arkadaşlar sorun çözüldümü başlayabilirmiyiz oyuna
arkadaşlar sorun çözüldümü başlayabilirmiyiz oyuna
Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorumBenim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..
Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..
Fortis Türkiye Kupası deplasman gölü averajı düzeltilmiş mi?
Birde maç motoru hakkında ne gelişmeler var.Çok basit goller kaçıyordu.
Yamayı inceleme fırsatım yok şu an inş. yarın inceleyip yorumlarımı belirtirim. Ancak inanıyorumki araştırmacı arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini oyun yansıtmıştır..
Kafa defans oyuncusu için çokta gerekli bir özellik değil.. Song'un kafa vuruşlarının çok isabetli olduğunu düşünmüyorum.. Ömer abi' nin yazdığı özelliklere göre song daha iyi..
Deivid konusunu Cengiz FB araştırması forumunda zaten belirtmişti headinginin yüksek olduğunu gözlemledim diye..Ozaman itiraz eden olmadı, yama çıktı herkes isyan eder artık
Kim nasıl kimden daha iyi bilmiyorum yamayı incelemedim çünkü..
6+2 oyuna yansımışmı?
Last edited by Sheriff : 14.Şubat.2008 at 22:00
Sizden bir ricam var.Yamadaki eksiklikleri söylerken lütfen TARAFTAR kimliğinizi bir kenara bırakın.
Ayrıca çoğu arkadaşımız daha oyunda hangi özelliğin , ne işe yaradığını bilmediği halde garip eleştirilerde bulunmuş.Lütfen biraz daha tutarlı olalım işin altında çok büyük emek var.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Barış ve Barusso olmasa Galatasaray işi yaşmış...Fenerbahçe ile oynasam nagmaglup olurum..Her mevkisinde adamlar çok iyi..Üstelik bol alternatifli..
Last edited by Emurafu : 14.Şubat.2008 at 22:21
Oyuna serbest olarak başladım ve lig sonuna kadar tatile aldım. İşte sonuçlar. Başka istediğiniz görüntü var ise koyabilirim.
PUAN TABLOSU
GALATASARAY
FENERBAHÇE
TRABZONSPOR
BEŞİKTAŞ
KAYSERİSPOR
SİVASSPOR
Last edited by BeeTLeJuiCe : 14.Şubat.2008 at 22:22
Ömer abi oyun hata veriyor dedi..Deneyen oldumu hata veriyormu..Ona göre yeni kariyer açmayı planlıyorum.
Mustafa Song'un ss'sini koyabilir misin?![]()
(/s)
Çok kötü Galatasaray, mükemmel Fenerbahçe'yi geçmiş, sanırım oyunda hata var.Ezbere özellik yorumu yapmamak gerekiyor demek ki, başka oyunda Fenerbahçe şampiyon olabilir, belki GS 20 puan geride kalabilir, belki FB. Ama sonuçta Galatasaray da şampiyon oluyormuş demek ki.
Uzun zamandır bu yama için çalışan arkadaşlarımız büyük bir hevesle bu yamanın çıkmasını bekliyorlardı ve hemen kötülemeye kalkmak beni bile rahatsız etti. Ben savunma konumuna geçmek istemiyorum çünkü bu işi yapan arkadaşlar gerçeğe en yakın şekilde araştırmalarını yaptılar ve gelecek her eleştiriye de cevapları vardır.
Ben sadece bu işe istekle giren arkadaşların heveslerini kırmak yerine yapıcı eleştirilerde bulunarak onlara destek vermek, nasıl daha iyi olabilir diye, kırmadan eleştirilerin olmasını istiyorum.![]()
Last edited by Vieri : 14.Şubat.2008 at 23:44 Reason: sayfa uzuyor
"YÜCE ATATÜRK"
Gurhan'in oyunda cikan ozellikleri nedense veritabaninda verilen degerlerden daha yuksek. Oyun kodu sorunu. Veritabanina bakarak ayni yorumu yapmaniz mumkun olmayacaktir.
Ronaldinho'y Ronaldinho yapan teknik ozelliklerle birlikte fiziksel ozelliklerinin de saglam olmasi. Yani teknigini fiziksel ozellikleri sayesinde kullanabiliyor ve en ust seviyede kullanabiliyor.
Alex ise fiziksel ozellikleri zayif olan bir oyuncu. Fiziksel ozellikleri zayif oldugu icin de var olan teknigini kullanmasi zorlasiyor. Ozellikle tepesine bir adet fiziksel olarak guclu defansif orta saha oyuncusu koyarsaniz.
Bu nedenle de Ronaldinho dunya capinda oyuncu, Alex iyi bir oyuncu.
Türkiye Kupası
Takımların Avrupa Maçları
Tek başarılı takım Beşiktaş oluyor.
FENERBAHÇE
GALATASARAY
TRABZONSPOR
BEŞİKTAŞ
Rigobert Song
![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 14.Şubat.2008 at 22:47
TFF 1. LİG
TFF 2. LİG
Koyacak başka ss kalmadı galiba.![]()
Oyunda Galatasaray kanatli sistemi az kullaniyor. Lincoln sakatlanmasa buyuk ihtimalle de kanatli sistem oldukca az kullanilacakti ve Arda/Lincoln degisimli oynayacakti veya tek forvet arkalarinda Lincoln/Arda oynayacakti. Maalesef oyunda Kalli 41212 dizilisinden ayrilip diger dizilislere pek ragbet etmiyor.
istisnalar dışında tüm dünya genelinde ort. her oyuncunun puanları birer puan kadar düşmüş gibi.bu oyunu daha da zevkli hale getirebilir.
İlginçlik değil arkadaşlar o.
Buyrun burayı bir okuyun.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56640
Ömer Abi'nin finans hatasını düzeltilmesi için yayınladığı edt dosyasını kullandıysan bu ss'lerde gösterdiğin normal. Ömer abi abzurt değerler karşınıza çıkabilir, finans konusunu gerçekçi yapmak için, SI yama çıkarana kadar (çıkacağı meçhul) bu şekilde kullanmak şu an için en pratik çözüm dedi.