Yahu hadi karsimda ligin 11. siradaki takimi var.Ilk macta deplasmanda 1-0 yenmisim.Fenerbahce bu oyunda bana rakip olamaaz
Ayrica ben öyle oyunu saveleyip,yenilince cikip bir daha bir daha bir daha oynayanlardan degilim![]()
11. sırada olmamız birşeyi ifade etmiyor, Şampiyonluk şansımız sürüyor Ali Samiyen de Fark atacaz fark.![]()
Hehehe,güzel espriydi Mehmet
Fenerbahce bu macta fark atsin benim takima,ben bu oyunu birakirim![]()
Fenerin öLüsü yeter ama Fm bu noLcağı hiç beLLi oLmazFavorim Fenerbahçe yinede..
Şimdiden kapatayım o zaman kariyeri ne dersin.
Oynada farklı galibiyetimizi göreyim oyna hadi.![]()
Ver odunu uygulamasi ha
Yarin yapacagim maci Memo,birak fark yemeyi berabere bitmeyecek bu mac,mutlaka alacagim.Hem mac Alisamiyen de![]()
Oo turu geçtin demek Baran.Tebrikler.Bayern'de elendiğine göre Uefa kupasını alırsın artık..
So what?
Saike
UEFA garanti olmus artık alman lazım.
Garanti degil yav,daha güclü takimlar da var.Ama yine de ümitler artti diyelim![]()
En az final oynarsın UEFA' da. FB' yi de Ali Sami yen' de geçersin. Fener sana rakip olamaz.
Uefa'da Lens seni parçalar ligde de Fb parçalar sonra Özhan seni kovarzuhaha
uLAn Mertcan bir kere beni destekledigini görmedim,hep muhalefetsin
Fenerbahce kadrosunu da degistirdi,Edu,Lugano falan yok.Tabi bu macta puan kaybi da olur olmaz degil,ama ben pek sanmiyorum![]()
Gitmeyin Baranin üstüne.. Galatasaray Lens'i de Feneri parcalar
Fenerbahce 11.sirada MertcanOnlar küme düsmemeye oynuyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse acalim bakalim fmyi.Maclari eklerim sonra...
Tamam şampiyon olamayız ama seni yeneriz.Neyse maçları bekliyoruz.
feneri yenecezyanLış mesaj pardon
![]()
Büyük derbiye dakikalar kaldi ! Galatasaray kendi sahasinda sampiyonluk yolundaki en önemli macinda Fenerbahce`yi yenmek istiyor.Fenerbahce icinse bu mac sadece prestij maci.Lige coktan havlu atti Fenerbahce.
Tribünler tiklim tiklim.Iste tribünlerden manzaralar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray da Arda Turan cezasi nedeniyle,Shabani Nonda ve Ümit Karan ise sakat olduklarindan dolayi oynayamiyorlar.
Baran Altuntas yaptigi aciklamada:Biz bu maci kazanacagiz kesinlikle,sakat futbolcularimiz as oyuncular olabilir ama kesinlikle mazeret olamaz,gerekirse PAF takimla cikariz diye gözdagi verdi !
Haydi Fenerbahçem saldır seninleyiz bugün![]()
Kral Hakan Sükür !
Fenerbahce maci zor gecti,onlarinda benim de önemli ataklarimiz vardi,ama Kral`in golüyle maci kazanmasini bildik.
Konya macini daha farkli kazanabilirdik,ama sagolsun Orkun okadar sacma goller yediki az kalsin maci veriyorduk.Özgürcan kendisini ispatladi sonunda,bu sene 9 macta oynattim toplam ve 4 golü var.Iyi bir futbolcu oldugunu belli ediyor.Carrusca zaten müthis oynuyor.
Geldik Lens macina.Ilk maci deplasmanda yapacagiz,Ümit Karan oynayamiyor sakatligindan dolayi.Iyi bir sonucla dönmek istiyoruz Türkiye`ye.
Tebrikler Baran balla da olsa iyi gidiyorsunzuhaha
GüzellFener Küme Düşmez Umarım
Elersin Lens i elersiinn![]()
Orkun böyle oynamaya devam ettigi sürece eleyememBen böyle sacma goller yiyen bir kaleci görmedim.Allah`tan karsi takimin kalesinde Runje varda ümitleniyom biraz
![]()
Benim oyundada orkun süper![]()
Tebrikler.Valla Lens maçını bana göre geçersin çünkü karşı kalede Runje var![]()
Buraya kadarmis,transfersiz buraya kadar gelebildik.Orkun,Servet ve Ugur Ucar`a sevgilerimi yolluyorum buradan...
Ligde yedek kadroyla ciktigim macta Denizli`yi maglup ettim.
![]()
Hani nerde Kral?
Newcastle takes Baran![]()
(/s)
Baran basarılar
Lens gibi takıma elenmissin tüh![]()
Kötü Olmuş Elenmen ama Dikkatimi Çekti..
4 Fransız Takımı Çeyrek Finalde..