Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Şuna deginen oldumu bilmiyorum sadece DiCo nun yazısını okuyabildim sınırlı vaktim yüzünden.

bir oyuncuya dünyanın parasını veririsiniz klub kabul etmez ama senle aynı seviyede başka bir klub verdiginizi paranın daha altında bi fiyata oyuncuyu alır bunu nasıl bi mantık anlamam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

benim bi sorum olacak..
    bi oyuncu vatandaşlık kazanması için gereken gün sayısını fazlasıyla doldurduğu halde neden vatandaşlık kazanmaz.bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?

ben de data editörde bi olayla karşılaştım bazı futbolcuların potansiyeli normal 140 150 filan bazılarının -7 , -8 , -9 filan bu ne oluyor ardanın da -9 neden böyle cevap lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o - ler -1 ile -10 arası değişiyor

Coşkun abi bi konuya yazmıştı tam açıklamasını bulursam eklerim

kısaca şöyle

-10 : Dünya çapında bir futbolcu olucak
    -1 : Vasatın altındaki düzeyde futbolcu olucak

aralarındakide o sıraya göre sıralanmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim cevap bulamadığım ve sinir olduğum olay

Mesela GS FB maçında GS FB ye faul yapıyor ve bu sırata top çok uzağa gidiyor. Topun otomatikman gelmesi gerekirken gidiyor bizim oyuncu yavaaaş yaaavaş topu getiriyor. Gerçi getirmiyor ordan adama doğru atıyor fakat top ya gene çok uzağa gidiyor yada başka yöne gidiyor. Haydii gene gidiyor o topuda başkası alıyor yavaş yavaş bu olay ardı ardına baya olunca maç bitiyor zaten
    Last edited by Nedvedmania : 09.Ağustos.2008 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

en nefret ettiğim oLayLardan biride şu rakip ev sahibiyse ve 1 farkLı yenik durumdaysa 4-2-4 hemen goL oLamaz böyLe bir şey !

peki -10 ile 190 arasındaki fark nedir?

ben bi adam ya***am -10 mu yapmalıyım 190 200 arası mı?

180-190-200 filan neyi belirtiyor?

arkadaşlar sorunun yeri burası mı emin değilim ama bi sorayım...

örneğin valencia ile 3. sezondaydım, yaklaşık 3-4 hafta geçti ve tam maça gireceğim zaman takım seçiminde bütün oyuncuların yanında "seç" ikonu vardı,yedekler dahil...neden olduğunu anlamadım...sadece b takımdan oyuncuları seçebiliyorum...tabi seçtim mecbur ve 20 gol yedim...sonraki maçlarda düzeldi bu ama 20 yedikten sonra keyfim kalmadı...sonra tolouse la başladım oyuna, aynı sorun ilk maçta oldu...neden böyle oluyo bilen var mı...allah rızası için yardım edin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

lig başlamadan önce Oyunculara kadro numaraları verilmesi gerekiyor bunun içinde size mail geliyor ordan numara vermelisiniz aksi takdirde numara vermediğiniz için hiç bir futbolcu seçilemez

PA yı araştırıyorum assonra buraya yazıcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 dk dır araklıksız arıyordum . Bulamadığım için sinir oldum hırs yaptım eski konulara felan gittim ve sonunda buldum

Buyur kardeş istediğin bilgi

-10 = 170-200: Dunya Yildizi veya Cok Iyi Oyuncu Olacak

-9 = 150-180: Dunya capinda Iyi veya Cok Iyi Oyuncu olacak. Avrupa’nin buyuk liglerinde oynayabilecek.

-8 = 130-160:Turkiye capinda cok iyi oyuncu olacak.

-7 = 110-140:Turkiye capinda iyi oyuncu olacak

-6 = 90-120:En iyi ihtimalle Super Lig oyuncusu, en kotu ihtimalle Lig A’da iyi bir oyuncu olacak.

-5 = 70-100:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de kariyer yapacak, en kotu ihtimalle yedek oyuncu, en iyi ihtimalle yildiz oyuncu olacak.

-4 = 50-80:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak veya 3. Lig’de kariyer yapacak.

-3 = 30-60:Turkiye Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak oyuncu veya 3. Lig’de iyi bir oyuncu olacak.

-2 = 10-40:3. Lig’de yedek oyuncu olabilecek.

-1 = 0-20:Futbol’da kariyer yapamayacak.
    Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldumu

adam daha ilk yarıda hattrick yapıyor ama motor 7 puan veriyor (:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim son zamanLarda en kızdığım oLay karşı takımın oyuncusu sakatLandığı zaman adam mübarek birşeyi yokmuş gibi oynamaya devam edebiLiyor. Ama bizim adam azıcık darbe aLsa, sakatLansa kendini kaLdırmaya haLi kaLmıyor ve mecbur çıkartıyoruz. Ama karşı takımda oLunca adam sakat sakat 90 dakika oyunda kaLıyor ve goL, asist aLLah ne verdiyse atıyor. Bu hep ama hep böyLe.

Çok garip yahu. Dikkatimi çekti payLaşmak istedim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ben yenı transfer ettgım oyuncuları lıg maclarında oynatamıorum secılemez dıyor sebebeını anlamadım:S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    lig başlamadan önce Oyunculara kadro numaraları verilmesi gerekiyor bunun içinde size mail geliyor ordan numara vermelisiniz aksi takdirde numara vermediğiniz için hiç bir futbolcu seçilemez

PA yı araştırıyorum assonra buraya yazıcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 dk dır araklıksız arıyordum . Bulamadığım için sinir oldum hırs yaptım eski konulara felan gittim ve sonunda buldum

Buyur kardeş istediğin bilgi

-10 = 170-200: Dunya Yildizi veya Cok Iyi Oyuncu Olacak

-9 = 150-180: Dunya capinda Iyi veya Cok Iyi Oyuncu olacak. Avrupa’nin buyuk liglerinde oynayabilecek.

-8 = 130-160:Turkiye capinda cok iyi oyuncu olacak.

-7 = 110-140:Turkiye capinda iyi oyuncu olacak

-6 = 90-120:En iyi ihtimalle Super Lig oyuncusu, en kotu ihtimalle Lig A’da iyi bir oyuncu olacak.

-5 = 70-100:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de kariyer yapacak, en kotu ihtimalle yedek oyuncu, en iyi ihtimalle yildiz oyuncu olacak.

-4 = 50-80:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak veya 3. Lig’de kariyer yapacak.

-3 = 30-60:Turkiye Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak oyuncu veya 3. Lig’de iyi bir oyuncu olacak.

-2 = 10-40:3. Lig’de yedek oyuncu olabilecek.

-1 = 0-20:Futbol’da kariyer yapamayacak.
    yav ben otamatik numaralandırma yaptım vermemıs yenı aldıgım oyunculara ne yapacam simdi?
    Last edited by barakull : 13.Ağustos.2008 at 13:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bir sonraki seçimleri bekleyeceksin.

10- Her maç sonunda tartışma çıkması size fikrinizin sorulması ve her seferinde federasyonun haklı olması bu özelliğin ne anlama geldiği konusunda insanı düşündürmüyor mu? Her seferinde farklı birşey olur diye itiraz ettikçe kabul görmemesi sadece ceza almamız açısından bu özelliğin konduğu fikrini doğrulayabilir mi?
    hepimizin yakındığı hataları dile getirmişsin ama bir tanesi doğru değil
    eğer itirazında haklı olursan şöyle yazıyor:

Federasyon xxx adlı menajerin yorumlarına karşı sessiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MichaelScofield View Post

iyi de sevgili prison breaksever arkadaşım, 20 pozisyondan birinde haklı oluyoruz sadece. o da bunu demeye çalışmış. neredeyse her pozisyonda sen haksızsın hakemler haklı.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

Quote Originally Posted by MichaelScofield View Post

bi de saçma olan şey hadi ofsaytlara bakabiliosn doğru olup olmadığına ama oyunda hatalı penaltılar hakkında yorum yapmana imkan yok,o zaman ne diye çıkıor böle bi soru anlamıyorum.oyunda gözükmüyrki faul olup olmadığı nası anlicaz...

neden genel baskan cok yuksek para teklif edlince yıldızları satıyor bana sormadan?? siz caresini buldunuz mu bu oyun böyle oynanmıyo

Az önce başıma geldi.Emile Heskey adlı oyuncuyu klüplere önerdim 0 £ 'a.Sunderland'dan şöyle bir haber çıktı;
    Heskey için hayır diyoruz.Fiyatı aşağı çekerseniz ilgilenebiliriz.

Diye vs.Nasıl yani zaten 0 a öneriyorum adamı yahu.Birde para mı vereceğim üstüne?Kalsın bende kalır gerektiğinde oynar durur 9M £ a aldığım adamın üstüne birde sana para mı vereceğim yok ya!

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Örneğin Tsl yi ele alalım.3 büyükler dışında oynayan ve 3 büyüklerde oynayabilecek yeteneğe sahip olmayan bir oyuncunun sürekli daha büyük bir kulübe gitme isteği çok aptalca.Aynı şeyi diğer liglerde oynayan futbolcular da yapıyor.Gerçeğe çok aykırı bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyuncu değişikliklerini onaylayıp maça döndüğümüz zaman tam oyuncu değişikliği yapılacakmış

gibi oluyor ve o anda görüntü geliyor ve ya değiştireceğim adam gol atıyor yada gol yiyiyorum...

adamın aklına oyunda demekki sonuç önceden belli diye geliyor...

bu olay neredeyse 2-3 maçta bir oluyor...

arkadaslar bakindim ama nereye yazacağımı bulamadım umarım burası uygundur... ingiltere liginde oynuyorum serbest transferden avrupa birliği dışından bir oyuncu transfer ettim ama "çalışma iznine ihtiyacı var" uyarısı yüzünden oynatamıyorum.bu izin başvurusunu nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Söylediklerinin hemen hemen hepsi doğru kardeşim... walla stres oldum artık yakında bıarakacam artık

çok haklısın.özellikle federasyona itirazda bende kılım x)

11- İdmana gelmeyene 2 hafta maaş kesintisi, kötü oynaya 2 hafta maaş kesintisi, kırmızı kart görene 2 hafta maaş kesintisi koskoca bir sezonu maaş ödemeden neredeyse kapatmak ve oyuncuların her uyarıya eyvallah demesi ne kadar doğrudur. Buna paralel olarak disiplin derecesinin artması nasıl açıklanır.

12- Ceza alan oyuncunun cezasına itiraz edince bu cezanın artırılması veya itirazın bir türlü kabul edilmemesi her seferinde bir tesadüfmüdür.

13- Kısa listenizde yer alan bir oyuncu ile ilgili sürekli bu oyuncuyu alıyor Allah Allah denmesi gerçek medya ile birebir örtüşsede insanı intihara sürüklediği ve kısa liste oluşturmaktan vazgeçirdiği atlatılacak bir nokta mı?

benim en büyük dertlerim bunlar işte

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben Owen'ı aldım o dediğin özellikler oldukça yüksek ama 5 pozisyonda 1 gol atıyor neredeyse.. Gyan Asamoah'ı aldım oda aynı.. Martins'i aldım oda aynı.. Alabileceğim bütün adamları aldım hepsi aynı.. Hatta 2.sezon Ronaldo'yu bile aldım oda aynı.. Bu transferlerin hepsini ilk sezon Fenerbahçe'ye yaptım(Ronaldo hariç)..

owen ve gyan asamoah bende zebil gibi gol atıyo...

benimde 1 sorum olucak bu bir bugmudur chelsea'yim manchester united'yla maçım 4. kez ertelendi bir türlü maç yapamadım sürekli erteleniyor bu bir bugmudur

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    8- Bir maçta neden bu kadar ofsayttan gol oluyor. 2-3 tane benim sayılmazken rakibinde 1 pozisyonunun sayılmaması ve bunun bir kaç maç tekrarlanması ne kadar gerçekçidir.

9- Gollerin, girilen pozisyonların, ofsaytların bolluğu kadar faul diye kesilen gollerin gerçeklik payı konusunda ne diyebiliriz.
    12- Ceza alan oyuncunun cezasına itiraz edince bu cezanın artırılması veya tirazın bir türlü kabul edilmemesi her seferinde bir tesadüfmüdür.
    Arkadaşım bunlar benimde oyun içerisinde çok fazla dikkatimi çekmişti.Birde transferde şöyle bir sorun oluyor.Eğer daha önce biri yazdıysa kusura bakmayın.Mesela değeri 10 m $ olan bi oyuncuyu düşünün.Normalde kulübü 15 e verecekken eğer oyuncuyla başka kulüplerde ilgileniyorsa kulüp bizim teklifimizi kabul etmiyo.Ben diego yu alacaktım.Bayern,milan falan 20m teklif ettiler onların teklifleri kabul edildi.Ben 50 ye kadar çıktım kulübü hala kabul etmiyo.Başka ilgilenen kulüpler var onların teklifinin önünü kesemeyiz diyolar.Çok saçma bişey
    Birde karşı karşıya gol atmak sadece bitiricilikle alakalı değildir soğukkanlılıkta çok önemli

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shipper View Post
    arkadaslar bakindim ama nereye yazacağımı bulamadım umarım burası uygundur... ingiltere liginde oynuyorum serbest transferden avrupa birliği dışından bir oyuncu transfer ettim ama "çalışma iznine ihtiyacı var" uyarısı yüzünden oynatamıyorum.bu izin başvurusunu nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    Biryere başvurmayacaksın.Aldığın oyuncuyu avrupa birliği üyesi ülkelerden birindeki bir takıma kiralık yolla.3 yıl avrupada futbol oynamışsa çalışma izni alıyor.Bildiğim kadarıyla öyle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Örneğin Tsl yi ele alalım.3 büyükler dışında oynayan ve 3 büyüklerde oynayabilecek yeteneğe sahip olmayan bir oyuncunun sürekli daha büyük bir kulübe gitme isteği çok aptalca.Aynı şeyi diğer liglerde oynayan futbolcular da yapıyor.Gerçeğe çok aykırı bir durum.
    Benim oyunda servet çetin gs de ortalama 6 puanla oynuyor.GS de ligde şampiyonluğa oynuyor ş.liginde tur atladı falan.Ama servet büyük bir takıma gitmek istiyor.Kim alır seni kardeşim
    Last edited by delyboq : 09.Ekim.2008 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu rakip benim üç adamı maçta sakatLar bir tane sarı vermez biz bir çekme yaparız iki tane kırmızı yeriz. Şu mentaLiteyi çözemedim. Adam madem sakatLandı. FauL vermişsin, ee adam kenara aLınmış devam edemiyor hani kart ? Fm aLdı götürdü gaLiba
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm maç motoru olarak gitgide geriye gidiyor fm 2007deki maç motoru şahaneydifm 2005 te bile maç motoru daha iyiydi en azından transfer şov yapınca iyi bir taktiğiniz de varsa şampiyon oluıyordunuz.geçen valur-fh maçım vardı(ben valurum)3-0 öne geçtim 3-3 oldu 5-3 öne geçtim 6-5 yenildim bu ne rezilliktir sonra da insanlar çıkıyor orijinal oyun alın diye bağırıyorlar bu rezilliğe mi para vericek insanlar en iyisi fm 2009 da bu kadar kötü olursa fm nin yerini dolduracak alternatifler aramak

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Su rakibin hizi 9-10 olan stoperi benim hizi 16-17 olan forvetimi nasil yakalayip gecer anlayamiyorum.

ilk yarı 4-0 gibi bir başarı elde ettiysem 2. yarının özellikle 65 dakikadan itibaren hiç önemli atak olmaması(istisnalar kaidei bozmaz

eğer önemli bir maç ve ben maçı çevirmeye çalışıyorsam 85.ten itibaren illa oyuncunun aşırı aptalca bir hareketiyle ya çok kötü pas vermesi ya da topu adama kaptırması sürekli

aynısı karşı takım 10 kişi kalıncada oluyor

kale boşken inatla oyuncumun top çevirmesi 40-50... metre gibi mesafelerden şut çekmemesi(hani kaleci daha benim defansımda eğer bir ayarı varsa söyleyin kaç kere başıma geldi bomboş kale şut çekmiyor kimse)

ardarda adam geçmeyi sever özel yeteneğine sahip hiç bir oyuncunun ardarda adam geçmemesi(serbest rol verdim olmadı, topu tut dedim olmadı, yaratıclığı tavan yaptım olmadı, topla ilerleyi sonuna kadar çektim olmadı)

uzaktan şut çeker gibi bir özelliği olmayan bir oyuncunun(uzun şut 9 hemde yerlerde) inatla uzun şut çekmesi(uzun şut çekme ayarıda normal yada nadirene ayarlanıyor) onun yerine uzun şutu 14 birini koyunca nedense böyle bir olayın olmaması

kalecimin son 10 dakkada fln inatla hep aynı oyuncuma pas vermeye çalışması(hayır adam ml; ne aml ne fc)(ayarlarda bir sorun yok son 10 dakka civarı 3-4 maçta bir başıma geliyor bug gibi birşey)

not:kalın olanlar her arkadaşımın başına geldiğini bildiğimden belirteyim dedim

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri