İlk uzatma bitti.Arouna Kone girdi oyuna dikkat.
Eler
Elenir
İlk uzatma bitti.Arouna Kone girdi oyuna dikkat.
of allahımya kazansak ne güzel olur, bu tiyatroculara karşı! hiç birşey yok hakem kıyamıyor sanırsam capel düştüğü gibi faul! aralarında bi akrabalık var sanırım..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Haydi Fenerbahce, Sevilla eliceniz
Sevilla'da uzatma anları: 3-2
Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Sevilla ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, 90 dakikayı 3-2 yenik kapadı. Temsilcimiz ilk maçta rakibini aynı skorla yendiği için karşılaşmada uzatma dakikalarına geçildi.
![]()
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 23:34 TSİ 4 Mart 2008 Salı
Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'ndaki maç Fenerbahçe için talihsiz başladı. Henüz 5. dakikada kullanılan serbest vuruşta Alves'in, 9. dakikada da Keita'nın vuruşlarında Volkan Demirel'in hatası sonucu ev sahibi ekip 2-0 öne geçti. Gollerden sonra topa daha çok sahip olarak rakip kaleye yüklenen Fenerbahçe, 20. dakikada kullanılan köşe atışında Deivid'le farkı 1'e indirdi.
Özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla tehlikeler yaratan Sevilla, 41. dakikada Kanoute'nin golüyle farkı tekrar 2'ye çıkarırken, Fenerbahçe devrenin uzatma anlarında üst üste Uğur ve Edu'nun vuruşlarında 2. gol şansını değerlendiremedi.
Temsilcimiz ikinci yarıya istekli başlarken, kanat akınlarıyla Sevilla savunmasını zorladı. Zico, 60. dakikada Selçuk'u çıkarıp Semih'i alırken, topu kontrolünde tutan sarı-lacivertliler, aradığı gole 79. dakikada kullanılan serbest vuruşta Deivid'in vuruşuyla ulaştı ve skoru 3-2'ye getirdi. Ev sahibi ekip son bölümde Fenerbahçe kalesine yüklenirken, temsilcimiz rakibine şans tanımadı ve maç uzatmaya gitti.
SEVILLA: 3 - FENERBAHÇE: 2
Stat: Ramon Sanchez Pizjuan
Hakemler: Massimo Busacca, Matthias Arnet, Stephane Cuhat (İsviçre)
Sevilla: Palop, Alves, Escude, Dragutinoviç, Adriano, Navas, Poulsen, Keita, Capel, Kanoute, Fabiano
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Kezman
Goller: Dk. 5 Alves, Dk. 9 Keita, Dk. 41 Kanoute (Sevilla), Dk. 20 ve Dk. 79 Deivid (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 5 Selçuk, Dk 13. Gökhan (Fenerbahçe)
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada Sevilla'nın ilk serbest vuruşunda Alves, kaleci Volkan'ın da hatasıyla topu ağlara gönderdi: 1-0.
9. dakikada orta alandan aldığı topla hareketlenen Keita, yaklaşık 20 metreden çok sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.
17. dakikada Sevilla'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında kalenin hemen önünde Fabiano'nun kafa vuruşunda, top az farkla üstten auta gitti.
20. dakikada sol taraftan Alex'in kullandığı köşe atışında Deivid, yerden bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı 1'e indirdi: 2-1.
33. dakikada kişisel çabasıyla pozisyon yaratan Vederson, 30 metreden topa çok sert vurdu. Ancak top az farkla auta çıktı.
37. dakikada Sevilla'nın gerçekleştirdiği atakta, Fabiano'nun sert vuruşunda kaleci Volkan yere yatarak topu kurtardı.
41. dakikada sağ kanattan ceza alanına gelen ortada, kafayı vuran Kanoute, farkı yeniden 2'ye çıkaran golü attı: 3-1.
Fenerbahçe, ilk yarının uzatma dakikalarında ceza alanı içinde Uğur ve Edu ile yakaladığı pozisyonlarda golü bulamadı ve maçın ilk yarısı evsahibi Sevilla'nın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
İzlemek istemiyorum artık, balkona çıkıyorumYürek dayanmaz
![]()
(/s)
Alex çıktı.Takımın en iyi penaltıcısıydı.
Macın penaltılara gitme ihtimali %90 ve sen en iyi penaltıcını cıkarıyorsun ? tabi bi sakatlık durumu varsa bilemeyiz.
Sahada bir poşet var.Maçın başından beri sahada![]()
ben dayanamadım tansiyona kapadım tvyi
acayip heycan bastı haydi FB gol...![]()
Ve maç penaltılara kalıyor.
Penaltılara kaldık...
Geçecez turu merak etmeyin arkadaşlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Penaltilar. Alex olmalıydı. Palop kilit isim.
Volkan pek çevik değil ama inşallah kazanırız. Alex'te çıktı kim atacak bu penaltıları ?![]()
Off kalbim bu kadarına kaldırmıcak.Ölümüm bu maç sonunda olabilir.Şaka bi yana Sevilla'nın bütün oyuncuları penaltı atabilicek oyuncular insAllah şansda bizim yanımızda olur Volkan'da kendini affettirir bu penaltılar sonucu.
Çok heyecan bastı nefes alamıyorum be.
Alex çıktı penaltıya yaklaşırken
Semih
Kezman
Ali Bilgin
Colin
Deivid
Atar sanırım.
Gökhan yada vederson da olabilir.
Haydi BİTİR ARTIK ŞUNU!!
Allah'ım kalbim anormaLLeşti
HAYDİ FENERBAHÇEM.
Bu arada spiker yine katletti maçı böyle spiker istemiyoruz ya insanı savaşa zorluyor valla...![]()
Edu çekebilir penaltı![]()
Vederson da kullanmalı bence...
AureLio Wederson Kezman Semih CoLin bu 5 Li bence en uygun iLk 5 için..
KaLbim gercekten kaLdırmıcak bu heycanı ya...
HAYDİ FENERBAHÇEM.
penaltıları 4-2 fb alıcak fb den biri kaleyi tutturamıcak.keita penaltıdan sonra secdeye gitcek.
Capel´e sinek degse faul verecek...nasil hakem bu yaaaa....
Ayrıca ayrıca spiker? yorumcu?
Elim ayağım titryor, bir an kalbim yerinden çıkacak kadar çarpmaya başladı. Allah'ım sen yanımızda ol. Haydi çocuklar.
Capel ve Dani Alves kaçıracak bence penaltıyı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
artık elensek bile gam yemem yemin ederim.. ezdik...
Palop neler yapacak bakalım
abi benim kalbim dayanmicak heralde, fenerli bile degilim
1-1 durum.
Volkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kurtardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii