olur mu kardes biz seni takip ediyoruz fa cup i bosver ama zaten chelseayle bu basarilar bekleniyordu. Tnasferleri merakla bekliyoruz.
olur mu kardes biz seni takip ediyoruz fa cup i bosver ama zaten chelseayle bu basarilar bekleniyordu. Tnasferleri merakla bekliyoruz.
Sağol dostum, açıklayacağım az sonra.Önce lig istatistiklerini koyayım bi.
Teşekkürler adamım.Niye ki?Petr Cech bence oyunun en iyi kalecisi.sen tek kelime ile müthissin senden bomba transferler bekliyorummmmmmmyedek bir kaleci al bence kaleye fa cup oneml1 de1ldi zaten
Sağol Özgür.Yapacağım flaş ve geleceğe yönelik mükemmel transferlerle sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağım.olur mu kardes biz seni takip ediyoruz fa cup i bosver ama zaten chelseayle bu basarilar bekleniyordu. Tnasferleri merakla bekliyoruz.![]()
yedek al anlam1nda cudicini yaslandi
ARKADASLAR BU ARADA COK KOM0K B0R PROGRAM GELIYOR
TAKIP EDENE GULMEYI GARANTI EDIYORUZ
Torresi al bence agüero da olabilir...transferler nereye orta saha forvet defans??
Defansa bi adam alacam.Ricardo Carvalho ne kadar iyi performasn gösterse de onun yerine birisini aldım bile.Ayrıca forvete de birini aldım, çok iyi bi adam, Hilario'yu da gönderecem onun yerine de yedek kaleci alacam.Ayrıca altyapıya önem verip Dünya'nın dört bir yanından genç yetenekleri klübe kazandıracağım!!Tabi bunlardan başka transferler de var onlar sürpriz!!
Hadi bakalım o zaman heyecanla bekliyoruz transferleri..
transferleri bekliyoruz ama defansa birini alacağım diyorsan milito yu al hem sol ayak lı ayağını iyi kullanıyor hemde genç bence kaçırma militoyu
Aguero gelsin chelsea'ye
Lige Yakın Bakış
Sezon Özeti
Barclays Premiership Sezon Sonu Puan Durumu
Yılın Futbolcusu
Yılın Oyuncuların Oyuncusu
Yılın Genç Oyuncusu
Gol Krallığı
Yılın Menejeri
Yılın Takımı
En Zengin Klüpler
2.'liğe yükseldik.
Klüp Sıralaması
Bu sezon Avrupa'nın en iyi takımıyız.
Bomba transferler yakındaaaaaaaaaa..!!!
Barcelona maçının daha rahat geçeceğini düşünmüştüm ama böyle daha heyecanlı olmuştur.
Manchester'den o alamadığın tek kupanın öcünü bu sezon tüm Manchester maçlarını kazanarak almalısın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Offf ne maçtı bee.Her kaçan penaltıda, komşuların kapıyı çalacağından korktum.
Manchester süper transferler yaptı, ama biz onlardan geri kalır mıyız hiç ?
Chelsea dünya yıldızı bir forvetle anlaştı!İşte size ipuçları, acaba tahmin edebilecek misiniz?
a)Robinho
b)Sergio Aguero
c)Fernando Torres
d)Julio Baptista
e)Carlos Tevez
f)Obafemi Martins
g)Dimitar Berbatov
Tahminler gelsinnnnnnnnnnnnnnn !!!!!
aguero yada torres dıye tahmın edıyorum ama eguero galıba![]()
Carlos Tevez Chelsea'de
UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea yılın ilk bombasını patlattı.Geçen sezon West Ham'da oynayan ama beklenilen performansı veremeyen Arjantinli golcü sabah düzenlenen basın toplantısı ile medyaya tanıtıldı.Ayrıca West Ham'ın kasasına bu transferden 28 milyon $ gireceği belirtildi.
Takipte kalın defans için bomba geliyor.
Torres olsaydı daha iyi olurdu..
Defasn için şıkları alalım![]()
a)Gabriel Milito
b)Vincent Kompany
c)Alex
d)Gerard Piqué
e)Baki Mercimek
f)Raul Albiol
İşte şıklar, tahmin sizde.
Oncelıkle tebrıkler Meriç yeni sezonda başarılar Kompany ya da Albiolu almıssındır
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tevez'i iyi paraya almışsın.Ben Madrid'e getirmek için çok para verdim.![]()
Albiol süper olur
VINCENT KOMPANY ADA YOLCUSU
Belçikalı defans artık Chelsea formasını terletecek.Kompany asıl çıkışını Anderlecht klübünde yapmıştı ve ardından HSV'ye transfer olmuştu.Ancak performansı sayesinde 24.5 milyon $ karşılığında Chelsea'ye transfer oldu.Düzenlenen basın toplantısında "Inter, Arsenal, Roma, Bayern Münih gibi takımları da peşinizdeydi.Neden Chelsea'yi tercih ettiniz ?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi."Premier lig hem mücadele hem de kalite açısından dünyada 1 numara.Arsenal'in teklifini reddettim çünkü, Chelsea bu sezona çok daha iddialı girmek istiyor ve ben de bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyacağım."
Wright-Phillips Tottenham'da
Geçen sezon Chelsea'nin şampiyon kadrosunda bulunan Shaun Wright-Phillips ise 16 milyon $ karşılığında Premier Ligin flaş takımlarından Tottenham ile anlaştı.Kontratla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Shaun Wright-Phillips, Chelsea'de çok güzel günler geçirdiğini, takımın kalbinde apayrı bir yere sahip olduğunu söyledi.
Lassana Diarra Wigan'a transfer oldu
Lassana Diarra herkes tarafından yeni Makelélé olarak gösteriliyordu ancak beklenen çıkışı yapamadı ve yıldızlar arasında pek forma şansı bulamadı.Oyuncunun potansiyelini bilen Wigan klübü ise, 5.25 milyon dolar ödeyerek Diarra'yı kadrosuna kattı.Diarra ise Wigan'da ilk 11'de yer bulacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
MILAN'IN GENÇ YETENEĞİ CHELSEA'DE
Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ve beklenen performası veremeyen bir başka oyuncu ise genç Fransız yetenek Yohan Gourcuff.Ancelotti gelecek sene bu oyuncuyu planları içinde düşünmesine rağmen Chelsea'nin 10.5 milyon $'lık teklifine hayır diyemedi ve oyuncu Chelsea ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Bo oyuncu FM'de "wonderkid" olarak tanımlanıyor.
MAKELELE TRANSFERİNİ, PALERMO BEDAVAYA KAPATTI
Geçen sezon vasat bir performans sergileyen oyuncuya, zaten ilerleyen yaşı ve kadrodaki ortasaha bolluğu yüzünden yeni kontrat önerilmemişti.Peşine birçok klüp takıldı ve o, İtalyan temsilcisini tercih etti.
Transferler tam gaz devam.. [Gelenler, Gidenler]
Arkadaşlar transferleri yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Acaba Chelsea'nin yeni transfer ettiği;hızı, çevikliği ve top kapmasıyla ünlü ve gelecekte çok büyük futbolcu olması beklenen ve wonderkid olan oyuncu kim ???
Bende kendi kariyerime dalmışım bakamadım..Gourcuff güzel trnasferi..Wright Philipsi göndermen iyi olmuş ama geceleyin kimle dolaşcan artıkKompanyde güzel başarılar arkdaşım...
tevez transferi iyi olmus ama torres veya aguero bekliodum kompany dogru secim aklimdan gecen isimde oydu iyi transferler yapmissin tebrikler
ben tevez1 begenmedim ama olsun yinede iyi oyuncu robinho daha iyi olurdu gençler keske göndermeseydin onlar chelseanin gelecegi sak1n kalou ve obi mikeli gönderme
Arkadaşlar öncelikle yaptığınız yorumlar için sizlere çok teşekkür ederim.
CHELSEA'NİN GENÇ YETENEKLERİ BASINA TANITILDI
Chelsea'nin genç yenekleri sabah düzenlenen basın toplantısı ile medyaya tanıtıldı.Chelsea menejeri Meriç Büyükakça yeni gelen oyunculardan beklentilerinin büyük olduğunu, kısa süre içinde kendilerini geliştirip A takıma yükselecek düzeye gelmelerini umut etti.Ve işte Chelsea'nin yeni anlaştığı 6 genç yetenek;
Fernando Forestieri
Gelecek sezonda Chelsea forması giyecek olan genç Arjantinli oyuncu 1.6 milyon $ karşılığında Genoa'dan transfer edildi.Oyuncu forvet ve ofansif ortasaha mevkiilerinde oynuyor.18A takımında oynayacak olan oyuncu için beklentiler çok fazla ve o da mükemmel bir performans gösterip beklentileri en iyi şekilde karşılamayı umduğunu belirtti.Ayrıca oyuncunun İtalyan pasaportuna sahip olması, çalışma izni probelemini de ortadan kaldırdı.
Ignacio Camacho
Atlético'dan transferl edilen bir diğer isimse Ignacio Camacho.Oyuncu defansif ortasaha özelliklerine sahip.Topa hakim ve topu çok iyi kullanıyor.Oyuncu Chelsea'nin 18A takımında forma giyecek.Transfer için İspanyol takımına 450 bin $ ödendi.
Simone Gervasio
Inter'den alınan genç oyuncu kaleci mevkisinde görev yapıyor.Chelsea teknik heyetinin yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun iyi bir performans göstermesi halinde A takıma yükselebileceği açıklandı.Bonservis bedeli ise 1.1 milyon $.
Connor Clifford
İrlanda vatandaşı olan genç yetenek Chelsea'ye Crumlin Utd'dan bonservis bedeli ödenmeksizin geldi ve pas yeteneği oldukça yüksek.
Armand Traoré
Geçen sezon Arsenal'de forma giyen genç Senegalli oyuncu 5 milyon $ karşılığında Chelsea'ye imza attı.Bu oyuncu özellikle hırsı ve atletik yapısı ile ön plana çıkıyor.Ayrıca defansın sağını bir koridor gibi kullanıyor.Teknik heyet bu oyuncunun da antrenmanlarda göstereceği gayretle, A takıma yükselebileceğini söyledi.
Nicolas Millan
Şili'nin Colo Colo takımdan gelen forvet oyuncusu için 600 bin $ ödendi.Özellikle tekniği ve hava hakimiyeti ile ön plana çıkan 16 yaşındaki oyuncunun 2-3 sene içerisinde mükemmel bir oyuncu olması bekleniyor.
Ayrıca basın toplantısının sonlarına doğru Chelsea yedek ve 18A takımlarında forma giyen gelecek vaad etmeyen ve takımda bütün şansları tüketen 14 genç oyuncuyla sözleşmelerin feshedildiği açıklandı ve yedek takımda forma giyen Güney Afrikalı oyuncu Jeffrey Ntuka'nın ise 600 bin $ karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Plymouth'a satıldığı açıklandı.Ve ayrıca klübün transfer çalışmalarının bitmediğini, futbol direktörü Frank Arnesen ve yönetici Bruce Buck'ın transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdükleri ifade edildi.
Genç oyuncu transferleri güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.
cok ıyı oyuncular.chelsea nın kadrosu oturmus artık genc oyunculara yonel.