man utd soraa liverpoollll ....
Ben tebiki dünyanın en büyük takımına yani G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y'a alırdım.(:
bayern munih alıcam
birde Kartalsporu deneyeceğim
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yimpaş Yozgat , Fenerbahçe ve Man City
Galatasaray
ilk fenerbahce sonra liverpool
ArsenaL-Bursaspor en sonda Paris FC
Galatasaray*Orduspor
liverpool,schalke
Sevilla tabii
1.oyuna alismak icin BARCELONA
2.gercek kariyer icin GALATASARAY
3.daha gercek ve zevkli kariyer icin issiz baslarim.
Galatasaray...Oyunda tek zevk alınan takım bence bu.Bide bu sene Arsnal zevk verecek gibi gelio bana nede olsa henry gibi bi forveti yok artık ve siz bu takıma yeni bir yıldız kazandırmak zorundasınız....![]()
fenerbahçe alırdım sonra isteyen takımlara giderim
Trabzonspor..![]()
İnter die düşünüyorum demo da ama oyunu alınca duruma göre zengin fakat zayıf kadrolu bir takım düşünüyorum.
Herhangi bir ligden medya tahmini sonuncu olan takım.
Eğer düzeltirseler UEFA ya giden ekiplerimizi Kayseri Erciyes'i alırım.demoya bakanlar görmüştür uefa'ya kayserispor'u koymuşlar. ikinci seçimimde Kayseri her zaman olduğu gibi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
boluspor barcelona ve bolton.alıcağım ilk 3 takım bunlar.
Barca-Beşiktaş-Manchester..
bende demoda manchester ı aldım. ama kulubün amerikalı patrona borcu gözükoyor ve aylık 8m$ ödüyor...demoda en ii finansal yapıya kulüp hangisi beyler?
antalyaspor,galatasaray,kayseri.. avrupadan alcak olursam fiorentina atl.madrid, liverpool,celtic gibi
kararımı değiştirdim Napoli'yi alıcam galibaEzequiel Lavezzi müthiş olmuş oyunda her maç gol atıyor beyler!!! (ve de bayanlar
)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Chelsea ve Altay
Forever Fabregas Forever Arsenal
tabiki her zaman yaptığım gibi ilk takımım galatasaray olur ve gs ile en az bi 6 7 yıl giderim sonra sıkılırım ve 2. veya 3. ligden bir takımla oynarım.
hiç bir zaman büyük takım almam. barcelona madrid vb gibi çünkü başarı elde etmek çok kolay oluyo bu takımlarla hehehee
((((((((((( YA BU ARADA BİRİ BANA SİTE AÇMA KONUSUNDA YARDIMVI OLABİLİRMİ????)))))))
Fenerbahçe
Zaragoza,Valencia,Arsenal, Galatasaray, Roma, Napoli
...Galatasaray...