Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

17 56.67%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Berabere

7 23.33%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 157 arası toplam 157 sonuç

Konu: TSL 26. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakem bence Jabi ve Baki'ni kartlarınıda es gecti..Neyse olan oldu.

Beşiktas'ın önündeki 3 maç çok önemli..Onları kayıpsız atlatırsa bana şampiyon olurlar..Beşiktası tebrik ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ben Umut'u hic begenmiyorum, kacirdigi gollerle adamlar kalpten gitmistir bu yil..

Gelelim maca. 1. golde Erdinc hatasi olduguna inaniyorum ve Holosko'yu kutluyorum, süpersin bee

Delgadonun gölünde yine Tolga hatali, Trabzona gelmeden önce Brezilyanin en gelecek vaadeden kalecisi Jefferson nerelerde?

3.goldede Trabzonun defansinin cok büyük hatasi vardi.

Hakem 1 kirmizi kart es gecti ( Deli Ibonunki) ve 2 tane sacma kirmizi kart verdi.

Baris Memis hakkinda daha öncede yazmistim.. Böyle yetenekler Türkiyede cok ama kullanmayi bilmiyorlar. Baris'in isi cok ve cok zor, belki Galatasaray'a( Besiktas'ada olabilir) yada Avrupa'ya giderse kendisini kurtarir.

Türklerin genc yasta Avrupaya acilmasi lazim, hem o ülkenin stiline hemde ülkeye alismak icin. Insallah 1-2 yila kalmaz Avrupa'ya gider.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yani illa Galatasaray yada Beşiktaş'a bilemedin Fener'e gitmeli ölemi Trabzonspor'da kalacaktır ve o da abileri gibi çok iyi yerlere gelecektir. Son kuşak Fatih Tekke ve Gökdeniz İstanbul'a gitmediler ama altyapıdan çıkıp birer yıldız haline geldiler. Demek ki istedikten sonra oluyormuş. Biz burda Trabzon'da bu potansiyel var diyorduk. Yeter ki iyi bir şekilde kullanılsın, harcanmasın. Bizi ancak Barış Memiş'ler kurtarır. Erdinç,Çağdaş gibi oyuncular mahalle aralarında sürüsüyle var . Hele hele Umut gibileri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Beşiktaş'ım.Sonunda özlenen bir galibiyet aldık.3-0'lık bir skor.

İlk iki golde de Trabzon'lunun hatası yok.Erdinç sanki bilerek mi bıraktı Holosko'yu.

Ayrıca Delgado'nun frikiğide ulaşamayacak bir yere gitti.Maraton'da da öyle demişlerdi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç hakkında fazla detaya girmeyeceğim.Her şey belli.İlk yarı etkili olan taraf bizdik.2.yarı Toraman atılınca Trabzon pozisyonlar bularak etkili oldu ama Rüştü sahneye çıkarak bizi ipten aldı.Sonra Trabzon'da 10 kişi kalınca tekrar maç bizim elimize geldi.3.golü attık daha da farklı olabilirdi..

Hakemin 2 tane kritik kararı vardı.Diğerleri pek önemli değil bence.1 Toraman'ın atılması,2 Barış'ın atılması.İlk kırmızı kartta görüş ayrılılıkları olabilir.Bu doğaldır.Bence kırmızı kart göstermesi yanlıştı.Ayakları yerden kesiliyor ama müdahale yok.Müdahaleden önce 2 oyuncuda kendisini kurtararak atlıyor ama hakem yanlış gördü demekten başka yapacak bir şey yok.Barış'ın kırmızı kartının ise açıklanacak bir tarafı yok.Hakem resmen günah çıkarttı.Olan Trabzon'a oldu.He belki son dakikaya kadar saldırırlardı yine Rüştü'yü geçemeyebilirdi Ts'liler.Zaten o maç son dakikaya kadar öyle gitmezdi bence.

Neyse Rüştü dün çok iyiydi.Sezon başında transfer olduğunda ona güvendiğimi belirtmiştim.Sezon içinde hatalı goller yediği oldu ama dünkü performansıyla gerçek Rüştü profiline ulaştı.Umarım bu çizgisini devam ettirir.Çünkü şampiyonluk yolunda aktif rol oynayacak.

Holosko çok iyiydi.Hele ilk goldeki azimi,yeteneği aldığı paranın kuruşuna kadar karşılığını veriyor.2.dönem şahlanmamızda,savunmanın açıklarının göze batmamasında çok büyük rolü var.Bu performansını devam ettirirse giderkende bizi bayağı ihya eder.Teşekkürler Holosko..

Delgado her zaman böyle.İyi gününde oldumu affetmiyor.Sürekli maçın içinde aktif değil.Kopuk kopuk oynuyor ve oynadığı zamanda iyi işler yaparsa ne ala.Ama yaşı genç,ileride eğer bizde kalırsa daha çok sorumluluk alacaktır.Tecrübe çok önemli..İlk geldiğinden beri giderek takıma daha çok katkı sağlaması bu dediğimin göstergesidir..

Nobre'de dün akşam boş geçmedi.Holosko'nun gelmesi ile bayağı aktif rol üstlendi.Onu bu golleriyle seviyoruz..Diğer oyuncularımızda iyi mücadele ettiler.Hepsi şampiyonluk için yürekleriyle oynuyorlar.İnşallah emellerine ulaşacaklar..

Birde Trabzon'lu arkadaşlar maçın verdiği kızgınlıkla bize laf atmışlar.Ben Trabzon'a karşı sempati duyuyorum.Bu sezon hakem hatalarından dolayı belkide en çok çeken taraf biz olduk.Bize gelip öyle ne oldu yendiniz sesiniz çıkmıyor nidaları atmakla (ki taraftarımız maçta Barış'ın atılmasından sonra hakeme tepki göstermiştir),ya da tek Yattara ile sizi zor duruma düşürdük diyip küçümsemekle olmuyor bu işler.(Her zaman savunduğum rakibe saygı mantalitesi)Maç takım olarak kazanılır ve dün bunu başaran taraf bizdik.Tekrar söylüyorum Hakem İbrahim Toraman'ı atmasa belki 10 kişi kalmamızdan sonra bulduğunuz üstünlüğüde bulamayacaktınızTakım olarak sizden daha kaliteli bir kadroya sahip olduğumuz ortada.Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.Zaten iddianızda yok.Nedir o zaman bu Beşiktaş'a karşı duyulan hırs?Siz dünkü maçı kazansanız ne kazanmasanız ne?
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tartışmaya son verin. Maç dışında ki mesajLar siLindi. Devam ederseniz kuraLLarı uyguLamak zorunda kaLırız. BunLara gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kapanmıştır arkadaşlar, olay büyümeden önüne geçmeli dimi?
    (/s)

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri