Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Eler

26 55.32%
  • Elenir

21 44.68%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 182 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç | Chelsea - Fenerbahçe

Hybrid View

spikere uyuz oldum arkadaş doğru dürüst maç yöneren adam bulup koyamıyorlar şuraya spiker berbat, yorumcu berbat...

adam sanki K.Irak harekatını anlatıyor...

Chelsea taraftarı çok dandik vallla diğer tarafta L'Pool maçını izledim zaman zaman Anfield Road nerede Stamford ßridge nerede...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    spikere uyuz oldum arkadaş doğru dürüst maç yöneren adam bulup koyamıyorlar şuraya spiker berbat, yorumcu berbat...

Chelsea taraftarı çok dandik vallla diğer tarafta L'Pool maçını izledim zaman zaman Anfield Road nerede Stamford ßridge nerede...
    Chelsea taraftarı FM'deki taraftarlar gibi.Gol oluyo alkış,goller kaçınca oooo uuu.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

+1. Dogru dürüst spiker yok...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kezman: "Medya suçlu"

Kezman, Fenerbahçe'nin turu geçememesinin nedeni olarak, Zico'nun kafasını karıştıran medyanın üzerlerinde kurduğu baskıyı gösterdi

Fenerbahçe'nin deplasmanda Chelsea'yle oynadığı ve çeyrek finalde Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın ardından görüşlerini açıklayan Mateja Kezman, Star TV muhabiri maç değerlendirmesi istemesine rağmen ilk iş olarak medyaya esti gürledi.

Sezon başından beri "Zico, Semih'i mi Kezman'ı mı tercih edecek" konusunu tartışarak hem teknik direktörün hem de kendisinin üzerinde baskı oluşturulduğunu iddia etti. Fenerbahçeli oyuncu, maça ilk 11'de başlayamamasının nedeni olarak medyanın Zico'nun kafasını karıştırmasını gösterdi.

Chelsea´nin yenecegini düsünüyordum,tahminim dogru cikti.1-0 yaptiklarinda ne ileri gittiler ne de Fenerbahceyi kendi ceza sahalarina soktular,cok akilli top oynadilar,Feneri etkisiz hale getirmeyi iyi basardilar.Sonlara dogru 1 gol daha atip turu gectiler.Genele baktigimizda Chelsea daha iyi olan tarafti bence,süpriz bir sonuc degil turu gecmeleri.

Fenerbahce ise bu sene iyiydi Clde,istikrari yakalayabilirlerse daha da iyi olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Elendik ama ezilmeden elendik Chelsea her zamanki gibi en iyi yanını kullanarak eledi bizi.Yani oyunu hiç riske etmeden kimse yerini kaybetmeden gayet rahat ve düz bir oyunla.Biz bu turu geçemezmiydik geçebilirdik ileride daha yetenekli oyuncumuz olsaydı belki.Özellikle 2. yarı için biz mi çok iyi oynamaya ve baskı kurmaya çalıştık hayır onlar buna izin verdi.Sürekli kontra bulmaya çalşıyorlardı o boşluğu ancak 87 de buldular tüm takım ileri gidince.Bence Fenerbahçe'de kötü oyuncu yoktu sahda 1 isim hariç sonuçta buda bir kapasitesi meselesi biz Semih'ten Terry Carvalho ikilisini ipe dizip go latmasını bekleyemeyiz aynı şekilde Kezman'danda.Bana göre çok yanlış bir transfer yapmışız.Maldonado.Bana göre sıfırı oynuyor.Top kapma yok uzun oynama yok sadece 2 metreye pas atıyor.Birde çok rahat çalım yiyiyor.Kayseri maçında M.Eren hızlı gelişen atakta Maldonado'yu geçerken hiç zorlanmamıştı.Eee o zaman Selçuk'un suçu ne Selçuk top kapar,uzun pas dener,çalım dener tek eksiği fazla güven ve bunun getirdiği topu kaptırmayacağı düşüncesi.Pardon onun eksiliği Deivid ve Alex'le önceden aynı takımda oynamamış olması.Oktay E'too için çok kesin konuştu izledim resmi sitede görene kadar inanmayacağım bir isim ama umarım gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öncelikle buraya kadar geldiğimiz için Fenerbahçeye birkez daha teşekkür ediyorum.Maç Yorumuna gelicek olursak,
    Chelsea golü attı ve çok akıllı futbol oynadı.Şimdi herkes çok iyi oynadık elimizden kaçırdık diyor ama doğru duzgün pozisyonumuz yok.Kazım şutu ve Gökhan'ın vuruşunda garip pozsyon dışında.

