Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

arkadaşlar sorun çözüldümü başlayabilirmiyiz oyuna

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    eger böylese...artik yuhmu diyim ne diyim bilmiyorum.. Alex yine tam bir komedi.. oyunun en iyilerin icindeki AMC olmus..
    Alex'in oldukca gercekci yapildigini oldugunu dusunuyorum. Hiz ve hizlanmasi, ayrica fiziksel gucu zayif, ancak oyunun teknik ve zihinsel yonlerinde cok iyi bir oyuncu.

Vallaaa Bravo... Gürsöy Gürhan Arda'dan daha iyi..
    Hangi konuda?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.

Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
    Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15

Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.

Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.

Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..
    Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorum Benim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..

Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Alex'in oldukca gercekci yapildigini oldugunu dusunuyorum. Hiz ve hizlanmasi, ayrica fiziksel gucu zayif, ancak oyunun teknik ve zihinsel yonlerinde cok iyi bir oyuncu.

Hangi konuda?
    Ömer abi. Alex böyle Ronaldinho kadar iyi olmus, eger böyle olsaydi Türkiye liginde bulunmazdi..

Gürhan Gürsöy hic bi varlik göstermeden bu kadar iyise..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fortis Türkiye Kupası deplasman gölü averajı düzeltilmiş mi?

Birde maç motoru hakkında ne gelişmeler var.Çok basit goller kaçıyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dardanelspor sorununun nedeninin bilmiyorum henuz. 2 gun once test ettigim beta'da bir sorun yoktu ve veritabanina bakilirsa kadronun bir cok oyuncu ile dolu oldugunu gormek mumkun. Analiz edip sorunun ne oldugunu cozup SI'a bildirecegiz.
    Dardanelsporu kontrol etmek icin yeni bir oyun daha actım. B kategorisindeki bütün takımların aynı oldugunu farkettim. Yani 5-10 oyuncuları var cogunun. Dardanelde bu abartı olmus. Siz de bir kontrol edin isterseniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Valla ben işsiz başladım 15. hafta beşiktaş 13. gs 4. fener 1. ...
    Bende de GS 1., Kayseri 2., FB 3., BJK 4.

GS ile Kayseri arasindaki puan farki 6, FB ile puan farki 9, BJK ile puan farki 10.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorum Benim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..

Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..

Açıklama yapıldı oyuncular sezon başında asıl potansiyelinde değil, sezon içerisinde oynadığı müddetçe Song gerçek potansiyeline erişecektir. Bu kadar büyütmeyelim bence. Diğer oyuncularda öyle yapılmış sanırım.
    (/s)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Fortis Türkiye Kupası deplasman gölü averajı düzeltilmiş mi?
    SI duzeltmedi henuz.

Sheriff Misafir

Yamayı inceleme fırsatım yok şu an inş. yarın inceleyip yorumlarımı belirtirim. Ancak inanıyorumki araştırmacı arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini oyun yansıtmıştır..
    Kafa defans oyuncusu için çokta gerekli bir özellik değil.. Song'un kafa vuruşlarının çok isabetli olduğunu düşünmüyorum.. Ömer abi' nin yazdığı özelliklere göre song daha iyi..

Deivid konusunu Cengiz FB araştırması forumunda zaten belirtmişti headinginin yüksek olduğunu gözlemledim diye..Ozaman itiraz eden olmadı, yama çıktı herkes isyan eder artık

Kim nasıl kimden daha iyi bilmiyorum yamayı incelemedim çünkü..

6+2 oyuna yansımışmı?
    Last edited by Sheriff : 14.Şubat.2008 at 22:00

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bende de GS 1., Kayseri 2., FB 3., BJK 4.

GS ile Kayseri arasindaki puan farki 6, FB ile puan farki 9, BJK ile puan farki 10.
    bende ilk yari oynanmis 1.FB 2.KS 3.GS 9.BJK puan varki 9 puan FB ile KS arasinda

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sizden bir ricam var.Yamadaki eksiklikleri söylerken lütfen TARAFTAR kimliğinizi bir kenara bırakın.
    Ayrıca çoğu arkadaşımız daha oyunda hangi özelliğin , ne işe yaradığını bilmediği halde garip eleştirilerde bulunmuş.Lütfen biraz daha tutarlı olalım işin altında çok büyük emek var.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla oyunu hatasıyla sevabıyla oynayacagız Daha önce ssöledim üstünde durulmadı, Linderoth sakat degil oyunda
    Niye sakat olsun? GS´ye gelirken sakatmiydi ki? Sezon basladiktan sonra sakatlandi ve oyun 2007 Temmuz´da basliyor. Yani gelecekte olacak bir sakatligi eklemek yanlis olur. Ozaman herkes Linderoth´u oyunda hemen satar. Su anki durum dogrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaten ayrı bi olay Ha birde transferler var :S Yahu sezon başında Barusso , Maldonado , Gordon vsvs bunlar bizim takımlarımızda mıydı ? Böyle bir şeyi ilk defa FM08'de görüyorum ben .. Sezon başında bu transferler mi vardı Transfer tarihlerini ilk dönemin sonu olarak ayarlanabilirdi diye düşünüyorum ben.
    Bu her sene böyleolmuştur, şubatta çıkan yamada ara döemde yapılan transferler olur ve sezon başından beri takımda bulunurlar. Geçmiş serilerde de böyleydi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

O zaten ayrı bi olay Ha birde transferler var :S Yahu sezon başında Barusso , Maldonado , Gordon vsvs bunlar bizim takımlarımızda mıydı ? Böyle bir şeyi ilk defa FM08'de görüyorum ben .. Sezon başında bu transferler mi vardı Transfer tarihlerini ilk dönemin sonu olarak ayarlanabilirdi diye düşünüyorum ben.

Hayir, simdiye kadar hep böyle olmusutur ve uygulama dogru.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Barış ve Barusso olmasa Galatasaray işi yaşmış...Fenerbahçe ile oynasam nagmaglup olurum..Her mevkisinde adamlar çok iyi..Üstelik bol alternatifli..
    Last edited by Emurafu : 14.Şubat.2008 at 22:21

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuna serbest olarak başladım ve lig sonuna kadar tatile aldım. İşte sonuçlar. Başka istediğiniz görüntü var ise koyabilirim.

PUAN TABLOSU

GALATASARAY

FENERBAHÇE

TRABZONSPOR

BEŞİKTAŞ

KAYSERİSPOR

SİVASSPOR

Last edited by BeeTLeJuiCe : 14.Şubat.2008 at 22:22

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ömer abi oyun hata veriyor dedi..Deneyen oldumu hata veriyormu..Ona göre yeni kariyer açmayı planlıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mustafa Song'un ss'sini koyabilir misin?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok kötü Galatasaray, mükemmel Fenerbahçe'yi geçmiş, sanırım oyunda hata var. Ezbere özellik yorumu yapmamak gerekiyor demek ki, başka oyunda Fenerbahçe şampiyon olabilir, belki GS 20 puan geride kalabilir, belki FB. Ama sonuçta Galatasaray da şampiyon oluyormuş demek ki.

Uzun zamandır bu yama için çalışan arkadaşlarımız büyük bir hevesle bu yamanın çıkmasını bekliyorlardı ve hemen kötülemeye kalkmak beni bile rahatsız etti. Ben savunma konumuna geçmek istemiyorum çünkü bu işi yapan arkadaşlar gerçeğe en yakın şekilde araştırmalarını yaptılar ve gelecek her eleştiriye de cevapları vardır.

Ben sadece bu işe istekle giren arkadaşların heveslerini kırmak yerine yapıcı eleştirilerde bulunarak onlara destek vermek, nasıl daha iyi olabilir diye, kırmadan eleştirilerin olmasını istiyorum.
    Last edited by Vieri : 14.Şubat.2008 at 23:44 Reason: sayfa uzuyor
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ömer abi. Alex böyle Ronaldinho kadar iyi olmus, eger böyle olsaydi Türkiye liginde bulunmazdi..

Gürhan Gürsöy hic bi varlik göstermeden bu kadar iyise..
    Gurhan'in oyunda cikan ozellikleri nedense veritabaninda verilen degerlerden daha yuksek. Oyun kodu sorunu. Veritabanina bakarak ayni yorumu yapmaniz mumkun olmayacaktir.

Ronaldinho'y Ronaldinho yapan teknik ozelliklerle birlikte fiziksel ozelliklerinin de saglam olmasi. Yani teknigini fiziksel ozellikleri sayesinde kullanabiliyor ve en ust seviyede kullanabiliyor.

Alex ise fiziksel ozellikleri zayif olan bir oyuncu. Fiziksel ozellikleri zayif oldugu icin de var olan teknigini kullanmasi zorlasiyor. Ozellikle tepesine bir adet fiziksel olarak guclu defansif orta saha oyuncusu koyarsaniz.

Bu nedenle de Ronaldinho dunya capinda oyuncu, Alex iyi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası

Takımların Avrupa Maçları
    Tek başarılı takım Beşiktaş oluyor.

FENERBAHÇE

GALATASARAY

TRABZONSPOR

BEŞİKTAŞ

Rigobert Song

Last edited by BeeTLeJuiCe : 14.Şubat.2008 at 22:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF 1. LİG

TFF 2. LİG

Koyacak başka ss kalmadı galiba.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post

TFF 2. LİG

Koyacak başka ss kalmadı galiba.

TFF 2. lig konusunda pek oyuncu ayarlama yapilamadi cunku arastirmaci sayimiz bu ayarlamanin yapilmasi icin yeterli degil. FM 2009 icin ozellikle TFF 2. ligi ile ilgilenecek arastirmacilar aramaktayiz..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Arda benim gözüme de düşük gibi geldi. Mustafanın ss lerde de arda pek tercih edilmeemiş.
    Oyunda Galatasaray kanatli sistemi az kullaniyor. Lincoln sakatlanmasa buyuk ihtimalle de kanatli sistem oldukca az kullanilacakti ve Arda/Lincoln degisimli oynayacakti veya tek forvet arkalarinda Lincoln/Arda oynayacakti. Maalesef oyunda Kalli 41212 dizilisinden ayrilip diger dizilislere pek ragbet etmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

işte karşınızda bulunmaz hint kumaşı elano[url=http://imageshack.us][/gözüme çarpan en iyi genç yetenek.gücünü ve hava toplarını geliştirirseniz dünya starı olur.diego buonanotte.river plate.

Arkadaşlar çok ilginç birkaç şeye rastladım oyunda.Açıkcası ne diyeceğimi şaşırdım.Buyrun siz bakın birde.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

istisnalar dışında tüm dünya genelinde ort. her oyuncunun puanları birer puan kadar düşmüş gibi.bu oyunu daha da zevkli hale getirebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlginçlik değil arkadaşlar o.

Buyrun burayı bir okuyun.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56640

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Abi'nin finans hatasını düzeltilmesi için yayınladığı edt dosyasını kullandıysan bu ss'lerde gösterdiğin normal. Ömer abi abzurt değerler karşınıza çıkabilir, finans konusunu gerçekçi yapmak için, SI yama çıkarana kadar (çıkacağı meçhul) bu şekilde kullanmak şu an için en pratik çözüm dedi.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri