Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 197 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

bursanın elinde hazine var maşallah.iyi gençlere şans veren hoca bulsun bursa şampiyonluğa oynar bence taraftar var alttan iyi adam geliyo yönetimde bir iki ağabey alıp şampiyonluğa oynaya bilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunda Serdar Aziz ve Eren Albayrak'ın Pa ları bana göre biraz düşük. Hatta Sercan sercan diyoruz da Sercan da oyunda vasat. Özellikleri az özellikleri Ama ya***ak bir şey de yok sanırım.

Volkan Şen'in özellikleri geliştirilmeli asıl..

İşimiz Yusuf'a kaldı ya Ne diyim artık
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Volkan Şen'in özellikleri geliştirilmeli asıl..

geliştirilsin geliştirilmesine de hangi özellikler geliştirilmeli ? Onu da söylesen tam süper olacak

bursasporla aramız iyi değil ama ben hoca olsam bursada çalışmak isterdim anadoludan bir şampiyon daha için en yakın takım bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok be oynadım 2008'i.. Smile koyuyorum da alışkanlık olduğu için...

Sercan iyi oyuncu diyorum zaten. 3 sene sonra gelişen bir çok oyuncu daha var ama. Şu anda ligin 3. senesindeyim ve geçen sene sadece 9 gol atabilmişti Bursa'da... Yaser Yıldız 20 gol, Bobo 21... Bursa da pek iyi yetişemedi dicem ama bursa'nın Antrenman Sahaları falan en iyilerden."Sercan Yıldırım FM 2008de Türkiye liglerinde ki En yüksek Pa'ya sahip olan 2. genç oyuncu." olduğunu bilmiyordum ama o zaman Türkiye'nin hali vahim.

Çünkü abi 3 sene sonra sen Bursasporda dahi oynasan Uefa'da baya ilerleyebiliyorsun yaptığın bir kaç takviye ile. Uefa seviyesinde 3 sene sonraki takımlar biraz zor oluyor hayliyle..

Mesela şu anda Yaser'in bonservisi 5 M, Saivet'i 8 M a sattım. Özgürcan 3 M ki daha yeni as takımda oynayacak. Arda da 5 M.. Sercan Da 4.5 ya da 5 M işte... Bence azıcık daha fazla olmalı Bence tabi... Gerçi bu bonservis olayı kulübün tanınmışlık seviyesiyle doğru orantılı ama..

Volkan Şen yapmayın abi özellikleri çok kötü. Azıcık hız eklenebilir ya da ne bileyim ben. Bu olayları pek iyi bilemem ama Volkan bence iyi bir oyuncu... Diğer oyuncular hakkında katılıyorum tabi

Hadi iyi çalışmalar
    Sentugo.

Bursaspor, Kartepe'deki son hazırlık maçından 1-0 galip ayrıldı. Bursaspor maça genç ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Konyaspor ise as takıma yakın bir kadro ile mücadele etti. Sercan maçta en dikkat çeken oyuncuydu. Tek forvet oynamasına rağmen Konyaspor defansına çok büyük rahatsızlıklar yarattı. İlk yarıda 3 net pozisyon yakaladı ancak gol ile buluşamadı. İkinci yarıda ise golü atan ve oyuna sonradan giren Gökhan Güleç'e asist yaptı. Cihan Kaptan maç boyunca etkili ve diriydi. Cihanla ilgili veriye ulaşıldı mı acaba Almanya'dan mı gelecek yoksa sen mi yapacaksın Coşkun Abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ibrahim Öztürk sadece Gs maçında mı sağ bekte denendi yoksa diğer hazırlık maçlarında da benzer denemeler oldu mu? bu arada sağ bekte pekte başarılı görüntü vermedi bence...
    puerta kalbimizde...

