Birbirinizi tahrik edicek mesajLardan kaçınınız.
Birbirinizi tahrik edicek mesajLardan kaçınınız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Baran Dün gece bütün yorumcuları izledim..Biraz öncede Gs tv de Kadircetincalı ve Ahmet cakırı dinledim..Dünkü Taktik anlayısı cok iyi dediler..Kalliyi maç baslarken elestirdik dediler amaç maç baslayınca haklı oldugunu gördük dediler.Çünlü ilerde top tutabildik dediler..Her top pipon topu gibi geri dönmedi dediler..Serkan Çok iyi kosular yaptı..Kallinin tek hatası karanı biraz daha erken sokabilirdi dediler..Ama hepsinin konusdugu Çok genç bir kadro ile oynamamız..Ayrıca Aurellionun Artık alternatifi MEHMET TOPAL dediler...
EURO 2008 de Mehmet topal,Ugur gibi oyuncuların cagrılması lazım dediler...
Lincoln nün İgne ile oynadıgını da söylediler
Baran bence uefada bu sistemle oynamamız lazım..serkan yerine nonda tek forvet oynarsa..Çok güzel olur..Bu sistem tam nondaya göre..Nondada Capraz kosular yapıyor ve geride geliyor...
Aman nazar degmesin Son iki haftadır Kalli iyi takım cıkardı..Karan ve Sükür yolcu zaten
Takımda iki haftadır 87 ve 86 lı 5 kişi ilkonbir oynadı..Buda gelecek acısından çok iyi Dogru olan birsey varki Çok iskelet kuruluyor
Dün song röportajın da Galatasarayda Kalmak istedigini acıkladı...Ona alternatif Ceyhunu almamız lazım...
Revizyon sürecek
Takımın yaş ortalaması 24.5![]()
Ben zaten takimin iyi oynadigini söyledim,yerden oynadik,cok iyi oynadik.Havadan oynama aliskanligimiz gitti,harika oldu.Ama Serkani görmedin mi dün,yazik yav adama.Trabzon defansi arasinda kaldi.Karan-Serkan ikilisi olsaydi cok iyi olurdu.Serkan daha net pozisyonlar bulurdu.
Dünkü sistemde Nonda tek forvet olsa idi 2 golü vardı...
Serkan birde dün heyecandan bir kaç topu ayagından kacırdı...2.yarı oyuna karan girdi karan savunmayı üstüne cekti serkanda Önün bosaltı gol oldu..
Birde baran serkana yapılan penaltı vardı Ligtv tekrarını göstermedi...
Mehmet topal O kadar sut cekti Ahmet kurtardıVieira Mehmet
Trabzonlularda Penaltı var diyor..Onlar hakeme dua etsinler yoksa maçı 9 kişi tamamlarlardı...
Gençlerimiz Çok iyi aman nazar degmesin![]()
Seyirci varmıydı ki ?
Ayrıca avniaker ( Kusura bakma ismini bilmiyorum ) büyük maçta küfür olur, bunu kimse engelleyemez gelenek gibi birşey olmuş artık ama dün gerçekten çok abartıldı.. Söyleyecek tezahürat bulamadıkları için olmuş olabilir, ne zaman tribünlerde sessizlik olsa bize küfür ederek tekrar canladırmaya çalışıldı.. Çok aşırı olunca dikkat çekti o yüzden üzerinde durma gereği hissettim..
Ayrıca dün birşey dikkatimi çekti biz hala duran top kullanma özürlüsü bir takımız.. Lincoln duran toplara çözüm olsa diye alındı, free-kick'ten vazgeçtim zaten atacağını hiç sanmıyorum bari adam gibi korner at.. Dün bütün kornerler ön direğe, tehlike galan yaratamadığımız gibi kontra yememize sebep oldu.. Buna bir çözüm bulunması lazım..
Ya Her korner Ön direge atılıyor...Bir tane korner Penaltı noktasına geldi oda son dakiklar idi..Hemde tehlikeli oldu..
Acaba bilerekmi Atıyorlar ön direge Galiba Ön direkten biri Topu kafasıyla Arkaya atıcak...
İsmim Murat..
Küfür oldu kabul..ama küfürü eden Çılgınlar'ın deplasmana giden tayfası Gurbetçi Gençler..adı üstünde bu taraftarlar Trabzonspor'u deplasmanda destekliyorlar ve geçen sene İstanbul'daki maçta edilen küfürleri birebir yaşamış insanlar..Trabzon'da da böyle bir maç olunca onlarda 90 dk küfür etti..Kale arkası yol tarafı ya da maratonda bunlar kadar etmedi..Abartının nedeni budur..neyse abi konu daha uzamasın ikimizinde görüşü ortak bir yerde birleşiyor
[quote=uAburak89;974720]Seyirci varmıydı ki ?
doğruya seyirci yoktuama sonuçta küfür olmadı
![]()
Trabzon'un bu saatten sonra yapacağı tek şey Ceyhun'u Gökdeniz'i Yattara'yı Umut'u ToLga Seyhan'ı Ayman' Huseyın yada ne bıLım takımı komplemı dinlendirir Ersun Hoca yada 3-4 Genç takviye iLe devam ediLmelidir bu saatten sonra Ceyhun'un kaprislerini çekecek değiLiz !.. İnanın Paf Takımdakı çocuklar bunLardan daha iyi..
Acaba takip ediyormusunuz biLmiyorum ama .. Şu an 2.Lig B de 5.grupta 4 Tane Trabzon Takımı Var.. A.Sebat,Arsinspor,ArakLıspor Ve Değirmendere.. Değirmende'de Trabzonspor'un piLot takımı ve çoğu oyuncu Trabzonspor Paftan gitme.. Cemre var Trabzon Lisesinden.. Şu an goL kraLı.. Arsinspor da oyuncular var.. Hepside başarıLı.. ToLga Ayman Ceyhun'u izleyeceğimize Yusuf KurtuLuş,Ufuk Bayraktar,Ergin Keleş gibi gençleri oynatmaLıdır Ersun Hoca..
Trabzon Lisemiz Çin'de Dünya Şampiyonu oLduğu Zaman hep bu oyuncuLar oynuyordu. Ve malasef Şuan o oyunculardan bazılarıda Başka takımLarda oynuyor.. BeLki Bunu çoğunuz biLmez Bi Galatasaray Lisesi Dünya şampiyonu oLsaydı 1 ay gündemden düşmezdi neyse konumuz o değİL.. Trabzonspor en kısa zamanda Ziya Doğan'ın bu kuLube bıraktığı canLI Bombaları takımdan temizlemelidir.. CeLaleddin,Ayman,Risp,ToLga Seyhan ,Tayfun Cora ,Hasan Üçüncü,Mustafa KeçeLi,Ömer Rıza .. Bunların benden farkı yok.. Trabzonspor'da oynayabiLecek oyuncuLar da değiLLer..
Şöyle geçen seneye gideyim diyorum.. Bu beceriksiz yönetim Ve Ziya Doğan faktörü oLmasaydı.. Ersun YanaL'ın eLindeki kadroya bakaLım..
Jefferson
Serkan BaLcı
Stepanov
F.ELLer
Murat Ocak
Hüseyin
Szymkowiak
Gökdeniz
Yattara
Marcelinho
Fatih Tekke
Ayrıca Musampa,Umut BuLut,Ersen Martin,Fatih Akyel,Tomas Jun vb gbı oyuncuLarıda saymıyorum hadi..
Şu kadroyu Ersun YanaL şampiyon yapamasaydı Bende Emrah değiLim.. Gençlerbırlıgı,Denizli ve Manisa iLe yaptıklarını biLiyoruz.. Ama Şu an adamın eLinde 3.kaLeci ,Defansta Kayseri'ye gönderiLen Tayfun Cora.. Gs de oynayamayan ToLga Seyhan.. Solda stoper Çağdaş Atan.. Ön Libero da Kasap Ayman .. Oyun Kurucu Çirkef Ceyhun.. Forvette Beceriksiz Umut Var iKen Ersun Hoca daha ne yapsın.. Şu Takımı bu hale getirdi ya Nuri ALbayrak Ve Ziya Doğan aLlahlarından buLsunlar .. başka birşey demiyorum.. Hiçbir takımdan üsteLik büyük Takımdan bu Kadar yıLdız oyuncu 1-2 sene içinde satıLırmı !! Hadi Çıkarın Fener'den Aurelio ve Alex'i bakaLım ne oLacak .. Yazık günah bu miLlete ya.. Nuri aLbayrak Parasına para katacak.. aLdığı ihaleler 4-5 katına çıkacak.. itibarı artacak diye biz bu çiLeyi çekmeye mecburmuyuz!
lincolne atılan taşlar ve küfürler yüzünden 3 maç daha saha kapatılsın gerekirse küme düşsün trabzon spor bakalım o zaman bu cehalet son buluyormu bulmuyormu
ha bu arada ben galatasaraylıyım geçen yıl 19 mayısta galatasaray fenerbaçe maçında bulunanlar bence teröristtir galatasaraya 1 yıl seyircisiz oynama yani 18 maç ceza verilmeliydi demiştim
ver bu cezayı bakalım gene yapabilecekmi o karektersiz insanlar
Fikirlerim burada
maçtaki tek ayıpladığım nokta ki 2. yarıyı izlemeye fırsatım olmadı
ilk yarıda
çağdaşın barışın kafasına vurmasıydı..