Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 164 arası toplam 164 sonuç

Konu: TSL 13.Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birbirinizi tahrik edicek mesajLardan kaçınınız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Takim dün iyi oynadi kesinlikle ama Serkan ilerde cok yanliz kaldi.Yani onun yanina toplari indirebilecek birisi gerekiyordu,ona pozisyon acacak isim gerekiyordu.Ümit Karan vardi almadi onu Kalli.Serkan golü atmasaydi cok tartisilirdi Kalli.
    Ama ülkemizdeki futbol böyle iste.

Skor güzel,hersey güzel ..
    Baran Dün gece bütün yorumcuları izledim..Biraz öncede Gs tv de Kadircetincalı ve Ahmet cakırı dinledim..Dünkü Taktik anlayısı cok iyi dediler..Kalliyi maç baslarken elestirdik dediler amaç maç baslayınca haklı oldugunu gördük dediler.Çünlü ilerde top tutabildik dediler..Her top pipon topu gibi geri dönmedi dediler..Serkan Çok iyi kosular yaptı..Kallinin tek hatası karanı biraz daha erken sokabilirdi dediler..Ama hepsinin konusdugu Çok genç bir kadro ile oynamamız..Ayrıca Aurellionun Artık alternatifi MEHMET TOPAL dediler...

EURO 2008 de Mehmet topal,Ugur gibi oyuncuların cagrılması lazım dediler...

Lincoln nün İgne ile oynadıgını da söylediler

Baran bence uefada bu sistemle oynamamız lazım..serkan yerine nonda tek forvet oynarsa..Çok güzel olur..Bu sistem tam nondaya göre..Nondada Capraz kosular yapıyor ve geride geliyor...

Aman nazar degmesin Son iki haftadır Kalli iyi takım cıkardı..Karan ve Sükür yolcu zaten

Takımda iki haftadır 87 ve 86 lı 5 kişi ilkonbir oynadı..Buda gelecek acısından çok iyi Dogru olan birsey varki Çok iskelet kuruluyor

Dün song röportajın da Galatasarayda Kalmak istedigini acıkladı...Ona alternatif Ceyhunu almamız lazım...

Revizyon sürecek

Takımın yaş ortalaması 24.5

Ben zaten takimin iyi oynadigini söyledim,yerden oynadik,cok iyi oynadik.Havadan oynama aliskanligimiz gitti,harika oldu.Ama Serkani görmedin mi dün,yazik yav adama.Trabzon defansi arasinda kaldi.Karan-Serkan ikilisi olsaydi cok iyi olurdu.Serkan daha net pozisyonlar bulurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dünkü sistemde Nonda tek forvet olsa idi 2 golü vardı...

Serkan birde dün heyecandan bir kaç topu ayagından kacırdı...2.yarı oyuna karan girdi karan savunmayı üstüne cekti serkanda Önün bosaltı gol oldu..

Birde baran serkana yapılan penaltı vardı Ligtv tekrarını göstermedi...

Mehmet topal O kadar sut cekti Ahmet kurtardıVieira Mehmet

Trabzonlularda Penaltı var diyor..Onlar hakeme dua etsinler yoksa maçı 9 kişi tamamlarlardı...

Gençlerimiz Çok iyi aman nazar degmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama illada konuştuacaksınız..küfür varmış sizin geçen sene Alisamiyende bize yaptıklarınız olmasa inanın bu küfürlerin hiçbiri olmazdı..Gökdeniz ve Tekke'ye ettiğiniz küfürleri demiyorum bile..noldu şimdi uslu oldunuz..Dinime küfreden Müslüman olsa hesabı..Daha siz evinizde büyük maç oynamadınız taraftar ile oynayında görelim Terbiye abidesi Galatasaray taraftarını!
    beşiktaşla oynadık hiç küfür yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    beşiktaşla oynadık hiç küfür yoktu
    Seyirci varmıydı ki ?

Ayrıca avniaker ( Kusura bakma ismini bilmiyorum ) büyük maçta küfür olur, bunu kimse engelleyemez gelenek gibi birşey olmuş artık ama dün gerçekten çok abartıldı.. Söyleyecek tezahürat bulamadıkları için olmuş olabilir, ne zaman tribünlerde sessizlik olsa bize küfür ederek tekrar canladırmaya çalışıldı.. Çok aşırı olunca dikkat çekti o yüzden üzerinde durma gereği hissettim..

Ayrıca dün birşey dikkatimi çekti biz hala duran top kullanma özürlüsü bir takımız.. Lincoln duran toplara çözüm olsa diye alındı, free-kick'ten vazgeçtim zaten atacağını hiç sanmıyorum bari adam gibi korner at.. Dün bütün kornerler ön direğe, tehlike galan yaratamadığımız gibi kontra yememize sebep oldu.. Buna bir çözüm bulunması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Her korner Ön direge atılıyor...Bir tane korner Penaltı noktasına geldi oda son dakiklar idi..Hemde tehlikeli oldu..

Acaba bilerekmi Atıyorlar ön direge Galiba Ön direkten biri Topu kafasıyla Arkaya atıcak...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Seyirci varmıydı ki ?

Ayrıca avniaker ( Kusura bakma ismini bilmiyorum ) büyük maçta küfür olur, bunu kimse engelleyemez gelenek gibi birşey olmuş artık ama dün gerçekten çok abartıldı.. Söyleyecek tezahürat bulamadıkları için olmuş olabilir, ne zaman tribünlerde sessizlik olsa bize küfür ederek tekrar canladırmaya çalışıldı.. Çok aşırı olunca dikkat çekti o yüzden üzerinde durma gereği hissettim..

İsmim Murat..

Küfür oldu kabul..ama küfürü eden Çılgınlar'ın deplasmana giden tayfası Gurbetçi Gençler..adı üstünde bu taraftarlar Trabzonspor'u deplasmanda destekliyorlar ve geçen sene İstanbul'daki maçta edilen küfürleri birebir yaşamış insanlar..Trabzon'da da böyle bir maç olunca onlarda 90 dk küfür etti..Kale arkası yol tarafı ya da maratonda bunlar kadar etmedi..Abartının nedeni budur..neyse abi konu daha uzamasın ikimizinde görüşü ortak bir yerde birleşiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ya Her korner Ön direge atılıyor...Bir tane korner Penaltı noktasına geldi oda son dakiklar idi..Hemde tehlikeli oldu..

Acaba bilerekmi Atıyorlar ön direge Galiba Ön direkten biri Topu kafasıyla Arkaya atıcak...
    Emrah hay agzına saglık içimden geçenleri yazmıssın. Bunu sadece GS değil bütün Türk takımları hatta Milli takım yapıyor en sinir oldugum sey. Penaltı noktasına at çat diye vursun biri.

Konudan alakasız olmasın Galatasaray'ı tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

[quote=uAburak89;974720]Seyirci varmıydı ki ?

doğruya seyirci yoktu ama sonuçta küfür olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    İsmim Murat..

Küfür oldu kabul..ama küfürü eden Çılgınlar'ın deplasmana giden tayfası Gurbetçi Gençler..adı üstünde bu taraftarlar Trabzonspor'u deplasmanda destekliyorlar ve geçen sene İstanbul'daki maçta edilen küfürleri birebir yaşamış insanlar..Trabzon'da da böyle bir maç olunca onlarda 90 dk küfür etti..Kale arkası yol tarafı ya da maratonda bunlar kadar etmedi..Abartının nedeni budur..neyse abi konu daha uzamasın ikimizinde görüşü ortak bir yerde birleşiyor
    Murat valla onlar da haklı kendi çapında o zaman, bu maçta rahatlamışlardır herhalde.. Bundan sonraki maçlarda küfür en aza iner umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzon'un bu saatten sonra yapacağı tek şey Ceyhun'u Gökdeniz'i Yattara'yı Umut'u ToLga Seyhan'ı Ayman' Huseyın yada ne bıLım takımı komplemı dinlendirir Ersun Hoca yada 3-4 Genç takviye iLe devam ediLmelidir bu saatten sonra Ceyhun'un kaprislerini çekecek değiLiz !.. İnanın Paf Takımdakı çocuklar bunLardan daha iyi..

Acaba takip ediyormusunuz biLmiyorum ama .. Şu an 2.Lig B de 5.grupta 4 Tane Trabzon Takımı Var.. A.Sebat,Arsinspor,ArakLıspor Ve Değirmendere.. Değirmende'de Trabzonspor'un piLot takımı ve çoğu oyuncu Trabzonspor Paftan gitme.. Cemre var Trabzon Lisesinden.. Şu an goL kraLı.. Arsinspor da oyuncular var.. Hepside başarıLı.. ToLga Ayman Ceyhun'u izleyeceğimize Yusuf KurtuLuş,Ufuk Bayraktar,Ergin Keleş gibi gençleri oynatmaLıdır Ersun Hoca..

Trabzon Lisemiz Çin'de Dünya Şampiyonu oLduğu Zaman hep bu oyuncuLar oynuyordu. Ve malasef Şuan o oyunculardan bazılarıda Başka takımLarda oynuyor.. BeLki Bunu çoğunuz biLmez Bi Galatasaray Lisesi Dünya şampiyonu oLsaydı 1 ay gündemden düşmezdi neyse konumuz o değİL.. Trabzonspor en kısa zamanda Ziya Doğan'ın bu kuLube bıraktığı canLI Bombaları takımdan temizlemelidir.. CeLaleddin,Ayman,Risp,ToLga Seyhan ,Tayfun Cora ,Hasan Üçüncü,Mustafa KeçeLi,Ömer Rıza .. Bunların benden farkı yok.. Trabzonspor'da oynayabiLecek oyuncuLar da değiLLer..

Şöyle geçen seneye gideyim diyorum.. Bu beceriksiz yönetim Ve Ziya Doğan faktörü oLmasaydı.. Ersun YanaL'ın eLindeki kadroya bakaLım..

Jefferson
    Serkan BaLcı
    Stepanov
    F.ELLer
    Murat Ocak
    Hüseyin
    Szymkowiak
    Gökdeniz
    Yattara
    Marcelinho
    Fatih Tekke

Ayrıca Musampa,Umut BuLut,Ersen Martin,Fatih Akyel,Tomas Jun vb gbı oyuncuLarıda saymıyorum hadi..

Şu kadroyu Ersun YanaL şampiyon yapamasaydı Bende Emrah değiLim.. Gençlerbırlıgı,Denizli ve Manisa iLe yaptıklarını biLiyoruz.. Ama Şu an adamın eLinde 3.kaLeci ,Defansta Kayseri'ye gönderiLen Tayfun Cora.. Gs de oynayamayan ToLga Seyhan.. Solda stoper Çağdaş Atan.. Ön Libero da Kasap Ayman .. Oyun Kurucu Çirkef Ceyhun.. Forvette Beceriksiz Umut Var iKen Ersun Hoca daha ne yapsın.. Şu Takımı bu hale getirdi ya Nuri ALbayrak Ve Ziya Doğan aLlahlarından buLsunlar .. başka birşey demiyorum.. Hiçbir takımdan üsteLik büyük Takımdan bu Kadar yıLdız oyuncu 1-2 sene içinde satıLırmı !! Hadi Çıkarın Fener'den Aurelio ve Alex'i bakaLım ne oLacak .. Yazık günah bu miLlete ya.. Nuri aLbayrak Parasına para katacak.. aLdığı ihaleler 4-5 katına çıkacak.. itibarı artacak diye biz bu çiLeyi çekmeye mecburmuyuz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lincolne atılan taşlar ve küfürler yüzünden 3 maç daha saha kapatılsın gerekirse küme düşsün trabzon spor bakalım o zaman bu cehalet son buluyormu bulmuyormu

ha bu arada ben galatasaraylıyım geçen yıl 19 mayısta galatasaray fenerbaçe maçında bulunanlar bence teröristtir galatasaraya 1 yıl seyircisiz oynama yani 18 maç ceza verilmeliydi demiştim

ver bu cezayı bakalım gene yapabilecekmi o karektersiz insanlar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

maçtaki tek ayıpladığım nokta ki 2. yarıyı izlemeye fırsatım olmadı
    ilk yarıda
    çağdaşın barışın kafasına vurmasıydı..

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri