Ne kadar oy verirseniz verin sampiyon benim hersey oyla olsaydi en iyisi 7. hafta maclarini koyalimda su geyik muhabbeti bitsin
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Ne kadar oy verirseniz verin sampiyon benim hersey oyla olsaydi en iyisi 7. hafta maclarini koyalimda su geyik muhabbeti bitsin
7.Hafta Maçları Az Sonra!...Bizi İzlemeye Devam Edin(Gerçi izleyen yok)
Aaa beni unutuyorsunuz ayıp oluyor ama?.![]()
bekliyorum
arkadaşlar herkesten özür dileriz ama emrah arkadaş ne olduysa birden bağlantıdan koptu ve bir dahada girmedi.Heralde Orduda elektrikler gitti.Erken gelirse yapar koyarız
ooo kariyer super gidiyo arkadaslar sakın kimse izlemiyo devam etmeyek demeyin
aynen devam elhadjinin super update iyle super bir lig a ve super bi kariyer
bence bu 3luden 2si cıkcak super lige ordu sampiyon olur istanbul belediye ve oftas playofflarda kaarsılasır tahminimce galip gelen istanbul belediye olur oftas lig a da kalır3. cıkan takımda altay olur solemedi demeyin
![]()
7. hafta Geliyor Birez gec geliyor cunku orduda elektirik gitti
Türk Telekom Lig A 7.Hafta
Ordu'ya İstanbul Yaramıyor!...
İyi oynadığımız mücadelede yan toptan gelen goller neticesinde sahadan mağlubiyetle ayrıldık.Bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ancak olmuyor.Bu konu üzerinde daha fazla durmamız lazım.
Oftaşspor Gidip Geliyor!...
Offf ya Ibrahim kas geldi frikikten 2 tane gol atti.Kalecimiz 18 yasinda sinan ören sanirim bu konuda ögrenecek daha cok sey var mesela baraji iyi kurduramiyor
komsumuza basarılar lig a da (bi giresunlu olarak)
Hmm Orduspor kritik deplasmanda kaybetmis. Belediye ye sasiyorum o kadrroyla bır turlu kendılerını bulamadılar. Oftaş ise kritik bir galibiyet almış. Heyecan tırmanıyor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Hepiniz ii gidiyosunuz (kısmen) beyler. Umarım üçünüzde süper lige çıkarsınız...
Nasıl izleyen yok? Biz takip ediyoruz ya.
Premier lig gibi desene, ne güzel...
İstanbul B.B.Spor'un artık toparlaması gerek. OFTASSpor ise şuanda gizli favori furumunda. Orduspor'a gelirsek, çıkacağı şimdiden garanti gibime geliyor.
Ordu rahat çıkar. Geçen hafta İbrahim Kaş onlara bir sürpriz yapmış.![]()
Çok güzel gidio kariyer sakın bitirmeyin...
Ayrıca favorim ordu...
Hatta marş bile yazdım:
- Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaay Ooooorduuu sıııpoooorr .... biraz klasik ama kullanışlı...
Ayrıca Ordu taraftarları olarak favori oyuncumuz seydihan a da şarkı yazdık:
- Seydihan'ım oley Seydihan'ım oley Seydihan'ım oleeeeeeyyy ... ooooo seydihan'ım oleyyy
Ayrıca;
b.belediye taktiği 2 haftaya kadar oturtamazsa işleri çok zor olacak.. o taktiğini oturtmaya çalışırken dier takımlar güçlerine güç katıo unutmasınlar...
ayrıca oftasta tekin çağatay olması lazım çok sevdiğim bir oyuncudur kendisi burdan sevgilerimi yolluyorum ona![]()
Ben ortak kariyerimde yazıyorum MSN'de FC Porto'm oley diye.
çok sağolun arkadaşalr gelen ilgiler bizi çok mutlu etti şu an dışardayım gelince 8. hafta maçlarının ayrıntılarını sizlerle paylaşacağız
Valla ilginin artmasina cok sevindik 2 gün önce Kimse cevap yazmiyordu Simdi oyunu daha cok oynayasimiz var
Büyük Sürprizlerle 8. hafta Maclari Cok yakinda
Sayemde.![]()
![]()
Yakın zamanda toparlanmassak bu takımda işim olmaz.Klüp beni kovmaz çünkü bana ligde tut takımı yeter diyolar.
Gerçekte de öyleyse düşmeme hedefinde bir takım üst lige çıktı.
Bilmiyyorum artık Fm'nin bir hatası mı.Basın da beni 7. olarak görüyor
![]()
Senin başkanda sorun var o zaman.![]()
Olabilir.Ama başkan ne istesem yapıyo helal olsun
![]()