es-es'in hiç yabancısı yokmu??? nunez'de iyiymiş bu arada3 maç 5 puan yorum senin mert
![]()
es-es'in hiç yabancısı yokmu??? nunez'de iyiymiş bu arada3 maç 5 puan yorum senin mert
![]()
I'm back...
Tebrikler Mert![]()
Beraberliklerin takımı KasımpaşaMert iyi gidiyosun bu beraberliklerin 1-2 tanesi galibiyet olsa harika olurdu ama neyse olan olmuş.Puan tablosunu koyarsan iyi olur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
toparlan artık Mert......
yenilmen kötü olmus
Evet Mert toparlan
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mert sana güveniyoruz..bir an önce toparlanacaksın eminiz![]()
Mert toparlanır rahat olunDevamını bekliyoruz
Aşırı yoğunluğumdan dolayı sahipsiz bıraktım burayı malesef.Ama devam ediyoruz,durmak yok
TURKCELL Süper Ligi 14.Hafta
TURKCELL Süper Ligi 15.Hafta
Erhan Küçük Trabzonspor'da
Kulübümüz oyuncularından Erhan Küçük uzun pazarlıklar sonucu 5.75 MN $ bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a satılmıştır.Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
Forvet mevkisine öyle bir oyuncu alacağız ki gol yükümüz ortadan kalkacak.
Forvet mevkiinde gol yollarındaki sorunumuzu ortadan kaldıracak bir oyuncu arıyoruz.3 tane isimle görüşüyoruz şu an.Bu isimlerden bir tanesi ara transferde kulübümüze katılacak.
Ara transfer döneminde alınan futbolcular.
Hepsi birazdan..
Bizden ayrılmayın
Forvete Hakan Şükür iyi gider.![]()
merakda biraktirdin ama mert olmadi yani.yıldız mı transfer etcen![]()
güzel galibiyet..forveti bekliuorum...
Mert yerli Henry'yi getirecek![]()
Kasımpaşa transfer dosyası
İlhan Parlak Kasımpaşa'da
Kulübümüz Kayserispor'un genç forveti ile sözleşme imzalamıştır.Oyuncu kulübümüze 1 Haziran 2008 tarihinde katılacaktır.
Fevzi Elmas Kasımpaşa'da
Kulübümüz Galatasaray'ın sözleşmesini fesh ettiği kaleci Fevzi Elmas'la bedelsiz transferden sözleşme imzalamıştır.
Ve merakla beklenen forvet transferi
Mehmeti Riges Kasımpaşa'da (O kim la diyorsunuz kesin)
Kulübümüz Arnavut vatandaşı genç futbolcu ile sözleşme imzalamıştır
Gözlemcimizin tavsiyeleri sonuc Avrupa'nın her bir ucunda oyuncu araştırması sonunda üç isim belirmişti kafamda forvet için:İbrahima Sidibe,George Chilikkov ve Mehmeti Riges.
Sidibe ve Chilikov gelmek istmeyince.Genç Arnavut oyuncu takıma katıldı.
Bu transfer Hilmi Bey'i de mutlu etti galiba
İşte yeni transferimizin profili:
"Pivot santrafor" dediğimiz tabirde Riges'i kullanmak istiyorum.İnşallah gol yükümüzü kaldırır
hayırlı olsun![]()
sana yararlı olacağına eminim MerT.....
Güzel tercih MertHayırlı olsun
İlhaN PaRlaK transferi gzl olmuş Mert... Başarılar...
Tebrik ederim biraz tökezlemiş olsanda güzel gidiyorsun. Kariyerinde ve transferlerinde başarılar. İnşallah yeni transferlerin takıma çok çabuk uyum sağlarlar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
tebrikler Mert.de sanki biraz gariplik var " "Pivot santrafor" DEDİĞİMİZ TABİRDE"
süper gidiyorsun
Mert 3ude cok ıyı transfer de bu adamın hızı 6 olum bu adam hızlı defanslara karsı ne yapacak?
hakkaten hiz cok yavas.ama vardir bi bildiin
güzel gidiyor mertbaşkan mutlu olduğuna göre oyuncu iyi galiba
![]()
I'm back...
Hızına hiç dikkaat etmemiştim, mesajı okumadan önce. Hız kötüymüş gerçekten![]()
başarılar mertcim![]()
maçlar nerde??maçları bekliyoruzZz....
Mert nerde bu maçlar![]()
Bekliyoruz Mert
TURKCELL Süper Ligi 16.Hafta
TURKCELL Süper Ligi 17.Hafta
Mert Çeken:İyi yoldayız
-Kadrosundaki oyuncuların tecrübesizlikleri yüzünden şanssız yenilgiler yaşayan Kasımpaşa'da teknik direktör Mert Çeken ilginç açıklamalarıyla şaşırttı.
-İyi yoldayız.Artık sahada forma giyiyorum diye gezinenler değil,savaşan gençlerimiz şans bulacak.Galatasaray maçında çok iyi oynadı bu gençler.Ancak şanssızdık.Bu sezonluk hedefimiz ligde kalmak olacak.Seneye takımda büyük bir revizyon gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Medyada Mehmeti'nin hız sorunu olduğu ile ilgili birtakım haberler okudum.Mehmeti çok genç daha,kendini geliştirecek antremanlarda