Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 217 sonuç

Konu: Piramitin Gölgesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Teşekkür ederim. Gelecek derken? Kaka 27 yaşında. Sonra Kaka, CR yıldız değil mi?

Şimdi Milan maçına gidiyoruz, başarılar dileyin bana.

İNTER SONUNDA GÜLDÜ (ÇOKLU ANLAM)

1. anlam : İnter ligin bitmesine 3 hafta kala puan farkını 11'e çıkararak şampiyonluğunu ilân etti.

2. anlam : Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i kendi sahasında 2-0, deplasmanda 1-0 yenerek finale yükseldi. Veee finaldeki rakip, Süper Kupa'yı bizden çalan Barcelona oldu. Muhteşem bir maç olacak. Messi eski takımına karşı oynayacak. Aslında Real Madrid'i 2-0 yenmişti İnter ama stadın elektrikleri üst üste defalarca kesilince maç tekrar tekrar oynandı. Son maçta İnter takımı yine kazandı ve Messi'nin güzel golüyle finale çıktı.

3. anlam : Bu gün tam 6 kere elektrik kesildi. bunların 4'ünde ev sahibi sinirlendi, geri kalanlar da deplasmandakiler (komşular) sinirlendi. O kadar çok Real Madrid maçı oynadık ki artık gözümüz kapalı bu takımı yeneriz yani.

İnter'in 20 yaş altı takımı 102 puanla namağlup şampiyon oldu. Üstelik 130 gol attı. Bu gollerin 53'ü geleceğin yıldızı olarak gösterilen Balotelli'den geldi. Balotelli'nin şu andaki değeri 15 milyon TL ve oyuncu 19 yaşında. Eğer bu performansına devam ederse Gyan satılıp Balotelli oynatılabilir.

Bu arada daha önce belirttiğim amaçlarla alacağımız yıldız oyuncu önerilerinizi bekliyorum.

Last edited by Flawless Victory : 23.Ocak.2008 at 18:22

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan'a başarılar. Milan karşısında Inter'i tutmam imkansız, beni affet.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İNTER İKİNCİ KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU!!!

İnter, final maçında Barcelona ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında ardarda gelişen Barcelona atakları vardı. Messi eski takımına karşı harika oynadı ama sahanın yıldızı Ibrahimovic oldu. Ibrahimovic ile iki kez öne geçen İnter, Barcelona'nın gollerine engel olamadı ve maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatmalarda Barcelona'da Ronaldinho oyundan alınınca oyunun kaderi değişti. Adriano oyundan alınırken yerine Elano girdi ve Elano uzatmaların ilk yarısında Ibrahimovic'in asistinde İnter'i 3-2 öne geçirdi. Uzatmalar İnter'in hakimiyeti ile geçemesine rağmen, Barcelonalı oyuncular İnter kalesini uzaktan sık sık yokladılar. Geçen yılki finalde olduğu gibi yine Richards muhteşem bir performansla Barcelonalı oyunculara geçit vermedi, işte bu dakikalarda Ibrahimovic bir kez daha sahneye çıktı ve İnter'i 4-2'lik galibiyete taşıdı. Bu muhteşem maçı İnter kazandı ve Sir Gürbüz İnter'in başında 3. büyük Avrupa zaferine ulaşmış oldu (1 UEFA, 2 Şampiyonlar Ligi). Ayrıca Sir Gürbüz teknik direktörler sıralamasında da 19. sıraya yerleşti.

Not : 163 milyon dolar gibi dünya borsalarını sarsan bir ücretle transfer edilen süperstar Messi, hem Serie A'nın hem de Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu seçildi. Şimdi Messi'nin bu ödüller sonunda yaptığı açıklamaları izliyoruz :

"Barcelona'dan hüzünlü bir şekilde ayrılsam da, ben dünyanın en büyük klübüne geldiğime inanıyorum. Ligin ilk yarısında bir dönem uyum sorunu yaşadım ama şu anda çok mutluyum ve bu ödülleri hocam Sir Emrah Gürbüz'e armağan ediyorum. Beni istediğim mevkide oynattığı için ayrıca teşekkür ederim."

Sir Gürbüz transfer politikası ile ilgili çok önemli şeyler söyledi, şimdi o açıklamaları izliyoruz :

"Artık İnter takımı daha büyük hedefler peşinde koşmalıdır. Bundan sonra altyapıya daha fazla yatırım yapacağız. Bunun için öncelikle genç tesislerimizi geliştireceğiz. Letonya'da bir futbol okulu açacağız. Ayrıca Aksaray'da bir kafede dar alanda kısa paslaşmalar yapacağız. Daha sonraki aşamalarda da kanalizasyon futboluna ağırlık verip, altyapıdan yıldızlar çıkaracağız. Şaka bir yana, bir ay sonra taraftarın gönlündeki futbolcuyu getireceğiz"

Basın : "Hocam kim bu futbolcu?"

Sir Gürbüz : "Gelince görürsünüz"

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Milan'a başarılar. Milan karşısında Inter'i tutmam imkansız, beni affet.
    Milan birazcık geride kaldı. Artık seneye inşallah.

Daniel Alves,Silva,Kaka Leite,Ronaldinho gibi değerde az() yetenekte yüksek oyunculara yönelmeni tavsiye ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

TARAFTARIN GÖNLÜNDEKİ İSİMLER GELDİ

İnter Daniel Alves ve Lucas'ı aldı!!! Messi transferiyle dikkatleri üzerine çeken İnter, iki süperstarı daha kadrosuna kattı. Fabregas'a teklif götüren İnter, Arsenal'in 326 milyon TL istemesi üzerine bu transfer çıkmaza girdi ve Liverpool'dan Lucas'ı 79 milyon TL + % 50 pay ve Daniel Alves'i 75 milyon TL'ye transfer etti. Bu iki sansasyonel transferle dikkatler ikinci kez İnter'e çevrildi. Sir Gürbüz şu anda eksiğimiz yok dese de İnter takımına yakın bazı kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre İnter bir büyük transfer daha yapabilir. Ücretsiz aldığı oyuncuları teker teker satarak 100 milyon TL'lik bir bütçe elde eden İnter'in, bu iki büyük transferden geriye kalan 100 milyon TL ile birlikte şu anda 200 milyon Türk Lirası bulunuyor. Sir Gürbüz "forvet bölgesine kesinlikle transfer yapmayacağız. Adriano, Ibrahimovic, Baptista, Bojan, Elano gibi çok çok iyi forvetlerimiz varken bu mevkiye başka oyuncu alamayız. Ancak Sol kanatta bir eksiklik hissediyorum. Belki bu bölgeye bir transfer düşünebiliriz." şeklinde bir açıklama yaptı. Geçen sezon Messi transferi nedeniyle iptal olan Vicente transferi konusundaki bir soruya ise "daha genç bir oyuncu düşünüyorum" açıklamasını yaptı. İnter'in yaptığı transferler ve gönderdiği oyuncular az sonra sizlerle...

İNTER 6. KEZ İTALYA SÜPER KUPASINI ALDI

İnter İtalya Süper Kupası'nda Milan ile karşılaştı. Geçtiğimiz sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu Messi'nin 1 gol ve 1 asistlik performansıyla Milan'ı 2-0 deviren İnter, Sir Gürbüz yönetiminde 4., toplamda ise 6. kez İtalya Süper Kupası'nı almış oldu. Lige de Ascoli galibiyeti ile başlayan İnter'de şu an için herşey iyi gidiyor. Geçtiğimiz sezonun istatistikleri ve gelecek sezonun hedefleri az sonra açıklanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İkisi de müthiş oyuncular. Gerçekten rüya gibi takım oldu..

Tebrikler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Oyunun8.01i var mı bu sitede?

Daniel Alves gelmiş.. Başarılı transfer bravo.. Diğerini tanımıorum :P.. Şaka bi yana transferler mükemmel.. Sol kanada da Silva,Matias Fernandez gibi oyuncuları istioruz taraftar grubu olaraktan ..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

GEÇEN SEZONUN İSTATİSTİKLERİ, TRANSFERLER

Gelenler :

Omar Benzerga / ücretsiz
    Cesare Bovo
    / ücretsiz
    Fernando Forestieri / ücretsiz
    Alberto Bueno / ücretsiz (satılacak)
    Emiliano Insua / ücretsiz (satılacak)
    Julio Baptista / ücretsiz (satılacak)
    Okaka / ücretsiz
    Adel Taarabt / ücretsiz (satılacak)
    Antoino Valencia / ücretsiz (satılacak)
    Bojan / ücretsiz
    Nigel de Jong
    / ücretsiz (satıldı)
    Abou Diaby / ücretsiz
    Thomas Damm / 40 bin TL
    Lucas / 79 milyon TL + % 50 pay
    Daniel Alves / 75 milyon TL

Gidenler :

Sergio Sanchez / 7 milyon TL
    Manuel Fischer / 6 milyon TL
    Andrea Russotto / 19 milyon TL
    Patrick Vieira / ücretsiz / Siena
    David Suazo / ücretsiz / Bolton
    Nigel de Jong / 10 milyon TL
    Thiago / 8.75 milyon TL
    Stefano Botta / 4 milyon TL
    Gyan Asamoah / 44 milyon TL / Roma'ya
    Francesco Biagini / 2.4 milyon TL
    Hafner / 2.7 milyon TL
    Esteban Cambiasso / 23.5 milyon TL / Milan'a
    Maicon / 32 milyon TL / Juventus'a

+ 44 tane genç oyuncu ücretsiz olarak takımdan ayrılmıştır.

İSTATİSTİKLER

Gol kralı : Adriano ( 32 gol )
    Ligde sezonunu en iyi kalecisi : Julio Cesar (7.08 P, üçüncü kez)
    Ligde yılın en iyi defans oyuncusu : Maicon (7.22 P, ilk kez)
    Ligde yılın en iyi oyuncusu : Messi ( 7.31 P, ilk kez)
    Ligin en iyi genç oyuncusu : Edison Cavani (7.11 P, Palermo'dan)
    Ligde yılın en iyi yabancı oyuncusu : Zlatan Ibrahimovic (7.03 P)
    Yılın menajeri : Sir Emrah Gürbüz (öhö öhö "3")
    Yılın hakemi : Tziano Pieri (ilk kez)
    Yılın takımı : Julio Cesar (ikinci kez), Micah Richards (ikinci kez), Maicon (üçüncü kez), Maxwell (ikinci kez), Kallström (ilk kez), Messi (ilk kez), Ibrahimovic (üçüncü kez), Adriano (ikinci kez)
    En çok forma giyen : Julio Cesar
    Sezonun golü : Cani (Sampdoria)
    En çok şut çeken : Adriano (ilk kez)
    En çok maç kurtaran : Adriano
    En kritik görev : Micah Richards (savunmanın bütün yükünü sırtladı, en önemli maçlarda en iyi performansı gösterdi)
    En iyi maç : İnter 2-0 Real Madrid (Şampiyonlar Ligi)
    En büyük başarı : Dünya Klüpler Şampiyonu
    En büyük hüsran : Sampdoria 2-0 İnter (33 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi)
    En kritik karar : Piqué'ye en kritik anlarda güvenmek ve başarılı olması.
    En iyi transfer : Daniel Alves, Lucas
    En iyi satış : Gyan Asamoah (44 milyon TL + % 40 pay)
    Potansiyel yıldız : Augusto Fernandez, Toni Croos, Piatti, Bojan
    En başarısız teklif : Fabregas (185 milyon TL)
    Yakın hedef : Yeni bir yenilmezlik serisi (33 maçlık rekoru egale etmek)
    Uzak hedef : Lucas transferi gerçekleşti, yeni hedef Fabregas.
    En iyi pas oranı : Cambiasso (% 87, eskisi : Vieira % 88)
    En çok top kesme : Micah Richards (ikinci kez), Maicon
    En çok kafa vuruşu isabeti : Micah Richards
    Hücuma en iyi çıkan : Messi
    Skora en çok katkı yapan ortasaha : Kallström (muhteşem goller, ikinci kez), Messi
    Kendini en çok geliştiren : Piatti, Augusto Fernandez, Matias Fernandez
    En çok transfer teklifi alan : Maicon, Piatti (kiralık), Maicon
    En yüksek fiyatlı teklif alan : Gyan Asamoah (44 milyon TL)
    En istikrarlı : Micah Richards
    En çalışkan : Adriano, Maicon, Julio Cesar, Micah Richards, Messi
    En disiplinli : Maxwell, Veloso, Julio Cesar, Micah Richards
    Kendini daha fazla geliştirmesi beklenen : Augusto Fernandez, Toni Croos, Piatti
    İskelet oyuncular : Ibrahimovic, Messi, Vieira, Squillaci, Chivu, Richards, Adriano, Daniel Alves, Lucas
    En iyi anlaşanlar : Maicon-Messi
    Anlaşamayanlar : Cambiasso-Kallström
    En az galibiyetle ligden düşen takım : Avellino ( 1 ), daha önce 0 (Piacenza)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu öhö öhö kısmına bayılıyorum Emrah abi D Tebrikler abi şampiyonluk güzel transferler harika eee bize de yeni sezonda başarılar demek kalıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Çok başarılısın emrah.. Tebrikler.. öhö öhö
    Bu arada sol kanada Silva dan daha iyi bi isim düşünemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

|:::ARJANTİN AYAKTA:::|

Arjantin Sir Gürbüz'ü karşılıyor... Sir Gürbüz, dünya klasmanında 11. sıraya kadar gerileyen, 2010 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan Arjantin milli takımıyla el sıkıştı. Arjantinli taraftarlar Sir Gürbüz'ü Boenos Aires hava limanında karşıladılar. Boenos Aires hava limanı büyük izdiham yaşadı. Hatta 3 taraftar ezildi, 5 taraftar ağzındaki sakızı ezdi. Sir Gürbüz yaptığı açıklamada "Hedefimiz öncelikle Copa Amerika ama sonraki hedefimiz de Dünya Kupası'nı kaldırmak ve dünya klasmanında tekrar zirveye çıkmak" dedi. "Neden bir Avrupa takımı değil de Güney Amerika takımı?" şeklindeki bir soruya da Sir Gürbüz, "Ben İnter'e Arjantin futbolunu aşılıyorum, çünkü bana göre dünyanın en güzel futbolu. Kendi futbol anlayışımın temelini oluşturan bir milli takımı çalıştırmak da benim için çok güzel bir duygu. Arjantinli taraftarlar merak etmesin, Arjantin eski ihtişamlı günlerine dönecektir" şeklinde cevap verdi.

İLK HAZIRLIK MAÇI KİMİNLE OLMALIDIR?

Sizce Arjantin ile ilk hazırlık maçını kiminle yapmalıyım? Avrupa takımlarının eleme maçları olduğu için uygun değiller. Avrupa kıtası dışında hangi takımla maç ayarlayayım? Orta düzey takımlar olsun. Takımı tanıyabilmem için çok büyük takımlarla şu aşamada maç yapmamam gerek.

Papua Yeni Gine

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Brezilya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Arjantin'in başına geçtiğimde ilk maç Brezilya ileydi. (şansa bak) Ama şansım yaver gitmişti ve Brezilya'yı 5-0 yenmiştim. Bence Fildişi Sahili ile oyna.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yok daha neler.. İlk maçta kovulayım değil mi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yunus'a yazmıştım.
    Last edited by Flawless Victory : 25.Ocak.2008 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Emrah Silva noldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Silva'dan şimdilik vazgeçtim. Çünkü takım iyi gidiyor. Eğer ilkyarı karnem iyi olmazsa bir transfer daha yapabilirim. Sol tarafa Neri Cardozo'yu düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyuncu?

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Silva'dan şimdilik vazgeçtim. Çünkü takım iyi gidiyor. Eğer ilkyarı karnem iyi olmazsa bir transfer daha yapabilirim. Sol tarafa Neri Cardozo'yu düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyuncu?
    açık söyleyeyim benim oyunumda berbat bi oyuncu.. G.Antep e bile almam o derece.. Ama senin oyununda nasıl bilemicem.. Bence sen Silva yı al..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aggression özelliği 13'ün altında olan oyuncular oyunda pek görünmüyor. Sadece yetenekliyse yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Onlar da her maç işlemiyor. Silva'nın bu özelliği şu anda 8.. Yani mücadeleci bir oyuncu değil. Cristiano Ronaldo'nun ki de düşük mesela.. Ama Messi'nin bu özelliği 15.. Oyuncu alırken bu özelliğe dikkat edin. O yüzden Silva'yı düşünmüyorum. Bu açıdan baktığımızda Cardozo daha sürekli oynar diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrah abi Brezilya da ısrarcıyım güzel bir DERBİ olsun

Bence Cardozo yerine Arjen Robben veya Kader Keita daha iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sergio Ramos'a teklif götürdüm ama 140 milyon TL + Maxwell + Augusto Fernandez'e hayır dediler. Ben de vazgeçtim. Maicon'u satmak büyük bir hataydı. Daniel Alves DR mevkiinde iyi oynayamıyor. Onun için şimdilik orada Cesare Bovo'yu oynatarak sorunu çözdüm ama zaman zaman aksamalar oluyor. Juventus'a verdiğim Maicon çok iyi oynuyor. Ayrıca Vailatti ve Gyan'ı sattığım Roma da şu anda ligde lider. Belki çok para kazandık ama artık akıllandım. Kendi ligimden bir takıma oyuncu satmayacağım. Sonra çok güçleniyorlar. Benim yedek oyuncularım, rakip takımlarda yıldız oluyor ne hikmetse.

Adriano ve Ibrahimovic tam formda değilller şu anda. O yüzden Bojan ve Elano'yu zaman zaman oynatıp skoru değiştirmeye çalışıyorum. Bir gol kısırlığı var şimdilik ama ligde 10 maçta yalnızca 2 gol yedik. Ligin yeni ekibi Ravenna'ya yenilmemiz ise şok etkisi yarattı. Ayrıca Julio Baptista'yı Lazio'ya 10 milyon TL'ye sattık.

Julio Baptista
    / 10 milyon TL / Lazio'ya

Arjantin'in takviminde uygun bir tarih olmadığı için hazırlık maçı ayarlayamadık. Ancak daha önceden ayarlanmış olan Meksika ve Fildişi Sahilleri maçları var. Bakalım o maçlardan ne tür sonuçlar alacağız. Sizler de kendi oyununuzda takımınızda bulunan Arjantinlileri, milli takıma almam için bana önerebilirsiniz.

Messi yi al Arjantin e

Ayrıca Daniel Alves nasıl oynayamaz DR.. Adamın Tackling 18,Marking 17,Dribbling 17,Technique 18,Positioning 19,Concentration 16..Bir DR için başka ne lazım ki ?
    Emrah bence biraz daha şans ver Alves e..
    Bu arada kötü sonuçlara rağmen arkandayız güveniyoruz sana

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kadroya Coloccini Ustari gibi isimleri al abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Daniel Alves MR olarak daha iyi oynuyor. Bilmiyorum artık nedense Alves'in DR oynadığı maçlarda hep gol yiyorum o kanattan. Ve Alves de 6 ile oynuyor çoğu zaman. MR oynayınca da başka bir sorun çıkıyor o da Matias Fernandez kadro dışı kalıyor malesef. Bakalım yeni bir formül bulacağız artık. Coloccini alınabilir aslında ama Ustari'yi alırsam iki yetenekli kaleci oluyor, takımda huzursuzluk çıkabilir. Ben kaleci mevkiinde rotasyon yapmam. Defansta da öyle.. Hep aynı oyuncuları oynatırım. Onun için gerek yok o oyunculara şimdilik. Ancak Coloccini hatırladığım kadarıyla DR oynayabiliyor. İyi bir savunma hattı olabilir. Ramos'u alabilseydim çok daha iyi olacaktı ama vermiyorlar. Çok para istiyorlar.

Şimdi Arjantin-Meksika maçına gidiyorum. Bakalım bu kadroyla neler yapabiliyorum.

Daniel Alves + Para kabul etmiolar mı ramos a ??
    Bu arada başarılar milli takımda..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence Neri Cardozo çok güzel bir kanat oyuncusu kesinlikle yararlı olur.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

DR için Rafinha denenebilir.Ayrıca Elano'yu AMC mevkinde oynatırsan çok iyi verim alabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Cardozo'yu düşünüyorum almayı ama alırsam ilk yarıda oynadığım sistemde değişikliğe gitmem lazım. Messi şu anda sol kanatta oynuyor ve 13 maçta 9 asist yaptı. Cardozo'yu da sol kanata düşünüyordum.

Ben genelde defansta kısa oyuncuları tercih etmediğim için Rafinha'yı düşünmüyorum. Aslında her oyunda Zaccardo'yu alıp sorunu çözerdim ama Real Madrid aldı malesef. Bovo da fena oynamıyor şimdilik. 200 milyon TL param var ama bir yıldız almak çok zor yine de. Çünkü mesela Fabregas'a 326 milyon TL istediler en son. Ramos'a da 180 milyon TL teklif ettim kabul etmediler. Ne kadar tok satıcı var ya. Elano gerçekten çok özel bir oyuncu. Aslında oynattığım her mevkiide iyi oynadı. AMC olarak da oynattım geçen sezon, gayet başarılıydı. Transfer sezonuna 1 ay var. Artık taraftarın gönlündeki diğer yıldızları da getiririz. Stankovic'i belki satarım. Daniel Alves geldiğinden beri gün yüzü göremedi adam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir de ek yapayım. Kallström gerçekten kendini çok geliştirdi, özellikleri çok iyi ama nedense çok verimsiz oynuyor. İyi oynadığında 40 metreden gol atıyor ama sonra 5 maç sahada görünmüyor. Onun için onu satabilirim. Ayrıca Maxwell'i de Real Madrid istiyor, belki devre arasında iyi bir paraya satarım. Nasıl olsa Pander ve Chivu, DL mevkiinde oynayabiliyor. ML mevkiinde de Maxwell olduğu için Matias Fernandez kadro dışı kalıyordu. Böylece Matias tekrar kadroya girecek.

Milli maçlar (hazırlık maçları) :

Arjantin 3-1 Meksika
    Arjantin 1-0 Fildişi Sahilleri

Copa Amerika grupları belli oldu :

Arjantin
    Paraguay
    Şili
    Venezüela

Brezilya'nın grubu çok daha zor, onun için iyi bir kura denilebilir. Sezon sonunda Copa Amerika heyacanını birlikte yaşayacağız.
    Last edited by Flawless Victory : 27.Ocak.2008 at 12:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri