Valla biraz daha kassan şampiyonluk gelebilir![]()
Valla biraz daha kassan şampiyonluk gelebilir![]()
Bu gidişle şampiyon olabilirsin![]()
ins gecersin M.United'i ve sampiyon olursun...
26. Haftada charlton ile kendi sahamızda maçımız vardı. Maçı 3-2 kazanmasını bildik Vaz Te nin üstün performansıyla.Fakat lidere yakışmayacak biçimde çok gol görmekteyiz kalemizde.Buna çözüm olarak iyi kaleciler almayı planlıyoruz. Önerilerinizi alabilirim bu pozisyon için.
wooow sampiyonluk yakın....
Kupa maçında kazanması gereken taraf bizdik.2 şutumuz direkten 2 si de kaleciden döndü0-0 ın rövanşını deplasmanda almamız zor gibi görünmekte fakat yinede umudumuz yok değil...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee beklenen kaleci gelecek Kameni
Espanyol takımının istikrarlı file bekçisi Kameni,görüşmeler sonucunda 3. teklifte ancak Bolton'a evet yanıtını verdi. Sözleşme imzalamak için Bolton klüp binasına gitmek üzere olan Kameni'yi İngiliz Basını Espanyol tişördüyle görüntüledi.O sırada Phil Gartside ile konuştuğu belirtilen Kameni;kaprisleriyle ilk günden herkesi ayağında dolandırıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve vee Bolton ilk kupasını aldı.Carling Kupasını tarihinde ilk kez Ayseeg Aygo yönetiminde Newcastle Utd yi 2-0 la geçerek alan Bolton da yüzler gülüyor
tebrıkler...
tebrikler ve kameni güzel transfer
good luck (ağzım alıştı bu lafa)D: ayse valla ilkkez gozum carpti bu kariyere takipcinim hadi bakalim adaya turk bayragini gondere cekk
Ve manchester Utd yi 0-0 ın rövanşında FA Cup ta deplasmanda nasıl olduysa dağıttık.Demir defansımızın geçit vermemesiyle maçı 2-1 kazanmasını bildik. Maçın adamı:Michalik
kaleye leo franco veya marco amelia...
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
daha manager oynayan kız gormustum.ama sıteye gırıp karıyer yazanı ılk defa goruyorum.transferlerıne baktım hepsı ıyı degıl.aralarında 2 tanesı ıyı.bunlara ragmen ıyı gıdıyorsun.basarılar.
sezonun başından itibaren takıma kattığımız oyuncuların profilleri:
Ambrose:
Atouba:
Chiellini:
Iversen:
Miller:
Rochemback:
Not:Kameni ve Kehl 1 temmuz da yani bir dahaki sezonun başında gerçekleşecek transferler olduğu için listede yoktur.
kameni iyi transfer olmus rochembackta ayni degerde guzel bir transfer olmus
Atuba hariç güzel transferler atuba hiçbi işe yaramıyor.
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
beta dogru soyluyorsun yaramiyor ancak yedekte durursa oyuna girdigi zaman o formunu koruyup birseyler yapmaya calisiyo normalde atouba sursen ilk 11 de birsey yapamaz
Transferlerin hepsi çok güzel bence![]()
Atouba ilk dönemde yani transfer dönemine kadar takımı defansta sırtlayan isimdi vallazamanın şartlarıyla alabilmiştik tabii şu an chiellini varken yedek
![]()
Ayşe Teyze bize beckhamı getir![]()
Beckham değil de Jo**ui sanchez i düşünüyorum. anelka ya diouf a teklif geliyor onları satarsam (21 m dolar lyon dan geldi mesela Anelka ya) Jo**uin im gelir ya para çıkarırız onaama anti Beckham olduğum için onunla uğraşamam gelip napçak
o ancak tv şovlarına katılır
![]()
Beckham'ı napacan yahu
Joakuin iyidir. Olmadı Adu![]()
beckhamı bende sevmıorum.sen bıze genc yetenek getır ayse yenge![]()
Para konusunu kesinleştireyim,kaynak yaratayım da,genç,yetenekli birşeyler bakarız![]()
aslinda bende sevmiyorumm beckhami o zaman AYSE TEYZE L**UINTAYI GETIR
klüpte şu an 11.250.000 mevcut. Hemen ona baktım ve satacağım oyunculara baktım.Oyuncular ve Değerleri: Diouf(13m), Iversen(4.3m),Ben-Haim(5 m),Jaaskelainen (7.75 m)
Ben Haim neden satılıyor ya
Diouf da kalsa iyi olur![]()
Diouf un iyi getirisi var ve pek iç açıcı oynamıyor.Vasat ın üstünde değil sanki.
Ben-Haim ise kullanmaya fırsat yok,genç hırslı oyuncuları kesmek zorunda kalırım onu oynatırsam![]()
zuhaa ayse teyzeii espri