Tebrikler Beşiktaş.Yarınki kurada hayırlısı neyse o olsun
Tebrikler Beşiktaş.Yarınki kurada hayırlısı neyse o olsun
Helal olsun beşiktaş'a şampiyonlar liginde başarılar gelsin Türkiyemize puanlar.Tüm beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ederim
Evet inanıyordum ben turu geçeceğimize.Ve geçtik.Maçı seyretmedim ama çok zorlandığımızı sanmıyorum.Gollerin Delgado'dan gelmesi çok iyi oldu.İyice moral kazandı böylece.Performansı daha da artabilir.Başka bir anektot ise 2 golünde kanatlardan gelen orta ile oluşması.Bu çok iyi bir gelişme Beşiktaş'ımız için.Ertuğrul hocaya teşekkürler.Çok iyi bir takım oluşturdu.![]()
So what?
Saike
Tebrikler Beşiktaş.............
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
Zürihle hesabını kesti Mathias
FB'de gelsin ŞL'ye el ele başarılara doğru yelken açalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Beşiktaş inşallah grublardada başarılı olursunuz.
Cok rahat bi oyun sergiledik Delgado bi kafa kacırdiki hiç sormayın.Ama sonra kacırdıgının 10 kat 2 tane zor kafa gollerini attı.Serdar Özkan sov yaptı Helal olsun.
Ayrıca Gaziantep'in 11 kişi kapandıgını ve bu nedenle istedigimiz oyunu sergiliyemedigimizin en büyük kanıtı...Macın özetini izleyin futbol nasıl oynanıyomus görün
Dimi buda şanstıBu sansla nereye kadar Beşiktaş ?
Fener'de büyük ihtimalle Şmp liginde..
Çok güzel bir maçtı taraftar herşey süperdi oyuncularımız özellikle Serdar Özkan ve Delgadoyu tebrik ediyorum hocamız Ertuğrul Sağlam'A ne diye bilirimki o süper biri inaşllah Fenerbahçede katılır avrupa kupasına Ülkemiz için
sl de iki Turk takımı var artık...
BeŞiKTAŞK
OOOOOOO Delgadooooooo
Helal be Koçumm beeee
Bu arada Nobre Süresiz Kadro Dışı(Sinan Engin Bjk tv de Açıkladı)
Nedeni = Son Dakkada Bobo nun yerine oyuna alcaklarmış...oda girtmek istememiş beyfendi..ve kendi ipini çekmiş oldu yolun açık olsun Mert Nobre...
hadi fener bastır ...Rezil Olcaksak Beraber Olalım..Vezir Olcaksakda Beraber olalım..
O zaman, Mehmet Yıldız'ı alacaklar yedek için.Nobre'de satılır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
çok iyi oldu en son ne zaman ve hangi takımlarla şl ye 2 takımla gitmiştik?
Nobre 1-2 dakikalık adam değil..
En son 2002-2003 de beşiktaş ve galatasary.... 7 puanla elenmişti her iki takımda
Tebrikler Beşiktaş.
Geçen maça göre iyiydik Beşiktaş'a tebrikler inşallah gruplarda da başarılı oluruz.
Tebrikler Beşiktaş,Tebrikler Karakartal.Bize yakışanda buydu.Güzel futbol oynadık ve karşılığını aldık.Aynı başarıyı gruplarda da bekliyoruz.
Maçtan geldim şimdi.Müthiş taraftar desteğimizle ilk yarı zorlansakta hoş bir galibiyet oldu.Delgado Basel'de de Zurich'i zorlarmış,Beşiktaş'ta durum değişmedi.
Tebrikler Beşiktaş...
2/2 süper oldu![]()
İnşallah hayırlı kuralar çeker takımlarımız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray'da banko Erciyes'De cıkarsa süper olur...
Nobre satılır Mehmet yıldız alınır...
Çok iyi...
Tebrikler..
2/2.
Tebrikler Beşiktaş.
Beşiktaşın turu geçmesine ve Ertuğrul Sağlam gibi bir hocayla turu geçmesine çok sevindim..Gruplardan da çıkacağına inanıyorum..
Ertuğrul Sağlam Avrupa Karnesine bir zafer daha eklemiş oldu![]()
Boşuna Çarşı demiyor 'Sağlam Geliyoruz' diye..
Tebrikler Besiktas.Bu gece zafer gecesiydi bizim acimizdanUzun bir süreden sonra 2 takimla Devler Ligindeyiz
![]()
Ertuğrul hocada 90 almasın artık Nobre'yi.Tamam Nobre'nin hatası büyük ama Nobre'yi de anlamak lazım.Umarım bu olay büyümeden halledilir.Çünkü Nobre'ye bu sezon ihtiyacımız var.
So what?
Saike
beşiktaşada tebrikler ellerindeki kadroyla iyi işler yapıyolar inşallah gruplardada çok maçlar kazanırlar.