Alex,Vederson ve Semih sahanın en kötülerindendi.Hadi Vederson koştu vurdu mücadele etti ama kapasitesi bu kadardı,ama Alex herşeyi geçtim yaklaşık 5 tane Alex'in sevdiği orta pozisyonu vardı 1'i dışında hepsi berbattı.Semih ne zaman ayağına top gelse yerdeydi bir ara acaba Semih'in kılığına Hakan Şükür'mü girdi dedim.

Sonuç olarak,kapasitemiz bu kadarmış gelecek yıl bu başarıyı tekrarlamak ve üstüne çıkmak için sap ve sol açık birde sağlam bir santrafor almamız lazım.Gerçi sol açık Ronaldinho santrafor da Eto'o olacağı için birde sağ açık buluruz heralde

Bize Nisan ayında bir TÜRK takımını Şampiyonlar liginde izlettiğin için teşekkürler FENERBAHÇE

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

EZE EZE ELENDİK.. Ama yine de HeLaL OLsun Fenerbahçe..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    EZE EZE ELENDİK.. Ama yine de HeLaL OLsun Fenerbahçe..
    Eze eze.Ya tamam arkadaşlar futbolcularınız elinden geleni yaptı, iyi mücadele etti ama ezme ne aLaka onu anlayamadım.Kalelerine giden 2 şutunuz var toplamda zaten.O zaman İstanbul'daki maçta da ezile ezile yendiniz!?Chelsea turu haketti ve geçti.Maçtan önceki skor tahminim yine tuttu.2-0 demiştimBuraya kadar gelmek,Chelsea ile deplasmanda başa baş mücadele etmek,kendi evindeki tüm maçları kazanmak bunların hepsi büyük başarılar zaten.Tebrikler Fenerbahçe....

Bu arada spikerin ve yorumcunun berabtlığı konusunda hemfikirim

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Buraya kadar gelmısken bu kadar yaklasmısken olmadı,Çok üzgünüz çok...
    Bu sene rüya gibi bir Sampiyonlar Ligi basarısı yakaladık.Hilario'nun mucizevi 2 kurtarısı elenmemize sebep oldu.
    Canın sağolsun Kanaryam.Sevinenler var görüyorum sokakta,dersanede,msnde vs.Ama inanın yaptığınız sey doğru değil nefret güzel bir sey değil.Bunu aklınızdan çıkarmayın birgün gelecek o kupayı alacağız simdi seviniriyorsunuz ya o zaman da ağlayacaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok iyi mücadele ettik fakat kesinlikle ezme gibi bir durum söz konusu değildi. Hatta bir pozisyonda Lugano pas atacak adam bulamadı çok uzaktan kaleye vurdu. Bence maçın özeti o pozisyondur. Chelsea golden sonra kapanıp kontraya çıktı Fenerbahçe de Chelsea'yi açmaya çalıştı.

Bir de Chelsea taraftarıyla ilgili bir detayı atlamayayım; Drogba ile Edu arasında son dakikalarda geçen havaatışı sırasında sanıyorum Drogba alıp gidecekti fakat kendi taraftarı ıslıklayınca topu ileri vurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kezman girdikten sonra Deivid e kizdi, baski yapmiyolar diye.
    Fenerbahce cok geriden basti, ilerde topu kapamayip kontra lar yapamadi.
    Ben halen Zico nun Uguru niye baslatmadigini dusunuyorum. Chelsea Defansinin en zayif yeri sag bekleri, ondan orta sahga oyuncusu olan Essieni orda oynatiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medya ve Zico'ya yapılan baskı yüzünden Kezman ile başlanmadı, Kezman da bundan şikayetçi ve Maça Kezman ile başlamadığımız için İlk yarıda adam akıllı oynayamadık. Tamam diyeceksiniz Kezman ne yapıyor diye ama ben ekranda gözükmesede çok faydalı olduğuna inanıyorum. Serkan demişti Kezman maç başına 8-9km koşuyor ama ekranda göremiyoruz diye, işte bu şekilde koşuyor defansı yoruyor, Semih girince bu şekilde daha etkili oynuyor.

Deivid zaten Zico'nun manevi evladı sahanın en kötüsüde olsa çıkmıyor. Geldiğinden beri sevmiyorum bu adamı, bir iki gol aıyor göze giriyor o kadar. Seneye ŞL'de 5 gol attı diye bi takıma kakalasak bari.

Uğur'un oyuna sonra'dan girmesi bence çok doğruydu ama girdiği dakika çok geçti.

Amaaan olan oldu saçma sapan adam paylaşımından frikikten gelen bir gol ve bastırdığımız sırada kontra ile yediğimiz gol ile elendik. Sağlık olsun. Umarım bu başarı sürekli hale gelir. İnanıyoruz!! seneyede aynı Başarıyı tekrarlayacağız!!!
    Seneyede Road To Rome Allah'ın izniyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beklenen oldu Chelsea turu geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Buraya kadar gelene kadar bir çok zorlu rakibi ekarte ederek geldiler.Açıkcası sezon başında böyle bir başarı beklemiyordum ama bunu başardılar.Chelsea'yi eleyemediler sağlık olsun.Bu istikrarlı çıkışlarını devam ettirirlerse kupa gelebilir ilerleyen sezonlarda..

Seneye Deivid'in yerine R10aldinho,forvetede Eto'o alınırsa kupa kesin Fenerbahçe'nin olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şemsi transferler değilde , söylediğin mevkilere sağlam adam alınırsa Bu başarı geliştirilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Şemsi transferler değilde , söylediğin mevkilere sağlam adam alınırsa Bu başarı geliştirilebilir.
    Abi zaten sezon sonu forvete yıldız bir oyuncu alınacak herhalde.Deivid'in yerine adam alınır mı sanmıyorum.Hele ki bu performanstan sonra zor.

Birde transfer sezonunda Fenerbahçe'li oyuncular mutlaka rağbet görecektir.Kadroyu korumak önemli.Eğer ciddi teklifler olursa gitmek isteyenler olacaktır bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde transfer sezonunda Fenerbahçe'li oyuncular mutlaka rağbet görecektir.Kadroyu korumak önemli.Eğer ciddi teklifler olursa gitmek isteyenler olacaktır bence..
    Lugano ve Aurelio'u tutmak zor olucak. Umarım bu oyuncular Appiah ve Anelka'nın gösterdikleri tavırları sergilemezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Star'da maçtan sonra Volkan'ın İngiltere'ye gidebileceği söylendi. Hatta Premier Lig maçlarının kasetlerini izliyormuş. Bu bir işaret olabilir denildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid bu performansı yakalamışken satılmalı asıl
    Bi daha talibi çıkmaz yoksa onun
    ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye kakalaıkmı birine tamamdır
    Teknik, hızlı iki ayağınıda kullanabilen forvet arkasıda oynayabilecek bi adam süper olur Çok şey istedim bu özelliklerde bi adam sağlam baraya gelir ama ihtiyacımız olan bu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tarık abi türklerdende G.Gönül,Semih ve Volkan ile ilgilenilebilinir.Çok İyi performans gösterdiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Tarık abi türklerdende G.Gönül,Semih ve Volkan ile ilgilenilebilinir.Çok İyi performans gösterdiler.
    Bence Semih cl'de diğerleri kadar göze batmadı iyi bir performansı vardı ama cl için çok dikkat çekici değildi. Volkan ve Gökhan konusunda ise kesinlikle haklısın özellikle Volkan neredeyse hiç hatalı gol yemeyip bir çok önemli kurtarışlara imza attı.

Transfer sezonu açıldığında hem Fenerbahçe'nin dünya klubü olma isteğinin ne kadar az veya çok olduğunu ve futbolcularında bu isteğe ne kadar inandıklarını daha iyi anlayacaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Eto'o'yu istiyorum başkanım haberiniz olsun
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Aurelio, Lugano gidici gibi, Semihte hala pürüzler dewam ediyor..

SamueL Eto'o yu bekLiyorum gözLerim kapalı

Bu arada İtalyan Medyası hep bizim tarafımızı tuttu... 06 da olduğu gibi 08 Avrupa şampiyonasında yine hep berabrer İtalya'yı destekliyelim tabi Türkiye'den sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökhan Gönül bencede avrupada sayılı takımların listesine girmiştir.Deivid de keza öyle volkanda olabilir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kesinlikle bu yıl Deivid'i kakalayalım birilerine ama sadece o kadar diğer takımın tamamını elimizde tutmamız lazım özellikle Volkan,Lugano,Aurelio
    Gökhan henüz çook genç gitsede bişey yapamayacağını bilir o yüzden 2 yılddaha beklemeli

Buraya kadar gelmemiz bile hem bizim hemde türk futbolu için büyük başarıdır.

Eğer Fenerbahçe ilk maçın ikinci yarısında ki performansını sahaya yansıtsaydı,net bir şekilde söylüyorum turu geçen biz olurduk.Ama olmadı.

Zico'nun uğur boralı oyuna çok geç dahil etmesi de elenmemizim needenlerindendi.Eğer bir 10-15 dk önceden oyuna girseydi.Sonucun yine bizim lehimize olacağına inanıyorum.

Neyse buraya kadarmış.Ben bütün camia'yı kutluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri ile oynadığı müsabakalarda kulüp ayrımı yapmaksızın takımımıza gönülden destek veren, duaları ile pozitif enerji yaratan tüm sporseverlere teşekkür ederiz. Avrupa arenasında mücadele eden futbol takımımızın aynı zamanda ülkemizi temsil ettiğinin bilincine varmış olarak desteklerini maçlarımıza gelerek, bizlere telefon, faks ve internet yoluyla ulaşarak gösteren herkese gönülden şükranlarımızı sunarız. Bu bağlamda Şampiyonlar Ligi mücadelemiz sırasında yakın ilgileri daima bizimle olan başta Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere tüm kamu görevlilerine de ayrıca şükranlarımızı sunarız. Umuyoruz ki önümüzdeki yıl uluslararası kupalarda ülkemizi temsil edecek olan tüm kulüplerimiz bu sezon Fenerbahçe'nin ulaştığı çeyrek final başarısının ötesinde bir başarıya koşar ve bizleri gururlandırırlar. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizlere destek veren herkese şimdiden bu sezon ulaşmış olduğumuz çeyrek final başarısının ötesinde hedeflere ulaşmak için kendi üzerimize düşenin en iyisini yapacağımıza söz veririz. Arkamızda Türk insanının eşsiz desteği varken daha nice başarılara imza atacağımızdan eminiz. Bir kez daha herkese çok teşekkür ederiz.
    Fenerbahçe Spor Kulübü
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deivid'e ''İngiliz ajanı'' diyen Matematik hocama inat Forza 99Deivid99

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri