Maç bitti 1-1.
Maç bitti 1-1.
Gol ofsaytmış galibaPenaltıdan atmadılar da ofsayttan attılar bu sefer
Ceza sahası içinde topla çok oynadıkları için hakemi bayrak kaldırmamaya zorluyorlar.
Gol gerçekten ofsayt kokuyor..Bakalım bi tekrarlara..farklı açılara..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ofsayt gibi geldi banada![]()
Gol ofsayt.
Alıştık artık ...
Valla 1-1 bitmiş maçı izlemedim ama karar hatalıysa Türkiye sarsılır.
I'm back...
Gol ofsayt değil arkadaşlar, maç Antep'in hakkıydı.
(/s)
Hehehe,maci izlemeyen kisiler hemen golümüze bir kilif bulmaya calismis.Tabi Galatasaray bu ligde normal gol atamaz,hazmedememe durumu.
Soda iyi gelir![]()
pozisyon
Ofsaytta olsa gol goldür.Ölmüş ve bitmişe çare yoktur.
Bu oyunada 1 puAn süper.Kalli inşallah Gençler maçına ya da uefa maçına böyle saçma bir 11 çıkarmaz
Ben maçı izledim.Ve gol ofsayttı.Lütfen dürüst olun ve pozisyona bakın.
Bizim Antep maçından sonra ballı diye bize atıfta bulunan Gs'li arkadaş yoktu diye hatırlıyorum.Olsa selamlarımı yollayacaktımda..![]()
So what?
Saike
Klasik gs maçı![]()
Gol ofsayt
Ancak golden önce S. Çalık'ın şutu adamın elinden mi dönüyor tam kestiremedim. Bu şekilde puan almayı Galatasaray taraftarı olarak istemiyorum. Şimdiye kadar olan penaltılar görecelidir. Denizlispor Türkiye kupası maçında Carussca'ya resmen tekme atıyor. Doğru bir karar Denizlispor ile olan lig maçına bakıyorum. Adam gelirken topa değil Ümit Karan'ı hedef alıyor. Pozisyonu izleyip bakabilirsiniz. Beşiktaş maçıda göreceli bir kavram ben veririm penaltıyı çünkü topa müdahale etselerde Arda'yı yere yığıyorlar. Arda pozisyona devam edemiyor. Penaltı olması için illa tekme tokat girmeye gerek yoktur. Bugun hakem Antep'in güzel oyununa yazık etti.
Son olarakta Feldkamp ne yapmaya çalışıyor. Yakında Aykut ve Orkun'u forvet ikilisi olarak görmezsek iyidir.
Fb-Bjk maçının üstüne böyle bir gol olması aslında iyi oldu.Protesto daha da artacak.
Ben acikcasi sevinmedim puana,keske yenilseydik.Böyle rezalet futbola puan yakismadi,keske hakem vermeseydi golü...
Kalli teknik adam falan degil,git gide bitiriyor kendisini,zaten ömrü en fazla 2 yillik,onu da düsürecek.Bizim icin daha iyi !