Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 180 sonuç

Konu: Beşiktaş - Marsilya | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 5.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biz teşekkür ederiz Eren

Porto 8
    Marsilya 7
    Liverpool 7
    BEŞİKTAŞ 6

Durum bu şekilde galiba. Lider'de olabiliri sonuncu da olabiliriz.En azından böyle bir umutla yaşamak da güzel.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İnönü de son dk yenen gol bizi dezavantajlı duruma getirdi... Porto karşısında tek yok galibiyet inş. o maçıda kazanıcaz Şampiyonlar Liginde 6.Haftaya girilirken 2Türk Takımınında 2.Tur şansı olması sevindirici...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baki gerçekten bugün hatasızdı.Çok iyi top kesti artı oyuna iyide top soktu.

Delgado'da iyiydi.Bastı koştu.Takımı yönetti.İstenilen Delgado profilini son zamanlarda sahaya yansıtmaya başladı.

Herkes çok iyi mücadele etti.Rico paşa bile ilk yarıda pres yaptı.Ama ikinci yarıda aynı mücadeleyi sergilemedi.

Sonra kaptanlar iyiydi,Ali Tandoğan iyiydi.Bu söylediklerim göze batanlar.Tekrar söylüyorum herkes çok iyi mücadele etti.

Şimdi tek iş Porto'yu evinde yenmek.Keşke o maç İnönü'de olsaydı diyorum ama inanırsak,çabalarsak yeneriz.Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar yinede temkinLi oLmamız lazım.. Bjk iyi top oynamadı ne yazıkki.. özeLlikle 2.yarı .. MarsiLya biraz daha becerikLi olsa 2. goLü buLması içten biLe değiLdi.. 2.yarı MarsiLya goLe çok yakın oLan takımdı ama Beşiktaş iLk tehLikeli pozisyonda Delgado'nun şık pasıyLa goLü buLdu.. Ama Bjk savunması o kadar da iyi değiLdi.. 2.yarı Cisse ve Niang az daha becerikLi olsa MarsiLya 2. goLü buLurdu.. Umarım Porto dan gaLibiyetle döner BjK.. Ama çok zor.. zoru da başarmak gerekiyor.. Grup çok iLginç oLdu artık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Arkadaşlar yinede temkinLi oLmamız lazım.. Bjk iyi top oynamadı ne yazıkki.. özeLlikle 2.yarı .. MarsiLya biraz daha becerikLi olsa 2. goLü buLması içten biLe değiLdi.. 2.yarı MarsiLya goLe çok yakın oLan takımdı ama Beşiktaş iLk tehLikeli pozisyonda Delgado'nun şık pasıyLa goLü buLdu.. Ama Bjk savunması o kadar da iyi değiLdi.. 2.yarı Cisse ve Niang az daha becerikLi olsa MarsiLya 2. goLü buLurdu.. Umarım Porto dan gaLibiyetle döner BjK.. Ama çok zor.. zoru da başarmak gerekiyor.. Grup çok iLginç oLdu artık

Sanırım aynı defanstan bahsediyoruz. Sen defans kötüydü diyorsunda eğer Baki ve Toraman aLışıLmışın dışında dün performans göstermeseydi goL geLebiLirdi. İkisi de çok iyi mücadeLe ettiği için MarsiLya goLü buLamadı. Hem yükLendikLeri sırada öyLe aham şaham goL de kaçırmadıLar. Bütün tehLikeLeri kornerLerden geLdi. Beşiktaş savunması dün süperdi. Kötü değiL. Beşiktaş goLden sonra yasLandığı için goLü yedi. Aynı şekiLde MarsiLyada goLü attıktan sonra yasLandığı için goLü yedi. FutboLda ceza sahan içine gömüLürsen goL yemen kaçınıLmazdır. Beşiktaş dün akşam 15 dk böLüm hariç çok iyi oynadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Defansı Baki topladı. Delgado oyun kuruculuğu ele alınca ilerde güzel şeyler izledik. Beşiktaş sol kanadını iyi kullandı.

Ancak gol gelene kadar gol geldikten sonrada düşüncem bu iş Bobo ile olmaz. Tamam golünü atıyor ama onun yerine olacak birisi 2-3 atabilir. Bunu Bobo pozisyona giriyorda kaçırıyor başkası olsa atar anlamında demiyorum. Aşırı ağır yada koşma isteği yok. Beşiktaş daha yırtıcı bir golcü ile anlaşırsa bu kadar sıkıntıya girmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bravo Beşiktaş. Helal sana Beşiktaş<

Liverpool'da yenmiş. Puan durumu ne şekilde bilmiyorum ama BJK Portoyu yenerse CL'de bir üst tura çıkıyor galiba. BJK'ninde durumuda gayet iyi. İki temsilcimizede güveniyoruz. İnanıyorum BJK Portoyu yenecek, FB CSKA'yı yenecek 2 takımla CL'de üst tura çıkacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

HeLaL oLsun Beşiktaşımıza.İnş Porto'yu Porto'da yener ve Şansı yaver gider 2.Tura kaLır.Müthiş bişey oLur iki takımLa birden kaLırsak.

2.gol oldu bi an sevindim daha sonra arkamdan atlayanlar sayesinde 5-6 sıra yuvarlandım.Yuvarlanırken sevinmeye devam ettim .Müthiş maçtı,portoyu bu gazla yeneriz

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Cok güzel bir sonuc. Tebrikler Besiktas Insallah Porto´yu da yenecektir Besiktas.

Malesef su an cok ariyoruz Porto´ya ve Marsilya´ya kaptirdigimiz puanlari. Inönü´deki o son dakika golünü yemesek ve Fransa´da Hakan Arikan´in mac sonuna 10 dk. kala yedigi garip goller olmasi Besiktas bu aksam turu büyük ölcüde garantilemisti.

Maca gelince. Oyuncular iyi mücadele etti. Ilk yari daha iyi top oynadi BJK. Ikinci yaridan itibaren tümüyle geri cekildi ve Inönü´deki Liverpool macina benzedi mac. Neyse ki Bobo yine maci getiren 2. golu atarak galibiyeti sagladi.

Ertugrul Saglam bence taktik olarak cok hatalar yapiyor. Hem ilk Liverpool macinda ve bu aksam 1-0 dan sonra ve ikinci yari itibariyle daha geride oynamayi ve kontra hücümlarla gol arama düsüncesini anlarim. Ama baktin 10-15 dk. bu olmuyor, böyle yürümüyecek. Hemen taktik degistirmek gerek. Ikinci yarida BJK hic hücüma cikamadi ve organize pas yapamadi. Marsilya´nin da gole her dakika daha cok yaklastigi belli oluyordu. Hemen müdahale etmesi lazim Ertugrul Saglam´in. Oyuncu degisiklikleri gecikti. I. Akin ve Higuain böyle oynayacaksan 50. dk. itibariyle sahada olmasi gerek. Ve ayrica SL seviyesinde koca 45 dakika geride kabul edersen maci gol yersin. Bunlari düzeltmesi gerek hocanin. Biraz sansiyla bunu uyguladigi iki macta da galibiyetle ayrildi takim, ama böyle devam edersen sonunda yenilirsin. 1-0 yaptin 2 yi de at ve maci bitir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağlam'ın tek hatası İ.AKIN kumarını oynamayıp da HİGUAİN'i sahaya koyması.

Higuain girse golü daha erken bulacaktık.Sonuçta kazandık iyi oldu.

Porto'dan 3 puanla döneceğiz.Aksini düşünemiyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok iyi oldu bu skor gerçekten, grupta çok acaip bir hal aldı.. Bence çok zor maç olmasına rağmen Beşiktaş Porto'yu yenebilir ve gruptan çıkar.. Hatta lider bile olabilir çünkü Marsilya - Liverpool maçının berabere biteceğini düşünüyorum.. Bol şans ve Quaresma'ya dikkat..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gelde İnönü'de kaybettiğin Porto maçına yanma şimdi.

Portekiz'de de inanarak oynayan bir Beşiktaş olursa gruptan bile çıkarız.

Tebrikler Beşiktaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baki'nin tam performans gösterdiği maçlardan biriydi, ama bazı pozisyonlarda sınırlı yeteneğini belli etti bence.

İlk 30-35 dakika boyunca neredeyse tek pozisyonu yok iki takımın. Bu zaten Marsilya'nın beraberliğe razı olduğu, kontra ataklarla gol arayacağı anlamına geliyordu. Ancak Ertuğrul bunu nasıl savuşturacağını da iyi biliyordu. Defnası nispeten biraz önde kurdu ve Beşiktaş topu kaybettiği an savunma Marsilya oyuncularına basıp ya topu kaptı, ya da faul yaptı. Bu çok olumlu bir hamleydi maç adına.

Delgado aslında çok çok yetenekli bir futbolcu. O kadar teknik ki yaptığı her işte kalitesini belli ediyor. Kilit hücumlarda etkin roldeydi dün gece. Delgado da, Ricardinho da gol ya da asist oyuncusu olarak oynamıyorlar Beşiktaş'ta. Bu oyuncular atakları başlatan kilit oyuncular. O yüzden gol ve asist istatistiklerine bakıp hayıflanmayalım. İkisi de ligimizin en iyi orta saha oyuncuları arasındalar. Delgado'nun en önemli zaafı çıt kırıldım bir oyuncu olması. Çok zayıf bir oyuncu, bu sebepten ötürü fizik gerektiren mücadelelerde hep etkisiz kaldı.

İlk Marsilya maçında da iyiydik, en azından 1 puanı haketmiştik ama şanssızdık. Bu maçta da maçı daha fazla isteyen taraftık, şans da yanımızdaydı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rüştü'nün yediği golde tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Burayada değinmek lazım. Şut çok sert geldi ama bence kalede Cordoba olsa o topu iki eliyle yumruklayıp çok güzel şekilde kurtarırdı. Fenerbahçe maçlarında ki sert şutları kurtardığını hatırlayalım. Beşiktaş bu kaleci ve golcüleriyle Porto'dan galip gelmesi zor, işin kötü tarafı beraberlik en azından Uefa için bile yaramıyor. Gönlüm Beşiktaş'ın yenmesinden yana ama bakalım zaman neler getirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaş 2.yarı oyundan düsdü..Marsilyanın gol atacagı belli idi..Cisse eger eski cisse olsaydı..Suadan hepimiz Takıma kızar olurduk..Besıktasın maç içinde devamlılıgı yok..
    Baki kendisinden beklemedigim kadar iyi oynadı..Baki diatta dan iyi oynuyor bence.

Sonuç olarak 3 puan aldık ve son maça bıraktık..TEBRİKLER BEŞİKTAŞ

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Avrupa yakasını izliyordum reklama girdi bakim bi maça dedim öyle bi zamanlamayla açmışımki Tam açtık firikiği kullandı BJK ve mütişbi gol oldu Zaten ondan sonra hep maçı izledim

Tebrikler Beşiktaş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Avrupa yakasını izliyordum reklama girdi bakim bi maça dedim öyle bi zamanlamayla açmışımki Tam açtık firikiği kullandı BJK ve mütişbi gol oldu Zaten ondan sonra hep maçı izledim

Tebrikler Beşiktaş
    Banada aynisi oldu maçı bir açtım Tellooooooooooo diye bir ses gedi baktım güzel gol atmış tello

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tello'lu Beşiktaş çok derli toplu. Beşiktaş'ın bu seneki en iyi 2 oyuncusu Bobo ve Tello işi bitirdi. Tebrikler BEŞİKTAŞ!

Yanlız belirtmeliyim ki Taiwo'nun golü müthişti. Topa harika vurdu. Zaten Rüştü topun geldiğini sonradan anladı fakat iş işten geçmişti. Hakem'e gelince Marsilya'lı oyuncular sert fauller yaptı ve hakem'in nedense eli cebine kolay kolay gitmedi.Ama ne olursa olsun Beşiktaş şansını son maça taşıdı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tebrikler Beşiktaş'ım
    İlk yarı çok iyi oynadık.2.yarı geriye yaslanarak hata yaptık,sonucunda da gol yedik.Ama Delgado'nun harika pasında Bobo golcülüğünü gösterdi ve kazandık.Gol sevinçlerinde ezilme tehlikesi geçirdim

Şimdi sırada Porto var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Tebrikler Beşiktaş'ım
    İlk yarı çok iyi oynadık.2.yarı geriye yaslanarak hata yaptık,sonucunda da gol yedik.Ama Delgado'nun harika pasında Bobo golcülüğünü gösterdi ve kazandık.Gol sevinçlerinde ezilme tehlikesi geçirdim

Şimdi sırada Porto var
    İyisin sen yine...

Ben sırtımdan geçen ayakları sayamadım,ama Beşiktaş'ıma feda olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam kazandı beşiktaş tebrikler aslında grubun tüm takımlarıda bir anda ateş hattında son maçlarda herşey belli olacak...dün akşam aslında Ertuğrul sağlam adam paylaşımlarında hatalıydı Niang-Toraman Cisse-Baki eşleşti Nasri sakatlandıktan sonra hızlı oyuncuya yavaş Bakiyi verdi allahtan oda futbol hayatının en iyi oyununu oynadı ve yüreklerimiz ağzımıza gelmedi.. Sol kanat çok boştu son dakikalarda Valbuena koştu durdu bomboş önünde 1 tane futbolcu yok gol atılmadan önce Niang Yanındaki Cisseyi düşünsee çok tehlikeli olabilirdi kaleye vurdu allahtan.Mutlaka sol Kanat için oyuncu alması lazım beşiktaşın muhtemelen UEFA'da yoluna devam eder(en kötü ihtimal) oyuncuları değiştireceğini düşünüyorum yoksa çok zorlanır bu kadroyla.

Dün akşam Ricardinho-İbrahim üzülmez çok kötüydü ama TELLO yine müthişti Demirören yönetiminin aşağı yukarı 3 yıllık döneminde yaptığı en iyi işti TELLOyu almak en dikkat çeken oyuncu Beşiktaş'ta.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bence çarşamba akşamı defansımız çok iyi mücadele etti.Marsilya'nın net pozisyonu yok.Hele Baki.Daha Niang'a çok az top aldırdı.Top Niang'a gelmeden önce çok iyi hamle yaparak top gelmesini engelledi.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Defansı Baki topladı. Delgado oyun kuruculuğu ele alınca ilerde güzel şeyler izledik. Beşiktaş sol kanadını iyi kullandı.

Ancak gol gelene kadar gol geldikten sonrada düşüncem bu iş Bobo ile olmaz. Tamam golünü atıyor ama onun yerine olacak birisi 2-3 atabilir. Bunu Bobo pozisyona giriyorda kaçırıyor başkası olsa atar anlamında demiyorum. Aşırı ağır yada koşma isteği yok. Beşiktaş daha yırtıcı bir golcü ile anlaşırsa bu kadar sıkıntıya girmez.
    Dediklerinde kendince haklı olabilirsin ama şu an Bobo'dan daha iyi bir forvet bulamayız.Bobo bize yetiyor.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Dün akşam kazandı beşiktaş tebrikler aslında grubun tüm takımlarıda bir anda ateş hattında son maçlarda herşey belli olacak...dün akşam aslında Ertuğrul sağlam adam paylaşımlarında hatalıydı Niang-Toraman Cisse-Baki eşleşti Nasri sakatlandıktan sonra hızlı oyuncuya yavaş Bakiyi verdi allahtan oda futbol hayatının en iyi oyununu oynadı ve yüreklerimiz ağzımıza gelmedi.. Sol kanat çok boştu son dakikalarda Valbuena koştu durdu bomboş önünde 1 tane futbolcu yok gol atılmadan önce Niang Yanındaki Cisseyi düşünsee çok tehlikeli olabilirdi kaleye vurdu allahtan.Mutlaka sol Kanat için oyuncu alması lazım beşiktaşın muhtemelen UEFA'da yoluna devam eder(en kötü ihtimal) oyuncuları değiştireceğini düşünüyorum yoksa çok zorlanır bu kadroyla.

Dün akşam Ricardinho-İbrahim üzülmez çok kötüydü ama TELLO yine müthişti Demirören yönetiminin aşağı yukarı 3 yıllık döneminde yaptığı en iyi işti TELLOyu almak en dikkat çeken oyuncu Beşiktaş'ta.

Öncelikle Uefa şansımız yok.Birde İbrahim Üzülmez bence çok iyi oynadı.En iyi maçlarından biriydi diyebilirim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Umarım Porto maçını'da alır ve gruptan alnımızın akıyla çıkarız. Güveniyorum kartallara. (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Tebrikler Besiktas !

Maci izleyemedim,bu yüzden Besiktasin nasil performans gösterdigi hakkinda fikrim yok ama yine de 3 puan gerekiyordu Bjkye,helal olsun !

Ama grup cok degisik bir hal aldi :S

Bjk 1.olarak 2.tura cikabilir,ama Uefa sansi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes bu grupta 0 cekcegimizi düşünüyodu.Fakat gruptan cıkma şansımızı son maça kadar taşıdık ne mutlu bize.

İnş Porto'yuda yenip gruptan cıkıcaz.Çıkamasakta önemli degil buraya kadar gelmekte güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Beşiktaş'ım.Her ne kadar ikinci yarıda gol yiyene kadar kötü oynasakta kazanmayı bildik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besıktasa averaj takımı olur diyenler futboldan ne kadar anladıklarını biraz düşünmeliler gruptan cıkarız inşallah otoriteleri de yanıltmıs oluruz harıkasın KARTALIM harıkasın ÇARŞI.. dünyanın en iyi taraftarıyla bu macı alacagız demıstım 6. sayfada sanırsam ıstersenız acık bakın dediğim de çıktı bu taraftarın eşi benzeri yokkk!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş 2. yarı genel Türk takımlarının özelliğini yansıttı, skorun üstüne yatmaya çalıştı fakat golün geleceği belliydi ve gol geldi. Delgado'nun müthiş pası maçı Beşiktaş'a getirdi ve son maç için ümitler yeşerdi. Tello ve Taiwo'nun golleri müthişti. Tebrikler Beşiktaş..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İşte bu be. Süpersin KARTALIM. Baki gerçetende çok sağlam oynadı taktir ettim onu. Çok şaşırtıcıydı. Maçın 2 golüde muhteşemdi. Rüştü'nün kendini biraz toparlaması gerek onu eksik gördüm maçta. Delgado süper bir pas verdi en sonda ve BoBo klasını yine konuşturdu çok güzel bir gol atarak.

Son maça kadar taşıdık artık inşallah bırakmayızda 2. tura çıkarız. Ülke puanı için çok önemli olacak çünkü 2. tura çıkarsak.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri