tebrik ederim iyi bi oyuncu yanlız o resim babanınmıkendi resmini koysaydın biloruz yakışıklı olduğunu
saklama
tebrik ederim iyi bi oyuncu yanlız o resim babanınmıkendi resmini koysaydın biloruz yakışıklı olduğunu
saklama
Hadi bakalım Atilla, senden Werder'e yakışır bir transfer istiyoruz..
transfer sezonunu kapatti atilla hadi ligi bekliyoruz
BREMEN A.Ş GURURLA SUNAR:
PHİLİPP LAHM
HIZ DESEN HIZ, ORTA MI ONDA VAR,YILDIZ MI DEMEMEK AYIP OLUR,KARŞINIZDA DÜNYA KUPASINDA YILDIZI PARLAYAN CHELSEANIN VE ONCA KULÜBÜN PEŞİNDE KOŞTUĞU YILDIZ O BREMENİ TERCİH ETTİ İYİKİ GELDİN!!
süper transfer
la bu kadro muthis sen bu kadro ile bir mac bile takilirsan buyuk elestiri toplarsin super transfer
böyle giderse aynı kupa 4. kez yine aynı takıma gidecek![]()
kaça aldığını yazmamışsın bazen bedavaya gelio lahm benim arkadaşım almıştı sende mi beleşe aldın
Transfer bedeli 33,500,00 dolardır. hem nerde görülmüş Lahmın beleşe geldiği? Aslında Ramosu alacaktım serbest kalma maddesi 34,500,00 dolardı fakat Lahmı tercih ettim..Hayırlı uğurlu olsun..
Atilla az takılım kariyere yaw![]()
artık ligde başarılar bekliyoruz senden bea müthiş bi kadro müthiş transferler bi o kadar müthiş teknik adam aynı zamanda da yakışıklı yine şampiyon ol yine cl yi al kim tutar seni not:lahm iyi menez iyi torres kalitesi belli ama bi tavsiyem var müthiş oyuncu hemde genç lee cattermole diye kesin al bide lee yaoung pyo yu al bide yasin kibrit var ya fenerin transferi onu da al müthiş kadro olur bea
başarılar kariyerinde güzel olmuş kadron
Senin takım iyice yalama oldu. Bir yıldız gidiyor, bir yıldız geliyor. Okurken başım ağrıdı yavHadi devam et 1 gündür yazmamışsın.
hadi atilla bekliyik forumcak![]()
evet atilla meraklandık ama![]()
Hadi ama yok mu devamı?
Öncelikle kariyerinde başarılar dilerim. Artık geleneksel olacak ama her kariyere ufakta olsa bir katkı yapıyorum. Takipçinim, başarılarının devamını dilerim.
Verfechter von Werder...
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Olma mı?...
Bugün işim vardı arkadaşlar onun için devam edemedim....Devamı gelecek bekleyin be be bekleyin..
Ara dönem serbest transferlerde gelişmeler var..Yakubu,Zigic,Cassano %99 Bremende diyebiliriz...Malesef bu seneyr biraz kötü başladık fkaat biliyorsunuz ki biz 2.yarı coşan ve coşturan bir takımız..Ayrıca bundan sonra yıldız transferi yok..Bir olacak pir olacak..Ayrıca Bojinovun performansı harika onu da söyleyeyim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ederim kardeş..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet bundan sonra yıldız bir gelecek pir gelecekYeni hedefimi söylüyorum bundan sonraki tek yıldız hedefimiz İngilizlerin hırçın çocuğu WAYNE ROONEY.Zaten sattığım ve pişman olduğum tek yıldız OBAFEMİydi.Birde takımdan ayırlsam tek gideceğim takım Manudur.
Yav artık başka takımlara git onlarıda şampiyon yap![]()
hadi atilla senin ssleri bekliyoruz
Evet, bekliyoruz..
atilla abicim koy artık şu ssleri yaw beklemekten kambur olcam
evet yaw bekliyoruz koy şu ssleri![]()
Arkadaşlar yarı sezonu bitirdim...Downingi sattım yerine yine bir İngiliz olan Glecek vadeden harika bir oyunc aldım...Sizce kimi aldım?
a)Daniel Sturridge
b)Luke Moore
c)Micah Richards
d)Dean Ashton
e)Theo Walcott
Birden fazla seçme hakkımız varmı?
b)Luke Moore
e)Theo Walcott
E) Diyorum...
THEO WALCOTTI 21,000,000 DOLAR KARŞILIĞINDA ALDIK..KENDİSİ OYUNUN EN HIZLI OYUNCUSU ÖYLEKİ DEFANSI DARMADAĞIN EDİYOR KİMSE ONUN HIZINA YETİŞEMİYOR...
BREMEN A.Ş GURURLA SUNAR....
THEO WALCOT...
Çok para vermişsin.