Kesin PenaLtı Demıorum Ama PenaLtı Gibi Duruodu Pozisyon
Bursa DepLasmanı Zor Maçtır O Yuzden BeraberLık OlabıLır Bız BıLe Zar Zor KurtuLmustuk
Kesin PenaLtı Demıorum Ama PenaLtı Gibi Duruodu Pozisyon
Bursa DepLasmanı Zor Maçtır O Yuzden BeraberLık OlabıLır Bız BıLe Zar Zor KurtuLmustuk
fenerbahçe geleneği sürdürdü türkiyede yine puan kaybetti..ismail güldüren isimli insan (futbolcu diyemem) bir an önce bıraksın bu işi böyle oyun olmaz hep bi çekiştirme,bi itme ayıp yani..
bursaspor çok iyi oynadı daha çok can yakacaklardır.biz o deplasmandan iyi kurtulmuşuz valla..sinanın penaltı pozisyonunu tartışmaya gerek yok aynı türkiye-macaristan maçındaki geranın pozisyonu gibiydi penaltı demeyen bi allahın kulunuda duymadım tvde..semihin golü güzeldi 33 cmlik ofsayt var diyolarda hakemin onu yakalamasıda zor bence çok ustaca bir vuruşla gol yaptı semih iyide oynadı fenerbahçe yavaş yavaş kopuyor ligden bir an önce ligede önem vermeye başlamaları lazım
Aksine avrupa kupalarinda butun takimlar daha defansif bir mantaliteyi benimsiyor. Her alinan puanin degeri yuksek oldugu ve ligdeki gibi kaybolan puanlarin telafisinin cok daha zor oldugu icin, takimlar liglerindeki kazanma mantalitesi iceren ofansif futbolun aksine, sampiyonlar liginde daha defansif ve daha kontra ataga dayali bir oyun benimsiyor, kontrollu oynuyor. Tabii bu kontrollu oyun bizim ligimizdeki nispeten daha kucuk takimlarin oynadigi defansif stile gore daha ofansif.
Fark avrupa kupalarinda kendisini gostermek isteyen Fenerbahce'li oyuncularda. Mesela bir Lugano herkezin gozlerinin ustune oldugu bir macta kendisini gostermek, buyuk bir transfer yapmak icin cabaliyor. Ayni sey diger oyuncular icin de gecerli. Bu mantaliteyi UEFA kupasini kazanan Galatasaray'da oturtmayi basarmisti, oyuncular avrupa kupasi maclarinda daha konsantre oluyor, daha iyi sonuclar alabiliyordu.
Ancak Avrupa kupalarina katilan takimlarin hic biri hem ligde, hem de Avrupa'da ayni stil ile oynamiyor cunku o diger buyuk takimlarin da kendi liglerinde onlari iyi taniyan, tehlikeli oyuncularini kilitleyen, ozellikle kati defans yapan takimlar mevcut. Bu nedenle de daha ofansif bir taktik ile sahaya cikiyorlar kendi liglerinde.
Şampiyonlar liginde bir üst tura kalırız,derbilerin çoğunu alırız ligde UEFA'ya oynarız![]()
Semih'in golü ofsayt,Sinan'ın düşürülmesi ise penaltı.Ucuz kurtulmuş Fenerbahçe...
Kerem çok komiksin..
Aynen katılıyorum. Geçmiş maçların kopyası oldu. 60.dakikadan sonra atak bulmaya başladık.
Madem çift forvete dönüp, bu şekilde oynayabiliyorsun maça neden öyle başlamadın? İlk devre sahada olmayan bir takım var neden devre arası değişiklik yapmıyorsun? Golü yedikten sonra çift forvete döndü ve golü bulduk, sonrasında da pozisyonlara girdik.
İnşallah ders çıkarmıştır demekten başka diyecek birşey yok. Tek ön libero çift forvet oynatmayı önümüzdeki haftalarda maçın başında düşünür umarım sayın Zico.
Hakeme hiç girmiyorum. Çok kötüydü, oyunu durmadan kesti, maçta tempo olmasına izin vermedi. Hele bir pozisyon vardı ki Carlos bile hakem ne yapıyor diye güldü bir süre. Maçı izleyenler o pozisyonda hakemin ne yapmaya çalıştığını anladınız mı? Ben çok merak ettim ve bir çözüm getiremedim.
Ligin gittiğini, şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. Geçen sene içerde dışarda Galatasaay'ı yenmedik mi? 6 puan eder o da. Zico kazanacak şekilde takımı çıkartırsa sahaya, küçük takımlara basit puanlar kaybetmezse 7 fark o kadar çok değil.
Tabi ki Zico'nun düşüncelerinin değişmesi şartıyla...
"YÜCE ATATÜRK"
Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...
Sadece sana göre objektif Deniz'e katılıyorum belki bana yada başkasına göre objektif değil![]()
Semih'în pozisyonun ofsayt olduğunu anlamak için objektif olmaya falan gerek yokGözü bozuk olmayan herkes görebilir...Sinan'ın pozisyonu bana göre penaltı ama tartışılabilir...
Oldu bitti tartısmaya gerek yok..
BüLent Korkmaz gibi bir adam da maç sonunda kaLkıp isyan ediyorsa kendisinin de dediği gibi hakikaten ortada bişeyLer var demektir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu böyle hekem yönetimi olmaz olsun."Türk hakemleri avrupada neden yok?İşte kanıtı!"diye bir başlık var bir sitede.Site girişinde ve bursa fener maçının hakem 3lüsünün resimleri var.aşırı beyendim.Böyle yönetim olur mu ya?
Kendini başkan sanan adam sesini çıkartmıyor Bülent Hoca birşeyler söylüyor ama nereye kadar?Başkanın müdehalesi 0.
Bazı arkadaşlar İsmaile ve Tuma karşı hakaretvari sözleri var.Bunlara karşı daha dikkatli olun.Yoksa sizin Volkanınızın ne kalaslığı kalır ne kovalığı ağzımızı açtırmayın...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...