Sagolasin Ilhan kardesim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Dün bir sorun oldu ve yayınlayamadım. Kısmetse akşama yayınlayacağım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Akşam yayınlayacağın yeni sürüm mü olacak?
Evet, konusunu ayrı açıp yaptığım değişiklikleri anlatırım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende deneyeceğim West ham ile İversen'i aldım
Harika. Iversen-Tevez mahveder rakip defansı.
Evet ilk hazırlık maçımı yapıtım çook güzel taktik rakip güçsüz olsada iyi bir taktiğe benziyor lig açlarına geçeyim o zaman anlarız![]()
İngiltere Ligi çok zorlu ve herkes senle aynı formasyonu kullanıyor. Maç içinde yaptığın değişiklikler de önem arz ediyor.
Hazırlık maçları bitti lig başlayacak hazırlık maçlarında hiç gol yemedim pozisyon bile vermedim taktiğim galiba bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk resmi maçı yapmıt Arsenal'e 4-1 yenildim ama taktik iyi çünkü as oyuncularım eksikti 1 kaleci defansın ortası en önemli yer zaten bu orta saha orta vede İversen takitk yinede iyi hiç üzülüyorum çünkü elektrik gittiği içn maçı tekrar yapacağım![]()
Arkadaşlar, soruları olanlar bu taktiğin v.2'sini yayınladığım konudan yazsınlar.