öle yani güvenilir olcak da ben fazla aktif olamıyorm ama yapacak kişi işini illaki biliyodur herşeyi ona bırakalım organize edecekler sitedeki kişilerin ne kadar iyi olup olmadığını anlarlar heralde
öle yani güvenilir olcak da ben fazla aktif olamıyorm ama yapacak kişi işini illaki biliyodur herşeyi ona bırakalım organize edecekler sitedeki kişilerin ne kadar iyi olup olmadığını anlarlar heralde
bnde yeni uye oldum artik bnde forumlarda aktif olmaya caliscam amainsallah bu projeye secilirim
BENİ BEĞENMİYORMUSUN ANNEEEE!
Süper bir proje olmuş. hazırlayanların ellerine sağlık. bu projede yer alacak arkadaşlara başarılar. çok çok güzel bir proje.
Bunu duyar duymaz yaptığım kariyerimi yazmaya başladım umarım seçilirim...Bu arada Çağrı abi herkes kendi bil.inde mi oynayacak bunları
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çağrı abi ben bir konuyu merak ediyorum. Acaba sitede kariyer yazmayan bu projeye katılabilecek mi?
güzel proje bende içinde olmak isterim
güzel bi proje inş sorunsuz olur
- Bu oyunda bana yardımcı edecek arkadaşlarım Tarık Özkan ve Eray Dengiz olacaktır.
- Ayrıca menejer seçimi başlamıştır. En yakın zamanda sizleri haberdar edeceğiz.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
gercekten cok mantikli bir proje olmus online olmadan online tadi alabilcek olmamiz projenin ne kadar yaratici oldugunu gosteriyor bence bu tip ozel projeler bu oyun ıcın cok faydali olucaktir anladıgım kadarıyla dusunulen proje uzun soluklu bırsey olacagı yonunde o yuzden uzun soluklu ve basarıyı dırek ortaya koyacak bısey olmasıda ayrıca takdırı hak edıyor emegı gecen herkese tesekkurler umarım dusunuldugu gıbı faydalı bır calısma olur...
beni de seçerseniz sevinirim
Çok güzel bir proje, teşekkürler Çağrı Zorkol ve Turksportal. Merakla bekliyoruz.
Gerçektende Ego'nun dediği gibi merakla bekliyoruz.![]()
!!!!!!!!!!!!! DUYURU !!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar 20 asil + 6 yedek oyuncu lig için belirlenmiş bulunmaktadır.
Yarın öğlen saatlerinde liste sizlere duyurulacaktır.
Çok merak ediyorum vallah.Katılacak olan arkadaşlar çok şanslı...
Evet şanslı olacaklar.Ama katılmayanlar içinde izlemeleri büyük şans Ömer'cim![]()
(/s)
beni seç beni seç![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bende seçilmişimdir inşallah.![]()
Acaba ben seçildim mi? Yedeklerdeyimdir ben. Şansa bak.
Hadi bakalım bekliyoruz![]()
Şu olay bir tamamlansa da yayına geçsek diyorum Çağrı.
Seçilecek arkadaşlara hayırlı olsun ilgi ile takip etmeye çalışacağım bu kariyer ligi olayını...
herkes oynayamayak ama oynamayacak olanlarada iyi şans bence. onların taktikleri ile yaptıkları transferler ile biz de kendi oyunumuzda onları uygulayabiliriz
Saat 11. Öğlen dediniz. Bekleyiş sürecek.
oyunu nasil katilcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide arka plan fln dio onu nasil gondercez
Çağrı Abi gelmiş.Heyecanlandım şimdi kimler seçildi acaba.Açıklanır birazdan herhalde![]()
Evet,heyecan dorukta![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Saat 12:30 oldu. Hala açıklanmadı. Az kaldı ama.
Heyecandan kudurdum burada![]()
12:40 oldu. Hala yok birşey. 20 dk daha bekleyeceğiz demek ki. Çağrı Abi okuyunca ne der acaba?
nasıl katılcazzz