Ilk Mac Iskocyada
Ilk Mac Iskocyada
hadi başarılar
Tesekkurler
Ama Bi Kac Kotu Mac Gelicek Az Sonra
Burasi Benim Kariyerim Yardim Bolumunden Yardim Alabilirsin Mert
bence fazla uzatmanın alemi yok kariyere mesaj gelmeyince 2. sayfaya düşüyo sürekli kendi attığın mesaj bileştiriliyo hal böle olunca insan arkadaşlarından iyi ve ya kötü yorum yapmasını isteyebilir kanımca. Hem hile yaptığını nerden anladın ki??
Arkadaşlar sakin, kariyeri beğenmeyen hileli olduğunu düşünen girip yorum yapmaz, beğenen de girer yorumunu yapar. Bu hile konusu daha fazla uzamasın.
Arkadaş oynuyor ve bizle paylaşıyor, beğenmeyen bu konuya hiç girmez olur biter.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben boyle hile olan bir kariyer gormedim.Hile olsa maclari nasil 3-2 - 2-1 gibi skorlar ile kazanacak kadrosuda pek iyi degil ama kullandigi taktik kaliteli galiba.
Hile oldugunu dusunen yorumunu yazmaz arada bir bakar sonra ceker gider.Insanin icinde oyun şefkini bırakmıyorsunuz.
Güzel gidiyorsun Arkadaşım böyle devam et Kupaların hepsini birer birer kaldırırsın.
Benimle sorunu olan konuşmak isteyen varsa özel mesaj göndersin.
Bu konuda artık tartışma istemiyorum. Benim yapacak başka işlerim de var, konuyla alakası olmayan mesajları sildim.
İnanan inanır, sen oynamaya devam et, inanmayan, kariyeri beğenmeyen mesaj atmasın.
Bu mesajıma bu konu içersinde cevap vermeyin, özel mesaj atın ben gelince bakarım. Artık konu kariyerle devam etsin...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu mesajımdan sonra kariyer dışı mesaj atan olursa gereken yapılacak.
Konudan saparak kişisel tartışmaya giremezsiniz.
Belgelerle ispatlanmamış hiçbir konuda karşı tarafı suçlayamazsınız.
Bunlarıda bilsenizi iyi olur Şimdi kariyer kaldıgı yerden devam etsin.
Mehmet gerekli açıklamaları yapmış,
Kişisel tartışmaları kenara bırakın, hileli bir kariyer olsa sizden önce biz konuyu kapatırız.
Bu mesajdan sonra artık kişisel tartışmalara girmeyin, lütfen kariyere devam edin.
Zorlu Maclar Celtici Bekliyor
YAW BENIM MESAJLAR NIYE YOK CIKMAMIS YOKSA ATILDIMDA BILMIYOM MU
HEE TAMAM SAOL
2 oyuncu celticli oldu simdi ssler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelen Oyuncular Orebrodan
nedim Halilovic Ve Fredrick Nordback
Halilovic Defans Arka Sag Kanat
Nordback Defansif Ortasaha
HALILOVIC MI SAOL KANKA ZUHA ZUHA
güzel galibiyetler....
Güzel maçlar, başarılar..
tebrikler başarılarının devamını bekliyorum takipçinim
Valencia'yi elersin insallah...
Tebrıkler aga harıkasın devam
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aga harikasın..İskoçyada kaç yabancı oynatma hakkın var Rosicky?![]()
Istersen 30 yabancı oynat sınırsız cunku ıskocya premıer lıgı sanırım engıltere ıle aynı yurutuluyor ama maca cıkarken 3 tane u21 olması lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mırren yanlıs duvara carptı
Hıbernıan Celtıcı carptı
Celtıc ılk yenılgının ardından toparlandı
Falkırkı elıyen Celtıc fınalde
Aberdeene Nakamura suprızı
Wılson Celtıcı Kupada ucurdu
Dundee de yaprak dokumu
Bu sefer alamadık
![]()
YO AGA YA YANLIS ANLADIN BENIM ADIM HALIL YA HO
SUMA GITTI
Hibernian iyi çarpmışama galibiyetler güzel gerçekten.Galiba haftaya G.Rangers maçı varmış, yenersin bence...
Hıbernıan mağlubiyeti kötü olmuş kalan maçlarında başarılar
Arkadaslar yenılmemın tek sucu artık yedek agırlıklı maclara cıkıyorum cunku
Haftaya Rangers Ondan sonrada Valencıa
Rangers maçları her zaman zor oluyor. Adamlar lig sonuncusuna yeniliyor, gelip Celtic'i yeniyorlar![]()