90+5te kazanmak inanılmaz![]()
Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
90+5te kazanmak inanılmaz![]()
Çon önemli bir 3 puan elde ettik. Ligimizin son haftalarına girerken Şampiyonluk yolunda altın değerinde bir maçtı öyle yada böyle sonuç olarak 2-1 kazandık.
Maçta 2 değil, 3 tartışmalı pozisyon var bence.
1. Devre arasında da dile getirdiğim Kayserispor'ın golünde top dışardan çevrilmiş gibi duruyor, ama top havadan gelip aynı şekilde ortalandığı için orda auta çıktımı çıkmadımı net birşey söylemek imkansız.
Penaltı pozisyonu, pozisyonda Koray Deivid'i itiyor evet fakat nasıl itiyor? Normal bir mücadele esnasında Deivid'in arkasından bir dokunma var ama o dokunma ile öyle düşülür mü? Hayır. Deivid çok profesyonelce yere bıraktı kendini, benzer bir şekilde kendini ceza sahasının dışında da bıraktı bu maçta. Deivid görmeyeli hayli narinleşmiş
Semih'in gol pozisyonunda ise 96. dakika falan diyorsunuz ama fazla birşey uzamadı 5 dakikanın haricinde, nice maçlar var +5 denip fazladan 30,40 saniye daha uzatılan. Hakemlerin düdüğünü otomatik yapalımda +5 bittimi çalsın iyisi.
Ayrıca Semih'in golünde bence ofsayt yok. Lig TV'deki Gol görüntüsünde aynı hizada gözüküyor.
Kayseri final maçına çıkıyormuş gibi oynamış .. E oynamıyacaklar mı ? Mücadele etmiyecekler mi ? Buna bile birşey buluyorsunuz yani. Helal olsun.
Kayser,iporun oynadığı oyundan size ne be düzgün futbol oynamaktamı aysak oldu.Herkes bizim gibi oynasa daha ne
Bir dk Mustafa haklı uzatma dakikalarına bahane bulunmamalı...Atak başlamıssa bitmek zorunda ilk mesajımdada belirttim fb'yi tebrik ettigimi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Deniz geçmişe dönmeyelim dedik ama ilk maçta Edu'yu attıran Topuz hakkındaki düşüncelerin neler? 60 dakika 10 kişi oynayan o maçı kaybettiğinde hakem etkili olmadı mı?
Süre konusunda burada yazılanlara katılmıyorum. Hakemin kolundaki saati göremediğimize göre, kimi maçlarda 20 saniye kala bitiyor, kimisinde 20 saniye sonra. Lig TV ile hakemin kolundaki saat saniyesi saniyesine aynıdır diyeninmiz var mı?
"YÜCE ATATÜRK"
HaLa o kadar uyarmamıza rağmen devam edenLer var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
He bu arada Vedersonun frikiğinde oyun 1 dakıka durdu.Bu sebeple 90+5e biraz daha eklendı kım ne derse desın 3 puan aldık.Rotamız Londra
Inter macında kötü oynadık kaybettık dedım,GS ceyrek finalinde haklı mı yenılmısızBen buna yalnız ifade yollarım.Edu konusu da önce de kaldı biz onu telafi etmeyi bildik ama o mactada kıyım yasıyan bizdik ne dememi bekliyorsun haksız bir 3 puan aldık onu mu?Penaltı olmasaydı gol atamazmıydık???
kayseri gercekten cok iyi oynadı.ama engellendi.bence bugun hakem filan rafa kalksın.zaten konuşulmayacak şekilde kotu yonetti.macı izleyen anlar zaten.hersey ortada anadolu takımlarından kayseriyi herkez gordu.super oynadılar ama 1 puan bile alamadan donuyorlar.3puan alacakları yerde.demekki burda cok buyuk bi hata vardır.onuda macı izleyen anlar...
düşünsenize o penaltı Kayseri'ye veriliyor ve Fenerbahçe yenilip şampiyonluktan oluyor..karışırdı ortalık.. ama Kayseriye ver ne olacak 2 gün konuşulur unutulur..hakemde kendince haklı penaltıyı vermese bugün itibariyle hakemliğini bitirmek için büyük bi kampanya başlamıştı bile..Tebrikler Kayseri..
Yan hakem sakattı unutmayın. Art niyet yoktur bence o golde ki gol ofsayt mı değil mi tam bilmiyorum.
Bu da buraya son mesajım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Rıdvan Hoca çok güzel yorum yaptı. Hakem maçı vermek istese Ivankov Yasin'i itip düşürdüğünde çalar penaltıyı verir ve Fenerbahçe'ye maçı kazandırırdı. Son saniyede gol olacağı içine doğmuş, o nedenle vermemiş sanırım penaltıyı.
Evet hakem hatalı kararlar verdi ama bunu art niyetli yaptığını düşünmüyorum, yetersizliğinden hakemlerimiz bu şekilde hatalar yapıyolar bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu sezon hakemler lige damgasını vurmuştur.Diyecek bir şey yok.Ben ve benim gibi bir çok insanın umutlarıyla oynayan hakemlere yazıklar olsun..
Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı,Kayseri'yide bize nazire yaparmışcasına gösterdiği müthiş performanstan dolayı tebrik ediyorum.
Sivas'ı yensek dahi bu akşam şampiyonluk ümitlerim tamamen bitmiştir..
So what?
Saike
Gol ofsayt penaltı yok uzatmanın uzatması uzatma..
Ne yorum yapayım kii.
Bjk li arkadaşlardan özür diliyorum yabancı hakemlerle devam etme isteğine karşı çıktığım için..
Uzatmanın uzatması sadece sakatlıklar varsa uzar..Diğerleri(frikik taç atışı penaltı) maçın uzaması için bir sebep değil kural öyle..Ayrıca denizli maçında bouzidin yaptığı penaltıda haksızdı hakemlerimiz yanlışı yanlışla kapamak için verdi penaltıyı orda.
Kezman'ın çıkması yanlıştı, belki yorulmuş olabileceğini düşündü Zico ama o esnada çift forvete dönmeliydik. Maldonado çıkıp Semih girmeliydi.
Deivid golün pasını vermesine rağmen her topu ezdi, kaptırdı. Carlos hazır olmadığını gösterdi, Chelsea maçında da böyle olursa sıkıntı çekeriz.
Yasin bu maçta bariz hata yapmadı, sırıtmadı. Maldonado'dan daha cesur olmasını bekliyorum. Appiah olsa çoğu pozisyonda ceza sahası dışından şut çekerdi, Maldonado belki bunu beceremediğ için denemiyor.
Aurelio yine iyilerdendi. Sanırım Chelsea maçını düşünerek oyundan aldı. Uğur artık kendine gelmeli, Sevilla'da dönmeli. Gökhan ilk dakikalarda iyiydi sonra o da takıma uydu. Genel olarak kötü performans sergiledi buna teknik kadro da dahil.
Akıllarda Chelsea maçı var diye düşünerek moral bozmak istemiyorum. Takımda son dakika atılan golle kazanılan maçtan dolsayı Chelsea maçına moralli hazırlanacaktır. Carlos bakalım Chelsea maçında oynayacak mı? Oyundan çıktıktan sonra ayağında soğutucu vardı, bir sorun yoktur umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Benim mesajım niye siliniyor, gerçekler bunlar değil mi ? Adamlar yaptıklarını kabullenip birde "GÜÇLÜ" duruma çekiyorlar kendilerini. Ama forum bunu kabul edemyor..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İnanıyorum ki Chelsea macında bu kötü oyuna rağmen hırslı,tempolu,mücadeleci bir Fenerbahce izleyeceğiz.İlerde Semihin oynaması gerektiğini tekrar ediyorum