Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şuan maçı izledim ve inanaılmaz derecde sinirliyim biryerlere dalaşmamak için kendimi zor tutuyorum.Hiçbirşey demeyeceğim sakinleşince yorumumu yazarım ama şunu demden geçemem.O zavallı hakemler olduğu serece Tolunay Hocanın dediği gibi kimse anadoludan başarı beklemesin!....

Helal olsun Tolunay Hocam Sana!.....İnadına Kayseri ulan!.....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayatımda izlediğin en ilginç maçtı. Fikirlerim herkesle uyuşmayabilir ama benim hakem konusundaki fikrim şu şekilde;

Hakem hatasıyla oyundan atılan gördüm. Hakem hatasıyla verilen penaltı gördüm. Hakem hatasıyla maç kazanan kaybeden veya beraberliği kurtaranı gördüm.

Bu durumların hepsi Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer tüm takımlarda görülmüştür.

Ama bir maçı zorla ittire ittire kazandıran hakemi ilk defa görüyorum. Penaltıydı şuydu buydu diye maça tesir etmesine rağmen takılmak istemiyorum.

Bir korner pozisyonu oldu. Top çıktı mı çıkmadı mı olayı vardı. Hatta kornerin devamında Mehmet Topuz vurdu Serdar kurtardı dönen topa İglesias iyi vuramayınca top tekrar Serdar'da kalmıştı. İşte bu pozisyondan sonra hakem hatalı kararlara başladı. Penaltıyı görmezsin, ofsaytı görmezsin, faulü görmezsin. Hepsine tamam ama bir maç içinde görmeye görmeye daha nereye kadar gidecek merak ediyordum. Merakımın cevabını maç sonunda aldım.

Fenerbahçe 2, Kayserispor 1'miş.

Yasin Çakmak'ı tebrik etmek istiyorum. Volkan-Lincoln meselesindeki davranışında olduğu gibi Tolunay hocanın hakeme gitmesini engelledi ve maç sonunda bu benim görevim dediğinde gerçekten duyarlı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Renklere önem vermeden ben duyarlıyım diyebildi.

Son sözde Zico'ya. Galatasaray maçı sonrası biz haketmediğimiz galibiyeti istemiyoruz anlamında birşeyler söylemişti ve o maçta kazansaydık dahi bunları dile getirirdim demişti. Bugün ise maç sonu değerlendirmesinde ilk sözü hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Mesajı herkez anladı sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kayseri final maçına çıkıyormuş gibi oynamış .. E oynamıyacaklar mı ? Mücadele etmiyecekler mi ? Buna bile birşey buluyorsunuz yani. Helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir dk Mustafa haklı uzatma dakikalarına bahane bulunmamalı...Atak başlamıssa bitmek zorunda ilk mesajımdada belirttim fb'yi tebrik ettigimi...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HaLa o kadar uyarmamıza rağmen devam edenLer var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayser,iporun oynadığı oyundan size ne be düzgün futbol oynamaktamı aysak oldu.Herkes bizim gibi oynasa daha ne

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

He bu arada Vedersonun frikiğinde oyun 1 dakıka durdu.Bu sebeple 90+5e biraz daha eklendı kım ne derse desın 3 puan aldık.Rotamız Londra

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bir dk Mustafa haklı uzatma dakikalarına bahane bulunmamalı...Atak başlamıssa bitmek zorunda ilk mesajımdada belirttim fb'yi tebrik ettigimi...
    Hadi devam etti o kendini hakem sanan şahsiyet peki o golde olan ofsayta ne diyeceksin.5 cmde olsa ofsayttır kardeim.Olmayan penaltıyı görüyoda onu görmüyomu

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kayseri final maçına çıkıyormuş gibi oynamış .. E oynamıyacaklar mı ? Mücadele etmiyecekler mi ? Buna bile birşey buluyorsunuz yani. Helal olsun.
    Heheh bu lafımda 2 şey anlaşılırdı birini anlamışsın aferin Ben aslında onu art niyetli olarak söylemedim ama neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by scar face View Post
    He bu arada Vedersonun frikiğinde oyun 1 dakıka durdu.Bu sebeple 90+5e biraz daha eklendı kım ne derse desın 3 puan aldık.Rotamız Londra
    Bu maç aldık demsini biliyorsunuda yenildiğiniz maçlarda yenildik demesini bilmiyormusunz

kayseri gercekten cok iyi oynadı.ama engellendi.bence bugun hakem filan rafa kalksın.zaten konuşulmayacak şekilde kotu yonetti.macı izleyen anlar zaten.hersey ortada anadolu takımlarından kayseriyi herkez gordu.super oynadılar ama 1 puan bile alamadan donuyorlar.3puan alacakları yerde.demekki burda cok buyuk bi hata vardır.onuda macı izleyen anlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşte bu yüzden birşeyler düzelmiyor. Süre bittikten sonra kullanılacak tek atış var penaltı. Yoksa atak başlamış. Başlarsa başlasın süre dolmuş oyun kesilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yarın kazanıp bu rezaleti kapatırız inşallah, sende rahatlarsın tamam ?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

düşünsenize o penaltı Kayseri'ye veriliyor ve Fenerbahçe yenilip şampiyonluktan oluyor..karışırdı ortalık.. ama Kayseriye ver ne olacak 2 gün konuşulur unutulur..hakemde kendince haklı penaltıyı vermese bugün itibariyle hakemliğini bitirmek için büyük bi kampanya başlamıştı bile..Tebrikler Kayseri..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu maç aldık demsini biliyorsunuda yenildiğiniz maçlarda yenildik demesini bilmiyormusunz
    Yoo ben kötü oynayıp kaybettiğimiz maclarda söylüyorum bak istersen mesajlarımaEn son ne zaman yenildik onu da hatırlamıyorum ki.Inter deplasmanında öyle bir mesaj atmıstım.Galatasaray ceyrek finalinde mesaj yazmaya gerek görmedim.Açıklama yeterli mi???

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yan hakem sakattı unutmayın. Art niyet yoktur bence o golde ki gol ofsayt mı değil mi tam bilmiyorum.
    Bu da buraya son mesajım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deniz geçmişe dönmeyelim dedik ama ilk maçta Edu'yu attıran Topuz hakkındaki düşüncelerin neler? 60 dakika 10 kişi oynayan o maçı kaybettiğinde hakem etkili olmadı mı?

Süre konusunda burada yazılanlara katılmıyorum. Hakemin kolundaki saati göremediğimize göre, kimi maçlarda 20 saniye kala bitiyor, kimisinde 20 saniye sonra. Lig TV ile hakemin kolundaki saat saniyesi saniyesine aynıdır diyeninmiz var mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yoo ben kötü oynayıp kaybettiğimiz maclarda söylüyorum bak istersen mesajlarımaEn son ne zaman yenildik onu da hatırlamıyorum ki.Inter deplasmanında öyle bir mesaj atmıstım.Galatasaray ceyrek finalinde mesaj yazmaya gerek görmedim.Açıklama yeterli mi???
    O maçalrada haklı yenildiniz sezon ilk yarısında ks yendiğinde neden herkes hakeme suç buluyodu eduyu attı falan dieyde şimdi niye sesi çıkmıyo kimsenin

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O maçalrada haklı yenildiniz sezon ilk yarısında ks yendiğinde neden herkes hakeme suç buluyodu eduyu attı falan dieyde şimdi niye sesi çıkmıyo kimsenin
    Inter macında kötü oynadık kaybettık dedım,GS ceyrek finalinde haklı mı yenılmısızBen buna yalnız ifade yollarım.Edu konusu da önce de kaldı biz onu telafi etmeyi bildik ama o mactada kıyım yasıyan bizdik ne dememi bekliyorsun haksız bir 3 puan aldık onu mu?Penaltı olmasaydı gol atamazmıydık???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan Hoca çok güzel yorum yaptı. Hakem maçı vermek istese Ivankov Yasin'i itip düşürdüğünde çalar penaltıyı verir ve Fenerbahçe'ye maçı kazandırırdı. Son saniyede gol olacağı içine doğmuş, o nedenle vermemiş sanırım penaltıyı.

Evet hakem hatalı kararlar verdi ama bunu art niyetli yaptığını düşünmüyorum, yetersizliğinden hakemlerimiz bu şekilde hatalar yapıyolar bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Inter macında kötü oynadık kaybettık dedım,GS ceyrek finalinde haklı mı yenılmısızBen buna yalnız ifade yollarım.Edu konusu da önce de kaldı biz onu telafi etmeyi bildik ama o mactada kıyım yasıyan bizdik ne dememi bekliyorsun haksız bir 3 puan aldık onu mu?Penaltı olmasaydı gol atamazmıydık???
    Dostum bu maçı sen hakederek aldık diyosan diyecek bir sözüm yok.Kimse anadolu takımalrından başarı beklemesin

Bşakada yorum yazmayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon hakemler lige damgasını vurmuştur.Diyecek bir şey yok.Ben ve benim gibi bir çok insanın umutlarıyla oynayan hakemlere yazıklar olsun..

Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı,Kayseri'yide bize nazire yaparmışcasına gösterdiği müthiş performanstan dolayı tebrik ediyorum.

Sivas'ı yensek dahi bu akşam şampiyonluk ümitlerim tamamen bitmiştir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Dostum bu maçı sen hakederek aldık diyosan diyecek bir sözüm yok.Kimse anadolu takımalrından başarı beklemesin

Ligin ilk yarısında ki maçta, Fenerbahçe öndeyken Edu'ya verilen ilk sarı kartın haksız ve ikinci sarı karttada elde oynamadığı ortaya çıktı. Oyundan atıldı ve maç sonrası Kayseri iyi oynadı kazandı diye yorum yaptın.

