Yenemediğin takım da kötü olsa bari. Sevilla'yı yenememiş üzülüyor.![]()
vay vay vay gecen senenin sampiyonu kupanin da sahibi super kupanin da sahibiartik ne diyelim sahaneden ote bir ilk sezon yerinde ben olsan o maclarda ilk ikiye zor girerdim valla tebrikler
favori personel oldunmu
yeni sezonda da milani yenmisin birde deplasman beraberliklerine yaniyosuncalderonda yenersin sen onlari
![]()
sahane gidiyor sen boyle devam et calderonda 19-0-0 cek![]()
helal Göktuğ..Barçayı Vicente Calderonda yıkmışsın
Tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ArKaDasım Cok Samımı SoyLuyorum en Cok merakLa ve eN con ıLgıyle Takıp ettıgım Karıyer Senın karıyerın oLdu Cok güzel maclarr oynadın cok güzell maclar kazandın o kadar cok hosuma gıttıkı yapılan yorumlara yapılan muhabbetlere kendı kendıme guldum ıns bu sezonda gecen sezon gıbı olur basarılar![]()
güzel gidiyorsun
Yorumun için sağol By_aBuni$ arkadaşım.
Birazdan yeni maçları da koyacağım. Okuldan yeni geldim daha![]()
tebrikler çok başarılısın...
Tebrikler iyi başlamışsın lige.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evet çok güzel devam ediyor bence calderonda en az 16-3-0 gelecek 19-0-0 bile olabilir
Tebrikler Çok Güzel Gidiyorsun
Format attığım için birkaç gün bu kariyere devam edemeyeceğim. Elime bir fm 2007 cd si geçirince yükleyeceğim ve devam edeceğim. Save imi CD ye kopyaladım. Bilgisayarda hazır bekliyor.
gönderdiğin adamlardan bi kaç tanesinde bana göre yanlış davranmışsın.. başarılar kardeş..
Geç oldu ama başarılar![]()
sana katiliyorm ark. başarılar...
devamını bekliyoruz.
Mart 2008 e geldim oyunda, tam resimleri ekleme fırsatı bulmuştum ki, oyuna giremedim. Birazdan bilgisayarı yeniden başlatacağım. Girebilirsem resimleri bugün eklerim, giremezsem hafta içi herhangi bir gün ekleyeceğim. Kusura bakmayın.
Edit: Oyuna girmeyi başardım. Resimler geliyor birazdan.
Edit 2: Resim paylaşım sitelerine şu ada resimlerimi yollayamadığım için bu iş hafta içine kaldı. Tekrar kusura bakmayın.
bekliyoruz
Kusura bakmayın birkaç gündür internete girme fırsatı bile bulamadım neredeyse. Çok yoğun bir test dönemi geçirdik okulda. Her neyse, maçları tek tek upload etmem neredeyse imkansız, çünkü bu çok uzun sürer. Ama fikstürümüzün geride kalan kısmını topluca paylaşacağım sizlerle.
Fikstürün Oynanmış Bölümü:
![]()
Tebrikler genel olarak cok iyisin.İnşallah şldede turu atlarsın.