Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 188 sonuç

Konu: Beşiktaş - Liverpool | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 3.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bir Ingiliz forumda böyle demis

"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.
    Ne diyo bu küfür mü ediyolar bize.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Serdar Ozkan Mac sonunda aciklama yaparken sunlari soyledi :

Insallah Galatasaray’da deplasmandan 3 puanla donup yuzumuzu guldurur bu gunlerde cok ihtiyacimiz var hepimiz bir olmaliyiz..

Helal olsun ..

İnsallah bizde iyi sonucla dönecegiz.....Ülke puanıda artıyor
    Başından beri söylediğimi tekrarlıyorum.Bu çocuk herşeyiyle(yetenek,zeka,teknik,sürat,kişilik,karak ter,mücadele,hırs,istikrar) Türkiye'nin en iyi futbolcusu olmaya aday...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bir Ingiliz forumda böyle demis

"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Ne diyo bu küfür mü ediyolar bize.
    zuaha öldürdün beni Ersin

Taraftarlari inanilmaz bir destek verdi. onlara bakmaktan Gözlerimi sahaya zor verdim diyor, Istanbulu begenmis. Insanlar cok dostca davrandi diyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ilhan abi galiba karistirdin... Farfan PSV'de oynuyor.. Galiba Babel'i kast ediyordun
    İkisini karıştırırım hep, düzelttim tamam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

avrupanin devlerini deviriyoruz. once inter sornada liverpool. aslanlarim benim. herkes muthisti guzel oynadilar. keske porto macinda son dakikada gol yemeseydik ozaman simdi ikinciydik.

İngilizler, İnönü'yü dinledi!

İnönü Stadı'nda dün müthiş bir coşku vardı. Tribünleri dolduran Beşiktaşlılar, 90 dakika susmadı. İngilizler bakakaldı, Kartal ise 12. adamının da desteğiyle adeta kanatlandı.

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Liverpool zaferi öncesi takımlarını motive etmek için görev yerlerini aldılar, başlangıç düdüğünden bitime kadar ise adeta susmadılar. İngilizler, tribünlerin büyük coşkusu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, Kartal 12. adamının da desteğiyle galibiyete ulaştı.

Siyah-Beyazlı taraftarlar, son dönemde yaşanan terör olaylarını unutmadı, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla protestolarını gösterdi. Maçın başlamasına kısa bir süre kala kapalı tribünde, tribünün tamamını kaplayan Türk bayrağıyla birlikte “Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazılı pankart açıldı.Daha sonra taraftarların isteğiyle statta şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıp, 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söyleyen taraftarlar, Türk bayraklarıyla stadı kırmızı-beyaza boyadı. Sahaya ısınmak için çıkan futbolculara, “Şehitler için bu maçı alın" tezahüratı yapan taraftarların açtıkları pankartlar ise şöyle: “Hepimiz kardeşiz", “Yurtta sulh, cihanda sulh" “Hepimiz Mustafa Kemal'iz"... Maç öncesi gerginlik yaşayan Türk ve İngiliz taraftarlar arasında maç sonunda ise dostluk gösterisi vardı. İki takım taraftarları forma ve atkı değiştirirken ortaya ilginç diyaloğlar çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu sene izledigim en zevkli maçtı..

Ne heyecanlı bir maçtı ya. Taraftar da inanılmazdı. Hem galibiyetle hem de müthiş Beşiktaş taraftarıyla Livrpool'a iyi bir ders verdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Beşiktaş'ı kutluyoruz

Şampiyonlar Ligi müsabakasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutluyor, Avrupa sahnesinde başarılarının devamını diliyoruz.

Trabzonspor Klübü

Kaynak:www.trabzonspor.org.tr

aferin yönetim

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bu oyuna taraftara ve galibiyete başka ne denebilirki

Çok güzel bir galibiyet olduu

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ses rekoru kirildimi ??

Kırılmadı çalışılmadı.Maçtan muhteşem videolar çektim paylaşacaktım ama motorda fotoğraf makinam çalındı Böyle güzel bir günü zehir ettiler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Kırılmadı çalışılmadı.Maçtan muhteşem videolar çektim paylaşacaktım ama motorda fotoğraf makinam çalındı Böyle güzel bir günü zehir ettiler
    Geçmiş Olsun Kötü Olmuş ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Beşiktaş'ı kutluyoruz

Şampiyonlar Ligi müsabakasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutluyor, Avrupa sahnesinde başarılarının devamını diliyoruz.

Trabzonspor Klübü

Kaynak:www.trabzonspor.org.tr

aferin yönetim
    Trabzon'dan örnek davranış

HeLaL olsun...

15. Default

Mac oncesi "liverpool fark atar" "hezimet olur" "havada karada" "cikarmadan 5" gibi yorumlara imza atanlar, basta Ibrahim Uzulmez olmak uzere tum futbolcularimiza camur atip, futbolculuklarina laf edip kendilerini komik duruma dusurenler su an ne yapiyorlardir merak ediyorum.

Kelimelerin aciklamaya yetmeyecegi bir macti bu. O kadar Besiktas macina gittim, hicbirinde boylesi bir destek olmadi. 2003'teki sampiyonluk macimizda bile. Liverpool'lu oyuncular, isinirken cekilen ucluyle mest oldular, afalladilar. Liverpool'lu taraftarlar ise muhtemelen mactan cok bizi izlediler, cunku tek bir tezahurat, efekt vs vs duymadim onlardan. Her zamanki gibi inanilmaz bir tezahurat cesitliligi ve dusmeyen bir tempo ile destekledik takimimizi, ve Inonu'de gordugum en ruhani 90 dakika sonunda CL'deki ilk 3 puanimiza ulastik. Umarim devami gelir.

Not : Ust taraf alkislar esliginde ritmik bir sekilde ooooo diyor, alt taraf lay lay ile cevap veriyor, mac esnasinda en asagi 10-15 dakika yaptik bunu. Tabi bunun kapali lay lay, diger tribunler ooooo versionu da var. Once alkislarla, sonra yumruklarla, sonra ziplayarak ve tapinma hareketiyle. Videosunu bulursaniz kacirmayin izleyin. Ekol olabilecek bir show ya. Cok gaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ben İbrahim Üzülmez'i sevmem bunu siteden bazı arkadaşlarımız bilir. Ama dün gerçekten güzel oynadı Her ne kadar orta açmasada . Ama Beşiktaş dün galibiyeti haketti ve herşey süperdi. Başta taraftar....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galibiyetten sonra BJK PANKARTIMIZI Üniversite Rektörlüğüne astık arkadaşlar

Rektörümüz de koyu Beşiktaşlıdır.

Buyrun resim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Rektöre helal. Diğer öğrenciler kudurmuştur sinirinden.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rektöre bak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Onlar bizi ilgilendirmiyor.

GİRESUNİBJK'nin arkasında Rektör'de var.

Hatta maça da gitmişler galiba ben gidemedim, Ankara işim çıkınca.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Murat abi Forza forumda da helal olsun Giresun Üniversitesi diye konu açmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş beni utandırdı helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Güzel galibiyet, fazla büyütmeye gerek yok.

Tebrikler Karakartal..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Neden yok.Geçen sezonun finalistini yenmişiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bunu büyütmeyeceksek neyi büyütelim çocuk mu ? Onu kadınlar yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post

Tebrikler Karakartal..
    Tüm Dünya'nun konuştuğu maçı büyütmeye gerek yok diyorsan.. Sana diyecek sözüm yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşverin beyler arada sırada çıkar böyle çekemeyenler aynısı Inter maçında olmadı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok iyi oynamadı belki Beşiktaş ama kazanacak kadar iyi mücadele etti. Zaten istediğimiz de bu değil mi bizim? Yürekleriyle oynarlarsa elbette karşılğını alacaklardır.

Bu büyük mücadeleden dolayı Beşiktaş'ı tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi müdafaa yaptılar ve Liverpool'u durdurdular.

Bu şekilde, bu istek ve arzuyla oynarsa gruptan çıkabilir Beşiktaş. Taraftar da harikaydı, keşke tvde daha çok ekrana gelseydi bu güzellikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Marsilya'yı burda yeneriz, deplasmanlarda beraberlikler bizi Uefa'ya götürür.
    Böyle olursa gruptan bile çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post

Böyle olursa gruptan bile çıkarız.
    Gruptan çıkmamız zor.En akıllıca hedef Uefa şimdilik.
    So what?
    Saike

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri