Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Psv - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu - 3.Hafta

Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.
    Katılmıyorum Semih maçın başında Addo'ya elini uzattı ama Addo kendini beğenmişce elini vermedi dirseğide tam olarak vurmadı zaten tabikide onu bile yapmamalı ama oluyor ben olsam bende yapardım çünkü ağır tahrik var iyiki Kezman yoktu k.kart görürdü Addo yüzünden ,bence Addo'nun en az 2 maç ceza alması gerekir.Zaten Howard Webb'i görünce yandık dedim maçın başında ilk Anderlecht maçındada çok kötüydü

Addo`nun ben zaten ceza almasini gerektigini söyledim.
    Semih`in yaptiginin yanlis oldugunu söyledim,cünkü Semih öyle seyler yapacak bir futbolcu degil.Hataya hatayla karsilik verdi Semih.Dirsek atmamasi gerekirdi,orada zaten ortam gergin,böyle hareketlerle ortami daha da gerdi.Hakem görseydi Semih`i kirmizi kart verecekti.Sence bu cok mu dogru bir davranis.Olaya duygusal yönden bakmayalim lürtfen

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Fenerbahçe.1 puan da iyidir.İnşAllah çıkacağız gruptan.Gidişat da zaten onu gösteriyor

Deplasmanda 1 puan iyidir.Artık grupta avantajımızı arttırdık.Tek üzüntüm bu maçta galibiyeti kaçırmamız.10 kişi PSV'ye futbol dersi verdik resmen.

Gökhan,Kazım,R.Carlos,Ali Bilgin maçın adamlarıydı bence.
    Artık 7 Kasımdaki maçta biz daha rahat olacağız fakat tedbiri elden bırakmamak lazım.Bu maçı kazanırsak Avrupa'da devam etmeyi garantileriz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

aldık puanı hemde gol atmadan bu dahada büyük bi başarı demekki çok iyi savunma yapıyoruz rakibin kaleyi bulan şutu yok.havayada girmemek lazım gazetelerin çoğu sanki gruptan çıkmışız gibi davranıyor da grubun yarısı bitti.gidişat çok iyi galibiyeti kaçırdık ona üzüldük hepimiz.ayrıca dünkü maçta semih'i beğenmeyenler var adam en az 10 tane top indirdi birini deıvıd birini marco dışarı attı orta sahaya yardım etti.bu takımın santraforu semih'tir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bence Ali Bilgin berbattı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Bence Ali Bilgin berbattı.
    Alexin yerini doldurmasını bekleyemeyiz ama özellikle 2.yarıda savunmanın sağ açığını kapattığını düşünüyorum bence fena değildi

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Galibiyet kaçmış desene

F.Bahçe'de Avrupai değişim
    Şampiyonlar Lig G Grubu'nun yenilgisiz tek takımı Fenerbahçe, kalan 3 maç öncesi 2. tur iddiasını güçlü bir şekilde sürdürürken, sarı lacivertlilerin Avrupa'daki performansı göz kamaştırıyor.

Fenerbahçe'deki bu değişimde hiç kuşkusuz büyük düşünen yönetimin ve teknik direktör Arthur Zico'nun payı büyük. Zico yönetiminde oynadığı 17 Avrupa kupası maçında 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı lacivertlilerin bileğini son 8 maçta büken olmadı. Fenerbahçe bu performansıyla, dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Christoph Daum'dan devraldığı takımı lig şampiyonluğuna taşıyan, Tuncay Şanlı, Ümit Özat, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam, yenilenen kadrosunda taşları birer birer yerine oturtuyor. Gönderilmesi gündeme gelen Deivid de Souza'yı baştan yaratan Zico, yeni transferleri de birer birer kazanmaya başladı.

Taşlar yerine oturuyor

Hazırlık döneminde takıma katılan Gökhan Gönül'ü son iki maçta sahaya süren başarılı teknik adam, Anderlecht'i iki maçta da devirdikten sonra içeride İnter'i devirip, CSKA ve PSV deplasmanlarından puanla döndü. Bol anternatifli bir kadroya sahip olan Zico, sistemini de yerleştirdi. Güzel futboluyla alkışlanan Fenerbahçe, kötü başladığı lige de ağırlığını koyuyor.

Roberto Carlos'un ismi ve tecrübesinden en iyi şekilde yararlanan Brezilyalı teknik adam, Tuncay'dan boşalan sol kanatta kullandığı Vederson'u da kazanmış oldu. Sağ ve sol kanadı toparlayan ünlü teknik adam, son haftaların formsuz ismi Mateja Kezman'ın boşluğunu da Semih Şentürk ile doldurdu. Genç golcü, oynadığı maçlardaki performansı ile otoritelerden tam not alıyor.

Sezon başında ligdeki kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilen Zico, hem yönetimin, hem taraftarın, hem de medyanın her geçen gün biraz daha fazla takdirini topluyor. Oyuncu değişiklikleri konusunda da kendini geliştiren Zico, cesur kararlarıyla ilgi çekiyor. Gaziantep maçında ideal onbirini tamamen değiştirerek ses getiren Brezilyalı, koltuğunu da sağlama aldı.
    26.10.2007

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe artık avrupa fobisini attı üzerinden her sene daha iyi olacağız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

1 puan çok iyi oldu..Evimizde kazanırız ve bir üst tur kesinleşir gibi..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri