Ben bilerek dedim zaten o lafı.Tahrikse tahrik.Onunda alasını biliriz.Yok rahat kazanırmışlar,yok maçın sonucu belliymiş 1-0,2-0,3-0 mış.Herkes biliyorki bu maç zorlu geçecek ama.Milletin amacı karşı taraftarı tahrik etmek..
Ben bilerek dedim zaten o lafı.Tahrikse tahrik.Onunda alasını biliriz.Yok rahat kazanırmışlar,yok maçın sonucu belliymiş 1-0,2-0,3-0 mış.Herkes biliyorki bu maç zorlu geçecek ama.Milletin amacı karşı taraftarı tahrik etmek..
So what?
Saike
O yazdığın mesajı bir Fenerli yazmadıda oradan alaka.
Az kaldı mutlaka kaznamalıyız.
Ben orda yanlış bir şey yazdıgımın farkına vardım ve anında düzelttim...
Rahat bir galibiyet alcaz bugün zorlanmadan![]()
Ben istiyorumki.Bjk Liverpool maçındaki gibi Fb'de İnter maçındaki gibi oynasın.O zmn çok güzel bir maç izleriz.
84 Hakan
22 Ali Tandoğan
5 Gökhan Zan
58 İbrahim Toraman
19 İbrahim Üzülmez
21 Serdar Özkan
18 Cisse
41 Koray
10 Delgado
7 Burak
13 Bobo
1. Volkan
77 Gökhan Gönül
36 Edu
2 Lugano
3 Roberto Carlos
99 Deivid
15 Aurelio
24 Deniz
6 Vederson
20 Alex
23 Semih
Bırak Allahsen Mertcan.Kolay kazanırız demek rakibi hiçe saymaktır.Beşiktaş gibi hiçe sayıyorsan 2 nedenin vardır.Ya Futboldan anlamıyorsun ya da milleti takımını küçümseyerek tahrik etmek.
So what?
Saike
Fenerbahce ne zaman Besiktas önünde rahat galibiyet almis ki(en iyi zamanin da bile) simdi rahat galibiyet alsin ?
Sirf millet tahrik olsun,ya da fanatizm duygularimi tatmin edeyim diye yorum yapanlar oluyor ...
Derbiye çok az kaldı. Maç berabere bitecek bence. Çünkü bütün şartlar onu gösteriyor. Öyle Zico'nun dediği gibi Fenerbahçe kolay kazanamaz. Kazanırsada 1-0 veya 2-1 gibi tek farklı sonuçlarda kazanır. Ama bu maçı iki takımın kazanma şansıda eşit...
I'm back...
Beyler Maçın başlamasına çok az bir zaman kaldı, sizden sakin olmanızı Yenen tarafı tebrik etmenizi istiyorum. Bu konuda da patırtı gürültü kopmasın biz bunları yaparsak tribündekiler ne yapar.
Sakin olmak herkese faydalı olacaktır.
Hakeden ve iyi oynayan kazansın..
Zico neyine güvenerek konuşuyor onu anlamadım, hayır işi çok mu iyi biliyor ?
Başlıyor ...Haydi hayırlısı
Maç başladı.
.
İki takımada başarılar.![]()
Bobo ve gol
Gooooooooooooooooool.
Rogerio Deivson Bobo. Ya da ismi her neyse
Önemli olan gol olması.
Gol oldu yahu.Ne çabuk
Yenildik biter bu maç![]()
Bu maç bu skorla bitmez..
Aaa GoL Olmus N CabuK