aga ben soylemeyim artik ayip olur isterse gokhan soylesin..
aga ben soylemeyim artik ayip olur isterse gokhan soylesin..
gökhan uefadaki ilk mağlubiyetini acı sşekilde aldı![]()
OLMUYOR, OLMUYOR, OLMUYOR!!!
Villarreal UEFA Kupası karşılaşmasında CSKA Sofia gibi 2. sınıf bir takıma 2-0 yenildi.
Eksik Oyuncular:
Nihat
Forlan
Cani
Fernandez
Tomasson
Pena
Somoza
Pires
Alvarez
Villarreal Alt yapıdan ve Yedek Oyuncularla çıktığı maçtan Büyük Hayal Kırıklığı ile ayrıldı!!!
Basın Mesuplarının sorularını yanıtlayan Gökhan Özcan:
"Takımım güzel fakat sakat çok!Eğer benim takımım Dünya Devi olarak gösterilen Barcelona'yı yenebilen bir takım ise takımdan pek kaygılanmıyorum.Evet ama önemli bir konu var o da sakatlık...
Çok oyuncumuz sakat.Bu benden kaynaklanıyor.Antrenman temposunu biraz hafifleteceğiz.Bu sorun da ortadan kalkacak merak etmeyin!"
MAÇIN ADAMI: VINCENZO IA..QUINTA
Maçta 2 kere geriye düştük dk 12 de açılan ortaya urzaiz kafayı çaktı ve gol oldu .
Dk 32 de defansın uzaklaştıramdığı topu costinha süper bir vuruşla ağlara buluşturdu durum 1-1 oldu.
Dk 41 de tekrar geri düştük.2-1
ikinci yarı oyuna Ia..quintayı torresin yerine aldık.
Dk 64 rakip 10 kişi
Dk 66 Martin petrov Topun başında kaleyi cepheden gören pozisyon kaleye direk bir vuruş 2-2
Dk 70 korner kullanılıyor. Ia..quinta ön direkte top öndireğe geliyor. Ia..quinta aşırtıyor arka direğe orda Aguero ancak ondan önce topu filelere Aduriz yolluyor. 3-2
kalan dklarda At.Madrid çok net pozisyonlara giriyor ancak başka gol olmuyor sonuç 3-2.
Maçtan sonra röpörtaj:
muhabir: Sayın Sinan bey bu galibiyet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben : Kolay bir galibiyet olmadı.Ama kazanmayı bildik.
Muhabir: Haftaya Zor bir maçınız var ne diyeceksiniz?
Ben : Kimleymiş bu zor maç ve nerede?
Muhabir : Kendi sahanızda Sevilla ile oynayacaksınız.
Ben: Onlar mı zor hemde kendi evimizde siz delirmişsiniz. Biz Kendi evimizde kolay yenilmeyiz. Takımıma güveniyorum.İyi günler.
Bu maçın ardından deportivo-villarreal maçı vardı gokhan hezimete uğrayıp maçını kaybetti.
Deportivo maçının sonucunu merak ettim bak şimdi...
atletıco ıyı yenmıs bakalım devamı gelecekmi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kolay gelsin. Athletico favorim. Villereal kötü malubiyet almış, UEFA'da. Başarılar.. Ia..quinta çok iyi adam bence.
Madrid kesinlikle favorim
Az sonra devam edeceğiz inşallah
arkadaşlar Deportivo maçının sonucu 5-0 yenildik
bu kötü gidişe dur demek lazım!!!
Sakatlar Devam Ediyor Bu arada!!!
AMA DÜZELTECEĞİM TAKIMIN BU KÖTÜ GİDİŞİNİ ŞU ANDA 10. SIRADAYIZ.
villarreal şoku attı şuanda galibiyet kazandı az sonra sizlerle ss
VİLLAREAL MİLİTO'LU, D'ALESSANDRO'LU ZARAGOZAYI EL MADRİGAL ÇİMLERİNE GÖMDÜ.
Maç Sonundaki Röpörtaj:
Muhabir:Sonunda 3 puanı almayı başardınız, hemde bir çok ilk 11 oyuncusundan yoksun bir şekilde, duygularınızı alabilirmiyim?
Gökhan Özcan:Evet sonunda oldu.Takım olarak böyle devam edersek, zamanla başarıyı yakalamış olacağız.Ama dikkat edin "Böyle devam edersek, böyle canla başla,yüreğimizi koyarak oynarsak"
Muhabir:Çok sevinç gördüm sanki sizi
Gökhan Özcan:Evet çok sevinçliyim.2 maç üst üste kaybettik ve bugün Zaragoza karşısında galibiyeti bulduk.Sevinçten uçabilirim adeta...Peki sen niye üzgünsün yawrum
Muhabir:Sorma ya bizim patron benim maaşımı düşürecekmiş...
Gökhan Özcan:Hemen cıvıma öyle bakayım.İşini yap sen!!!
Muhabir:
MAÇIN ADAMI : MARTİN PETROV
Çok gol kaçırdık.2 tane golümüz verilmedi.Aguero yu 2. yarı oyundan aldım ve yerine Torresi aldım.Dk 70 de hele şükür beklediğimiz gol geldi. Gol şöyle oldu;
Palop topu sol kanada gönderdi. Puerto pası alma peşinde. Seitaridis rakibin üstünden zıpladı ve kafayla uzaklaştırdı.Souza topu aldı. Suazo dan bi orta. Ia..quinta peşideki adamlardan kurtuldu ve bomboş kaldı.Ia..quinta kaleye doğru kafa vurdu. Ve gol oldu .
Maçtan sonra röpörtaj:
Muhabir: Geçen hafta dediğiniz gibi Sevilla yı kendi sahanızda yendiniz. Takımınızın performansını nasıl buldunuz?
Ben: Ewet güzel bir maç çıkardık performansımız üst seviyedeydi. Mükemmel oynadık ve kazandık. Ama bu skoru haketmedik çok kaçırdık. Maç 4-1 gibi bir sonuçla bitmeliydi.
Muhabir: Peki önümüzdeki hafta Real Madrid le maçınız var Real yaptığı 4 maçın 4 ünüde kazandı ve avarajla birinci kazanabilecek misiniz?
Ben: Maç nerde ?
Muhabir: Bu sefer deplasmandasınız
Ben :Eıııh!! O zaman kazanmasakda olur yaw.
Muhabir: Bu kadar kolay mı pes ettiniz? Yenileceğinizi gerçekten düşünüyormusunuz?
Ben: Pes etmedim bu bir , Yeniliriz demedik bu 2, Beraberlik alabilirsek bu iyi olur bu 3 , ben kaçar buda 4 iyi akşamlar
iLK MAÇ...
2-0'IN HEZİMETİ İLE VİLLARREAL SAHADAN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI İLE AYRILMIŞTI.
İŞLER KÖTÜYDÜ GERÇEKTEN.2-0 KENDİ SAHAMIZDA YENİLMİŞTİK.ÇEVİRMEK ZORDU HER NE KADAR CSKA SOFİA BİLE OLSA...
VE İKİNCİ MAÇ...
Soyunma Odası...
Gökhan Özcan: Haydi Çocuklar Bakın İlk Maç 2-0 yenildik.Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor.
Tomasson:İ che guvikara fsahésdn sabane guka guka...
Gökhan Özcan(Çaktırmadan):Jonathan sen Tomasson'un dilinden anlarsın
ne diyo bakalım?
Jonathan: Derpere Tomasoné geremio Santosa diavara...(hehe
Gökhan Özcan:Sen ne diyorsun ya bi tercüman şart oldu...Neyse bu maça yüreğinizi koymanızı istiyorum tamam mı Aslanlarım?
Bütün Takım:Tamam Hocam
Senna: Siz Merak Etmeyin hocam bu maçta bir şov izleyeceksiniz!!!
Ve öyle de oldu Senna ve Tomasson Maçta 10 puan aldı
Maçın Adamı:TOMASSON
Bravo gokhan iste ozledigimiz villareal bu hadi devamini bekliyoruz basarilarinin.
Maçı kazanabilirdik ama olmadı çok gol kaçırdık adeta ezdik ama yinede kazanamadık. Bariz üstündük maç boyuca.
Maçtan sonra takım konuşması:
Ben: Olum süper oynadınız bravo. Luccin hele sen süperdin maçın adamı oldun lan.
Luccin: Oley be.
Ben: Lan Forvetler niye bu kadar kötüydünüz yine kaçırdınız sürekli.
Ia..quinta: Hocam haftaya atacam valla söz.
Ben: Haftaya kadroya irersen oynarsın.
Torres: Hocam 2. yarı nasıl oynadım ben
Ben: Olum sen 2. yarı yoktunki. Sen tuvaletten çıkamayınca yerine Aguero yu aldım. Lan sen sarhoş musun leş gibi alkol kokuyon.
Torres bu dediğim laftan sonra sustu ve ayakkabısının içinden Aldığı alkölğün kabını çıkarıp son damlayıda içti. ve deilim dedi
Ben: Sus lan!!!!
Iversen: Hocam beni bi oynatsan var ya süper olacak. ciddiyim ortamın tozunu attırırım be.
Ben: Çok iddalısın bakarız antrenmanlarda iyi oyna Ia..quintanın yerine seni oynatayım.
Ia..quinta: Ama hocam.....
Ben: Hanginiz antrenmanlarda daha iyi oynarsanız onu oynatacam haftaya maçta.
------------------------------------------------------------------------------
Maç Sonu Röpörtaj
Muhabir: Hocam yine benher hafta dediğiniz oluyo bu haftada berabere kaldınız ne diyeceksiniz?
Ben: Ben bişi biliyorumda sölüyolur sizin patronda sürekli seni gönderiyo olum. Haftaya başka birini göndersin.
Bir çinli muhabir çıkıp: çin çog hung ming ting tun ?
Ben: Lan yine mi sensin Karabükspor un başındaykende sen geldiydin .Git şurdan bi daha seni görürsem allah yarattı demem dalarım . Ok?
Çinli Muhabir: Ok.
Ben: Lan türkçe biliyon madem niye beni yoruyon kaç lan geliyom.
Çinli muhabir arkasına bakmadan koşar ve ilk dönemeçten döner. Tabi ben yerimdeyim hala.
Muhabir : Sizden korktu.
Ben: Tabi korkacak nasılım ?
Muhabir: Valla kolay kolay dalamazsınız ona
Ben : Nedenmiş?
Muhabir: Bunların çoğu dövüş sanatlarını biliyo.Bu arada burda soruları ben sorarım siz sürekli soru soruyosunuz.
Ben: Hadi görüşürüz. Ben kaçar.
Muhabir: Ölümüne kankayız. Kanka
Ben : Ne kankası olum.
Muhabir: Kızma ya tamam.(içinden)Çattık ya
Villarreal 1-0 yenik düştüğü Mallorca deplasmanından Nihat'ın 2 ve Josico'nun 1 golüyle, 3-1'lik skorla ayrılmayı bildi.
Villarreal'den Haftanın Karması içinde 4 oyuncu yer aldı.
Maçın Adamı: Cani (9puan)
![]()
gökhanın uefa grubu belli oldu beyler
Kuralar Çekildi Gruplar Belli Oldu.Sanki Villarreal'e kolay bir grup geldi???sizce???
Ve İlginç Bir tesadüfte yaşandı GalataSaray ile FenerBahçe aynı gruba düştü...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Atletico Madrid ilk malubiyetini aldı...
Az sonra!!!
Villareal düzelmiş![]()
hemde ne düzelme şimdide espanolu devirdi
Villarreal Birden Parladı!!!
Villarreal 2-0 Espanyol
Ligde ard arda 3. maçını da kazanan Villarreal'i bakalım kim durduracak!!!
Maçta Espanyol'a sadece 3 şut vurduran Villarreal zamanla eski formunu yakalayacak bu gidişte!!!
MAÇIN ADAMI:JOHN DAHL TOMASSON
süpersiniz çocuklar -- başarılar dilerim![]()
Ikınızde ıyı gıdıyorsunuz basarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Real Madrid-Barca hegamonyasını yıkın La Liga'da yahu![]()
Villareal iyi gidiyo. Gokhan benim adam ne oldu ona bi bak da deviver bana.
mc eagle sen de oynatmiyosan iversen i villareale kiralik ver bari yazik olmasin adama.
Cokiyi gidiyosunuz basarilar.