Sakatlara bak çay demle, baştan kaybettik hakikaten..
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere biter
Sakatlara bak çay demle, baştan kaybettik hakikaten..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Arkadaşlar tamam rakip Fenerbahçe gücünü biliyoruz ama sakatlıklar baştan beri var. Bu sakatlıklar varken kupada üst tura çıkıldı ligde de yine bu takımla lider durumdayız. Şunu anlatmak istiyorum. Hani şimdiye kadar hiç oynamayan gençler olur. Takım bir anda bu duruma düşer ve tühh maç kondisyonu olmayan gençlerle oynıcaz diye tedirgin olurduk. Ama biz zaten bu takımla oynuyoruz ve bu takımla kazanıyoruz.
Harbiden eksiklere bakınca insanın ağzı açık kalıyor.Galatasaray bu eksiklerle Kadıköy'den galibiyet alırsa ufak çapta bir destan yazmış olur bana göre.
So what?
Saike
M.güveni oynatmaz inşallah barışı ortaya çekip s.çalık oynamalı yoksa bi iş yapamaz bu kadro.
Arkadaslar ilkonbirimiz buna yakın olacak !!!
Ankaragücü maçından farklı olarak Serkan yerine Barış olacak...Belki kalli Göbekte barış ve topalı oynatabilir..Serkanıda kanata cekebilir..-------------Orkun--------
--Ugur--Emre--Servet--Volkan---
----------Topal---Güven---------
---Barış-------------------------Arda---
------------Hakan---Ümit-------------
Eger Topalı yanlız bırakırsan..Topalın en kötü maçı olur..ve çok elestiri alır..
Mehmet güven kötüde olsa bu maçta oynayabilir..Daha öncebeşiktas karsında oynamısdı..Barışda sag kanatta olursa..Sürekli pres yapıp alan daraltırlar...Bu maçta adam adamam oynamamak lazım..Sürekli alan daraltarak mücadele etmek lazım..Kadroda buna yakın zaten....
Barış-Topal-Güven-Arda
Böyle bir ortasaha sart..Mehmet güven yinede sürekli pres yapıyor..Deivid-Gökhan çok formda..
Alex-Aurellio ikilisinin önünde topalın tek kaldıgını düsünün ezilir çocuk biraz gercekci olalım lütfen...
Heleki Alex'e adam vermek en yanlışı olur..Bu yüzde Orta göbegi kalabalik tutup sürekli pres yapıp alan daraltıcaksın..
Arda forvet arkasında oynarsa Göbekte 3'lü birbirine yakın olabilir..
Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 15:09
Güler misin ağlar mısın..Shabani Nonda: Golcü futbolcu Nonda, takım arkadaşı Mehmet Topal’ın üzerine düşmesi ile sakatlık geçirdi.
Emre bu ortasahada iyi olur..Aman kalli macera aramasında..
Serkan-Topal-Barış-Arda
Bu ortasaha hem pres yapar..Hem alan daraltır,Hemde Serkan'la falan hızlı ataga cıkabiliriz..İyi kadro olur..
Last edited by Emurafu : 01.Şubat.2008 at 15:29
Harbiden de yok böyle birşey yav, gidip kasıtlı vursan adama sakatlanmaz, başımıza gelene bak..Shabani Nonda: Golcü futbolcu Nonda, takım arkadaşı Mehmet Topal’ın üzerine düşmesi ile sakatlık geçirdi![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Şu anda LigTv’de Futbol Gündemi var ve olası kadro olarak şu verildi.
-----------------Orkun-----------------
Uğur--------Emre-------Servet----Volkan
Serkan-----Barış-------M. Topal----Arda
------------Ümit-------Hakan Ş.--------
arkadaşlar gsnin gençlerle oynamsı onları kendilerini gösterme açısından iyi değerldiriliyo olabilri ama bu kadroda hakan,ümit ve servet dışındakilerin ben maçın ağırlığını taşıyabileceğini düşünmüyorum belki birde arda ama gerisi ilk maçta olduğu kaybolcaklarıdır
Nonda helal olsun valla nasıl becerdiyse o işi. Çok sakat var gercekden neler olacak bekliyorz
Valla Galatasaray'ın işi cok zor eksikler cok,muhtemel cıkıcak 11'e baktıgımızda muhtemel 11'in Anadolu takımlarından farkı yok,Fenerbahçe bu avantajı iyi degerlendirir.
Ama Kalli'de birşeyler düşünüyodur mesela oyunu kitlemek gibi.
Düşünüyorumda bunlar eksik falan ama çatır çutur top oynamasınSonra as oyuncuları aramayalım biz Fenerabahçeliler olarak
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sildiğim mesajlar uyarı niteliğindedir, tahrik etmeden, kurallara uygun bir biçimde mesaj atmaya devam edebilirsiniz.
(/s)
Serkan - Barış - Mehmet Topal - Arda
Bu orta saha dizilişi ile çıkmalıyız, Mehmet Güven'le olmaz bu iş.. Zaten defans ve forvet hattı için alternatif yok..![]()
s.çalıkta oynamalı orta alanda sadece arda kalırsa onu durdursalar gs nin hücüm gücü 0a iner pres pres nereye kadar![]()
__________orkun___________
uğur__emre__servet___volkan
__serkan__topal__barış__
______ardA_______
____karan___hakan
en mantıklı kadro seçimi bu yönde olcaktır..kaldı ki eldeki şartlarda bundan iyi bir kadro sürülmesi mümkün degildir..şartlar ne olursa olsun bu maçtan iyi bir skor alabilecegimizi düşünüyorum..hatta futbolcuların kendini göstermesi açısından iyi bir şans..Fatih Hoca nın da özellikle takip etmesi gerekiyor bu maçı...
Gerçekten sadece türk futbolcularımız oynıyacak. İlginç bir maç bizi bekliyor olucak![]()
Last edited by Nedvedmania : 02.Şubat.2008 at 00:16
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daha yeni fark ettim hiç yabancı olmayacak Gs 11'inde.Fenerbahçe'de tüm yabancılar sorunsuz.Çok ilginç bir maç olacak.
Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Şubat.2008 at 03:23 Reason: Daha düzgün türkçe:)
So what?
Saike
Fenerbahçe'nin ilk maçta rahatça oynadığı maçtaki Galatasaray kadrosundan 2-3 futbolcu olacak en fazla bu maçta.O yüzden hiçbir şey ilk maç gibi olmayacak.
Kalli'nin eski tarz antremanlarından dolayı biz daha çook oyuncu kaybedicez yazık bunca alınan oyunculara....
sistemi sadece sayısal birer veri olarak düşünme ki bu bağlamda Karl Heinz Feldkamp ın çok güzel bir sözü var..
dolayısıyla şunu söylüyorum 4-3-1-2 gibi görünüyor ama Hakan Şükür ün Arda nın Barış ın , Serkan ın dolaşan oyuncular oldugunu da düşünerek bu sistemin zaman zaman 4-4-2 zaman zaman 4-5-1 gibi varyasyonlara dönüşebilecegini hesaba katmalıyız..ben kadroyu yazarken Galatasaray ın bu yılki genel sistemini yazdım..fakat maç içinde mevkiler sık sık degişebiliyor..örnegin Hakan Şükür zaman zaman orta sahaya kadar gelebiliyor..bu bağlamda çok koşan ,durmadan pres gücüyle rakibi bozmaya çalışacak olan bu kadronun 4-3-1-2 den ibaret olmadığını düşünüyorum![]()
Kadro bu olacak gibi bütün ajanslarda yazıyor..Ligtv ve Ntvde aynı kadroyu diyor....
-----------------Orkun-----------------
Uğur--------Emre-------Servet----Volkan
-----------Barış-------M. Topal-------
Serkan----------------------------------Arda
------------Ümit-------Hakan Ş.--------
Abdullah arkadasım yorumu haklı..Formda bir deivid dikkat etmemiz lazım...Zaten eldeki kadroda bu..Alex'e adam vermeyeceksin..Alan daraltacaksın.Sürekli pres yapacaksın ki kadromuz bu tipde![]()
antremanların bi problemi yokki çoğu sakatlık darbeye bağlı sakatlık (misal : lincol - hürriyet güçer )
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fark bekliyorum , herkese bu aralar fazla gol atıyoruz inşallah devamı gelir.
Yabancisiz cikiyor olmamiz kötü gercekten de.Fenerbahce macin favorisi bu sartlarda.Ama oradan en az beraberlikle dönersek turu geceriz diye düsünüyorum.![]()