Parlak'ı satarsa Fenerbahçe hayatının hatasını yapar. Adam süper.
Parlak'ı satarsa Fenerbahçe hayatının hatasını yapar. Adam süper.
Carlos ve Zico varken ve Şampiyonlar Liginde böyle bir sukse yakalamışken gelecek sezon takıma kaliteli futbolcuların alınmasını düşünüyorum. Bu ara transferde daha önce de dediğim gibi futbolcu alınmayacak. Ha giden olursa belki.. Diğer bütün haberler yalan
İlhan Parlak bir yere gitmez.
Fb nin bu yıl yaptığı en mantıklı transfer İlhan Parlak gönderilirse yazık olur..
Yalan haber.İlhan Parlak gitmez bir yere.Giderse kiralık gider,o ihtimalde çok düşük . . .
Vay anam vay.Ne İlhan Parlak'mış bu ya..
Adamı nerde izlediniz arkadaşlar ? Fenerbahçe'Nin hangi maçında oynadı ki adam akıllı ?
Direkt göndersinler İlhan'I yoksa yedekte bekler 4-5 sene.Kiralık da yollanabilir.Ancak F.Bahçe kadrosunda İlhan gibi bir oyuncuya gerek yok.
haberin kaynağı AA..
SİTEDEnde hiç bir yalanlama gelmedi..Eee...
Murat Özdemir isimli arkadaşa katılıyorum. Ilhan'ın gitmesine şiddetle! karşı çıkanlar acaba hiç izledilermi Ilhan'ı ? Çok merak ettim doğrusu. He gitmesini bende istemem kiralık gönderilebilir. Ama tek forvetli bir sistemde Ilhanın forma şansı bulması çok zor! Yedek klubesinde Semih gibi senelerce şans beklemesinin bi mantığı yok! Satılsa bile üzülmem şahsen.
fenerbahce kesin yabanci forvet alir devre arasi olmassa sezon sonunda alir. ilhan parlaka sans gelmez baska takima gitmesi daha iy olur hem onun icin hem milli takim icin kaliteli forvete benziyor.
İlhan Parlak inşallah gönderilmez, gönderilse bile kiralık gitsin, böylesine yetenekli bir oyuncuyu kadroya katmışken, onu harcamamalıyız.
İlhan Parlak, Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda gol kralı olmuş, Fransa'nın dünyaca ünlü bir dergisi tarafından en yetenekli gençler kategorisinde gösterilmişti.
Yahu arkadaşlar ne satılması, sezon başında o kadar para verilip alındı. Hem de daha yaşı genç.
Kiralık olarak gönderilecektir, bunda da bir sakınca yok. Fenerbahçe'de oturacağına gidip oynasın daha iyi...
"YÜCE ATATÜRK"
İlhan giderse direk santrafor oynayan Kezman ve Semih kalıyor,Deivid ise orada verimsiz..
Bence gitmeyecek kiralık bile olsa..
Resmi site elinden geldiğince birçok haberi yalanlıyor,hiçbirisine inanmıyorum çıkan haberlerin..Boşuna ümitleyin.
Bugün tarihli gazetelerde yine birçok oyuncuyu transfer edeceğimize yönelik haberler yer almaktadır. Fenerbahçe taraftarı bu yalanlara artık inanmamaktadır. Basınımızı da sayfalarını yalan transfer haberleri ile doldurmamaya davet ediyoruz. Şu an herhangi bir transfer çalışmamız yoktur. Eğer bir transfer çalışması söz konusu olursa resmi yollardan kamuoyuna duyurusu kulübümüzce yapılacaktır. Bunun dışındaki tüm transfer haberleri gerçeklikten uzaktır.
Fenerbahce Spor Kulübü
Parlak kalıyor
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan İlhan Parlak'ın, Çaykur Rizespor'a transferi konunun basına yansıması üzerine suya düştü. Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır dün gazetecilere, "Aziz Yıldırım ile İlhan'ın transferi için görüşmüştük. Transfer tamamlanma aşamasına geldi. Pazartesi (yarın) bu transferi bir aksilik çıkmazsa noktalayacağız" demişti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferin basına aksettirilmesine çok kızdı ve İlhan'ı Rize'ye vermekten vazgeçti. Gelişmelere şaşıran Rizespor yönetiminin Yıldırım'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
Sabah
İlhan Parlak zaten giderse çok kötü olurdu.
Pehh, basın duysa ne olur duymasa ne olur..
İlhan Parlak Oyundaki Kadar Iyi Bir Oyuncumu Yoksa Abartımı?
Bence oyundakinden daha bile iyi. Birkaç yıl sonra Parlak Fener'in en iyi golcüsü olur bunu bi yere yazın. Sonra dersiniz bi genç demişti diye.
Gökay doğru söylüyor, gerçekten iyi oyuncu.
Bir Galatasaraylı olarak keşke bizde olsaydı dediğim oyuncudur.
gitmeyeceğine sevindim...İnş Bugünn oynar.....
Star Tv'de sürekli alt yazı geçiyor, Fenerbahçe'nin almak istediği futbolcuyu bulduk, konuşturduk yönünde yazılar. Sanırsam Futbolig adlı programda bunu konuşacaklar ama Ertem Şener'in aldığı duyumlara ve kaynaklara ne kadar güvenilir orası belli değil.
Ayrıca konuşturdukları futbolcuyu ekrana getirdiler fakat sadece kafası kareli bir şekilde sansürlendiAma takımın armasını CSKA'a benzettim.
(/s)
Futbolig'i izleyecekler bizi bilgilendirir artık, ben izleyemeyeceğim. Merak ettim doğrusu kimmiş, ayrıca abartı ve yalan yoktur umarım haberde.
Brugge de oynayan Sonck bence..Bakalım az sonra yayınlanacak..
Last edited by Emurafu : 07.Ocak.2008 at 02:14
Emurafu tebrikler.. Sonckmuş![]()