Evet İbrahim Öztürk sadece Gs maçında sağ bek olarak denendi yoksa mevkisi DC.Sağ bek için Bursaspor'un arayışları devam ediyor. Yeni transfer Cihan oynuyor o mevkide Cihan gelene kadar da Veli oynamıştı. Ama sağ bek e transfer büyük olasılıkla yapılacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    U19 Milli Takımımızın (01.01.1990), 19 ve 21 Ağustos 2008`de Finlandiya Milli Takımı ile Finlandiya`da oynayacağı özel karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. U19 Milli Takımı`nın Finlandiya maçları kadrosuna Bursasporumuzdan Eren, Sercan, Serkan ve Serdar Aziz davet edildiler;

KADRO:

Murat AKÇA, Emirhan ERGÜN, Serdar EYLİK, Sinan OSMANOĞLU, Mert AFYON (Galatasaray A.Ş.), Eren ALBAYRAK, Fatih Serkan KURTULUŞ, Serdar AZİZ, Sercan YILDIRIM (Bursaspor), Umut SÖZEN, Uğur DEMİRKOL (Ankaraspor A.Ş.), Ömer SÜMER, Erdem KÖSE (Beşiktaş A.Ş.), Özgür ÇEK (Fenerbahçe), Uğur PARLAK, Erhan KARAYER, Okan SARI (Dardanelspor A.Ş.), Kerim BAŞ (Lorient).
    Last edited by Crocodile1963 : 12.Ağustos.2008 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cihan Kaptan denenmek için gelmişti ancak performansı yetrli bulunmadığı için gönderilme kararı alındı.

O konuda bir karışıklık var çünkü açılış maçında son transferimiz diye tanıtıldı. Ancak daha sonra gönderileceği söylendi. Bu arada Koray Öztürk'de Bucaspor'a değil Adana Demirspor'a 1 yıllığına kiralandı. A.Demirspor'a daha önce Arda Karakurt ve Selcan Pekkanlı kiralanmıştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor, Kasımpaşa ile Gemlik'te oynadığı 11. hazırlık maçını 3-0 kazandı. Maça 4-3-1-2 sistemiyle başlayan Bursaspor 57. dakikada takımı değiştirdi ve 4-2-3-1 sistemine döndü. İlk golü 44. dk Adriano attı. 61 dk. ise uzaktan şık bir şutla Gökhan Güleç kaydetti. Maçın son dakikalarında ise yine Gökhan Güleç'in vuruşuyla top ağlarla buluştu ve maç 3-0 sona erdi.
    Last edited by Crocodile1963 : 15.Ağustos.2008 at 12:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default Gençler Harıl Harıl Çalışıyor

U19 Milli Takımımız, Finlandiya'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti. Helsinki Töölön Pallokentta Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 75. dakikada Özgür Çek ve 79. dakikada Soner Aydoğdu kaydetti.

Millilerimiz Finlandiya ile 19 Ağustos'ta oynadığı ilk karşılaşmayı da 56. dakikada Serdar Aziz ve 65. dakikada Eren Albayrak'ın golleri ile 2-1 yenmişti.

Genç takımları Bursaspor kurtarıyor anlaşılan...

Bursaspor ligin ilk maçında Hacettepeyi 2-1 mağlup etti. Golleri Ivankov(pen.) ve Gökhan Güleç kaydetti. Bursaspor maça Ivankov, İbrahim Öztürk, Leandro, Ömer Erdoğan, Mustafa Keçeli, Veli, Mustafa Sarp, Kirita, Bekir Ozan, Volkan Şen, Adriano kadrosu ile çıktı. Maçta defansta Ömer Erdoğan ve sonradan girmesine karşın forvette Gökhan Güleç damgasını vurdu.
    Ivankov kalede başarılıydı güven veriyordu ve Bursaspor formasıyla penaltıdan ilk golünü attı.(Ivankov'un frikik özelliği oyunda yeterli.)
    İbrahim Öztürk sağ bek oynadı ve yerini yadırgamadı. Stoper olmasına rağmen ileri çıkışlarda başarılıydı, ancak el ile müdalesiyle penaltıya sebebiyet verdi.
    Ömer E. ve Leandro çok iyi uyum sağlamışlar. Araya atılan toplarda geçit vermediler. Ömer defansta çok etkiliydi.(Bence Ca-Pa arasında pek fark kalmamalı.)
    Mustafa Keçeli, Adriano'ya yaptığı şık orta ile penaltı yapılmasına katkı sağladı. Zaman zaman top kaybı yaptı.Vasattı
    M.Sarp-Kirita-B.Ozan kendilerine verilen görevleri yerine getirdiler.
    Veli A. sağ açık oynadı ve güzelde bir şut çıkardı ancak vasatı geçemedi.
    Volkan Ş. milli takım dönüşü iyi oynadı 60. dk sonra yorgunluktan dolayı çıkarıldı.
    Marcelinho, mevkisi itibariyle sol açık oynadı. Çok iyi bir performans sergiliyemedi.
    Adriano, penaltının gerçekleşmesini sergiledi. Ceza sahasında etkili ama daha hazır değil.
    Sercan sonradan oyuna girdi. Çok çabuk ve hızlı ancak son vuruşlarda etkisiz.
    Gökhan Güleç 81.dk oyuna girdi ve 3 dakika sonra 35 metreden çok şık bir golle galibiyete imza attı.(Uzun şutlarda iyileştirme yapılabilir çünkü hazırlık maçlarında da 3 uzaktan gol atmıştı.)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bursaspor ligin ilk maçında Hacettepeyi 2-1 mağlup etti. Golleri Ivankov(pen.) ve Gökhan Güleç kaydetti. Bursaspor maça Ivankov, İbrahim Öztürk, Leandro, Ömer Erdoğan, Mustafa Keçeli, Veli, Mustafa Sarp, Kirita, Bekir Ozan, Volkan Şen, Adriano kadrosu ile çıktı. Maçta defansta Ömer Erdoğan ve sonradan girmesine karşın forvette Gökhan Güleç damgasını vurdu.
    Ivankov kalede başarılıydı güven veriyordu ve Bursaspor formasıyla penaltıdan ilk golünü attı.(Ivankov'un frikik özelliği oyunda yeterli.)
    İbrahim Öztürk sağ bek oynadı ve yerini yadırgamadı. Stoper olmasına rağmen ileri çıkışlarda başarılıydı, ancak el ile müdalesiyle penaltıya sebebiyet verdi.
    Ömer E. ve Leandro çok iyi uyum sağlamışlar. Araya atılan toplarda geçit vermediler. Ömer defansta çok etkiliydi.(Bence Ca-Pa arasında pek fark kalmamalı.)
    Mustafa Keçeli, Adriano'ya yaptığı şık orta ile penaltı yapılmasına katkı sağladı. Zaman zaman top kaybı yaptı.Vasattı
    M.Sarp-Kirita-B.Ozan kendilerine verilen görevleri yerine getirdiler.
    Veli A. sağ açık oynadı ve güzelde bir şut çıkardı ancak vasatı geçemedi.
    Volkan Ş. milli takım dönüşü iyi oynadı 60. dk sonra yorgunluktan dolayı çıkarıldı.
    Marcelinho, mevkisi itibariyle sol açık oynadı. Çok iyi bir performans sergiliyemedi.
    Adriano, penaltının gerçekleşmesini sergiledi. Ceza sahasında etkili ama daha hazır değil.
    Sercan sonradan oyuna girdi. Çok çabuk ve hızlı ancak son vuruşlarda etkisiz.
    Gökhan Güleç 81.dk oyuna girdi ve 3 dakika sonra 35 metreden çok şık bir golle galibiyete imza attı.(Uzun şutlarda iyileştirme yapılabilir çünkü hazırlık maçlarında da 3 uzaktan gol atmıştı.)
    başkan diziliş nasıldı?

4-1-4-1 mi?

ADRİANO forvet değil mi? ortanın solunda volkan şen oynamadı mı?
    puerta kalbimizde...

Bursaspor maça 4-5-1 şekliyle başladı.
    Önliberoda Mustafa Sarp, Kirita ve Bekir Ozan sol açık Volkan Şen sağ açık Veliydi. Tek forvet Adrianoydu. Daha sonra Sercan ve G.Güleç ile çift forvete döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu anda bursasporda sağ bek yok. bu nasıl bir saçmalıktır. mademki yerine adam alamayacaksın. babalar gibi iki bekini neden gönderiyorsun be adam. onun yerine oynayan ibrahim öztürk stoper oda kalkmış kademe hatasıyla penaltı yapmış. yapar tabi onun suçu değilki.

Ha bide kaptanlık mevzusu var bu konuyla ilgili bir köşe yazısı yazmıştım hala yayınlanmadı. bu kaptanlıkları takımın en iyi oyuncusuna veya en disiplinsiz oyuncusunu verme aptallığını kim çıkardı yahu. bakın yazılarımda yattaranın alexin delgadonun kaptanlık vasıflarından uzak olduğunu yazmıştım. alın şimdide yusuf. hatta bir ara demiştim ki bu ömere büyük haksızlıktır. ömer çok efendi çok karakterli bir adamdır. egemenden sonra adamın hakkı yendi. buyrun son maçtaki oyunu. buyrun yusufun hazırlık maçındaki düşüncesizliğini ve 3 hafta ceza almasını.

şu 3 maça kötü başlasan bursa için ne kadar çok şey değişir haberin varmı yusuf. millet seni yunanistandan kurtarmak için az zahmet çekmedi bide aptalca kaptanlıkta verdiler sana bunu yapasın diyemi.

zaten bu yüzden ömrün bu seviyedeki takımlarda geçti. bu kadar olursun fazlası değil. bu kadar adamsın çünkü = lincoln
    ne kadar yetenekli olursanız olun 5 para etmezsiniz = sergen
    Fikirlerim burada

Sağ bek için oyanacak futbolcular var ama tam performans alınmıyor.Veli hazırlık döneminde oynadığı maçlarda sürekli sağbek oynadı. İbrahim'in de sağ ayaklı olduğu için bu maç orda oynadı.(Birazda hızı var.) F.Kurtuluş'da orda oynayabilir. Son olarakda Cihan Kaptan diye genç bir futbolcu alında U-19 Alman takımından o da oynayabilir.
    Yusuf'a gelincede yaptığı çok büyük yanlış ancak bir takımda bir oyuncuya bağlı kalmamalı onun eksikliği en az hissetmelidir. Kaptanlık konusunda Yusuf-Ömer ikilisi takımı yeterice önde tutacaktır...

Bursaspor, Orhangazispor'un sezon açılışı nedeniyle yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Sercan Yıldırım ve Halil Zeybek'in attığı gollerle galip geldi. Sercan maçta çok istekliydi ve gayet de iyi oynadı. Halil Zeybek ikinci yarı oyuna girdi ve 25 metreden harika bir gol kaydetti. Sercan'ın hazırlık maçlarındaki performansıyla ilgli olarak CA sı artırılabilir diye düşünüyorum...

Volkan Şen, Bursa ve İstanbul'da oynanacak Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sercan maçta çok istekliydi ve gayet de iyi oynadı.Sercan'ın hazırlık maçlarındaki performansıyla ilgli olarak CA sı artırılabilir diye düşünüyorum...
    Ben sırf Sercan'ı izleyebilmek için Bursaspor maçlarını takip etmeye çalışıyorum.Gerçekten önemli bir yetenek,sürekli son 15dk'larda oyuna alınmasından da sıkıldık artık.Keşke her takımın böyle seyirci çekebilecek oyuncuları olsa,türkiye ligi daha çok ilgi görecektir..

