Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

11 39.29%
  • Galatasaray

9 32.14%
  • Berabere

8 28.57%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 205 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by puskas View Post
    arkadaşlar boşuna tartışıyonuz.cunku penaltıları verilseydi mac 1-1 bitecekti.eğer dunku maca gelince tamamen hakem kazanması yani 1-0 yenilecektiniz bizimde burda aldığımız 1 puan o zaman altın değerinde olacaktı hadi bakalım buna ne diyeceksiniz

1-1 ? Dk kaçta oldu penaltı ? Maçın başıydı sanrm bide İsaac ofsaytla kesildi 2-0...neysee 3 puan hayırlı olsun fark tekrar 2...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

arkadaşlar boşuna tartışıyonuz.cunku penaltıları verilseydi mac 1-1 bitecekti.eğer dunku maca gelince tamamen hakem kazanması yani 1-0 yenilecektiniz bizimde burda aldığımız 1 puan o zaman altın değerinde olacaktı hadi bakalım buna ne diyeceksiniz
    Süper bi mantık yalnız bu çok mu düşündünüz bunu merak ediyorum.Tamam arkadaşlar tatışmaya gerek yok.Kazanan takımın içi rahatsa zaten bize söyliyecek bişey kalmıyo.

eğer penaltı verilseydi ve maç 1-0 olsaydı maçın seyri değişirdi.Belki lincoln golü atamazdı.burada gs nin golünü sayıyorsun.
    dünkü maçta penaltı olmasaydı maçın seyri belki yine değişirdi ama burada nedense semih in golünü saymıyorsun?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Futbol'u seviyorum.. Tartışmayalım artık. Sizde futbolu sevin.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Dün hakemlere bi araba laf yapanlar, bugün kendi lehine bir kara verilince hakemlerden konuşmuyor. Neden acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu şu forumda birbirleri ile oynaşan 12-13 üye var. Bu üyeler arasında çok sevdiklerim de var aslında. Ama yeter artık, bizi sinirlendirmeyin canlarım, acımam, alırım okur grubuna, hatta atarım.

Taraftarlığınızı arkadaş arasında yapın, taraftar forumlarında yapın. Burada yapmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey bir yana geneL oLarak bu hafta hakemLer haftası deniLebiLir.

Gözönünde oLmayan ama çok konuşuLabiLecek oLan birde Bursa Manisa maçı var.

Bursa Manisa maçında yaşanan hataLar bu çok konuştuğumuz iki maçta ki hataLar yanında aynı ciddiyette sayıLabiLirdi ki ama Bursa bundan en azından puan oLarak etkiLenmedi. Eğer etkiLenseydi Şu anda gündem daha da farkLı oLurdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Herşey bir yana geneL oLarak bu hafta hakemLer haftası deniLebiLir.

Gözönünde oLmayan ama çok konuşuLabiLecek oLan birde Bursa Manisa maçı var.

Bursa Manisa maçında yaşanan hataLar bu çok konuştuğumuz iki maçta ki hataLar yanında aynı ciddiyette sayıLabiLirdi ki ama Bursa bundan en azından puan oLarak etkiLenmedi. Eğer etkiLenseydi Şu anda gündem daha da farkLı oLurdu.
    Olan Gençler'e oldu Hayrettin Abi. Kendileri için çok kritik bu haftada böyle bir puan kaybı ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İlhan abiyi sinirlendirmeyi. En son sinirlendiğinde 7 üye okur oldu. Bende güme gidiyordum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu hakemler böyle devam ederse forum da adam kalmayacak .. Artık sadece FUTBOL İstiyoruz !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ımız 3 puan aldı ama.Sabri'nin yaptıgı hareketi izledim ve kesinlikle penaltı olduguna karar verdim.isaac ın pozsiyonunda ofsayt yok ama nondaın 2 pozisyonundad ofsayt yoktu gençlerbirlginin atagı keisldi ilk yarıda hakem maçı bitirdi.Bunu fb maçındaki hakem neden yapmadı ???
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

isaac yuzde yuz attımı peki yani ya gol olmasaydı golu senmi sayacaktın.boşuna tartışıyosunuz dunku hakem tamamen fenerliydi .dinleyin tvdeki yorumları kendileri soyluyorlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ım güme gidiyor sonuç olarak.Dün ve bugün yapılan hatalar olmasa büyük ihtimalle Fb'de,Gs'de puan kaybedecek ve hepimizin kabul edeceği üzere büyük fikstür avantajına sahip olan Beşiktaş'ım avantajlı duruma gelecek.Tamam kötü oynuyor olabilirz ama bizim kötü oynamamız hakemlerin bizi yakmalarını gerektirmez...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Dün ortalığı yaygaraya veren Galatasaraylılar görmüştür umarım futbolda herşeyin olabileceğini. bugün her zamanki gibi kuddusi show vardı yine. hakemler büyük takımları kayırmaya başlıyorlar. finali gs-fb maçına ayarlayacaklar herhalde. gerçi fena da olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Dün ortalığı yaygaraya veren Galatasaraylılar görmüştür umarım futbolda herşeyin olabileceğini. bugün her zamanki gibi kuddusi show vardı yine. hakemler büyük takımları kayırmaya başlıyorlar. finali gs-fb maçına ayarlayacaklar herhalde. gerçi fena da olmaz.
    Evet Aydın Abi, şimdi böyleyse derbiyi düşünmek bile istemiorum ...

derbide patlama olur zaten site yazan yazana.yenilen taraf kim neler soyleyecek

semihin golunde 2 top içerde
    hakem durdurması gerekirdi
    diğer top cıkana kadar
    tabi saymıycam kardeşim

o topun ne amaçla kimler tarafından atıldığı belli ve bunun kararı hakemin takdirine bağlıdır.ayrıca gs maçında isaac in kendi sahasında çalınan ofsayt pozisyonunu da ekleyince gb 2 oluyor

Arkadaslar hatalardan cok oynanan futbolu da konusalim bence.
    iki takimda o rezil sahada cok iyi mücadele ettiler.90 dakika bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri vardi.Iki takimda puanlari cok istediler ama Galatasaray tecrübesiyle,Lincoln ile kazanmayi bildi.

Macta bizim takimdan Lincoln´ü,Mehmet Topal´i,Servet´i,Arda´yi,Emre´yi ve Aykut´u begendim.Zaten Lincoln haricindeki bu 5 futbolcu Galatasarayin hep en iyi oyunculari oldular.Yürekleriyle oynamalari yeter.

Lincoln gaza geldi,keske cezali duruma düsmeseydi.Ama biz ona güveniyoruz,sampiyonluk yolunda özellikle Fenerbahce macinda bize cok katkilari olacaktir.Lincoln´ün geri döndügünü,o mücadeleci futbolu oynamak gercekten büyük bir keyif.Ligimiz büyük bir yildizdan mahrum kaliyordu Feldkamp sayesinde,o gitti Lincoln costu. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Yabancı Hakem İstiyor " konusu vardı.Kilitlenmiş o yüzden buraya yazıyorum.O zaman F.Bahçe'li ve G.Saray'lı arkadaşların çoğu karşı çıkmıştı.Sanıyorum bu fikirler değişti

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

peki gsnin verilmeyen 2 ofsayt calındığı pozisyonlara ne demeli nonda orda bi bas vericek ve gol atacaktık belkide zaten 2 defans kalmışlardı hemde pozisyon ofsayt değildi.hem senle tartışmaya gerek duymuyorum tamam hakem hatalıydı ama.dunku macta daha cok hakem yuzunden kazandınız bunu sende kabullen kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

lig al gülüm ver gülüme göndü.

penaltı pozisyonunu konuşmaya gerek yok.%100 penaltı.sabri'den kurtulduğumuz gün bayram ilan etmemiz gerekir.sahada takıma zarer vermekten başka bi işe yaramıyor.orada o pozisyonu yapacağına hızlısın topa yetişip uzaklaştırsana

özetlerde görülene göre galatasaray daha iyi oynamış gözüküyor.okan'ın pozisyonu,nonda'nın kafası,okan'ın direkten dönen kafası,lincoln'ün direkte patlayan serbest vuruşu

biz daha iyi oynadık ama pozisyonunuz varmı diyenler cıkıyor hala.

bugünkü maçta hakemin kararlarını herkes gördü.demek ki temkinli konuşmak lazımmış.dünkü maçta da tam bir rezalet vardı.bunun gibi son dakikalarda ve maçın skoruna etki eden bir çok pozisyon oldu.ama hiçbir zaman dünkü maçtaki kadar tepki görmedi.
    ayrıca bahsetmek istediğim bir konu var.bildirilerde ligin şampiyonu neredeyse atandı gibi bir ifade var.acaba ligin en iyi top oynayan takımı,ikinci yarıda neredeyse maç başına 3 gol ortalamasıyla oynayan,bir kaç istisna maç hariç önüne gelene 3-4 gol atan takım fenerbahçe değil mi?objektif bir şekilde bakınca şampiyonluğu en çok hak eden kim sizce? ve yine bu açıklamayı yapan takımın oynadığı maçlardaki oyunlar,lehine verilen kararların saçmalığı görmezden gelinebilir mi?ligin 28 haftası temiz de bir tek dünkü maç mı kara leke?
    sonuç olarak dünkü fenerbahce maçında resmen rezalet yaşandı.ama bunları kara leke,ligin şampiyonu atandı gibi yazacak kadar üstelik kendi geçmişini de göz önünde bulundurmadan bir bildiri yayımlamak sizce ne kadar doğru?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lig öyLe bir haL aLdı ki hakemLeri de yenen Şampiyon oLacak. Sadece rakibi değiL bundan sonra hakemi de yenmek gerek birde bu çıktı başımıza
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

dunku kadar iyi oynasaydı genclerbirliği.o zaman hakkıydı.kimse itraz etmezdi.burda biz iyi oynadık pozisyonlar hep bizdendi.tamam verilmeyen penaltıları ofsaytları ama bizim yokmu peki.bizimde var.eğer kayseri gibi oynamış olsaydı genclerbirliği bişey demezdik zaten ama iyi oyuna 1 puan bile alamadan donen bir takım.bırak sen hatta 3 puan alacakları yerde.şampiyon diyorlar cunku.şimdiye kadar boyle hakemden kazanan bir takım olarak fener şampiyon sayarlar tabi

dunku kadar iyi oynasaydı genclerbirliği.o zaman hakkıydı.kimse itraz etmezdi.burda biz iyi oynadık pozisyonlar hep bizdendi.tamam verilmeyen penaltıları ofsaytları ama bizim yokmu peki.bizimde var.eğer kayseri gibi oynamış olsaydı genclerbirliği bişey demezdik zaten ama iyi oyuna 1 puan bile alamadan donen bir takım.bırak sen hatta 3 puan alacakları yerde.şampiyon diyorlar cunku.şimdiye kadar boyle hakemden kazanan bir takım olarak fener şampiyon sayarlar tabi
    durduk yere tahrik ediyorsun yani şimdiye kadar böyle kazanmışız öyle mi? ayrıca gençlerbirliği gayet iyi oynadı kaç tane pozisyon buldu.kayseri ilk yarı çok iyi oynayıp kapandı ikinci yarı resmen yattı.ivankov,saidou,aydın toscalı nın zaman geçirmek için sonra tazı gibi koştuklarını görmüşsündür umarım.ve biz iyi oynadık diyorsun,topla oynama ve pozisyonlara bakarsan senin yorumuna göre dünkü maçı da fener haketmiş oluyor ki bence de öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sabrinin hareketi penaltı. İsaac'in ve Nonda'nın pozisyonları ofsayt değil. Hakem yanlış kararlarda bulunmuş. İyice moda oldu bu aralar hakem hataları hadi hayırlısı. Ama maçın adamıda Lincoln olmuş. Son aylardaki hatta oynadığı ilk iki maçtan sonra ki en iyi performansıydı.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dün Fenerbahçe maçı için hayatımda böyle maç izlememiştim dedim ama bugün olacaklardan haberim yoktu.

Bir fikrim vardı söylersem tepki çeker diyordum çünkü Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sonra art niyetli söylediğim düşünülebilirdi. Ama şimdi rahatlıkla söyleyebilirim. İnsan kendi takımının maçından korkar hale geldi. Ben yorum yaparken golleri gördün mü nasıl attıkta yendik demenin dışında birşey konuşmak istemiyorum. Bu sebeblede maçları korkar halde izlemeye başladım. Acaba birşey olacakta haksız galibiyet mi alacağız veya bir hatalı kararla haklı puanımız mı gidecek derken iyice stress almıştı.

Bugün gerçekten iyi mücadele ettik. Takımımız eskiye oranla isteyen taraftı ve pozisyon konusunda da sıkıntı çekmedik. Bu duruma Gençlerbirliği'de katkı yapınca ben maçtan zevk aldım diyebilirim. Maçtaki seyircimizde mükemmeldi. Ali Samiyen'deymiş gibi hissettim. Lincoln'ün gelen golüde bize galibiyeti getirdi ve Lincoln'ün atması daha önemliydi. Buraya kadar herşey güzel ama 2 hata var ki tadımızı tuzumuzu kaçırdı.

Ben o pozisyonda aklım başka yerde olduğu için ve akabinde tekrarı az olduğu için tam birşey diyememiştim ama penaltı nedir diye sorarsanız tarifinde görsel olarak bu pozisyonu göstermek sanırım abes kaçmaz. Sonra aklımın almadığı bir ofsayt pozisyonu var ki aman aman. Hani oyuncu öndemi arkada mı kestiremezsin. Böyle durumlar olabilir ama koskoca ortasaha çizgisi var ve hepsi ortasaha çizgisinin gerisinde. Bunu görmemek için kör olmak gerek denir ya kör olsan dahi hissedersin. Çözümlenmesi bu kadar net bir pozisyon.

Mhk başkanı ve yardımcısından açıklama geldi. Maraton'da söylediler. Yarın yazılı açıklama geelecekmiş. Bence yarını beklemeye gerek yok bu iki hakeminde şimdiden görevlerine son verilmesi lazım. Çünkü böyle hakemler yüzünden hak yendiği gibi bizde forumlarda birbirimize düşüyoruz.

Sonuç mu? Bu hafta iki takımın hakkı yendi ve diğer iki takımda haksız yere yükseldi. Kurtlar Vadisini izleyenler bilir. Ortada görünenler vardır ama devleti bilinmeyenler yönetir. Aynı şey MHK içinde de var. Görünürde Oğuz Sarvan ve ekibi var ama bilinmeyen kişilerin bağlantıları sonucu bu hakemler böyle davranıyor.

Son olarak Lincoln ile ilgili Bahri Havadır bir bilgi iletti. Yönetimden birine Kalli ile yollar ayrıldıysa Gençler maçında patlama yapacağım demiş. Bu durumu yorumlarsak Lincoln takımına ihanet etmiştir.

evet burda artık hiç bişey yazmıycam.önemli olan lincolnun super oynamasıydı.hayatımda gorduğum en iyi lincolndu.çok savaştı kazanmak için her turlu hırs lincolndeydi.tebrikler lincolnnnn diyelim daha doğru olurrr

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri