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şimdi açıklıyacı bir şekilde sorununu dile getir. Yardımcı olalım.

sorun belli oyunu kurdum oyuna girdim futbolcu resimleri yok

ayarlardan png y seçip oyuncu resimleri gösteri seçtim yine yok nasıl olcak yaff

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayde da yaff ne kadar zor bi soru sormuşum ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cilginmek View Post
    sorun belli oyunu kurdum oyuna girdim futbolcu resimleri yok

ayarlardan png y seçip oyuncu resimleri gösteri seçtim yine yok nasıl olcak yaff

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayde da yaff ne kadar zor bi soru sormuşum ..
    Oyuncu resimlerini yüklemediysen, göremezsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyuncu resimlerini yüklemediysen, göremezsin.

abi sende sır gibi mesaj atma yaf

nası yükliyecem normal yükledim oyunu daha ne yapacam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sitemizin grafik bölümünde bulabilirsin. Oyuncu resimleri, oyunla birlikte çıkmıyor. Harici yüklemen gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

vista kullanıyorum . türkçe yama açılırken run time 76 hatası veriyor . sitedeki yamaları denedim yine olmadı nasıl türkçe oynayacağım bu oyunu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abi yamayi yukledim oyunu acinca tam acarken run time 76 falan dio sonra bilgisayar donuyo yardim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by asdasd31 View Post
    vista kullanıyorum . türkçe yama açılırken run time 76 hatası veriyor . sitedeki yamaları denedim yine olmadı nasıl türkçe oynayacağım bu oyunu
    http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=32

Bunları denedin mi?

evet denedim yine olmadı nasıl bir işletim sistemi bu vista ya :S :@

Nesil
    2006
    Yer
    Edremit / Balıkesir

Selam arkadaşlar. Oyuncu sakatlıktan çıktıktan sonra profiline giriyorum ve ıuygunluk kısmında "fizik olarak ma.lara hi. hazır değil" yazıyor. Bu yazı haftalarca böyle duruyor. Adamın sakatlığından fazla bu yazı duruyor. Bir takitiği, oyuncuyu kondisyonu düzelene kadar 20 yaş altı takıda oynatmak fakat onu yapmama rağmen hala düzelmiyor. Kondisyon ağırlıklı antreman yapıyorum olmuyor, dinlendiriyorum 1 hafta yine olmuyor. Bu "fizik olarak maçlara hiç hazır değil" sorunu nasıl düzeliyor? Teşekkürler.

Arkadaşlar FM genie scout indirdim savi açıyom açılıyo başka bi save'yi tıklıyom şu hatayı veriyor:

List Capacity Out Of bounds (-1)

Çözümü nedir? Lütfen yardım edin ihtiyacım var.

Nesil
    2006
    Yer
    Edremit / Balıkesir

Yardım merkezi diye açılmış ama kimseden ses seda çıkmıyor.

ya arkadaşlar bi yardım edin lütfen yeni oyun açarken database 7.0 ile başlıyo nerden değiştirebilirim 7.0.2 de yüklü ama açılışta sormuyo hangi datayı seçmek istediğimi lütfen bi yardım edin plss

Arkadaslar tam 2 gundur run time 75 hatası ile uğraşıyorum ancak çözüm bulamadım, siteyi de baştan sona taradım ama bulamadım lütfen bilen biri söylesin, ya da sitede bi yerde benim görmediğim bi açıklama görenler link versin.Temp klasörü açın deniyor ubudluğum tek çözümde ancak temp klasörü zaten ttürkçeyi kurduğum klasörde var, ben ne yapıcam lütfen yardım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Estal View Post
    Arkadaslar tam 2 gundur run time 75 hatası ile uğraşıyorum ancak çözüm bulamadım, siteyi de baştan sona taradım ama bulamadım lütfen bilen biri söylesin, ya da sitede bi yerde benim görmediğim bi açıklama görenler link versin.Temp klasörü açın deniyor ubudluğum tek çözümde ancak temp klasörü zaten ttürkçeyi kurduğum klasörde var, ben ne yapıcam lütfen yardım
    Runtime hatasinin aciklamasi burada mevcut.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

Cok sagol arkadasim bunu gormemistim hemen bakiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok yine olmadı ya cidden kan beynime sıçradı artık 2 gündür ne yapsam olmuyo, arkadaşım verdiğin linkte söylenenleri yaptım hepsini kurdum, temp klasörü var türkçe nin içinde, dil ingilizce hiç bi sorun yok onda, oyun da normalde açılıyor ama türkçede problem çıkıyor.run time 75 hatası, ben napıyım başka, yapmam gereken bişey kaldımı???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu null bana hiç çıkmadı

Arkadaşlar sadece ben değil, eski mesajları okudum bennim sorunumu yaşayan 2-3 kişi daha var yok mudur bunun bi çözümü, öyle bekliyoruz boş boş

xp kullaniyorum
    turkce fm i acmaya calistigimda asagidaki hatayi veriyor ve klavya mause donuyor crtl alt del ile cikiyorum

hata su;

run time error 75
    Path\File acces error

yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Turkce FM v.2.1 i indirin deneyin arkadaşlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by emircan87 View Post
    Selam arkadaşlar. Oyuncu sakatlıktan çıktıktan sonra profiline giriyorum ve ıuygunluk kısmında "fizik olarak ma.lara hi. hazır değil" yazıyor. Bu yazı haftalarca böyle duruyor. Adamın sakatlığından fazla bu yazı duruyor. Bir takitiği, oyuncuyu kondisyonu düzelene kadar 20 yaş altı takıda oynatmak fakat onu yapmama rağmen hala düzelmiyor. Kondisyon ağırlıklı antreman yapıyorum olmuyor, dinlendiriyorum 1 hafta yine olmuyor. Bu "fizik olarak maçlara hiç hazır değil" sorunu nasıl düzeliyor? Teşekkürler.
    Bunun neresi teknik sorun?

Oyuncuya form tutturacaksın düzelir başka nasıl olsun.

Arkdasim zaten sorun turkce fm v2/1 de cikiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Estal View Post
    Arkdasim zaten sorun turkce fm v2/1 de cikiyor
    Bilgisayarda Türkçe ile ilgili herşeyi kaldırın. Hatta oyunu bile kaldırıp baştan kurun. Sadece uninstall yetmez, arama yapıp, pcde kalan Fm ile ilgili dosyaları da silin. (Kayıtlı oyunlar, taktikler, graik paketleri vs. hariç) Daha sonra oyunu kurup, son yayınlanan Türkçe yamayı yüklerseniz hata olmaz.

Ayrıca Türkçe yama ile ilgili sorunlarınızı, bu bölüme değil Türkçeleştirme bölümünde açılmış konularda belirtin.
    "YÜCE ATATÜRK"

yardmlarınız için teşekkür ederim

Default help ! ! !

arkadaşlar oyunu aldım cok önceden yükleyeniyorum. oyun cd si içinde bitane nero ile yazılmış bi dosya var ''rzr-fm07'' şu isimde, bide bunun yanında aynı isimde BIN dosyası var , ''jre-1_5_0_06-windows-i586-p'' şu isimde bi installer var bide ****** tools var . bunu nasıl yükliycem , yardımcı olursanız cok sevinirim. artık sabahlara kadar fm oynamak istiyorm.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İllegal içerikle ilgili soru sormak cevap vermek yasak arkadaşım.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri