Valla 1senedir net var olmayan bir şey oldu bağlantı gitti tüm gün ofline kalmak dışında kaldım mecburen devam edemedik yarın tüm hızımızla devam edicez...
Valla 1senedir net var olmayan bir şey oldu bağlantı gitti tüm gün ofline kalmak dışında kaldım mecburen devam edemedik yarın tüm hızımızla devam edicez...
Kadromuz bu şekildedir. 1 oyuncu peşindeyiz onuda alıp Transferi kapatıcaz.
Lig ve Avrupa maçlarında gol yollarındaki sıkıntıyı Golcü bir futbolcu alarak çözmeyi planlıyoruz.
Real Madrid'in Arjantinli Golcüsü Saviola için Real Madrid klübüne faks yoluyla Saviola için ne kadar istediklerini Sorduk. Onlar ise Arsenal klübü ile aramızdaki dostluktan dolayı fazla bir miktar istemiyeceklerini Saviola'nın Değeri olan 19.000.000 YTL istediklerini belirttiler. Bizde kabul ettik.
İlerleyen günlerde Saviola ile görüşmek üzere Arsenal 2.başkanı David Dean Madrid'e giderek ilk görüşmeyi yapacak. Eğer anlaşma sağlanırsa Saviola takımımıza kazandırılıcak.
Saviola ile anlaşamama gibi bir durum söz konusu olursa B planımızı devreye sokarak Rafael Sobis ile görüşmelere başlayacağız.
Arsenal Teknik Direktörü
Serkan BÜYÜKGÜROĞLU
serkan saviolaya o kadar çok bence palacioyu alırsan daha iyi olur savioladanda iyi
Deniz Saviola 19 M YTL yani bu 9-10 m € eder. Çok ucuz bi miktar. Palacio'yu çok istedim vermediler. Büyük ihtimal Saviola olucak olmazsa Rafael Sobis.
Saviola iyi transfer Serkan.Adriano ile iyibir ikili oluşturacaklardır
GfbSerKaN ben Quaresma'yı çok zor formda tutuyorum..Fakat form tuttuğundada süper oynuyor..
Şu an zaten sakatlandı. Kendisi 3 hafta yok. Ama onun eksikliğinde Hleb var fazla sorun yaşamayız zannediyorum. Ama ben onu form'a sokacağım.Adriano'yu da adam edeceğim inş.
![]()
Sorunumu çözemedim kaldıki TSI FM liglerindeki maçlarımıda yapamıyorum akşamdan beri forumada giremiyodum heralde boş bu saatlerde birazda zar zor girdim kariyer benm yüzümden yavaşlıyor hem okurlardan hemde yol arkadaşlarımdan özür dilerim yarın herşey benim açımdan netlik kazanıcak...
Stoper eksikliği vardı liverpoolda.Felipe transferi çok iyi olmuş.Başarılar herkese..Ankette başkasına oy vermiştim ama şimdi favorim TR.CaPTaiN ( Liverpool )![]()
maçları bırakın transferler daha heycanlı
Beyaz Tavşan CHELSEA'ye mi ???
Javier Saviola için geçtiğimiz günlerde Arsenal kulübü ile ilgili çıkan haber üzerine bu haberi yayınlama gereksinimi duyuyoruz.
Kulübümüz Real Madrid'in Arjantin'li golcüsü Javier Saviola ile prensipte anlaştı.Oyuncu ile anlaştıktan sonra Madrid kulübü ile masaya oturması beklenen Chelsea kulüp yöneticilerinin önümüzdeki 2 gün içinde İspanya'da olması bekleniyor.
Javier Saviola'nın ise Chelsea forması giymek için can attığı ifade edildi.
Chelsea FC.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarıalr..
Bence Rafael Sobis, Saviola'dan daha iyidir.
transferler süper muhteşem bi kapışma olacagı kesin arkadaslara başarılar kimin şampiyon olacagını kestirmek zor.
Oyum ManU'ya başarılar..
BEYAZ TAVŞAN'dan sonra EL KUN da mı CHELSEA'de ???
Madrid'li Javier Saviola ile her konuda anlaşan Chelsea yönetimi Sergio Agüero ile de prensipte anlaştı.Tek sıkıntı kulübünün Sergio'yu satmak istememesi.Ancak bunun için 40 Trilyon'u gözden çıkaran Chelsea kulübü mutlu sona yakın duruyor.
Chelsea FC.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bonservisim elimde beni kim almak ister
Başarılar arkadaşlar. Serkan senden iyi bir performans bekliyorum keza Fırat sendende.
I'm back...
Bence Manchester alır götürür![]()
içinizde ofansif orta saha arayan varsa riccardo montolivo'yu tek geçerim ama şimdi çoktan real madride gitmiş olabilir genede bi bakın
adam bende bir sezonda 8 gol 25 asist yapmışştı süper oynuyo
kunu alırsa chelsea tutlmazzzz
Muhammed kadrosu ile bu işi götürür.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Oyum Fıratcan abiye kariyerinizde başarılar.
Premier Lig 3.Hafta
![]()
Aguero'yu istiyoruuuuuuuuuuuuuz
Man Utd dışındaki büyükler bu haftayı kayıpla kapamışlar.Murat abinin Bolton'a yenileceği aklımın ucundan geçmezdi![]()
Murat Abinin yenilmesine şaşırdım şahsen :S
Muhammed gelip geçer bunlar Liverpool bu coşarsın sen.![]()
Solomon Kalou Atl.Madrid'de
Solomon Kalou 16 Trilyon bonservis ücretiyle beraber Atletico Madrid takımına transfer olmuştur.Yeni kulübünde başarılar dileriz Kalou'ya.
Michael Ballack Sevilla'da.
Alman oyuncumuz Ballack Sevilla kulübüne 16 Trilyon bonservis bedeli ile transfer olmuştur.Yeni kulübünde başarılar dileriz Ballack'a.
Chelsea FC.