tamam. zaten bi tane saka yapiyim dedim ve yaptim.
Bu arada Eray abi şampiyon
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
tamam. zaten bi tane saka yapiyim dedim ve yaptim.
Bu arada Eray abi şampiyon
Eray Dengiz Galatasaray TV’ye Konuştu
Galatasaray Teknik Direktörü Eray Dengiz, Galatasaray TV’de yayımlanan “Teknik Yorum” programında önemli açıklamalar yaptı.
Bütün futbolcularıyla diyalogunun iyi olduğunu ve basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Eray Dengiz, oyuncularının, bütün maçlarını, gerekirse “çimleri yolarak” kazanacaklarını söyledi.
Denizlispor maçına değinen Dengiz, “Sezona iyi başlamak istiyorduk ve öyle oldu. Benim için büyük veya küçük hiç farketmez her deplasman maçı zordur. Denizlispor karşısında çok zorlandığımızı söyleyebilirim. Bunun nedeni ise bazı futbolcularımızın uyum sorunu yaşamasıdır. Zamanla bu sorunu atlatıp sizlere daha keyif veren bir Galatasaray takımı izleteceğimize söz veriyorum.” dedi.
Bugüne kadar basının bir dayatma uyguladığını ilk defa gördüğünü belirten Dengiz, “Bazı şeyleri söyledikten sonra eklenen çok şey çıkıyor. Kesinlikle çalışmayı düşünmediğim bir futbolcu olsa bile bunu oyuncuya direkt söylerim; basına veya başka kişilere değil.” diye konuştu.
Eray Dengiz, basında çok tartışılan “Transfer” konusuyla ilgili olarak da, “Bu transfer haberleri her sene yapılıyor. Yıllardır takip ediyorum bizim medyamızın üstüne transfer haberi yazan yoktur. Bu kadar sallama transfer haberleri yapan gazeteleri kınıyorum. Bu tür haber takımımızı ve futbolcularımızı etkiliyor.” dedi.
Ayrıca Çağrı Zorkol'un açıklamalarınada netlik getiren Dengiz, "Kendisi benim kadim dostumdur. Birlikte oynadığımız dönemde çok iyi dostluğumuz vardı ve hala öyle devam ediyor. Beni desteklediği için kendisine çok teşekkür ediyorum. " dedi.
Son olarak Şampiyonlar Ligi yarışına değinen Dengiz, “Hedefimiz bu sene şampiyon olmaktır. Bunun ötesinde Avrupa'da yıllardır beklenen başarıyı yine tekrar edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.
Dünbuluşmada uzun uzun bahsettik bu oluşumdan çok hoşuma gitti gerçekten süper bir olay![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bence Murat, yani Beşiktaş favori. Onun daha önce Giresunspor'daki başarılarını biliyoruz. Uyguladığı taktikler ve antremanlar gayet başarılı. Ve forvetinde Bobo, Gökhan Ünal, Nobre ve Jaba gibi üst standart futbolcular var. Muratcığım, sana tavsiyem, eğer 4-4-2 formasyonu kullanacaksan solda Delgado, ortada Kleberson ve Ricardinho, sağda ise Burak'ı oynat. Şu bariz ki senin bir de sağ kanat oyuncusuna ihtiyacın var. Forvette ise, ya Nobre-Jaba, ya da Bobo-Gökhan'ı oynat. İkinci alternatifle daha çok gol atarsın.
Bir de, artık gerçek transfer haberlerinden başka geyik olmasın arkadaşlar. Ricamdır![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Eray Abi!... N'olur Gallardo'yu al yaa.. Yıllardır alamıyoruz. bak lütfen yahu![]()
Sağolasın İlhan.
Forvette zaten BOBO-GÖKHAN ÜNAL ikilisine görev veriyorum.Duruma göre Nobre'yı alıyorum oyuna.Jaba'da bi sakatlık anında oynatacağım alternatif forvet zaten.
Taktiğe gelince 4-4-2'yi seviyorum ancak orta sahada sıkıntı oluyor.o yüzden kanat futbolu oynamıyorum genelde.
Bu arada Kleberson'u sattım zaten M.BORO'ya![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mondragon ayrılıyor mu?
Galatasaray'da 5 yıldır forma giyen file bekçisinin takımdan ayrılması an meselesi...
Galatasaray'ın Kolombiyalı file bekçisi Mondragon takımdan ayrılıyor. Eray Dengiz'in önümüzdeki sene planlarında Mondragon'un yer almadığı belirtildi. Mondragon'un yerine ise Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Orkun Uşak'ın transfer edileceği bildirildi. Eray Dengiz'in Mondragon'un sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edeceği ve boşalacak kontenjana ise bir sol kanat oyuncusu transfer edeceği iddia edildi.
Haber: Egemen Işık
Medya Bilgilendirme: Mondragon
Mondragon ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmaktadır. Teknik direktörümüz Eray Dengiz bu sene takımda revizyona giderek gençlerin önünü açmayı planlıyor. Sonuç olarak 5 yıldır Galatasaray forması giyen Mondragon önümüzdeki günlerde Galatasaray takımından ayrılacaktır. Mondragon hangi takıma gideceğini kendi basın açıklamasında dile getirecektir.
Medya mensuplarına duyurulur.
Habercilikte Egemen Işık farkı!
Mondragon'un takımdan ayrılacağını sizlere ilk biz duyurmuştuk. İşte habercilik ve kalite farkı!
Yorum sizlerin...
Yeni haberlerimizle yine en sıcak gelişmeleri ve doğruları sizlere aktaracağız, bizi izlemeye devam edin...
Galatasaray'ın bomba transferini açıklıyoruz:
VEDRAN CORLUKA
Galatasaray transferde dur durak bilmiyor. Eray Dengiz, gençleştirme operasyonu dahilinde Song ile yollarını ayırıyor. Kamerunlu futbolcu yerine ise 20 yaşındaki Hırvat futbolcu Vedran Corluka geliyor. Song'un ülkesine dönüp futbol kariyerine son vermesi beklenirken, Eray Dengiz Corluka transferinde oldukça kararlı gözüküyor. Defanstaki sorunu Hırvat futbolcu ile çözmek isteyen Dengiz, ileride Corluka'nın satışından da büyük bir gelir elde etmeyi planlıyor.
Haber: Egemen Işık
bırı cımbomu durdursun transfere doymuo walla helal
Çok güzel gençler alıyorsun eray da takım da da hiç tecrübeli adma bırakmayacaksın bu gidişleAman dengeyi iyi sağla
![]()
Vedran Corluka: "Galatasaray'da oynamak şereftir."
Galatasaray'ın gündeminde olan Hırvat futbolcu Vedran Corluka, sadece Egemen Işık'a konuştu. Hırvat futbolcuyla olan çok özel röportajı yayınlıyoruz.
Egemen Işık: Galatasaray'dan teklif aldığın yolunda haberler var.
Vedran Corluka: Evet, menajerim aracılığıyla Galatasaray'dan bir teklif geldiği doğru. Menajerim görüşmeleri yürütüyor, bir pürüz çıkmaması durumunda önümüzdeki sene Galatasaray forması giyeceğim.
Egemen Işık: Galatasaray hakkında bir bilgin var mı?
Vedran Corluka: Elbette. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü ve Avrupa'da ismini çok duyduk, aldığı UEFA ve Süper Kupa'yla. Gerçekten büyük bir camia, heyecanlanıyorum. Galatasaray'da oynamak bana göre büyük bir şeref...
Egemen Işık: Senin gibi bir yıldızı Türkiye'de izlemek çok keyifli olacak.
Vedran Corluka: Teşekkür ederim. Uzun yıllar Galatasaray forması giyip, bir efsane olmak istiyorum. UEFA Kupası'nı tekrar kaldırmak istiyorum. Tomas'ı aradım, Galatasaray'dan ayrıldığını fakat Galatasaray'ın çok büyük bir camia olduğunu bana söyledi. Taraftarının çok ateşli olduğundan bahsetti.
Egemen Işık: Söyleşi için teşekkürler, İstanbul'a bekliyoruz seni
Vedran Corluka: Ben teşekkür ederim, çok keyifliydi![]()
TRANSFER HABERLERİNE YANIT!!!
Transfer haberlerine yanıt Eray Dengiz'in samimi arkadaşı olan Çağrı Zorkol'dan geldi. Bu yanıtın neden Çağrı Zorkol'dan geldiği ise tam bir muamma! Lisede dolaşan dedikodulara göre Eray, Çağrı'yla beraber çalışmak istiyormuş. Tabii bu ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez. Fakat bilinen bir gerçek var ki iki eski dost tekrardan birleşirlerse ortada kupa bırakmayacakları. İşte Çağrı Zorkol'un açıklamaları :
"Eray bu konuları artık konuşmaktan sıkıldı ve bu üzden bir süreliğine kendini çekti. Tatile çıktı. Onu her gün görsel ve yazılı medyada çıkan haberlerden haberdar ediyorum. Herşeyden haberi var. Şuanda söyliyeceğim şeyler Eray bana sizlere iletmemi istediği şeylerdir. Öncelikle Eray transfer haberlerinin ÇOĞUNUN yalan olduğunu belirtiyor. Zaten Eray şu anda transfer düşünmüyor. Listesinde 1-2 oyunucunun olduğu doğru fakat bunu devre arası kampında eğer eksik görürse alacak. Lütfen daha çok sallamasyon haber yapıp da ortalığı galeyana getirmeyin!"
Kaynak : Zürriyet![]()
JABA YOLCU !!!
Beşiktaş'a imza attıktan sonra bir türlü şansı yaver gitmeyen Silvinho Jaba Beşiktaş Yönetimi ile masaya oturdu ve takımdan ayrılma kararı aldı.Bu kararda Teknik Direktör Murat Özdemir'in de büyük etken olduğu ortaya çıktı.Bununla ilgili bir de basın toplantısı düzenleyen Murat Özdemir "Jaba'yı ben kendim istedim Ankaraspor'dan getirdim,ancak sakatlıktan kurtulamadı ve bizim ondan beklentilerimizi yerine getirebilecek kapasiteye ulaşamadı.Bu yüzden onun da kariyeri için JABA'yla yollarımızı ayırmak zorundayız" dedi.
Öte yandan yabancı kontenjanının boşalmasından sonrada Beşiktaş'ın defansa bir takviye yapması bekleniyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Harika gidiyorsunuz...
2 maç oynamadan gidiyor Jaba herhalde![]()
Kulüpten Resmi Açıklama
Son günlerde basında çıkan, Deco, Ronaldinho, Nani gibi oyuncularla bir görüşmemiz olmamıştır. Basının bu tür haberler yaparak taraftarı yanlış yönlendirmelerine son vermelerini istiyoruz.
Sivasspor maçı sonrası Özışık'ın açıklamaları;
Ligdeki ilk maçımızda, Sivas gibi zorlu bir deplasmanda 1-0 galibitle ayrılmamız, bizleri sevindirdi. Bugün sahada iyi olan tarafdık. Birçok pozisyona girdik ama sadece 1 tanesini değerlendirebildik. Buradan 3 puanla döndüğümüz için tüm oyuncularımı kutluyorum.
Alex'i neden yedek oturttuğum sorusuna gelince, hiçbir oyuncunun yeri garanti değildir. Şu an için ilk 11'de Alex'i düşünmüyorum. Takıma faydalı olabilecek oyuncuları oynatmayı düşünüyorum, Alex'den de en yüksek verimi alabileceğimi gördüğüm anda 11'e alacağım.
Transferde biliyorsunuz ki 6 yabancı hakkımızı kullanamıyoruz. Bu sene 5 yabancıyla mücadele edeceğiz. Bunu zorluğunu tabi ki çekeceğiz ama yerli oyuncularımın kalitesiyle mücadeleye devam edeceğiz.
Bu arada Çağrı Zorkol'un bizim takımımızda 1.lik potansiyeli yok açıklamasına da üzülmedim değil. Futboldan anlayan birisinin, bu kadronun şampiyon olamayacağını söylemesi gerçekten üzüntü verici.
Ayrıca Federasyon daha ilk maçtan işini yapmaya başladı. Bugün atılan golümüz ofsayt gerekçeyiyle verilmedi. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar ama biz birlik olup herkese karşı mücadele edeceğiz, bu federasyona rağmen şampiyonluğu kazanacağız...
Taraftarlarımız rahat olsun, 100. yılımızda 2 kupayı da kazanacağız...
---------
Özışık henüz 3 resmi maça çıkmasına rağmen 100. yıl için takıma yıldız getirmediğinden, Alex gibi bir yıldızı yedek kulübesinde oturttuğundan dolayı eleştirilmeye başlandı. Edu'nun Bayern'e satılmasının ardından takımda 4 yabancı kaldı. 1 oyuncu alma hakkı bulunan Fenerbahçe'de gelecek oyuncu herkes tarafından merak ediliyor. Taraftar yıldız bekliyor, bakalım son transfer kim olacak?
"YÜCE ATATÜRK"
Üstünkaya’yı Anıyoruz
03.06.2007
Kulübümüz’ün eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya'yı ölümünün 7. yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıyoruz.
1973–77 ve 1981-84 yılları arasında toplam 7 yıl Başkanlık görevinde bulunan Mehmet Üstünkaya, 2000 yılında vefat etmişti. Merhum Üstünkaya'yı bugün (3 Haziran) ölümünün 7. yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıyoruz.
Corluka Milan'da!!
Bu senenin flaş isimlerinden biri olan Vedran Corluka İtalya'nın devlerinden AC Milan takımıyla anlaştı. Futbolcunun transfer fiyatı ise şuan için netlik kazanmadı.
Turksportal Haber Ajansı
Vestel Manisaspor maçı ile ilgili açıklamalar ;
Murat Özdemir : Maç hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum.7.dakikada geriye düşmemize rağmen maçtan bir an olsun bile kopmadık ve sonucunda da 3-1 kazanmayı bildik.Maç'ta en çok sevindiğim bir nokta da forvet oyuncularım Nobre ve Bobo'nun ilk maçından golle buluşması oldu.Gökhan Ünal'ın da sakatlığının ciddi olmadığını herkese buradan duyururuz.Ayrıca Runje'nin performasından oldukça memnunum daha ilk maçından kalitesini ortaya koydu.
Yeni transferlerden de Abdurrahman Dereli maçın don bölümlerinde oyuna girmesine rağmen iyi bir futbol ortaya koymuştur.
Mert Nobre : Maça sonradan girmeme rağmen attığım golle takımımın galibiyetinde rol oynamaktan dolayı gurur duyuyorum.Bu arada basında çıkan yedekte kaldığımdan dolayı mutsuz olduğum da tamamen asılsızdır.Murat Hocama sonsuz saygı duyuyorum.
Deivson Rogerio Da Silva Bobo : Maç içinde gerçekten Manisa defansından darbe aldım ancak yılmadım attığım golüde Eşime armağan ediyorum.Bundan sonraki maçlarda da gollerime devam edeceğim.
Avrupa Maçlarımız
Fenerbahçe - Galatasaray - Trabzonspor
Golsüz berabere biten maçta Fenerbahçe bastıran taraftı fakat golü bulamadı. Durgun geçen maçta Fenerbahçe çok net pozisyonlar kaçırdı. Taraftarlar Kadıköy'deki maçı bekliyor!
Bastıran taraf Galatasaray olmasına rağmen son dakikalarda yediği golle 1-0 yenildi. Lig maçından değişik bir kadroyla saha çıkan takımda ilk yarıda Sosa ve Arda yoktu. Herşey Ali Sami Yen'de oynanacak maça kaldı..
Yeni transferler İlhan Mansız ve Yasin Çakmak'ın golleriyle 2-1 gibi bir skorla FC Haka takımını yenen Trabzon'da yüzler gülüyor. Ayrıca ayağının altından topu kaçıran Jefferson'u maç sonunda teknik direktör Serhat Arslan dövdü!
Trabzon Finlandiyali takimi yenmis..