Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 173 arası toplam 173 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Onu portekiz araştırmacılar ayarlamıştır bizim puanlandırmamız şuan için yanlış kanımca
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserisporun Kulup renk kodları bu logodaki kodların oynası olmalı

Last edited by deniz.91 : 18.Ağustos.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Maalesef Purovic'in profili pek iyi arastirilmamis halde geldi Portekiz'den. Ancak Sirbistan sefi ile gorustukten sonra profilinde duzeltmeler yapildi.

Kayseri'nin renkleri icin gelistirme yapacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi ayarlanan pa ca kaç acaba puroviç için

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi ayarlanan pa ca kaç acaba puroviç için
    FM 2009 cikinca gorursun..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu arada Emrah Kaya ve Alaattin ile yollar ayrıldı sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Birde Geçen yılı Kastamonusporda geçiren Abdullah Durak var bu yıl kadromuzda ve hazırlık maçlarında çok başarılı olduğu söyleniyor.Mevkisi ise AMR FC uygun.MR:20 AMR:20 FC15 gibi değer verilebilir
    .
    Pardon beyler Burda yanlış bir bilgi verdim Mevkisi AMC olmalı Abdullah Durakın sanırım oyundada öyle zatn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevfik resmen Kayserispor'da

Kayserispor, Ankaraspor'un getirttiği ancak anlaşamaya varamadığı Bayer Leverkusen'li genç santrfor Tevfik Köse ile, Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde anlaşma imzaladı. 20 yaşındaki Tevfik Köse bir yıllığı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık mukaveleye imza attı. Sarı-kırmızılı genç golcü, bugünden itibaren Kayserispor'la antrenmanlara çıkacak.

20.08.2008
    Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevfik Köse 1 yıl kiralık olmak üzere 4 yıl opsiyonlu olarak Kayserispora transfer oldu.Oyuncu beğenilirse Kayserispor opsiyon hakkını kullanarak bonservisini alacak.Oyuncu 18 numaralı forma giyecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün Abdullah Durak ümit milli takımın tek golünü attı ve gayet başarılıydı bu adam süper yetenek -7 falan olmalı
    Last edited by deniz.91 : 20.Ağustos.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Eski Erciyesli Kaleci Yusuf Soysal ile anlaştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Muslu Nalbantoğlu antremanlarda yetersiz görüldüğü için sözleşmesi feshedildi.Tam emin değilim ama yerel gzaetelerde böyle haberler geçiyor net haberi alınca bildiririm
    Bu haber yanlışmış galiba özür dilerm
    Last edited by deniz.91 : 29.Ağustos.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. Hafta;
    Savunma ve ortasaha bomba gibiydi. press ve alan daraltma iyiydi. Eren iyi oynadı. Abdullah'da akıllı çocuk.Hamidou 2 haftadır hatasız. Dediklerim ilk 2 haftada çıkmadı bakalım ilerde ne olacak.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün maçta gençlerimizi çok beğendim eren ve abdullahı.İkiside ileride milli takımın banko oyuncusu olabilecek kapasitededeler.Takımda ilk maçını oynamsına rağmen olembeyide beğendim bence hızı ve hızlanması 14 15 gibi olmalı.Ayrıca bayada çevik göürünüyordu.Aghahowa ise maçın en iyilerindendi bence çok çabaladı ileride ama meira ile servet arasında boyu nedeniyle pek etkili güzkmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserisporun evinde giydiği formalar sarı kırmızı deplasman forması ile siyah kırmızı olmalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserisporun evinde giydiği formalar sarı kırmızı deplasman forması ile siyah kırmızı olmalı
    Deplasman forması siyah ağırlıklı bu arada
    Last edited by deniz.91 : 06.Eylül.2008 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

tolunay ın yardımcısı cüneyt hoca ile Foça da konuşma, tanışma şansımız oldu, KSK altyapısından yetişmedir kendisi, genç yaşta futbolu bırakıp antrenörlüğe başlamıştı... genel olarak iyi bir kadro kurmalarına karşın özellikle olembe den memnun olmadıklarından bahsetmişti, ayrıca abdullah ın formu nedeniyle escobar ın da ilk 11 de oynama şansının az olduğunu söyledi...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullah gerçekten takımın bankosu oldu çok kısa sürede türk futbolu müthiş bir yetenek kazandı.Escobar aynı Carrusca gibi oldu.Olembe ise sanırım artık isteneni vermeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

escobar ne anlamda carrusca gibi oldu. biraz açarmısın dostum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Cangele uzun süredir sakat galiba, bu adamın profili bizim ekip tarafından mı yapıldı, bilmiyorum... ama oyunda biraz abartı gibi duruyor... fm09 da özellikleri ile ilgili oynama yapılacak mı?...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krapinovic View Post
    Cangele uzun süredir sakat galiba, bu adamın profili bizim ekip tarafından mı yapıldı, bilmiyorum... ama oyunda biraz abartı gibi duruyor... fm09 da özellikleri ile ilgili oynama yapılacak mı?...
    bende çok abartılı bulduğumu belirtmiştim daha önce bir iki düzeltme yapılması gerekiyor illaki...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    uzun şut mesela ilk örnek. adam ceza sahası değil kale sahasını içine girene kadar şut atmayı aklına bile getirmiyor ki
    Last edited by extensor : 11.Eylül.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

veritabanında değişiklik yaptım gerçeği yansıtmışımdır inşallah.
    Abdullah Durak:

Julius Aghahowa:

Cangele:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evet cangelenin off the ball, uzun şut gibi özellikelrinde azalma yapılabilir bunu önceden demiştik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by extensor View Post
    escobar ne anlamda carrusca gibi oldu. biraz açarmısın dostum
    Yani bu adam alındığında as takımda oynatılmak için alındı ama henüz uyum sorununu aşamaması ve mevkisinde abdullah gibi çok yetenkli ve genç bir ismin çıkması onun uyum sürecini dahada uzatacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca Cangele oyunun 4 ay sakat olarak başlamalı haziran ayından itibaren
    Last edited by deniz.91 : 11.Eylül.2008 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hımm ben escobarı mc amc diye biliyordum ?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Oynadığı bölgeler:
    DR:12-13
    DC:14-15
    DM:20
    CM:15

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 numara ve lig maçlarının hepsinde dm mc oynadı ayrıca süper kupada da
    topu topu 3 maç hepsi dediğim
    abdullahtan dolayı yedek kalmıyor escobar
    sistemden dolayı yedek kalıyor olsa gerek
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullahın mevkisi daha çok hucuma yönelik yani mc:20 amc:15 olabilir escobarın defansif ama hucumda çıkabilen bir oyuncu Escobarınkide DR:10 DM:20 MC:18 olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri Yusuf'u renklerine bağladı

Kayserispor, Erciyesspor'un file bekçisi Yusuf Soysal'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.Oyuncu 64 numaralı formayı giyecek

www.kayserispor.org.tr

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri