2-0 oldu fıratcan abi...
2-0 oldu fıratcan abi...
Sonuclarda bni sasırtan bi skor yok![]()
İddaa'da korkudan vermemiştim bu takımların çoğuna ve hepsi tahmin ettiklerim çıktı.
Ronaldinho oynadığı maçlarda boş geçmiyor![]()
Tebrikler Fenerbahçe
http://www.uefa.com/fanzone/teamofth...etter&att=html
Şampiyonlar Ligi kadrosu açıklandı.
2002 yılında bu kadroya Rüştü Rençberde girdi.
Wenger Usulü Motivasyon!
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, genç kadrosunu bu akşam oynanacak Milan maçına ilginç bir şekilde motive etti.
Arsenal bu akşam San Siro’da, hiçbir İngiliz takımının sahasında yenemediği geçen yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Milan ile karşılaşacak. Geçen yıl oynanan yarı final maçında Milan, Arsenal’in ligdeki takipçisi Manchester United’ı da 3-0’la geçmişti.
Ancak Arsenal San Siro’da 2003 yılında İnter’i 5-1 yenmiş ve tarihi bir başarı elde etmişti. Bu başarının tekrarlanabileceği ümidiyle sahaya çıkacak olan Londra ekibinin teknik direktörü Wenger, karşılaşma öncesi yaptığı basın toplantısında genç bir takım olduklarını hatırlatarak, "Bu takımı 2 sene önce kurduk. O günden beri Real Madrid, Juventus ve Barcelona ile karşılaştık. Büyük baskı altında oynamaya alışkınız," diye konuştu.
Rakiplerini durdurmak yerine kendi oyunlarını oynayacaklarını söyleyen Fransız teknik adam, "Skoru korumak gibi bir düşüncemiz yok, gol atmak istiyoruz. Bu maçta hem defansta hem de hücumda iyi olmamız gerektiğini biliyoruz. Ancak bunu yaparken futbolumuzdan taviz vermeyeceğiz," dedi.
Bu karşılaşmaya hazırlanırken Kasım 2003’te İnter’i San Siro’da 5-1 yendiklerini oyuncularına anlattığını söyleyen Wenger, "O maç bize büyük ilham kaynağı oldu çünkü farklı kazanmak zorundaydık ve bunu başardık. Bu maça da çok iyi konsantre olduk ve kazanmaya gidiyoruz," diyerek sözlerini bitirdi.
Bu Habere Yapılmış Yorumlar
Milan 0-2 Arsenal
Barcelona 1-0 Celtic
Manchester United 1-0 Lyon
Ah Milan Ah.
Turnuva takımı Milan 2.turda gitmiş Şaşırdım harbiden Ancelotti bavulunu hazırlıyordur
Ancelotti ancak bu kadar batırabilirdi helal...
Ancelotti artık gider yazıktır!
Bravo Wenger!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ronaldo ManU'yu taşıdı!
Lyon deplasmanı Stade de Gerland'dan 1-1'le dönen Manchester United Old Trafford'daki rövanşta rakibine Ronaldo'nun golüyle 1-0'lık üstünlük sağlayarak Şampiyonlar ligi'nde son 8 arasına girmeyi başardı.
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United (İngiltere) ve Lyon (Fransa) Stade de Gerland'da 1-1 sona eren karşılaşmanın rövanşında Old Trafford'da Devler Ligi'nde son 8'e kalabilmek için mücadele ettiler.
.::İLK MAÇ::.
Lyon 1 - 1 Manchester United
[1 - 0] 34' Karim Benzema
[1 - 1] 82' Carlos Tevez
.::VE RÖVANŞ::.
Hakem: Roberto Rosetti (İtalya)
Yardımcı Hakemler: Alessandro Griselli (İtalya) - Paolo Calcagno (İtalya)
Dördüncü Hakem: Nicola Rizzoli (İtalya)
UEFA Delegesi: David Petriashvili (Gürcistan)
UEFA Hakem Gözlemcisi: Aron Schmidhuber (Almanya)
Manchester United: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson (70' Tevez), Ronaldo (90+1' Hargreaves), Rooney, Nani
Teknik Direktör: Sir Alex Ferguson
Lyon: Coupet, Clerc, Squillaci, Cris, Grosso, Ben Arfa, Juninho, Toulalan, Kallstrom (79' Fred), Govou (67' Keita), Benzema
Teknik Direktör: Alain Perrin
41. dakikada Wes Brown'un sağdan ortasında Anderson'un müdahalesiyle topu önünde bulan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ilk yarının skorunu tayin eden golü attı. Ev sahibi Manchester United ilk yarıda rakibine oranla oyuna daha hakim olan taraftı, 41'deki gol İngilizlere skor avantajını da sağladı.
ManU ilk yarıda eline geçirdiği skor avantajını ikinci devrede koruyarak Şampiyonlar Ligi'nde son 8'e kalmayı başardı.
Last edited by ThersoN : 05.Mart.2008 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Milan şaşırttı. Ama arsenal in cıkmasına sevindim. Ne o öyle her sene milan falan![]()
Ancelotti yerine Mourinho gelir artık. Milan'da kalması için bir sebep kalmadı Ancelotti'nin. Zaten yaş ortalamaları bir huzur evinin yaş ortalamasıyla eşdeğer.
Barça'nın zorlanmasına şaşırdım.![]()
I'm back...
milana söylenecek sözüm kalmadı morinhomu gelir takım yenidenmi yapılır bilmem ama çok sinirim bozuuyo bu milana takım tam bir huzurevi gibi.arsenal zaten genç bir takım adamlar herhalde milanoya gelirken çicek bişe getirselerdi huzurevi ziyareti gibi oldu aynen dünkü maç
Milan'ın elenmesine çok şaşırdım.Üstelik kendi sahalarında elendiler.Arsenal'e tebrikler.
Arsenal gercekten cok inanclı oynadı. Dün macın geniş özeti vardı izledim ve Sadece atakları olan takım Arsenaldi desem yalan olmaz. Direkten dönen topları, kacırdıkları pozisyonlar falan Arsenal cok inanmışlar, kenetlenmişler. Zaten cok genc takımlar. Fabregas ın golü süperdi. FB ile eslesmezler umarım, çünkü bireysell yıldızlardan cok takım oyunu, inanç sergiliyorlar, tıpkı FEnerbahce ninki gibi o yüzden eslesmelerini istemem. Ayrıca FB olmazsa Favorim Ars . Onun kazanmasını isterim. Tabi FB den sonra.
Milan o turu geçseydi bikini giyerdim zatenİki maçtada hiçbişey yapmadılar ancak balına 1 gol atıp çıkabilirledi onu da yapamadılar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arsenal Milani ezdi 2 macta da,rezmen onlarla dalga gecerek elediler onlari...
Ronaldo yine golünü atmis ! ManU kupaya dogru gidiyor. (:
Final bence ManU-Arsenal olabilir.
Çeyrek Final Maçlarının tarihi belli mi?
Inter-Liverpool maçı neden bugün değil ?
Bu olay senelerdir var zaten.Hatirlarsaniz 2-3 sene önceki Inter-Valencia maci da ertelenmisti.Iki takim da ayni sahayi kullandiklarindan dolayi,maclar erteleniyor.
Peki ne zaman Inter-Liverpool maçı ?
Haftaya...
C.Ronaldo dün gene golünü attı. Rakibi yok adamın![]()
İnter ve Milan aynı turda kaldığı zaman çok büyük ihtimalle, birinin maçı bir hafta sonraya alınır yani alınıyor, sanırım, zemin meselesine katılıyorum
Schuster tek forvet oynuyor ya ne tuhaf bir adam bu ya sanki kendileri 2-1 önde Boşu boşuna gitti ilk yarı...