Geçen sene takım pek istikrarlı sonuçlar elde edemiyordu ve tehlikeli bölgeden kendini kurtaramadı. Sercan zaman zaman oyuna sonradan girmesine karşın iyi işler çıkarmıştı. Ç.Rize maçında adeta maçın kaderini değiştirmişti ancak aynı maçta 1 ay sakatlandı zaten sezon bitiyordu. Bu sene daha çok maç oynacayak ve süre alacaktır...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cemil Adıcan (Kiralık gittiği takım: MKE KIRIKKALESPOR)
    Cihan Özkaymak (Kiralık gittiği takım: OYAK RENAULTSPOR)
    Koray Öztürk (Kiralık gittiği takım: ADANA DEMİRSPOR)
    Oktay Yiğit (Kiralık gittiği takım: İNEGÖLSPOR)
    Samet Çetinbudak (Kiralık gittiği takım: İNEGÖLSPOR)
    Selim Yörük (Kiralık gittiği takım: BOZÜYÜKSPOR)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor, gurbetçi oyuncu Cihan Kaan Kaptan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    Last edited by Crocodile1963 : 30.Ağustos.2008 at 23:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bursaspor'lu bir taraftardan Sercan Yildirim hakkinda fanatik Galatasaray'li oldugu ve bir gun mutlaka Hakan Sukur'un 9 numarali formasini sirtima geciricegim diye meshur bi lafi oldugunu duydum. Dogru mudur acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan'ın ben fanatik Beşiktaş'lı olduğunu sanıyordum ama ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sercan Yıldırım, büyük başarılar yaşamadan Bursaspor'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

ŞAMPİYON OLMADAN ASLA!

Ligde ve kupada büyük başarılar elde etmek istediğini belirten genç golcü, “Taraftarımız başarıya aç. Bursaspor’u en iyi noktaya çıkaracağız” dedi.

ONDAN MUTLUSU YOK

Gençlerbirliği maçında attığı iki golle Bursaspor’un üç puanı kazanmasında başrol oynayıp, dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım, çifte mutluluk yaşıyor. Çek Cumhuriyeti ve Ermenistan ile oynayacak kritik maçlar arafesinde ilk kez Ümit Milli Takım’a davet edilen Sercan Olay Spor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MAÇA BEKLİYORUZ

Bursalı futbolseverleri cumatesi günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Çek Cumhuriyeti maçına davet eden Sercan Yıldırım, onlara galibiyet sevinci yaşatacaklarını söyledi. Ümit Milli Takıma çağrıldığı için çok mutlu olduğunu belirten Sercan şöyle konuştu: “Zaten hocalarımla Genç Milli takımlardan tanışıyoruz. Benim nasıl oyuncu olduğumu biliyorlardı.”

ERKEN OLABİLİRDİ

“Hacettepe maçında ikinci yarıda şans bulmuştum. Belki onbir de oynasaydım yine milli takıma çağrılabilirdim. Ama böylesi daha kısmetliymiş. Gençlerbirliği’ne iki gol atıp Milli Takım’a geldim. Çifte sevinç yaşıyorum. Çek Cumhuriyeti maçımızı cumartesi akşamı Atatürk Stadı’nda 21.30’da oynayacağız. Hem Cek maçını hem Ermenistan maçını kazanıp Avrupa şampiyonasına katılmak istiyoruz.”

MUTLULUK YAŞATIRIZ

Bursa’da oynayacağımız maça futbolseverlerin yoğun ilgi göstereceğina inandığını da sözlerine ekleyen Sercan Yıldırım, “Bursaspor’un maçını saha kapatma cezası nedeniyle izleyemeyen taraftarımız milli maçı izlemek isteyecektir. Maç izleme özlemi yaşadıklarını düşünüyorum. Taraftarımız bize ne kadar moral verirse, performansımız o kadar artacaktır. Onların desteğiyle Çek Cumhuriyeti’ni yenip mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi.

SERKAN’A ÜZÜLDÜM

Futbola beraber başladığı Serkan Kurtuluş’un Galatasaray’a transferinin Serkan’ın yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle bir zorunluluk haline geldiğini de ifade eden Sercan, Bursaspor’a özlediği başarıları yaşatmadan yeşil beyazlı formayı sırtından çıkarmayacağını söyledi. Sercan, “Serkan arkadaşımız Galatasaray’a gitti, onu tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Ben sözleşmemi uzatmayı tercih etmiştim. Onun kadro dışı kalmasına üzülmüştüm” dedi.

PARA KAZANDIRACAĞIM

Öncelikle hedefinin Bursaspor’u üst sıralara taşımak, şampiyonluklar yaşatmat olduğunu belirten Sercan Yıldırım şöyle devam etti: “Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamak. Ligde üst sıralarda yer almak hedefimiz. Taraftarımız zaten başarıya aç. Bursaspor’u en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Sonrasında transfer yapıp Bursaspor’a para kazandırmak istiyorum. Avrupada futbol oynamak her futbolcunun hayali olduğunu düşünüyorum. Hedefim öncelikle Ümit Milli, sonra A Milli Takım’da kalıcı olmak. Sonrada Avrupa’ya gitmek.”

‘Türk futboluna
    damga vuracak’

Hami Mandıralı, Sercan Yıldırım’a övgü yağdırdı.

A MİLLİ OLURDU

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, son anda kadroya aldıkları Sercan Yıldırım’a övgü yağdırdı. Hami Hoca, “Sercan bizim çok küçüklükten beri elimizde olan oyuncumuz. Bütün milli takım kamplarımızda ona yapması gereken şeyleri tek tek anlatıyorduk. Çok özellikli, kaliteli oyuncu. Çok önemli sakatlıklar geçirdi. O sakatlıkları geçirmeseydi belki şuan A Milli Takım kadrosunda olabilecek bir özellikte oyuncuydu” dedi.

ÜST DÜZEYDE OYUNCU

Sercan için hayatın daha yeni başladığını da belirten Mandıralı şöyle devam etti: “Çok çalışmalı, kuvvetlenmeli. Bu yeteneklerini devam ettirmeli. Yani ‘iki gol attım, her şey bitti, tamam oldu’ derse Sercan yanılır. ‘Ben gol attım, görevimi yaptım ama bundan sonra daha iyi olmalıyım. Daha çok çalışmalıyım’ prensiplerini kendine ilke edinmeli. Onun özellikleri zaten üst düzeyde. Özellikleriyle Türk futboluna damga vuracağını düşünüyorum.”

NOT: Futbolcuların veya biz taraftarlar sadece 3 İstanbul takımını tutacağız diye birşey yok. Anadolu'da yüzlerce klüp var ve insanlar o takımın taraftarlığını yapıyor. Türkiye 3 takımdan ibaret değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NOT: Futbolcuların veya biz taraftarlar sadece 3 İstanbul takımını tutacağız diye birşey yok. Anadolu'da yüzlerce klüp var ve insanlar o takımın taraftarlığını yapıyor. Türkiye 3 takımdan ibaret değil.
    Evet. Serkan da Bursasporluymuş mesela. uA forumundan biri ile eskiden aynı okuldalarmış, odası falan yeşil-beyaz mış. Sercan da Bursalı anlasılan. Önemli bir oyuncu olacak Türk futbolu adına...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın son performanslarına göre değerlendirme yaparsak doğru olmayacağını düşünüyorum. Çünkü önemli olan istikrar, katılıyorum Sercan büyük bir yetenek ve kendini yavaş yavaş gösteriyor.

Ara transfer dönemine kadar asıl performanslar ortaya konacak diye düşünüyorum. Ve bu dönem gelene kadar ufak oynamalar yapılmalı bence, bu arada Gökhan Güleç'in uzun şutu biraz artırılabilir. Bir de Gökhan gerçekten çok sert şut çekiyor.

Cihan Kaan Kaptan, Halil Zeybek birlikte basın açıklaması yaptılar. Bir de oyuna Bursaspor için Olay TV ve tabiki Final Programı eklenebilir mi?

Bunu diğer kulüplerimiz içinde yapabiliriz. Yerel kanallar o takımlarla ilgili haberleri öncelikli olarak sundukları için, onların oyunda olması gerekli diye düşünüyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Son transfer Fabrico Melo hakkında bilgi sahibi olabilecek miyiz acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bi kac ay evvel hem Serkan Kurtulusu hemde Sercan'i -9 PA yapicagini solemistin. Merak ettim acaba Serkan da kadro disi kalinca -8 de mi kaldi?

2 oyuncu da 18 yasinda zaman zaman hayatlarinda problemler yasamalari onlarin potansiyel kaybettigi anlamin agelmez bence. Mesela su anda Sercan bi sezonu forma yuzu gormese bile bisey kaybetmez cunku yasi inanilmaz genc. Yani Sercan kotu oynar kisisel problemler yasar CA dusebilir ama bence 20-21 yasina kadar -9 PA hak edicek bi yetenektir. Ilhan Parlak'a geecn sene 21-22 yasinda olmasina ragmen -9 PA verildi ve hic oynamamasina ragmen bu deger tutuldu. Sercan Fenerbahce'de oynasa herhalde -10 verilmesi gerekirdi su sartlarda. Yani yaslari 21-23 olsa anlarim ama durum ole degil Super Lig'de oynayan en genc isimler bunlar yasitlari su anda PAF'da oyunuyor bu bile yuksek PA almalarina yeter. Seni elestirmek icin solemiyorum sadece bu iste bi dengesizlik var onu belirtmek istedim.

Su sartlarda Batuhan Karadeniz'in -9 olup Sercan'in -8 olmasi bence yalnis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post

Su sartlarda Batuhan Karadeniz'in -9 olup Sercan'in -8 olmasi bence yalnis.
    batuhanın o grupla arasında öyle bir fark varki
    gelecekte Batuhan Hakan Şükür olursa Sercan olsa olsa en fazla arif erdem olur.

Batuhan gelecek jenarasyonun açık ara en yüksek potansiyelli oyuncusu.
    gelecekteki adam benim diye bağırıyor bana göre
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şimdi şöyle bir durum söz konusu,Serkan'ı -9a çıkarıp,Sercan'ı -8 indirmiştim. Sercanın nedenleri diğer sayfalarda yazıyor,özel hayatı ve biraz gevsek olması geçen sene onu biraz geriletmişti,şimdiki performansı gayet güzel ve fakat suan bu performansı sürecek mi diye düşünmüyorumda değilim, sezon arasına kadar bu ciddi performansı sürdürürse geçen seneki gibi neden -9 olmasın.

Serkan konusunda ise çoğu kişi -9 oldugunu bilmiyordu. Şimdi GSye transfer oldu ve söylentiler yayılmasın diye -8 e düşürdük. Galatasaraya transfer oldu hemen -9 çıkardınız gibi söylemler olacaktı bunun önune geçmek için böyle birşey yaptık. Fakat bunla alaksı gerçekte yok tabikide,gerçekten geleceği olan bir isim ve büyük bir kulubede giderek bunu gösterdi. Sezon arasında onu Ömer abi tekrar değerlendirecektir emin olabilirsin.

Batuhan konusunda bişey demek istemiyorum,çünku Pası ne olacak bilmiyorum. tabikide eleştireceksiniz ki sizlerinde söylediklerinizi dikkatle dinliyip değerlendiriyim. Aslında Geçen sene Sercan'a -9 fazla idi,-8 olmalıydı,çok az oynadı ve 1 gol attı süperligte. tabikide bunlardan dolayı düşürmek tek yönlü söz konusu değil. Futbol mantelitesi biraz gerilemişti hem çevremden hemde kendini izlediğim kadarı ile öyle bir karar aldık. Yası cok genc ve daha çok toy onun acemiliğini hissediyor şuan. Fakat tekrar bir değenlerdirme yapmayı düşünüyorum.
    O zaman bu işte bir gariplik yok mu ? Bursa'da kalsaydı -9 olacaktı, Galatasaray'a geldi diye -8 e düşürdü. Nedeni ne ? Söylentiler çıkmasın. Söylentilrle olacak iş değil ki -9 u hakediyorsa -9 verilmeliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Sercan icin gecen sene Super Lig'de sadece bir gol atti dediniz ama o daha henuz 17 yasinda idi yani daha bu yasta 10-15 gol atmis olsa -10 olmasi gerekirdi zaten. Serkan icin de form tutamadi dediniz ama bu bahsetikleriniz PA ile ne alakasi var anlayamadim? Istikrarli olmaya bilir bu yasta bu seviyede istikrarli olmalari o kadar da kolay degil.

Daha once de yazdigim gibi bu yastaki oyuncular bi seneyi bile bosta gecirseler cok onemli degil CA duser ama PA de cok oynama olmamali cunku yas daha U-18 Sercan U-21 de oynuyo yani kendinden 3-4 yas buyuklerlen mesela Ozer Hurmaci 1986'li Sercan 1990'li. Onemli olan detay yasitlarinin cok onlerinde olmalari ve ole ya da boyle siritmadan bu seviyede oynamalaridir bence ki yuksek potansiyelleri ve yetenkelri olduklarini da gostermiyo degiller. Yani Sercan 18 yasinda 100 CA civarinda (ki su anki performansi 110 CA bence) ise -9 PA almicak ta kim alicak? Yani bu yasta ne kadar sure form tutmasi lazim yaslari sanki 20-21 gibi bahsediliyor... Bu oyuncular ilerisi icin belli bi potansiyel gostermisler yasitlari arasinda Turkiye'nin belki de en iyileri (mevkilerinde kesin ole) yasitlari Paf takimda oynarken biri gecen senenin Turkiye sampiyonuna transfer olmus digeri ise takimini sirtliyor.

Ordan burdan laf yeme korkusu ile Turkiye'nin en yetenekli oyuncularini mumkun oldugu en dusuk PA de tutma mantigina anlam veremiyorum. Ayrica laf solyeleyen olursa yaklasik 5 ay once yazdigin yaziyi onlara quote yaparsin onlar da oturduklari yerde kalir. Sirf Galatasaray'a transfer oldu diye yukseltiniz dimi diyip size laf atmaya calisicak gereksiz insanlar icin aylar once verilen bi karardan donmek bence dogru degil ama tabi ki son takdir sizlerin.

Mesela gecen sene Ilhan Parlak cok elestirildi ama niye 21-22 yasina kadar kulup seviyesinde hic bi sey gosterememis Kayserispor'da bile Ozgurcan Ozcan'nin arkasinda beklemis bir oyuncu sirf Fenerbahce'ye transfer oldu diye -9 PA'e cikarilmisti. Bu Ilhan Arda Turan'dan bir yas buyuk olmasina ragmen 802 de eksili PA saysinde ondan bile yuksek degerler alabiliyordu. Ama mesela Sercan ve Serkan dah cok cok gencler en az 2-3 seneleri daha var bunlari niye boyle yaptiniz dusurun denmeleri icin. Su anda da gosterdikleri potansiyel ile anilmalari en dogrusudur. Sonucta su anda bu iki isim yasitlari gibi Paf'da oynayip ortaligi silip supuren genclere benzemiyor (Cafercan) cunku onlar simdiden A takim seviyesindeler A takim kadrolarindalar arada baya bi fark var.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri