Offf siz ancak 3.lük yarışı yapın beyler...
Ben WATFORD ile Şampiyonluk yarışındayım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence en kötü derece Murat'tan gelecek.Millete sataşmaktan kafası oyuna basmaz ki..![]()
off ii maç oLmus ama man utd acısından
obur macLar noLdu
Ada'da arsenali destekledigim için oyumu sekocana verdim.
Yani insan o kadar fark yemeye utanir. swh
Puan durumunu ne zaman görebileceğiz?
Tebrikler Mehmet ne yapmışsın öyle.
Evet puan durumu nasıl
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Watforda bak size inat şampiyon olacak![]()
hahahhahhahaha.....WATFORD
Çok kötü başladım ama düzelecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Watford Watford![]()
![]()
![]()
çok beğendim gerçekten en güzel kariyerlerden biri.daha da güzel olabilir.ya favorim liverpool du.nasıl 6-0 bitmiş o savunmada milito agger riise kalede reina var nasıl becerdin.ama hep destek tam destek.liverpool a tr.captain e güveniyorum.transferler süper.
![]()
Zaten sadece bana mı denk geliyor bilemiyorum ama İngiltere liginde hiçbir zaman düzgün bir başlangıç yapamamışımdır. Hangi takımla oynarsam oynayım ilk maçlar berbat geçer. Hatta bazı oyunlarda ikinci yarının ortalarında liderliğe oynamaya başladığım olur. Yani ilk sezon, ikinci sezon farketmeden. O yüzden kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Şampiyonlar Liginde İlk Maçlar tamamlandı işte sonuçlar :
Debrecen 0 Arsenal 2
Valarenga 0 Manu 0
Chelsa 5 İnter 1
Liv 1 Porto 1
![]()
manunun brabere kalmasi kotu olmus ama gruplarin daha basi henuz bisey soylenemez ama 4 takinda gruplardan cikacagina inaniyorum
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Totti sadece bunu mu söylüorsun
Adam bizi de tebrik eder yaw...
İntere 5 attık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat iyi gidiyorsun... 5-0güzel skor...
Chelsea beklendigi gibi acik ara bence oyun zevk vermez artik.
mehmet valerengayla berabere readinge yenilgi ne olm böle murat abi coşmuş liverpoolda düzelme var arsenal bildiğiniz gibi kümeye![]()
Murat'ı değil Villa yı tebrik edelim.Anguloyla uyum sağlıyodu ama burda da iyi duruyo![]()