Galatasaray Şampiyon![]()
Süper bi sezon gecirmişsin. kalan 4 macdan seni 2. tutacak sonuçları al![]()
Galatasaray Şampiyon![]()
Süper bi sezon gecirmişsin. kalan 4 macdan seni 2. tutacak sonuçları al![]()
Helal olsun Kanka süpersin vallahi söyleyecek şey bulamıyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ligde çok iyisin Galatasaray yenilgisi de normal
Baran abi şike yapmıştır Galatasaray maçlarındaTebrikler Baran abi güzel gidiyorsun şampiyon DİYARBEKİR(Eski ismi ile)
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Baran süper bir kariyer insan özeniyor bakarkenŞampiyon olman cok da uzak gözükmüyor.İlk sezon Şadi simdi de Mehmet Batdal inanılmaz oynuyor.Sercan Yıldırım da harika transfer cogu kişi gibi free yabancılar almamıssın
Genclerle yola devam etmen harika
En başından takip etmiş olmamama rağmen oldukça güzel ve başarılı bir kariyer olarak gördüm.Tebrikler ama devam Baran'cım![]()
Ligde kalan 4 macimizi tamamladik,son maca hatta son 10 dakikaya 3.sirada girdigimiz ligi 2.sirada bitirdik.Kayserispor son macta Besiktasi kendi sahasinda maglup edince,bize bayram sevinci yasattilar.Finansimiz düzeldi,simdi kaliteli yabancilar alabilirim.Sampiyonlar ligine katilmamiz haricinde de cok iyi para alacagiz.Diyarbakirsporla ilk sezonda 2.lik bile bence büyük basari.
Mehmet Batdal ligin gol krali oldu acik ara farkla. (:
Yilin futbolcusu --- > Mehmet Batdal !
Yilin genc futbolcusu ---> Oguz Sabankay !
Yilin teknik direktörü --- > Baran Altuntas !
![]()
Başka birşey kaldı mı ?
Tebrikler Baran. Umarım temiz bir oyun oluyordur..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler baran...Bakalım sampiyonar liginde neler yapacaksın.
Takimim fair-play ödülünü aldi. (:
![]()
Tebrik ederim Baran abi 2.lik süper olmuş.Seneye iyi bir kadro kurmanı bekliyoruz.Fair-Play ödülünü aldığın için de tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tbrklr.Baran abi 2. lük süper olmuş.Faie play ödülünüde kapmıssın tebrikler .Başarılarının devamnı diliyorum taktiginin ss'ini alabilirmiim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaslar kariyerde baya ilerlemistim,ligde 5 mac falan yapmistik,transferler falan.Ama oyunu kaydetmemistim ve gelen crash dumps hatasiyla saveli oyun acilmadi.Yedek kayitli oyun cikti ama okadar emek bosuna gitti,bir daha geri dön,aynilarini tekrarla falan.Iyice biktim kariyerden,oyundan sogudum.
Yönetici arkadaslarimdan ricam konunun kilitlenmesi.