bence manu bu maçı alır :P.ama gonlumuz senden yana![]()
bence manu bu maçı alır :P.ama gonlumuz senden yana![]()
Zor maç olacak.İnşallah kazanırsın...
tebrıkler okurken heycanlandım![]()
Evet arkdaşlar kariyeri bitirmeye karar verdim..Yaptığınız yorumlar için çok çok teşekkür ederim artık kariyerde almadığımız kupa kalmadı..Verdiğimiz sözü tuttuk ve üç tane dünya yıldızı getirdik..şimdi ortak kariyer önceliğim..Herşeyi tadında bırakmak en güzeli.Birazdan son kupa finalimiz DFB POKAL ve yöneticiler bu konuyu kapatabilir..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Tebrikler.. Çok iyi gidiyorsun.
Başka bir takıma git mesela. 2 sezonda kariyer bitirilmez ki![]()
uzuldum keske bitmeseydi
yazık oldu...
Arkadaşlar merak etmeyin bir kariyerler daha karşınızda olacağım..İspanyada bir kariyer açtım bugün oynayacağım yarın konuyu açcam fakat bu konunu nkapanması lazım çok güzel kariyer olduğuna inanıyorum...
Beğendiyseniz eyvallah..
elersin aga.....
super bi kariyer olmuss
Olsun aga ne zaman zevk almadıgını hıssettıysen o zaman bırakmak en dogrusu
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar ben bütün maçları bitirip fikstürü koyabilirim..Çünkü çok zahmetli iş...Siteye koyacağım oyundan zevk alamıyorum..Ama yapılan trnasferleri ve oynadığım maçları fikstğr halinde koyabilirim?..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar devam etme kararı aldım...Bunca emeği boşa atmak istemedim..Transfer çalışmalarına hız verdim ve bir dünya yıldızıyla daha anlaştım...Kendisi sol açık oynuyor...İngiltere takımında ve Tuncayın takım arkadaşı gerçekte sözü uzatmayayım işte yıldızımız:
STEWART DOWNİNG
oh walla cok iyi oldu bırakmadıgın sevındımdownıng de muthıs transfer
Süper trasnfer olmuş![]()
transerler tam isabet...
Arkadaşlar biliyorsunuzki geçen sene serbet tranasfer yapmadık..Ama bu sene öyle serbest trnasfer yapacağız ki ağzınız açık kalacak..
1.Valeri Bojinov
2.Ricardo Vaz Te
3.Libis Arenas
4.Flamini
5.Eduardo
6.Juan
Eğer bir aksilik çıkmazsa bu oyuncuları alacağım ayrıca 4 5 civarı genç oyuncuda var onları alacağım-..
Iyiki Devam Ediyorsun Cok Sevindim Her Zaman Takipcinim
ARKADAŞLAR KADRO TAMAM FAKAT SADECE BİR ORTA SAHA SAĞ KALDI SİZCE KİMİ ALMALIYIM?İŞTE ŞIKLAR:
1.ARJEN ROBBEN
2.CRİSTİANO RONALDO
3.JEREMY MENEZ
4.LİONEL MESSİ
5.JOUAGUİN
[IMG]http://www.soccernews.nl/uploads/jo**uin%20(special2)[/IMG]
6.HLEB
EVET ARKDAŞLAR ADAYLARINIZ SÖYLEYİN BU SENEKİ BÜTÇEYLE BİRİSİNİ ALACAĞIM..
BunLarı AlabıLeceğine Eminmisin
Bence IcLerınden Sana GeLebıLecek Olan Hleb
Ama GeLırse RonaLdo Yada Messi Frktmz Al 1'ini
Valla bunlardan birini almak için Adnan Polat kadar çalışıyorum...Aralarından en olnaklı Jo**uin,Hleb,Menez diğerlerini zaman gösterecek ama elimden geleni yapıyorum bunlardan birini almak için..Haydi hayırlısı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE BİR TANE DAHA ŞIK İNGİLİZLERİN GELECEK GÖRDÜĞÜ BİR OYUNCU:.
AERON LENNON
![]()
.
.
Birleştirilen Mesaj:
messİ,ronaldo,jo**uİn,robben İlgİnlendİĞİmİ SÖyledİm Fakat Negatİve Tepkİ Verdİler..dİĞer Şiklar Üzerİnde YoĞunlaŞalim Hleb,lennon Gİbİ
Soruya Bak Sen Delirdinmi Cristiano Ronaldo Tabiki Boyle Bir Soru Sorulurmu Gelmezse Messi
lennonu al ozaman
Vallahİ Lennon Son Tercİh Benİm İlk Tercİhİm Robben,ronaldo,messİ Şeytan ÜÇgenİnden Bİrİ Ama En Kolayi Messİ ÇÜnkÜ Oyunda Serbest Kalma Maddesİ Oyun İlerledİkÇe DÜŞÜyor AldiĞimda HİÇde ŞaŞirmayin!..
messiyi bi alsan muthis olur walla![]()
bir alsanda gorsek beklemekten kafayi yiyecegiz biz gorevi yapiyoz top sende bekliyoz ssleri
Tomas rosicky iyi okudun mu kardeşverilecek bütçeyle diyorum
sabrın sonu selamettir
Torresi geitrdik yahu Ronaldo da kim?
C. Ronaldo
Mesii
Robben
Hleb
Jo**ıin
Sıra böyle diğerini boşver. İlk listreden bktım.Ama alabiiliyorsan Rooney'i al sağa. Çok güzel oynuyor. Ben denemedim ama Man. Untile benim benim maçında saağdaa oynmasına rağmen 3 gol atmıştı![]()