Tabii ki önce türkiye ligi.Sonuçta ligimiz sayesinde avrupaya gidiyoruz.
Tabii ki önce türkiye ligi.Sonuçta ligimiz sayesinde avrupaya gidiyoruz.
FM Gazetesi
Volkan'ın yaptığı penaltı diyorlar gülüyorum. Sinan'ın bir ayağı yere değiyor. Diğer takılıp düşüyor. İstese o pozisyondan rahatça kurtulabilir. Ama o kolayı şeçip kendini yere atıyor. Bana göre Hakemi aldatmaktır. Zaten bunu bırakın hiçbir spor programı bu pozisyona penaltı bile demedi....
Kesin PenaLtı Demıorum Ama PenaLtı Gibi Duruodu Pozisyon
Bursa DepLasmanı Zor Maçtır O Yuzden BeraberLık OlabıLır Bız BıLe Zar Zor KurtuLmustuk
fenerbahçe geleneği sürdürdü türkiyede yine puan kaybetti..ismail güldüren isimli insan (futbolcu diyemem) bir an önce bıraksın bu işi böyle oyun olmaz hep bi çekiştirme,bi itme ayıp yani..
bursaspor çok iyi oynadı daha çok can yakacaklardır.biz o deplasmandan iyi kurtulmuşuz valla..sinanın penaltı pozisyonunu tartışmaya gerek yok aynı türkiye-macaristan maçındaki geranın pozisyonu gibiydi penaltı demeyen bi allahın kulunuda duymadım tvde..semihin golü güzeldi 33 cmlik ofsayt var diyolarda hakemin onu yakalamasıda zor bence çok ustaca bir vuruşla gol yaptı semih iyide oynadı fenerbahçe yavaş yavaş kopuyor ligden bir an önce ligede önem vermeye başlamaları lazım
Şampiyonlar liginde bir üst tura kalırız,derbilerin çoğunu alırız ligde UEFA'ya oynarız![]()
Semih'in golü ofsayt,Sinan'ın düşürülmesi ise penaltı.Ucuz kurtulmuş Fenerbahçe...
Kerem çok komiksin..
Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...
Sadece sana göre objektif Deniz'e katılıyorum belki bana yada başkasına göre objektif değil![]()
Semih'în pozisyonun ofsayt olduğunu anlamak için objektif olmaya falan gerek yokGözü bozuk olmayan herkes görebilir...Sinan'ın pozisyonu bana göre penaltı ama tartışılabilir...
Oldu bitti tartısmaya gerek yok..
BüLent Korkmaz gibi bir adam da maç sonunda kaLkıp isyan ediyorsa kendisinin de dediği gibi hakikaten ortada bişeyLer var demektir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu böyle hekem yönetimi olmaz olsun."Türk hakemleri avrupada neden yok?İşte kanıtı!"diye bir başlık var bir sitede.Site girişinde ve bursa fener maçının hakem 3lüsünün resimleri var.aşırı beyendim.Böyle yönetim olur mu ya?
Kendini başkan sanan adam sesini çıkartmıyor Bülent Hoca birşeyler söylüyor ama nereye kadar?Başkanın müdehalesi 0.
Bazı arkadaşlar İsmaile ve Tuma karşı hakaretvari sözleri var.Bunlara karşı daha dikkatli olun.Yoksa sizin Volkanınızın ne kalaslığı kalır ne kovalığı ağzımızı açtırmayın...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...