Bugün hakem hatası yapıldı(iki takım lehinede yapıldı) Fenerbahçe kazandı ve maç sonu top ile oynama %70 ve kaçırdığı gol, organize oluşan ataklarına rağmen Fenerbahçe hak etmedi diyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gol ofsayt penaltı yok uzatmanın uzatması uzatma..

Ne yorum yapayım kii.

Bjk li arkadaşlardan özür diliyorum yabancı hakemlerle devam etme isteğine karşı çıktığım için..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gelelim niye maç +5'ten sonra 14 saniye daha devam etti. Bunu futboldan az çok anlayanlar bilir. Topun oyunda olması gerekir o süre zarfında. Peki ya ne oldu? dakika 90.48 'den dakika 91.02'ye kadar fenerbahçenin bir endirek serbest vuruşu oldu. Top oyunda değildi, oyunda durmuştu.
    Penaltı pozisyonu penaltı değil.
    Uzatmanın uzatması sadece sakatlıklar varsa uzar..Diğerleri(frikik taç atışı penaltı) maçın uzaması için bir sebep değil kural öyle..Ayrıca denizli maçında bouzidin yaptığı penaltıda haksızdı hakemlerimiz yanlışı yanlışla kapamak için verdi penaltıyı orda.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arkadasım konu hak edip hak etmemek değil öyle mesajlar var ki sanki Fenerbahce bugüne kadar hep hakemle kazandı,öfke birkimi böyle acığa cıktı.Seni de anlıyorum ama yapacak bir sey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu sezon hakemler lige damgasını vurmuştur.Diyecek bir şey yok.Ben ve benim gibi bir çok insanın umutlarıyla oynayan hakemlere yazıklar olsun..

Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı,Kayseri'yide bize nazire yaparmışcasına gösterdiği müthiş performanstan dolayı tebrik ediyorum.

Sivas'ı yensek dahi bu akşam şampiyonluk ümitlerim tamamen bitmiştir..
    Benim Feneri yensek bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kezman'ın çıkması yanlıştı, belki yorulmuş olabileceğini düşündü Zico ama o esnada çift forvete dönmeliydik. Maldonado çıkıp Semih girmeliydi.

Deivid golün pasını vermesine rağmen her topu ezdi, kaptırdı. Carlos hazır olmadığını gösterdi, Chelsea maçında da böyle olursa sıkıntı çekeriz.

Yasin bu maçta bariz hata yapmadı, sırıtmadı. Maldonado'dan daha cesur olmasını bekliyorum. Appiah olsa çoğu pozisyonda ceza sahası dışından şut çekerdi, Maldonado belki bunu beceremediğ için denemiyor.

Aurelio yine iyilerdendi. Sanırım Chelsea maçını düşünerek oyundan aldı. Uğur artık kendine gelmeli, Sevilla'da dönmeli. Gökhan ilk dakikalarda iyiydi sonra o da takıma uydu. Genel olarak kötü performans sergiledi buna teknik kadro da dahil.

Akıllarda Chelsea maçı var diye düşünerek moral bozmak istemiyorum. Takımda son dakika atılan golle kazanılan maçtan dolsayı Chelsea maçına moralli hazırlanacaktır. Carlos bakalım Chelsea maçında oynayacak mı? Oyundan çıktıktan sonra ayağında soğutucu vardı, bir sorun yoktur umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Benim mesajım niye siliniyor, gerçekler bunlar değil mi ? Adamlar yaptıklarını kabullenip birde "GÜÇLÜ" duruma çekiyorlar kendilerini. Ama forum bunu kabul edemyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Ligin ilk yarısında ki maçta, Fenerbahçe öndeyken Edu'ya verilen ilk sarı kartın haksız ve ikinci sarı karttada elde oynamadığı ortaya çıktı. Oyundan atıldı ve maç sonrası Kayseri iyi oynadı kazandı diye yorum yaptın.

Bugün hakem hatası yapıldı(iki takım lehinede yapıldı) Fenerbahçe kazandı ve maç sonu top ile oynama %70 ve kaçırdığı gol, organize oluşan ataklarına rağmen Fenerbahçe hak etmedi diyorsun.
    Benim bidliğim puanı topla oynama yüzdesine pozisyon bulmay yüzdesine değilde gollere puan veriliyor.İsterseniz 50 sut çekin top %90 sizde olsun temzi gol atamadıktan sonra ne önemi var

Yarıca hekm iki taraf adınada hata yaptı demişin fb tarafına yapılan hata nedir acaba söylermsiin bi tane

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Benim mesajım niye siliniyor, gerçekler bunlar değil mi ? Adamlar yaptıklarını kabullenip birde "GÜÇLÜ" duruma çekiyorlar kendilerini. Ama forum bunu kabul edemyor..
    Başka sitede yazılan yazı bizi ilgilendirmez varsa rahatsızlığın git oraya belirt. Koyduğun şey ortamı gerecek bir resim ve yanlış bir resim. Bence gereksiz hazırlanmış bir görsel. O nedenle silindi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri