Sayfa 6 / 30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    tebrikler

üstelik 1. ve 3. aynı takıma

Benim şuana kadar 2 tane oldu en fazla. Oda Ankaraspor'la Serkan gedik'in golleri
    G.Antepspor'u 5 gol birden atınca aldılar demekki.

Zaten bu maçları yapalı baya zaman oldu golleri bile hatırlamıyorum masaüstünde duruyor diye koydum siteye.

Zaten o sezon ilk kez benden oyuncu aldılar ayın golüne oda üç gol birden oldu.

2008 için daha kariyer yapmadım.Yükledim masaüstüde duruyor.Ama 2007'de başıma çok gelmişti bu olay..

Bendende Tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bana hiç nasip olmadı güzel duygudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzelmiş
    Ben de en fazla 2 olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bendede önceki sürümlerde en fazla iki kere olmuştu

bende de stancu ingilterede league 1 da hat-trick yaptigi mactaki 3 golu secilmisti

Default fm2008 inanilmaz olay

Arkadaşlar Merhaba,size FM2008 ile ilgili 2 önemli olayi aktarmak istiyorum.Ve bunları size anlatirken yok orjinal yok sahte oyun diye hiç tartışma yapmayalim.75 milyon ytl verip ilk defa bu sene orjinal oyun aldim.Orjinal oyun almamın sebebi,8.0.1 cr a ck yüzünden cd istemesi ve fm2008 calistiramamasidir.Ve bu yoldan cikarak gidip orjinal cd aldim.Fakat gerceki olmak gerekirse orjinal oyunu keske almasaydim dedigim bi olay geldi basima.Bunlardan birincisi,korsan oyun kullanan bi arkadasim var.Kendisi 8.0.1 patchi yükledigi zaman korsan oyun icin aynı şekilde bende oldugu gibi cd istedi.Ve bende dedimki orjinal oyunu almassan korsan cd ile calistiramassin dedim cünkü ayni olay bende oldu.Ve gözlerime inanamadim korsan cd ile patch 8.0.1 calistirdi.herhangi bir cr-a c k yüklemeden.gayet orjinal oyun cd si gibi cd yi takip calistirdi.Bu olaya dayanarak size bir kac soru sormak istiyorum;

Simdi bende aynı sekilde calismayan bu oyun nasil olurda herhangi bir c-ra ck falan bulmadan korsan oyun bu oyunu calistirdi?onun yükledigi pathc 105 mb benimki 95 mb.acaba bunla bir bağlantisi varda benmi bilmiyorum.öte yandan herhangi bir ****** tools programi falan kullanmadi.sadece korsan cd ile patch i calistirdi ve hicbir sorun yok.euro2008 elemelerindeki birinci olan takimin gidememe gibi herhangi bi sorunuda yok.

***Şimdi özetle 2. konuya gelmek istiyorum.Bu konu diğerinden dahada ilginc.Aşağıdaki ss lerden göreceğiniz gibi Porto yu yönetiyorum.Ve son grup maçında Man utd şampiyonlar ligi maçina çıktım.ve maçin 70 ve 72. dakikalarinda bir pozisyonda porto taktige tikladim.başka oyuncu degistirmek icin.ve tam bu sirada lisandro lopez sakatlandi.lisandra lopezin yerine helder postigayi aldim.ve rauel meirels yerinede Kazmierceski oyuna aldim.tabi ben bunlari bakarken farkinda degildim.Ve bir baktim ki aşadağıdaki sslerdende anlaşilacagi gibi 4 oyuncu değiştirmişim.ve maxiumum şampiyonlar liginde 3 oyuncu değiştirme hakkimiz varken bunu bu sistem nasil uyguladi.bu bir data hatasimi?herhangi bir editörden bi değişiklik yapmadim.ve eğer fm ile ilgili böyle bi sorun varsa bunu ilgili kişilere bildirmek istiyorum.Benim mantiğima göre oyuncu sakatlanmadan o sirada oyuncu değiştirme icin porto taktiğine tikladigim icin bilgisayar algilayamadi ve lisandro lopez sakatlanip oyun durunca 2 oyuncu değiştirebildim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buna bende rastladım. Bir oyuncu değiştirmiştim, daha o değişiklik oyuna yansımadan oyuncum sakatlanmıstı. Bu yüzden oyuncuların yerini değiştirmek için bir daha girdim sakat oyuncuyu yanlıslıkla bir yedek ile deistirip oyuna devam etmişim ve 4 oyuncu değişikliği yapmıştım.

Oyun hatası diyebiliriz.Öbürüne gelince 8.0.1 vs tüm update yamaların elinde sonunda bir kırıcısı,anahtarı çıkıyor.Öyle yapmıştır.

olur böyle şeyler oyun hatası.

porto ile ilgili ikinc soruma cvp verebilirmisin arkadasim. bende orjinal oyun kullanicisiyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç durumları burada paylaşalım ekstradan konular açmayalım arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default daha ilk haftada böyleyse...

arkadaşlar ben oyunda real madridin başındayım henüz ligin ilk haftası benimde realle ilk maçım biraz heyecanlı idim ben murcia deplasmanından 5-1 lik galibeyetle döünce lider olucağımı düşünmüştümki maçtan sonra Espanyol-Eibar maçının sonucunu görünce şooook oldum

baya iyi bi hazırlık dönemi geçirmişler anlaşılan

Bu ligde Espanyol kollaniyor,kesin sike var.Sen paf takimla cik maclara

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    arkadaşlar ben oyunda real madridin başındayım henüz ligin ilk haftası benimde realle ilk maçım biraz heyecanlı idim ben murcia deplasmanından 5-1 lik galibeyetle döünce lider olucağımı düşünmüştümki maçtan sonra Espanyol-Eibar maçının sonucunu görünce şooook oldum

baya iyi bi hazırlık dönemi geçirmişler anlaşılan

e yuhh artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shadowrefree View Post

şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...

demekki 2024 yılında bööle bişey olcak oyna bakalım o zmna kadar gercekten olcak mı ne yaparsan yap ööle yenilcen heralde
    Last edited by irresolute : 03.Ocak.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bundan sonra oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç olayları bu başlık altında yazıyoruz gerekszi konu açmıyoruz arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Bende oyuncu değiştirmek için takımımın üstüne tıklamıştım cıkarmak istediğim oyuncuyu diğeriyle değiştirdim tam onaylıycakken adam kırmızı kart gördü oyundan atıldı ama oyuna baktım oyuncu hem oyundan atılmış hemde oyuncu değişikliği olmuş cok hoşuma gitmişti 11 kişi dewam ettik maça ama bi dahaki maç o oyuncum cezasından oynıyamamıştı =)

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...
    Last edited by shadowrefree : 11.Aralık.2007 at 18:11

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post

Bu İtalyanlar ermiş herhalde Geleceği Görüyorlar ...

Karsız havada turuncu top

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

orjinal alın diyorlar sonra da böyle adamı aldığına pişman ediyorlar

Smile Puan Silme Cezası

arkadaşlar ben oynarken gördüm şaşırdım ama çok mantıklı tabi bazen böyle cezalar olabilir.
    ama nedense portsmouth tan iki kere 9 puan silmişler. herhalde baya gıcık gitmiş federasyon bunlara
    bi de coca-cola liginde iken wigan a 10 puan silme cezası verildi.
    birazdan onu da gönderirim
    Last edited by akcan07fb : 13.Aralık.2007 at 22:27

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mantıklı...çünkü finans durumun eksi bakiyedeyse ceza veriyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Puan silme cezası 2007'de de vardı.Hatta benim silmişlerdi finansal sorunlardan dolayı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maç:fenerbahçe-olympiakos
    maç 1-0 fenerin üstünlügüyle gitmekte. Oyunu türkçe spikerle oynuyorum.Gökhan gönül hafif bir sakatlık geçirdi spikerde sakatlığın nedeninin lualua olduğunu söyledi. Aradan 10 saniye geçti ve defans oyuncum breno lualua yı sakatladı.
    artık gökhan ın öcünü mü aldı bilemicem

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    maç:fenerbahçe-olympiakos
    maç 1-0 fenerin üstünlügüyle gitmekte. Oyunu türkçe spikerle oynuyorum.Gökhan gönül hafif bir sakatlık geçirdi spikerde sakatlığın nedeninin lualua olduğunu söyledi. Aradan 10 saniye geçti ve defans oyuncum breno lualua yı sakatladı.
    artık gökhan ın öcünü mü aldı bilemicem
    Hehe çok güzel yakalamışsın

saglık gorevlisi saha içinde oyuncum sakatlanmıstı bende hemen oyunu durdurup oyuncu degistim top dısarı cıktı oyuncum degisti ama bu sırada da saglık gorevlisi hala sahanın içindeyken maç devam ediyordu

şuanda fenerbahcenin menejeriyim ve 2. sezon birinci sezonda ıvory coast la afrika kupasını oynadım finalde penaltılarla kaybettik.istifa ettim sonra fenerin başına gectim baktım menejer arıyolar ikinci sezona kadar tek başarım afrika kupasının menejeri olmak ama buraya kadar normal...personal özelliklerime bi baktım dünya klası olmuşum...sevilla manu felan beni istiyor haberlerde ole geciyor....baska zaman butun kupaları topluyom dunya klası olamıyorum bunda nasıl oldum anlıyan var mı arkadaslar..tabi şöhretin sefasını sürüyorum popular manager yazıyo tanımlamada

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ah be yapılır mı bu bize.

Sayfa 6 / 30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri